Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από hasio_john »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
hasio_john έγραψε:
zizu10 έγραψε:Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Γκαρθία αναφέρουν ότι έχει υποστεί ένα οίδημα στο άνω χείλος αριστερά. Επίσης ένα επιφανειακό θλαστικό τραύμα σύστοιχου βλεννογόνου. Είχε μία ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυχεναλγία, ζάλη, αλλά και ναυτία. Θα υπάρξει 24ωρη παρακολούθηση.

Aυτο αναφερει το αρδοgazzetta. Και ερωτω: Ποιανου γνωματευση ειναι αυτη; και απαντω του Διαβαλκανικου, που παση θυσια πρεπει να βγαλουμε ακυρη (αν ισχυει) καθως δεν προβλεπεται απο τον νομο
Αν δεις σχόλια από την στιγμή που έγινε το συμβάν, αρκετοί ξέραμε πως αυτή ακριβώς την διάγνωση θα επιδιώξουν οι κάφροι. Γι' αυτό και ήρθαν, αυτό τον σκοπό είχαν, είτε αυτό γινόταν πριν τον αγώνα, είτε στην διάρκεια, σε κάποιο κόρνερ τους για παράδειγμα που τ' αντικείμενα θα έπεφταν βροχή με ένα απλό βλέμμα ενός γάβρου στις κερκίδες.
Το σημερινό ματς ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΟΤΕ, άσχετα με το χαρτάκι.
Αφορμή έψαχναν ... αφορμή τους δώσαμε! ;)
(Αν ήταν προβοκάτσια και το έριξε κάποιος άσχετος με τον ΠΑΟΚ, αυτό δεν το ξέρω και ελπίζω οι κάμερες να τον βρουν!)
Μπράβο ρε Γιάννη! Να σε πάρει ο γαύρος για δικηγόρο του! Εσένα και όλους τους άλλους που υποστηρίζουν ότι θα φάμε -3, επειδή έτσι. Να χαρώ εγώ οπαδούς του ΠΑΟΚ!
Ρε συ Αποστόλαρε .... ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ, πάλι καλά που σε γνωρίζω και σ' αγαπώ , αλλιώς θα είχαμε γίνει φουτάνα! Τι είναι αυτά που μου λες ρε συ. Φαντάζομαι πάνω στην σύγχυσή σου το λες, γιατί έλεος!
Επειδή λέω δηλαδή πως ο φουστόγαβρος είναι ΟΧΙΑ και ήρθε εσκεμμένα για να μας πάρει τους 3 βαθμούς (6 συνολικά), πάει να πει πως ΘΕΛΩ να γίνει κιόλας!???? :shock: Πέφτω από τα σύννεφα από το συμπερασμά σου και πραγματικά με στεναχωρείς πολύ, αλλά τέλος πάντων.
Διαβάζω πως συννελήφθει ένας 27χρονος που είχε και φάκελο στην αστυνομία για ρίψη φωτοβολίδας από παλιά!
ΑΝ ΟΝΤΩΣ ισχύει αυτό, είναι ΈΓΚΛΗΜΑ που αυτός ο άνθρωπος μπήκε στο γήπεδο σε τέτοιο ματς.
Πάντως ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ρε σεις! Βγάλατε πάλι τα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ???
Μεγάλη στεναχώρια να βλέπεις να λέμε τέτοια μεταξύ μας και να μας γλεντάει ο γάβρος με πουστιές που ΕΜΕΙΣ δώσαμε την αφορμή. Τα χαρτάκια τα πετάς όταν βγαίνουν οι ομάδες και δημιουργείς μια γαμάτη ατμόσφαιρα. ΔΕΝ το κρατάς για να το πετάξεις ένα δευτερόλεπτο πριν αρχίσει ο αγώνας και την ώρα που οι παράγοντες πάνε στους πάγκους. ΈΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Αφού το ξέρεις πως μπορεί να ενωθούν οι πλανήτες και να βρει στόχο!
Δικηγόρος του γάβρου ρε Αποστόλη??? ΈΤΣΙ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!! Και να χαρείς και οπαδούς του ΠΑΟΚ εεε!!
Και μετά αναρωτιέστε γιατί αδειάζει το φόρουμ.
Αρε πστ μου και είχα ηρεμήσει λίγο, τι ήθελα να μπω εδώ!!! :|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 26 Φεβ 2018, 09:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε παιδιά είναι άλλο κομμάτι τι έκανε ο παπάρας που πέταξε το ρολο και άλλο τι πραγματικά έγινε στον Garcia. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί γι αυτό που πραγματικά έπαθε Garcia. Και γι αυτό που λένε στον γαύρο ότι έπαθε ο Garcia δεν υπάρχει καμια απόδειξη. Ο Garcia μπήκε στα αποδυτήρια με "τραυματισμό στο μάτι" , δεν άφηνε τον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει και όταν τελικά τον άφησε είχε εκδορά στο χείλος. Και μετά απλά κάνει του κεφαλιού του χωρίς να ακολουθήσει πουθενά την διαδικασία που προβλέπεται.

proedros

Η γνωμάτευση από το διαβαλκανικό θα μπει στον φάκελο που θα στείλει ο διαιτητής. Το αν θα την κάνει δεκτη ο δικαστής είναι άλλο θέμα. Ο διαιτητής βάζει στον φάκελο ότι του δώσουν οι ομάδες. Δεν έχει άλλη επιλογή.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ....
Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη μέσω του προσωπικού του προφίλ στο ινσταγραμ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους του Δικέφαλου του Βορρά για… ατμόσφαιρα στο επικείμενο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία με παλαιότερες στιγμές όπου οι Θεσσαλονικείς πλημμύρισαν το γήπεδο με χαρτάκια καλώντας τους να το επαναλάβουν! «ΟΛΟΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ» έγραψε. Δεδομένα ότι οι πυρσοί και τα καπνογόνα απαγορεύονται δια νόμου οι ασπρόμαυροι οπαδοί θα καταφύγουν, όπως όλα δείχνουν, σε άλλα μέσα.

οι πρεζεμπορες γνωρίζοντας ότι δεν γίνετε να μην σε πετύχει ένα χαρτάκι όταν πετάνε 30000 άτομα ,ήρθαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα....
και είναι απίστευτο να βλέπεις οπαδούς του ΠΑΟΚ και μάλιστα εδώ μέσα, να ρίχνουν ευθύνες λέει στον οπαδό του ΠΑΟΚ γιατί πέταξε χαρτακι .... ας πάμε στο τμήμα και τους 30000 χιλιάδες που πέταξαν χαρτάκια , γελάει ο κόσμος πλέον με τους ύποπτα αντικειμενικούς ...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Να θυμίσω ότι άσχετα του ότι όντως έπεσε αντικείμενο στον φουστη το όλο θέμα είναι το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός που επέφερε. Εκεί είναι όλο το ζουμί. Ούτε αν τραυματίστηκε στο πάνω η στο κάτω χείλος ούτε αν τραυματίστηκε στο μνι του. Το θέμα είναι το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός και το αν μπορεί να συνεχίσει να κοουτσάρει ο τύπος. Θυμηθείτε τον ημιτελικό της ντροπής με τον μπαππα ότι ένα ποτήρι βρήκε στη πλάτη τον τότε προπονητή του γκευ και αυτός συνέχισε κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Μετά τα χθεσινά έχω αηδιάσει με το Ελλ. Ποδόσφαιρο.Ο κόσμος ήταν πολύ καλός και όλα θα κυλούσαν ρολόι.

Έκανα μαζί με μερικούς φίλους κάποια εκατοντάδες χιλιόμετρα από νωρίς το μεσημέρι και παρέμεινα μέχρι αργά το βράδυ στο γήπεδο μαζί με 20αρια άτομα μπας και ξεκινήσει το ματς Γιατί δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση.

Για το παρόν είμαι αισιόδοξος και δεν πιστεύω ότι θα τιμωρηθούμε βαριά και έχω ελπίδες ότι θα γίνει επανάληψη.Έχουμε ακόμα ελπίδες για πρωτάθλημα και πιστεύω ότι οι παίκτες θα πεισμωσουν και το πρωτάθλημα θα έχει αξία για 10 μετά τα καραγκιοζιλίκια τους αν και εμείς κακώς τσιμπίσαμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε σοβατευτειτε λιγο που μιλαμε για τα τσιμπουκοχειλα του γκευ...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θεωρώ εξαιρετικά δύσκολα δύο πράγματα.
Να μην τιμωρηθούμε με -3 για χθες
και να μην πάρουμε εν τέλει το πρωτάθλημα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Το φύλλο αγώνα τι ώρα αναμένεται να δημοσιευτεί;
kos

Δημοσίευση από kos »

elvetos giatros έγραψε:Το προφανές είναι ότι μπορούσε να συνεχίσει

Όμως αφού δεν υπάρχουν μηχανήματα μέτρησης ζαλάδας και τα λοιπά...
...και το αντικείμενο βρήκε το κεφάλι του ψεύτη...

... θα φάμε -3

Λυπάμαι που το λέω, οτιδήποτε διαφορετικό θα είναι σκάνδαλο

Εγώ πιστεύω ότι θα το πάρουμε auto το πρωτάθλημα

Καλο ξημέρωμα μάγκες

:pano:
ξυπνησα σημερα το πρωι για μια εντονη διαθεση για σκανδαλο.
πρωταθλημα που δεν σε αφηνουν να το παρεις στον αγωνιστικο χωρο, το παιρνεις εξω απο αυτον.
μπορουμε να συμφωνησουμε ολοι σε αυτο?
δηλαδη τι αλλο μπορουμε να πουμε? οτι ειναι πανω απο τις δυναμεις μας? οτι ειναι πιο γκαγκστερ?
και γιατι να μην βγουν μια φορα τα χαμουτζιδικα μμε να μιλανε για σκανδαλο και για πρωταθλημα του ΠΑΟΚ κερδισμενο στα χαρτια? γιατι να μην κανουν μια φορα τα γαυρακια συλλαλητηρια οπως κανουμε εμεις στις σφαγες τους?
το τι εγινε το ειδαμε και το ξερουμε ολοι. και το τι γραφει ο κανονισμος το διαβασαμε ολοι. δεν θα κατσω να διαβαζω αναλυσεις απο τους απογονους του στολου για το αρθρο 15 παραγραφος 3. ειναι πανω απο τις δυναμεις μου.
ελπιζω η συγνωμη του σαββιδη να αφορα την ταλαιπωρια του κοσμου που πηγε στο γηπεδο μεσα στην βροχη να χαρει την νικη της ομαδας και παρακολουθησε την πειραιωτικη αηδια.
περιμενω απο αυτον να τους αποδειξει οτι πραγματικα τελειωσαν. με καθε μεσο.
διαφορετικα υπαρχει προβλημα υπαρξης. σοβαρα το λεω. οταν δημιουργεις στο κοινο σου την πεποιθηση οτι το εχεις, οτι τους εχεις, οτι δεν θα επιτρεψεις κλοπες και ξαφνικα νοιωθεις οτι τελικα δεν εχει αλλαξει τιποτα ειναι πολυ δυσκολο να ξαναδωσεις ελπιδα για το μελλον. αν χαθει αυτο, ας σκεφτει ο καθενας πως θα αντιμετωπισει το επομενο πρωταθλημα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Θα μου πείτε, τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά αυτή η ιστορία που για τη συμπεριφορά του "πελάτη" ευθύνεται το "μαγαζί", τί πατέντα είναι; Από πάντα ίσχυε; Ισχύει και σε "προηγμένα" πρωταθλήματα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ινπαοκ

Αντίδραση με… νόημα έβγαλε μέσω instagram ο Γιώργος Σαββίδης, μετά τα όσα (δεν) έγιναν το βράδυ της Κυριακής (25/2) στην Τούμπα.

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «ανέβασε» μια φωτογραφία με τον πατέρα του, Ιβάν, κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο αργά το βράδυ.

Σε αυτήν σχολίασε: «Γελάει καλύτερα, όποιος γελάει τελευταίος γιε μου».
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μπηκαν σε πολυ επικινδυνα μονοπατια μ αυτο που καναν χθες και το ξερουν κι οι ιδιοι.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τελικα το ρολο τον βρηκε στο προσωπο? Ημουν πολυ τσαντισμενος μετα μου εφυγε ο θυμος .Ομως ξαναρωταω το βρηκε το ρολο στο προσωπο?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δε ξέρω αν θα το μάθουμε ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Δευ 26 Φεβ 2018, 09:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kos έγραψε: περιμενω απο αυτον να τους αποδειξει οτι πραγματικα τελειωσαν. με καθε μεσο.
διαφορετικα υπαρχει προβλημα υπαρξης. σοβαρα το λεω. οταν δημιουργεις στο κοινο σου την πεποιθηση οτι το εχεις, οτι τους εχεις, οτι δεν θα επιτρεψεις κλοπες και ξαφνικα νοιωθεις οτι τελικα δεν εχει αλλαξει τιποτα ειναι πολυ δυσκολο να ξαναδωσεις ελπιδα για το μελλον. αν χαθει αυτο, ας σκεφτει ο καθενας πως θα αντιμετωπισει το επομενο πρωταθλημα...
Έτσι είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”