Ξέρεις κατι η απλα λες κουβεντες βασιζομενος στο ένστικτο σου;;Rexaris έγραψε:Σας εγγυώμαι οτι ό,τι και να γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι και να του αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί.
Κοιμηθείτε ήσυχοι και περιμένετε τις κλήσεις για απολογία θα δείτε οτι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί για ρίψιμο αντικειμένων που προκάλεσε τραυματισμό (πρόστιμο μέχρι 80,000 ευρώ) και η ΕΟ για άρνηση διεξαγωγής αγώνα.
Λίγο υπομονή ακόμη...
Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
- Caballo Viejo
Πιστεύει κανείς πως μπορεί να ξανατελειώσει ντέρμπι με τον γαύρο. Με το που θα μπουν μέσα οι δικοί μας στο καραιτάβλι σκοντάφτει ο πρώτος, τον παίρνουμε και φεύγουμε.
Γνωρίζεις κάτι φίλε και τα λες αυτά ή απλά κάνεις μία υπόθεση??Ενημέρωσε μας...Rexaris έγραψε:Σας εγγυώμαι οτι ό,τι και να γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μηδενιστεί ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι και να του αφαιρεθούν οι 3 βαθμοί.
Κοιμηθείτε ήσυχοι και περιμένετε τις κλήσεις για απολογία θα δείτε οτι ο ΠΑΟΚ θα κληθεί για ρίψιμο αντικειμένων που προκάλεσε τραυματισμό (πρόστιμο μέχρι 80,000 ευρώ) και η ΕΟ για άρνηση διεξαγωγής αγώνα.
Λίγο υπομονή ακόμη...
Γιατι να ειναι -6? Στην χειροτερη περιπτωση θα φαμε την περσινη ποινη του βαζελου. Ελπιζω να μην φαμε και -2 απτο επομενο πρωταθλημα,σιγουρα στα θετικα οτι το ματς δεν ξεκινησε ποτε.aquila έγραψε:Αν ειναι -3 μπορει να μη το χασουμε αν ειναι -6 σφίγγουν τα πραγματα.
-
Δεν υπαρχει -6 στον κανονισμο νομιζωaquila έγραψε:Αν ειναι -3 μπορει να μη το χασουμε αν ειναι -6 σφίγγουν τα πραγματα.
Azrael έγραψε:παιδες ειμαι σχεδον 37...ενα γαμημενο πρωταθλημα ηθελα να ζησω. εχω προσπαθησει πολλες φορες να σταματησω να ασχολουμαι και παντα η αποτυχια ηταν μεγαλοπρεπής. αν το σημερινό ειναι η αιτια να το χασουμε νομιζω πως θα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να πετυχει η απεξάρτηση.δεν αντεχω αλλο παραλογισμο.ας παρουν τα πρωταθληματα και τα λεφτα και να τα βαλουν στον πατο τους οι σιχαμενοι γλιτσες γαβροι.ειναι πολυ δυσκολο να βρω λεξεις για να περιγραψω την αηδια που νοιωθω για παρτη τους.
Αυτό θέλουν αν πετύχουν, από τη βρωμιά τους να μην πλησιάζουμε καν, όχι φίλε δε θα περάσει , δεν πρέπει να περάσει. Ο λόγος για εμένα είναι ο Σαββίδης, ένας ισχυρός παίχτης που μπορεί να πάει κόντρα , όχι φτιάχνοντας άλλη παράγκα. Και αυτό θα γίνει, έχουν ξεφτιλιστεί ήδη και με το σημερινό..δε θα ελέγξουν τα σιχάματα τη σκέψη μας..
Δυστυχώς με -3 το πρωτάθλημα δεν θα εξαρτάται από την ομάδα μας.panpangr77 έγραψε:Εγω εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη δεν εχω ,εμπιστοσυνη ουτε σε μερικους απο εμας δεν εχω , εμπιστοσυνη εχω στην ομαδα και -3 να φαω ,το πρωταθλημα δεν το χανω
Ότι και να λέμε ότι και να πιστεύουμε όσο θυμωμένοι και να είμαστε,μπλέξαμε.
Ξέρετε με τι μπλεξαμε; με τη γαμημένη παλιά Ελλάδα που δε λέει να κάνει πίσω σε ότι βρώμικο της ανήκει ακόμα.
Γαμημένοι κωλογαυροι γαμω τα πάντα σας σάπιοι.
-
Iστορικη μερα σημερα
Αλλη μια τερατωδης κλοπη εις βαρος του ΠΑΟΚ
Απο αυτες που ζησανε οι πατεραδες μας παλια και μας τα διηγοντουσαν και δεν τα πιστευαμε
Απιστευτα πραγματα αδερφια
Ολοι συσπειρωμενοι εναντια στα σιχαματα του κρατους των αθηνων
Αλλη μια τερατωδης κλοπη εις βαρος του ΠΑΟΚ
Απο αυτες που ζησανε οι πατεραδες μας παλια και μας τα διηγοντουσαν και δεν τα πιστευαμε
Απιστευτα πραγματα αδερφια
Ολοι συσπειρωμενοι εναντια στα σιχαματα του κρατους των αθηνων
Αυτό θέλουν από σέναAzrael έγραψε:παιδες ειμαι σχεδον 37...ενα γαμημενο πρωταθλημα ηθελα να ζησω. εχω προσπαθησει πολλες φορες να σταματησω να ασχολουμαι και παντα η αποτυχια ηταν μεγαλοπρεπής. αν το σημερινό ειναι η αιτια να το χασουμε νομιζω πως θα μου ειναι πολυ πιο ευκολο να πετυχει η απεξάρτηση.δεν αντεχω αλλο παραλογισμο.ας παρουν τα πρωταθληματα και τα λεφτα και να τα βαλουν στον πατο τους οι σιχαμενοι γλιτσες γαβροι.ειναι πολυ δυσκολο να βρω λεξεις για να περιγραψω την αηδια που νοιωθω για παρτη τους.
- efthimis_paok
Πέρασε απλά από μπροστά μου στο τουιτερ. Και λέω ποτέ έγιναν αυτά, που ήμουν;!;episimos73 έγραψε:Δεν λυπάσαι τον εαυτό σου ρε Ευθύμη και τους διαβάζεις;efthimis_paok έγραψε:Δείτε λιγο πως παρουσιάζεται η όλη φάση ήδη
http://www.antenna.gr/news/Sports/artic ... r-gkarthia
Έκλεισε το Φ.Α. ο Αρετόπουλος, αναφορά για εκδορά στο χείλος του Γκαρθία
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Αρετόπουλος έκλεισε το Φ.Α. για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με αναφορά για εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος του Όσκαρ Γκαρθία.
Στο Φ.Α. που αποστέλλεται ως γνωστόν ηλεκτρονικά τονίζεται σύμφωνα με πληροφορίες πως μόλις ο διαιτητής Αρετόπουλος ενημερώθηκε για το χτύπημα του Γκαρθία ζητήθηκε να εξεταστεί. Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε πως υπήρξε μία εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος και κατόπιν τούτου γίνεται μνεία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν ο προπονητής τους να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπως και συνέβη.
Aν ισχυει αυτο, μιλαμε για μεγαλη ηττα του Ολυμπιακου
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Αρετόπουλος έκλεισε το Φ.Α. για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με αναφορά για εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος του Όσκαρ Γκαρθία.
Στο Φ.Α. που αποστέλλεται ως γνωστόν ηλεκτρονικά τονίζεται σύμφωνα με πληροφορίες πως μόλις ο διαιτητής Αρετόπουλος ενημερώθηκε για το χτύπημα του Γκαρθία ζητήθηκε να εξεταστεί. Ο γιατρός του αγώνα ανέφερε πως υπήρξε μία εκδορά - εκχύμωση στο άνω χείλος και κατόπιν τούτου γίνεται μνεία πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήθελαν ο προπονητής τους να μεταβεί στο νοσοκομείο, όπως και συνέβη.
Aν ισχυει αυτο, μιλαμε για μεγαλη ηττα του Ολυμπιακου
Δε θα φάμε -6. -200 θα φάμε και εξορία σε άλλο γαλαξία. Σοβαρευτείτε.
Αν δεν πάρουμε στα χαρτιά το τρίποντο, θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων. Και μετά ή πας την ομάδα σε άλλο πρωτάθλημα ή σπας την Ελλάδα στη μέση. Ας διαλέξουν.
Αν δεν πάρουμε στα χαρτιά το τρίποντο, θα μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων. Και μετά ή πας την ομάδα σε άλλο πρωτάθλημα ή σπας την Ελλάδα στη μέση. Ας διαλέξουν.
- hasio_john
Και γω αυτό απάντησα σε κάποιον σε προηγούμενα ποστ, αλλά μετά κατάλαβα ότι έχουν δίκιο για το -6!panpangr77 έγραψε:Δεν υπαρχει -6 στον κανονισμο νομιζωaquila έγραψε:Αν ειναι -3 μπορει να μη το χασουμε αν ειναι -6 σφίγγουν τα πραγματα.
Είναι -3 από τον κανονισμό και άλλοι 3 χαμένοι βαθμοί από το ματς που διακόπηκε εις βάρος μας και θα το παίρναμε στο χαλαρό με τα χάλια του γκέι. Με λίγα λόγια στην τελική, -6!
Περσι το @ ο κομινης
Οποτε, απ'ο,τι καταλαβαινω, το κλειδι ειναι ο γιατρος του αγωνα να'χει γραψει στη γνωματευση για αμελητεα αμυχη στο στομα, συνθηκη μη ικανη για να επικαλειται ο "ασθενης" ζαλαδες και λοιπες πιπες.
Και φυσικα, να΄χουν καταγραφει στο φυλλο αγωνα, ολες οι αντικανονικες ενεργειες των πουστηδων..
Αν ισχυει αυτο που λεει ο ζιζου πιο πανω, δυστυχως βλεπω πολλες ομοιοτητες στα φ.α. και ισως δυσκολευουν τα πραγματα..
και το @ ο γιατρος, ο ασημακοπουλος που μετετρεψε το σκισιμο και την αιμορραγια στο κεφαλι σε επιφανειακη εκδορα (αμυχη, γρατζουνια)Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές αγώνα Superleague ότι ο προπονητής της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Βλάντιμιρ Ιβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός και έπεσε στο έδαφος. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του.
Εκεί εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα κ. Ασημακόπουλο Χ. και μας ενημερωσε παρουσία των εκπροσώπων και των δύο ομάδων προφορικά και γραπτώς την γνωμάτευση του η οποία επισυνάπτεται με το φύλλο αγώνα. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Κωνσταντινίδης Π. μας ενημέρωσε ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Βλάντιμιρ Ιβιτς φέρει σκίσιμο και εχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του διεκομίσθη στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και ως εκ τούτου η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού ης ομάδας.
Εκλήθην να εξετάσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ κ. Ιβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας.
Όπως διεπίστωσα έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής (επιπολής). Δεν διεπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία την συγκεκριμένη στιγμή. Κατόπιν όμως, αναφερόμενων αιτιάσεων εκ μέρους του, περί αισθήματος ζάλης, διεκομίστη σε εφημερεύων νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.
Οποτε, απ'ο,τι καταλαβαινω, το κλειδι ειναι ο γιατρος του αγωνα να'χει γραψει στη γνωματευση για αμελητεα αμυχη στο στομα, συνθηκη μη ικανη για να επικαλειται ο "ασθενης" ζαλαδες και λοιπες πιπες.
Και φυσικα, να΄χουν καταγραφει στο φυλλο αγωνα, ολες οι αντικανονικες ενεργειες των πουστηδων..
Αν ισχυει αυτο που λεει ο ζιζου πιο πανω, δυστυχως βλεπω πολλες ομοιοτητες στα φ.α. και ισως δυσκολευουν τα πραγματα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 26 Φεβ 2018, 00:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.