Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
μεσημέριασε ώρα για ένα τσιπουράκι,
α και που είσαι, βάλε και ένα γαύρο να τσακίσουμε
α και που είσαι, βάλε και ένα γαύρο να τσακίσουμε
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Με 2-3 ώρες ύπνο είμαι. Πολλά νεύρα και υπερένταση
Με 2-3 ώρες ύπνο είμαι. Πολλά νεύρα και υπερένταση
- ΑποστόληςΑ
Ασ' τα να πάνε! Δεν αντέχω άλλο να ξαναζήσω νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ των απατεώνων! Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν μέλη του paokmania που γράφουν ότι πρέπει να τιμωρηθούμε!
Φοβάμαι ότι θα το ζήσουμε, Αποστόλη.
Με τη διαφορά ότι τυπικά μόνο θα ευνοηθεί ο γκέυ. Ουσιαστικά, άλλος έχει να ωφεληθεί.
Με τη διαφορά ότι τυπικά μόνο θα ευνοηθεί ο γκέυ. Ουσιαστικά, άλλος έχει να ωφεληθεί.
- teo4giannitsa
Καλημερα. Δοκιμασία της αυτοσυγκράτησης μας η σημερινή εδώ κάτω. Παω να σκάσω απο χθες.
- hasio_john
ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ να συνεχίσει να γράφει τέτοια για άλλα μέλη του ΠΑΟΚ???ΑποστόληςΑ έγραψε:Ασ' τα να πάνε! Δεν αντέχω άλλο να ξαναζήσω νέα σκανδαλώδη εύνοια υπέρ των απατεώνων! Και να σκεφτεί κανείς ότι υπάρχουν μέλη του paokmania που γράφουν ότι πρέπει να τιμωρηθούμε!
Αποστόλη παρτο αλλιώς αδερφέ, γιατί δεν το πας καλά. Το πας σ' επικίνδυνα μονοπάτια όταν λες τέτοιες κουβέντες.
Ηρέμησε και άσε το φόρουμ για λίγες μέρες ! Κάθεσαι και λες πως υπάρχουν συνοπαδοί σου που θέλουν να τιμωρηθούμε! ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ρε φίλε. Πραγματικά δηλαδή, έλεος!
Πραγματικά, ΦΙΛΙΚΑ τελείως ρε συ! Τι έχεις πάθει. Βγάλε το ξένο σώμα από μέσα σου, κάτι έχεις πάθει!
- ΑποστόληςΑ
Κοίταξε Γιάννη, όταν σε έχει ζώσει από παντού εδώ και έτη η εγκληματική συμμορία, περιμένεις από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βγάλουν μια αντίδραση. Όχι να λένε πως αν δεν τιμωρηθούμε με -3 θα είναι σκάνδαλο. Καλύτερα να πούμε ότι ακόμη και εάν τιμωρηθούμε με -3 θα κάνουμε το 7/7 και θα το σηκώσουμε γιατί είμαστε οι καλύτεροι. Εδώ ο άλλος έγραφε ότι θα το πάρει η ΑΕΚ!
Είναι αυτό συμπεριφορά ΟΠΑΔΟΥ του ΠΑΟΚ;
Ναι, έχω εκνευριστεί αφόρητα με τα γεγονότα και κυρίως με την π@#$τικη συμπεριφορά των γαύρων. Δεν μπορώ να μπαίνω σε οπαδικό φόρουμ και να διαβάζω ότι τα παραπάνω, μετά τα όσα προηγήθηκαν!
ΥΓ: Όσο για την παραίνεσή σου να αποπέμψουν να είσαι καλά. Και να με συγχωράς για το ποστ μου προς σε σένα, που ήταν εν βρασμώ ψυχής. Εσύ δεν συγκαταλλέγεσαι σ' αυτούς που με εκνεύρισαν.
Είναι αυτό συμπεριφορά ΟΠΑΔΟΥ του ΠΑΟΚ;
Ναι, έχω εκνευριστεί αφόρητα με τα γεγονότα και κυρίως με την π@#$τικη συμπεριφορά των γαύρων. Δεν μπορώ να μπαίνω σε οπαδικό φόρουμ και να διαβάζω ότι τα παραπάνω, μετά τα όσα προηγήθηκαν!
ΥΓ: Όσο για την παραίνεσή σου να αποπέμψουν να είσαι καλά. Και να με συγχωράς για το ποστ μου προς σε σένα, που ήταν εν βρασμώ ψυχής. Εσύ δεν συγκαταλλέγεσαι σ' αυτούς που με εκνεύρισαν.
- V-olakiotis
Καλημέρα από την πρωκτεύουσα!
Μη φαγωθούμε μεταξύ μας αδέλφια, ψυχραιμία!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μη φαγωθούμε μεταξύ μας αδέλφια, ψυχραιμία!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- hasio_john
Αποστόλαρε, μην ανησυχείς αδερφέ ..., το έγραψα εξάλλου από την αρχή, πως σε ξέρω ποιος είσαι τι είσαι και τι γράφεις τόσα χρόνια! Δεν πρόκειται να μαλώσω ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΕΝΑ, άσχετα τι θα πούμε εδώ (εξάλλου ο γραπτός λόγος είναι φούστης) γιατί απλά ξέρω (ξέρουμε όλοι) τι εστί Αποστόλης! 

- kostas_crustpunk
Καλημέρα αδέρφια από την παγωμένη Φινλανδία. Διαβάζω χρόνια το φόρουμ, ήρθε ο καιρός να γίνω μέλος.
Παρόλο που χθες κοιμήθηκα ελάχιστα βράζοντας από την απογοήτευση και τα νεύρα μου σήμερα ξύπνησα πιο πεισμωμένος από ποτέ. Στήριξη μόνο, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο αυτή η ομάδα.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ
Παρόλο που χθες κοιμήθηκα ελάχιστα βράζοντας από την απογοήτευση και τα νεύρα μου σήμερα ξύπνησα πιο πεισμωμένος από ποτέ. Στήριξη μόνο, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο αυτή η ομάδα.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ