Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
ο αρετοπουλος έγραψε ότι αποχώρησε μονος του ο ολυμπιακός , έρχεται εξοντωτική ποινη για τον γαύρο....
Τι προβλέπει όμως ο κανονισμός όταν μία ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα;
Με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ: "ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο επιβάλλεται "ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος".
όπως έγινε και με εμάς όταν δεν πήγαμε στο καραϊσκάκη ....
Τι προβλέπει όμως ο κανονισμός όταν μία ομάδα δεν κατεβαίνει σε αγώνα;
Με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ: "ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο επιβάλλεται "ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος".
όπως έγινε και με εμάς όταν δεν πήγαμε στο καραϊσκάκη ....
αν βλεπω καλα, βοηθος προπονητη εχει δηλωθει ο αντονιο βιθεντε ΠΟΥΤΣΕ
- sourmenetes
- Moderator
Τα λογικα απο ποτε ειναι θαυματα;;;Phoenixgrg έγραψε:Ρε μπας και γίνει το θαύμα και δεν χάσουμε τίποτα αυτός ο Γκαρθία που έφαγε το χαρτάκι για να καταλάβω ήταν απλά ένας που περπατούσε μέσα στο γηπεδο.
Ότι να ναι.Sekeris4 έγραψε:Ο Γκαρσία δεν ηταν δηλωμενη, πήγε στον πάγκο παρανομα και η παε ΠΑΟΚ στην κοσμαρα της.Κοιμουνται με τα τσαρουχια . Αλλά έχουμε παντέλο καλό παιδί...
Ο ΠΑΟΚ το ήξερε απο εχθές αυτό. Γιαυτο κ το γελάει καλύτερα οποίος γελάει τελευταίος. Επίσης ο ΠΑΟΚ πέτυχε να γράφει ένα φύλλο αγώνα στα μέτρα του (πως ο ΟΣΦΠ αποχώρησε πριν αποχωρήσει ο διαιτητής). Το οτι θα γράφονταν οτι έπεσε αντικείμενο ειναι σίγουρο αφού φαινεται στην κάμερα, δεν γίνεται να μην γραφεί.
Μην κραζουμε για να κράξουμε. Μοα χαρά το πάνε. Με την εγκληματική Αθηνών εχεις να κανείς.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και επανάληψη να γίνει,μόνο το μίσος που έχει δημιουργηθεί στους παίκτες μας θα τους διαλύσει.
εαν ο γκαρσια δεν ειναι δηλωμενος στο φυλλο αγωνα με καμια ιδιοτητα δεν εχει σχεση καμια γνωματευση. ουτε του γιατρου αγωνα, ουτε της κλινικης.
ο αρετοπουλος γιατι δεν ειπε στον κυρ. σαββα "αγαπητε μου, εχω εδω την υπογραφη σας σε ενα εγγραφο που λεει οτι προπονητης της ομαδας σας ειναι ο κ. κοντης. σε 5 λεπτα να εισαστε στον αγωνιστικο χωρο. και να δωσετε τα περαστικα μου στον κ. γκαρσια."
ο αρετοπουλος γιατι δεν ειπε στον κυρ. σαββα "αγαπητε μου, εχω εδω την υπογραφη σας σε ενα εγγραφο που λεει οτι προπονητης της ομαδας σας ειναι ο κ. κοντης. σε 5 λεπτα να εισαστε στον αγωνιστικο χωρο. και να δωσετε τα περαστικα μου στον κ. γκαρσια."
-
Ο άνθρωπος οσο κακο και παρελθον να έχει ,παραμένει ανθρωπος ακουγεται χριστιανικο , μακάρι να μην ξαναπετάξουμε μέσα τιποτα ποτε θα βαλουμε μυαλό ,ευχομαι ο μικρός να βάλει μυαλο και να την γλιτώσει . Ο ΠΑΟΚ έχει την δυναμη να τα αλλαξει ολα ,αυτός ειναι ο ευσεβής πόθος μου. Δύσκολα τα βάζεις με την μάζα ,σημερα κι όλας πρέπει να ιδρυσει τμημα κατα της βιας με ψυχολόγους ,να φτιάξει απο μονος του φακελους ,να τους παράσχει ψυχολογικη υποστηριξη ,επισης να κανει χορηγια μαθηματα κατα της βιας στα σχολεία,δυστηχως είμαστε πολυ πίσω στην αθλητικη παιδεία ,αν την είχαμε και υπηρχε το ευ αγωνιζεσαι δεν θα υπηρχε γαυρος και πουστιά.Πολυ ουτοπικα αυτα που γράφω ,αλλα για μένα ο ΠΑΟΚ ειναι μια ουτοπία. Αυτο ο σωματείο το ξερω ,το εχω γραψει πολλές φορές ,το γνωρίζω απο πρώτο χέρι ,γι αυτο ημουνα θυμωμενος έστω για το παραμικρό πάτημα . Μακάρι να ξεμπλέξει το παιδι ...
Η ομάδα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να κάνει νικες ως το τελος .
Θα το παίξουμε στα δικαστηρία το πρωτάθλημα. Δεν εχω εμπιστοσυνη . Το ποδοσφαιρο έχει πεθανει σε αυτη την χώρα ,ωρα για την ανάσταση του και ο Ιβαν μπορεί να το κάνει ,πρέπει να του ζητήσουμε και εμεις μια συγνώμη.
Η ομάδα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να κάνει νικες ως το τελος .
Θα το παίξουμε στα δικαστηρία το πρωτάθλημα. Δεν εχω εμπιστοσυνη . Το ποδοσφαιρο έχει πεθανει σε αυτη την χώρα ,ωρα για την ανάσταση του και ο Ιβαν μπορεί να το κάνει ,πρέπει να του ζητήσουμε και εμεις μια συγνώμη.
- navigator11
Από ο,τι κατάλαβα αυτό δεν ισχύει. Θα έβαζαν άλλον παίχτη στη θέση του. Νομίμως.klainmein έγραψε:sourmenetes έγραψε:Καμια επαναληψη.klainmein έγραψε:Αν δεχτούμε να επαναληφθεί ο αγώνας και δεν φάνε -3 για διακωμώδηση του αθλήματος, θα είναι ΗΤΤΑ!!!!!!!!!! Κλαίω με την ξεφτίλα τους!!!! Σκίστε τους!!!!!!
Στα χαρτια το θελω!!!
Ω ναι!!!Κι εγώ!!!!!
Επίσης, ισχύει αυτό που λένε ότι πληροφορήθηκε ο διαιτητής την κίνηση του Μιραλάς και θα του έβγαζε κόκκινη μόλις ξεκινούσε το μτας, οπότε με 10 αν βγαίνανε θα τρώγανε τάλιρο και φοβήθηκαν;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι ο Γκαρσια δεν ήταν δηλωμένος κ ειναι γκάφα ολκης απο τον γαύρο. Απο την άλλη απο Αθήνα βγαίνει πως ο Αρετοπουλος ειχε κάνει υποσημειώσεις εξ αρχής για την αλλαγή Κοντή Γκαρσια στο φύλλο αγωνία . Επομένως η γκάφα τους θα σωθεί.
Αυτό που δεν θα σώσουν ειναι πως το φύλλο αγωνος λέει πως ο γαύρος απεχώρησε πρόορα κ πριν των διαιτητών. Και αυτό μέχρι στιγμής ειναι νίκη του ΠΑΟΚ. Βέβαια θα αποφασίσει ο δικαστής.
Αυτό που δεν θα σώσουν ειναι πως το φύλλο αγωνος λέει πως ο γαύρος απεχώρησε πρόορα κ πριν των διαιτητών. Και αυτό μέχρι στιγμής ειναι νίκη του ΠΑΟΚ. Βέβαια θα αποφασίσει ο δικαστής.
- Petros1988
- PAOKevolution
Ρε σεις λιγο ασχετο αλλα ουτε ο καραππαπαρας δεν ειναι στο φυλλο αγωνος και στις φωτογραφιες ο πρωτος που τρεχει στον γκευρσια ειναι αυτος..
Αυτό, και κεκλεισμένων στο υπερπέραν να είναι, νο μέρσυΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Και επανάληψη να γίνει,μόνο το μίσος που έχει δημιουργηθεί στους παίκτες μας θα τους διαλύσει.
Άντε και ο γκαρσία δηλώθηκε τελικά.
Ο καραπαπάρας ως τί ήταν στο γήπεδο;
Ο καραπαπάρας ως τί ήταν στο γήπεδο;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ale έγραψε:Ο άλλος πήγε φυλακή για 2 κιλά γαύρο το 2014.theo-drama έγραψε:Ερωτηση.
Αν αμολυσουμε 11 κοτες να βοσκησουν,πουλ πουλ πουλ,στο γηπεδο Τουμπας,οταν και αν ξαναγινει ο αγωνας,αυτο επισυρει τιμωρια.
Ναι αλλα εκεινος ηταν ψοφιος,ενω αυτες θα εναι ζωντανες