Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ξαναλέω ότι εδώ και τώρα θα φανεί αν έχουμε δύναμη σαν ΠΑΟΚ να ρίξουμε το σύστημα. Να κερδίσουμε το επιχείρημα (δικαστικά) ότι δεν υπήρχε λόγος διακοπής του αγώνα, γιατί δεν υπήρχε κανένας τέτοιος τραυματισμός που να απαιτεί διακοπή. Αρα ένα πρόστιμο και να παιχτεί ο αγώνας (ως αναβληθέντας).
Το λέει ξεκάθαρα ο νόμος ότι πρέπει να υπάρχει τραυματισμός που να συνιστά διακοπή. Αν έχει όντος πέσει η παράγκα ΤΩΡΑ θα το δούμε.
Το λέει ξεκάθαρα ο νόμος ότι πρέπει να υπάρχει τραυματισμός που να συνιστά διακοπή. Αν έχει όντος πέσει η παράγκα ΤΩΡΑ θα το δούμε.
Αν χρειάζεται εθελοντική αιμοδοσία για να σωθεί ο κλόουν, ειδοποιήστε! Ένας συνάνθρωπος δίνει μάχη για τη ζωή στο διαβαλκανικό και μην ξεχνάμε πως πάνω απ'όλα είμαστε άνθρωποι!!! Σκίσιμο στα χειλάκια είναι σοβαρή κατάσταση, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα 

ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΓΚΕΥ ΓΙΑ
ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!! ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.

ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!!!! ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !!!!!
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.

Απο χτες το βραδυ το ευρος και το μεγεθος των συναισθηματων αποστροφης προς μια σειρα πραγματων εκτος ΠΑΟΚ,ειτε αυτα λεγονται γαυρος,ειτε χωρα,ειτε νομοι,ειτε θεσμοι αναζητει ακομα ανω οριο και ακομα δεν το εχει βρει.Την ιδια στιγμη ομως υπαρχει και το εντος ΠΑΟΚ και αυτο με πληγωνει ακομα περισσοτερο.Οχι φιλοι μου δεν επεσε ακομα ενα χαρτακι μεσα στο γενικο χαμο.Καποιος συνοπαδος θεωρησε σωστο την ωρα που ειχε καταλαγιασει η πανεμορφη ατμοσφαιρα να κανει χαβαλε.Ναι προφανως και δεν ειχε καμια προθεση να δημιουργησει ενταση,καμια προθεση να πετυχει ποσο μαλλον να τραυματισει εναν αντιπαλο, μονο να κανει χαβαλε,λες και δεν ηξερε τις τοσες καταρες που συνοδευουν αυτη την ομαδα και πως οι μηδενικες σε αλλες περιπτωσεις πιθανοτητες να γινει το κακο σε εμας τεινουν στο απειρο.Ε λοιπον αυτος ο δικος του χαβαλες,του ενος χαρτιου που επεσε μονο του αναμεσα σε 30.000 ατομα, εμενα δεν μου μαμησε απλα την μερα, νιωθω πραγματικα οτι μου μαμησε την ζωη...
- loukas karadimos
Η ομαδα πρεπει να κανει το απολυτο στα υπολοιπα παιχνιδια.
Και η ΑΕΚ δυο ηττες.
Θα βρει τον τροπο ο ποντιος, δεν ξερετε με ποιον μπλεξατε. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.
Και η ΑΕΚ δυο ηττες.
Θα βρει τον τροπο ο ποντιος, δεν ξερετε με ποιον μπλεξατε. Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.
έχω διαβάσει πολλές υπερβολές από χθες είτε προς τη μια είτε προς την άλλη κατεύθυνση
εμένα η φωνή της λογικής μου λέει ότι το μόνο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να μη χάσει το στόχο να κάνει το εφτά στα εφτά να πάρει το κύπελλο και μετά τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει το νταμπλ
εμένα η φωνή της λογικής μου λέει ότι το μόνο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα να μη χάσει το στόχο να κάνει το εφτά στα εφτά να πάρει το κύπελλο και μετά τίποτα δεν μπορεί να μας στερήσει το νταμπλ
-
Ν αγιάσει το στόμα σουGI4NNEN4 έγραψε:Εγώ από την πρώτη στιγμή τα έβαλα με τον άνθρωπο που πέταξε το ρολό. Ελάχιστοι συμφώνησαν μαζί μου. Σε αυτό που συμφωνήσαμε όλοι, ήταν στο οτι ο ολυμπιακός ήρθε με σχέδιο να μην παιχτεί το παιχνίδι. Το σχέδιο από μόνο του δεν αρκούσε. Θα έπρεπε να βρεθεί και κάποιος να τσιμπήσει το δόλωμα. Και βρέθηκε. Αν δεν ήταν το χαρτί, θα ήταν μια κροτίδα στο κόρνερ ή κάτι άλλο. Η μανία μας με τον γαύρο είναι τέτοια που σίγουρα θα βρισκόντουσαν άτομα να τσιμπήσουν στις προκλήσεις τους. Τί θα μπορούσαμε να κάνουμε όμως; Να ζώσουμε με δίχτυα ολόκληρο τον αγωνιστικό χώρο; Μήπως να βάλουμε πλεξιγκλάς όπως στο χόκεϊ; Μια θα ηταν η λύση αλλά είναι κάτι που θέλει πολλή δουλειά. Διαβάζω στην κεντρική σελίδα δήλωση του Μπίσεσβαρ "Ένα ματς όπως τα υπόλοιπα". Ε άντε πες στον ΠΑΟΚτσή οτι τα ματς ενάντια στο γαύρο είναι "ένα ματς όπως τα υπόλοιπα"... Αυτό είναι όμως και έτσι θα έπρεπε να το αντιμετωπίζουμε, ως "ένα ματς όπως τα υπόλοιπα".
Με δυο τρία συνεχομενα πρωταθλήματα όλα γίνονται
- ΑποστόληςΑ
ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ!aspromaura ioannina έγραψε:Με 0-3 και -3β ουτε ο Πουτιν δεν θα μας σωσει αδερφε.ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΗΤΑΝ 50-50 .
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ .
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
Αν ηταν ενα ματς οπως τα υπολοιπα....θα ξαπλωνε ο γκαρθια στην τριπολη, στη λαρισα, στην ξανθη στο...οακα κλπ κλπ. Αρα δεν ηταν ενα ματς οπως τα υπολοιπα. Ενα νομιμο χαρτι δε μπορει να προκαλεσει ντορο. Δεν ειναι αντικειμενο οπως το κουτι της μπυρας η κροτιδα η καρεκλα το μπουκαλι κλπ. Το παμε να φυγουμε του κερατα δεν ειπωθηκε σε αλλο ματς. Ουτε περσυ που ελεγε πως του την πεσανε μπραβοι του γατουλη στο οακα. Το χτεσινο ματς δεν ηταν ενα απλο παιχνιδι...
Από το site του Χατζηνικολάου είναι και το αναδημοσιεύει.Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ο οπαδός του ΠΑΟΚ που πέταξε την χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr η σύλληψη έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.
Η πράξη του νεαρού οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο 26χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.
Ο νεαρός πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.
Πηγή πληροφοριών: thestival.gr
- sourmenetes
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Στα επομενα ματς θα απαγορευθει η εντονη οχλαγωγια γιατι τα αυτια του μπαρμπα σαββα δεν αντεχουν τα ντεσιμπελ
Αντε ρε σιχαματα!!!
Αντε ρε σιχαματα!!!
Πάντως, παιδιά, αν ποτέ θελήσω αναρρωτική, στο διαβαλκανικό θα έρθω.
Με καθαρές όλες τις εξετάσεις, 24 ώρες παρακολούθηση για ένα γδάρσιμο στο χείλος.
Βέβαια, σε οποιαδήποτε δουλειά ή υπηρεσία το κάνω θα είναι σίγουροι ότι τους λέω ψέματα και θα με απολύσουν.
Τι, όχι;
Με καθαρές όλες τις εξετάσεις, 24 ώρες παρακολούθηση για ένα γδάρσιμο στο χείλος.
Βέβαια, σε οποιαδήποτε δουλειά ή υπηρεσία το κάνω θα είναι σίγουροι ότι τους λέω ψέματα και θα με απολύσουν.
Τι, όχι;
Οποιος πιστευει πως,χθες,βγαλαμε τα ματια μας επειδη ενα απο τα δεκαδες ρολα που επεσαν βρηκε στο τελειωμα του τον κακο ηθοποιο,ειναι ή εγκαθετος ή πληρωμενος ή αφελης!!!Συγχωρεσε με αλλα αλλος χαρακτηρισμος,δεν υπαρχει!tolis14 έγραψε:Εγώ ξέρω ότι στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς με τους καθηγητές της πουστιας που καλλιεργούσαν κλίμα όλη την εβδομάδα, βρέθηκε ένας να πετάξει κορδέλα με δύναμη προς τον πάγκο τους (γιατί ψηλά δεν την πέταξε, μην κοροιδευομαστε μεταξύ μας). Και ναι, άλλη μια φορά βγάλαμε τα μάτια μας. Ότι θέλετε πείτε μου αλλά για άλλη μια φορά πιάστηκαμε κορόιδα. Και δυστυχώς δεν βλέπω και εγώ πως θα την γλυτώσουμε.
Εγω,αντιθετα με σενα,βλεπω πως εαν ισχυει οτι.....
1)Δεν αφηναν για 20 λεπτα,τον γιατρο του αγωνα,να δει τον....πολυτραυματια(ματι,ανω χειλος,κατω χειλος...)
2)Ο γιατρος ειπε πως δεν χρειαζεται μεταφορα σε νοσοκομειο...
3)Δεν τον παρελαβε ασθενοφορο
4)Δεν πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο...
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ GAYΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!.....
Υπάρχει ένα ματς στο Καραισκάκη πριν από 5-6 χρόνια που τρώει δικός μας παίκτης στο πλάγιο αουτ αντικείμενο (ποτήρι?) στο σώμα. Γυρίζει, κοιτάζει τον διαιτητή, και ο διαιτητης του κάνει νόημα, "άντε παίξε". Θυμάται κανείς αν υπάρχει βιντεάκι?