Αν ειναι ακριβες το αρθρο, ειναι βλακεια να ζηταμε επαναληψη του αγωνα οταν καταγγελουμε υπαιτιοτητα του gay για την μη τελεση του. Μηδενισμος και τιμωρια του gay.Hermann έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/438107/enstasi-kai-minysi-ston-gkarsia-apo-ton-paok
Τωρα ξεκιναν τα ωραια Κολομβιανοι
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
ποια επανάληψη ρε παιδιά ? εδώ δεν εμφανίστηκαν να αγωνιστούν , θα είναι σκάνδαλο άμα δεν κατοχυρωθεί υπέρ μας το mats και δεν φάνε -3 οι γαύροι για το επόμενο πρωτάθλημα...
Δώσανε λένε μία λίστα 75' πριν τον αγώνα χωρίς το όνομα του Γκαρθία και 20' πριν την έναρξη του αγώνα διόρθωσαν την λίστα... Όμως ο κανονισμός λέει ότι 75' πριν την έναρξη του αγώνα πρέπει να κατατεθεί αυτή η λίστα. Επίσης είπαν ότι και αυτό το κατέγραψε στο Φ.Α...
Εγώ πιάνομαι και από κάπου αλλού... Ο Καραπαπάρας που δεν υπάρχει στην λίστα και αυτός τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο;;;
Εγώ πιάνομαι και από κάπου αλλού... Ο Καραπαπάρας που δεν υπάρχει στην λίστα και αυτός τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο;;;
ερώτηση: Ο θεατρίνος, έχει άδεια ΟΥΕΦΑ προπονητικής; Μήπως για αυτό δεν είναι δηλωμένος;
kos έγραψε:εαν ο γκαρσια δεν ειναι δηλωμενος στο φυλλο αγωνα με καμια ιδιοτητα δεν εχει σχεση καμια γνωματευση. ουτε του γιατρου αγωνα, ουτε της κλινικης.
ο αρετοπουλος γιατι δεν ειπε στον κυρ. σαββα "αγαπητε μου, εχω εδω την υπογραφη σας σε ενα εγγραφο που λεει οτι προπονητης της ομαδας σας ειναι ο κ. κοντης. σε 5 λεπτα να εισαστε στον αγωνιστικο χωρο. και να δωσετε τα περαστικα μου στον κ. γκαρσια."
Πολυ σωστα! Αν αληθευει αυτο πρεπει να επιδιωξουμε και τιμωρια του γαυρετοπουλου.
Στα χαρτιά 3-0 στο γήπεδο ο διασυρμός θα είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!!! Τακτικές είναι αυτές... Και να ζητήσουμε επανάληψη ο γαύρος δεν θα δεχτεί... Όπως δεν είχαμε πάει εμείς στον επαναληπτικό του Κυπέλλου αν θυμάσαι...sic-4 έγραψε:Αν ειναι ακριβες το αρθρο, ειναι βλακεια να ζηταμε επαναληψη του αγωνα οταν καταγγελουμε υπαιτιοτητα του gay για την μη τελεση του. Μηδενισμος και τιμωρια του gay.Hermann έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/438107/enstasi-kai-minysi-ston-gkarsia-apo-ton-paok
Τωρα ξεκιναν τα ωραια Κολομβιανοι
Οι προπονητές νομιζώ δε γράφονται σε αυτό το χαρτί, αλλά σε αυτό που γράφονται τα δελτία των ποδοσφαιριστών
Τουλάχιστον λένε ότι το έγραψε στο Φ.Α. δεν ξέρω τι ισχύει, πόσα ισχύουν κλπ αλλά από τον συγκεκριμένο διαιτητή πιστεύατε ποτέ ότι θα έγραφε σε Φ.Α. αυτά που λένε ότι έγραψε;;; Βρε πως γυρίζει ο τροχός...sic-4 έγραψε:kos έγραψε:εαν ο γκαρσια δεν ειναι δηλωμενος στο φυλλο αγωνα με καμια ιδιοτητα δεν εχει σχεση καμια γνωματευση. ουτε του γιατρου αγωνα, ουτε της κλινικης.
ο αρετοπουλος γιατι δεν ειπε στον κυρ. σαββα "αγαπητε μου, εχω εδω την υπογραφη σας σε ενα εγγραφο που λεει οτι προπονητης της ομαδας σας ειναι ο κ. κοντης. σε 5 λεπτα να εισαστε στον αγωνιστικο χωρο. και να δωσετε τα περαστικα μου στον κ. γκαρσια."
Πολυ σωστα! Αν αληθευει αυτο πρεπει να επιδιωξουμε και τιμωρια του γαυρετοπουλου.
Τότε ο Κόντης γιατί αναγράφεται ως προπονητής;Pablito έγραψε:Οι προπονητές νομιζώ δε γράφονται σε αυτό το χαρτί, αλλά σε αυτό που γράφονται τα δελτία των ποδοσφαιριστών
- ΑποστόληςΑ
ΙΝΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ περνά άμεσα και δυναμικά στην αντεπίθεση για τη μη διεξαγωγή του χθεσινού (25/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Ο Δικέφαλος θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα θα κατατεθεί και μήνυση κατά του Γκαρθία για απάτη (ο οποίος δεν αναφέρονταν πουθενά στο φύλλο αγώνα όπως έγινε γνωστό μετά από γκάφα ολκής των ερυθρόλευκων).
Επικουρικά στην ένσταση ο ΠΑΟΚ θα ζητά τουλάχιστον νέο ορισμό του αγώνα.
Στον Δικέφαλο θεωρούν δεδομένο ότι λογικά θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, αν και σύμφωνα με τις νομικές εκτιμήσεις ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά!
Ο ΠΑΟΚ περνά άμεσα και δυναμικά στην αντεπίθεση για τη μη διεξαγωγή του χθεσινού (25/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Ο Δικέφαλος θα καταθέσει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, αλλά παράλληλα θα κατατεθεί και μήνυση κατά του Γκαρθία για απάτη (ο οποίος δεν αναφέρονταν πουθενά στο φύλλο αγώνα όπως έγινε γνωστό μετά από γκάφα ολκής των ερυθρόλευκων).
Επικουρικά στην ένσταση ο ΠΑΟΚ θα ζητά τουλάχιστον νέο ορισμό του αγώνα.
Στον Δικέφαλο θεωρούν δεδομένο ότι λογικά θα οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, αν και σύμφωνα με τις νομικές εκτιμήσεις ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να χάσει το ματς στα χαρτιά!
-
O Καραπαπας και ο Μαρινακης δεν πρέπει να ασχολουνται με τον Ολυμπιακό . Δεν εχουν αρμοδιοτητα . Ο Καραπαπας πρέπει να έχει και τιμωρία για να μην είναι μέσα στο γηπεδο.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πως τον λένε αυτό που έχουν γραμμένο κάτω απο τον Κόντη;; Πούτσε;; Εε αυτόν θα πάρουν!!
Βρε ΓΚΑΦΑ κάνανε αυτό είναι το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ!!!Pablito έγραψε:Οι προπονητές νομιζώ δε γράφονται σε αυτό το χαρτί, αλλά σε αυτό που γράφονται τα δελτία των ποδοσφαιριστών
-
- Mr Ξερόλας 2019
Για Μιραλας δεν γραφεται.απο οτι λεγεται στο φυλλο αγωνος τιποτα για την κινηση που εκανε,ουτε τιποτα για το οτι εφαγε κοκκινη.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι γκάφα, αλλά ατυχία. Το χαρτί έπρεπε να βρει κάποιον δηλωμένο παράγοντα ή παίκτη του Ολυμπιακού και απ 'όλους αυτούς βρήκε τον μόνο που δεν είχε δηλωθεί!!HOOL4IGAN έγραψε:Βρε ΓΚΑΦΑ κάνανε αυτό είναι το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ!!!Pablito έγραψε:Οι προπονητές νομιζώ δε γράφονται σε αυτό το χαρτί, αλλά σε αυτό που γράφονται τα δελτία των ποδοσφαιριστών