Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- navigator11
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Γιατρέ, με κάθε σεβασμό, έχεις επιδοθεί σε μια προσπάθεια να καταδείξεις ότι θα τιμωρηθούμε και καλώς θα τιμωρηθούμε, αλλιώς θα πρόκειται περί ... σκανδάλου. Οκ, άποψή σου είναι, το σέβομαι, την εξέφρασες, σεβάσου και ότι ο εκνευρισμός από χτες περισσεύει.elvetos giatros έγραψε:Εγώ αποκλείεταιteod1980 έγραψε:O καθένας μας μπορούσε να ήταν.
Άιντε με την στοχοποίηση
εγώ ρίχνω μονο μπινελίκια
κι αυτά μέχρι ενός σημείου
άντε πια με το ελεύθερο του κάθε μαλακα να ρίχνει ότι θέλει γιατί έτσι γουστάρει
αν μάλιστα ο προσαχθείς είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα φωτοβολίδα στυλο, τότε είναι για της φυλακής τα σιδερα
που δεν είναι μονο για τους λεβέντες, αλλα ενίοτε και για τους δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού
και τέλος η καραμέλα με τους αδελφούς
αυτός δεν είναι αδερφός
είναι μ@λ@κ@ς που δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο γήπεδο
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως που ένας χουλιγκανος βρέθηκε στα επίσημα και ιδίως πίσω από τον πάγκο του θρυνου...και να πετάξει το ρόλο μεμονωμένα!
Αν δεν παίζαμε με τον σκατογαυρο και δεν γινόταν και το περιστατικό δεν θα μου κινούσε την περιέργεια βέβαια!
Αν δεν παίζαμε με τον σκατογαυρο και δεν γινόταν και το περιστατικό δεν θα μου κινούσε την περιέργεια βέβαια!
Θυμάσαι τον αγώνα Κυπέλλου με τους 10.000 πυρσούς... Όλοι για τα σίδερα δηλαδή είμαστε... Εντάξει κάπου το χάνεις ρε ΑΔΕΡΦΕ!!! Τώρα αν ήταν δίπλα σου και τον είδες και ξέρεις κάτι παραπάνω πάω πάσο... Εγώ δεν μπορώ να αποδείξω ΤΙΠΟΤΑ!!!elvetos giatros έγραψε:Εγώ αποκλείεταιteod1980 έγραψε:O καθένας μας μπορούσε να ήταν.
Άιντε με την στοχοποίηση
εγώ ρίχνω μονο μπινελίκια
κι αυτά μέχρι ενός σημείου
άντε πια με το ελεύθερο του κάθε μαλακα να ρίχνει ότι θέλει γιατί έτσι γουστάρει
αν μάλιστα ο προσαχθείς είχε χρησιμοποιήσει παλαιότερα φωτοβολίδα στυλο, τότε είναι για της φυλακής τα σιδερα
που δεν είναι μονο για τους λεβέντες, αλλα ενίοτε και για τους δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού
και τέλος η καραμέλα με τους αδελφούς
αυτός δεν είναι αδερφός
είναι μ@λ@κ@ς που δεν πρέπει να ξαναπατήσει στο γήπεδο
Γιατρε απο την Ελβετια γραφεις μαλακιες αυτη τη στιγμη.
Και αποτι εχω διαβασει απο τα κειμενα σου εισαι ανθρωπος που εχει ταξιδεψει και ταξιδευει ακομα για την ομαδα.
Ειναι δυνατον ρε φιλε να πιστευεις οτι αυτο το ρολο εφυγε στοχευμενα;
Αυτο το πραγμα θα μπορουσε να συμβει στον οποιονδηποτε απο εμας,κριμα ειναι ρε φιλε να δικαζουμε για κατι τετοιο.
Και αποτι εχω διαβασει απο τα κειμενα σου εισαι ανθρωπος που εχει ταξιδεψει και ταξιδευει ακομα για την ομαδα.
Αυτο το πραγμα θα μπορουσε να συμβει στον οποιονδηποτε απο εμας,κριμα ειναι ρε φιλε να δικαζουμε για κατι τετοιο.
απο του χάρου τα δόντια γλίτωσε χτες ο γκευ κοουτς, να τα λέμε αυτά.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Άσε που το χαρτάκι μπορεί να μπει και σε κανένα μάτι και να προκαλέσει τύφλωση
τον κυνηγούσε ο καραπαπαρας στα αποδυτήρια να του ρίξει μπουκέτο στο μάτι και δεν καθόταν , τελικά μετά απο διαπραγματεύσεις 20 λεπτών υπήρξε συμβιβασμός και δέχτηκε σφαλιάρα απο κυρ σαββα
Ερώτηση. Η ποινή -3 ισχύει μονο αν χτυπήθηκε επίσημος αξιωματούχος του ολυμπιακού?
πραγματικα οποιος τα βαζει με αυτόν που πεταξε το χαρτι δεν ξερει τι του γινεται.αυτοι ειναι ικανοι να κλασουμε στο γήπεδο και να φυγουν τρέχοντας φοβουμενοι χημικο πολεμο.ολυμπιακα κοτοπουλα οπως ειπε και ο παυλαρας
-
Y.Σ. Να τα μας...
http://thestival.gr/society/police/item ... otobolidas
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε την χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η σύλληψη έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πράξη του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.
Ο νεαρός πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.
Εγώ navigator χθες μέχρι τις τρεις δεν κοιμήθηκα
κι από τις 07:30 βλέπω πάλι κόσμο
μη μου λες για νεύρα
http://thestival.gr/society/police/item ... otobolidas
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε την χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η σύλληψη έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πράξη του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.
Ο νεαρός πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.
Εγώ navigator χθες μέχρι τις τρεις δεν κοιμήθηκα
κι από τις 07:30 βλέπω πάλι κόσμο
μη μου λες για νεύρα
Πότε ρε παιδιά θα δημοσιοποιηθεί το Φύλλο Αγώνα;;; Τι λένε οι ΑΡΔ;;;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Απο οτι λενε δεν ηταν δηλωμενος ο Γκαρσια,στην αποστολη του γ@βρου και δεν ηταν δηλωμενος,στο φυλλο αγωνα.
- PAOK_Antarctica
Γνωστό έγινε το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος για το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που δεν έγινε ποτέ.
Αυτό αναφέρει πως ο Γκαρσία δεν πήγε στο ιατρείο άμεσα και μετά από ένα τέταρτο επετράπη στον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει.
Ο Αρετόπουλος επισυνάπτει την γνωμάτευση του γιατρού στην αναφορά του, που έλεγε ότι η αμυχή δεν το απέτρεπε από το να παραστεί στο παιχνίδι.
Ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις στο Διαβαλκανικό άρα δεν μπορούσε να τελεστεί ο αγώνα.
Την δική της σημασία επίσης έχει η αναφορά στο Φ.Α. ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του και μετά ακολούθησαν οι διαιτητές, κάτι που μπορεί να έχει την δική του αξία στην εξέλιξη της υπόθεσης.
inpaok
Αυτό αναφέρει πως ο Γκαρσία δεν πήγε στο ιατρείο άμεσα και μετά από ένα τέταρτο επετράπη στον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει.
Ο Αρετόπουλος επισυνάπτει την γνωμάτευση του γιατρού στην αναφορά του, που έλεγε ότι η αμυχή δεν το απέτρεπε από το να παραστεί στο παιχνίδι.
Ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις στο Διαβαλκανικό άρα δεν μπορούσε να τελεστεί ο αγώνα.
Την δική της σημασία επίσης έχει η αναφορά στο Φ.Α. ότι ο Ολυμπιακός αποχώρησε μόνος του και μετά ακολούθησαν οι διαιτητές, κάτι που μπορεί να έχει την δική του αξία στην εξέλιξη της υπόθεσης.
inpaok
-
obanebane έγραψε:Γιατρε απο την Ελβετια γραφεις μαλακιες αυτη τη στιγμη.
Αν δεν αλλάξουμε νοοτροπία ως οπαδοί δεν θα μας φθάσουν ούτε δέκα Σαββιδηδες
Γι αυτο τα γράφω
τα έχω πάρει στο κρανίο
λιώνω με την Παοκάρα
έγρυξες τώρα;
- ΑποστόληςΑ
Δεν δήλωσε τον Γκαρσία ο Ολυμπιακός ως αξιωματούχο του αγώνα!Hermann έγραψε:http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/438103/den-dilosan-ton-gkarsia-os-aksiomatoyxo-toy-agona
ΕΚΤΑΚΤΟ
SDNA - 26 Φεβρουαρίου 2018, 11:53
Τον Χρήστο Κόντη είχε δηλωμένο ως προπονητή ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς της Τούμπας και όχι τον Όσκαρ Γκαρθία! Η επίσημη λίστα που παραδόθηκε στον ΠΑΟΚ 75 λεπτά πριν το ματς!