Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Παιδιά ψαχνουν το χαρτι που τραυμάτισε τον γκευκοουτς γιατι θελουν να το εξετάσουν φοβούνται για λυσσα. Ο γκευκοουτς ηδη εχει κανει αντιλθσικο και του δώσαν προλυπτικά αντιδοτα για 69 διαφορετικά δαγκώματα απο φίδια.
- ramolimendo
copy paste σχολιο απο αλλου:
1) Η Τούμπα είναι εκκλησια, δεν ανάβει ούτε ένας πυρσος, δε γίνονται τραμπουκισμοί πριν το ματς κλπ. Πέφτουν μόνο χαρτάκια και ρολλά.
2) Ένα ρολλο πετυχένει τον γκαρσία (αρχικά στο μάτι – τελικά στο χείλος)
3) Ο Μιραλάς μας δείχνει τα @@ του.
4) Ο διαιτητης ενημερωνεται για τον Μιραλας, πάει να δώσει κάρτα και αμέσως ο Θεοδωρίδης παίρνει την ομάδα και φεύγει χωρίς να υπάρχει διακοπή από τον διαιτητή.
5) Επι 20 λεπτά ο τραυματισμένος προπονητης του ολυμπιακου αρνήται να εξετασθει από τον γιατρό του αγώνα ώστε να επιβεβαιώσει τον τραυματισμό.
6) Μετά απο 20 λεπτά ο γιατρός βλέπει τον Γκαρσία και καταλήγει σε ασημαντη αμυχή στο χειλος.
7) Ο Γκαρσία φεύγει με ιδιωτικό όχημα και όχι με ασθενοφορο – χωρίς να ενημερωθεί ο διαιτητής του αγώνα.
8) Μετά από αρκετή ώρα ο διαιτητής μαθαίνει ότι ο Γκαρσία είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι σε δημόσιο όπως ορίζεται από το νόμο.
9) Το εν λόγω ιδιωτικό νοσοκομείο ανήκει σε όμιλο που ειναι χορηγός του Ολυμπιακού.
10) Ο Γκαρσία κάνει αξονική που σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογράφων βγαίνει πεντακάθαρη.
11) Ο προπονητής του ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει νοσηλευόμενος για ασημαντη αμυχή στο χείλος.
12) Τέσσερις ώρες μετά και το φύλλο αγώνα ακόμα δεν έχει κλείσει.
1) Η Τούμπα είναι εκκλησια, δεν ανάβει ούτε ένας πυρσος, δε γίνονται τραμπουκισμοί πριν το ματς κλπ. Πέφτουν μόνο χαρτάκια και ρολλά.
2) Ένα ρολλο πετυχένει τον γκαρσία (αρχικά στο μάτι – τελικά στο χείλος)
3) Ο Μιραλάς μας δείχνει τα @@ του.
4) Ο διαιτητης ενημερωνεται για τον Μιραλας, πάει να δώσει κάρτα και αμέσως ο Θεοδωρίδης παίρνει την ομάδα και φεύγει χωρίς να υπάρχει διακοπή από τον διαιτητή.
5) Επι 20 λεπτά ο τραυματισμένος προπονητης του ολυμπιακου αρνήται να εξετασθει από τον γιατρό του αγώνα ώστε να επιβεβαιώσει τον τραυματισμό.
6) Μετά απο 20 λεπτά ο γιατρός βλέπει τον Γκαρσία και καταλήγει σε ασημαντη αμυχή στο χειλος.
7) Ο Γκαρσία φεύγει με ιδιωτικό όχημα και όχι με ασθενοφορο – χωρίς να ενημερωθεί ο διαιτητής του αγώνα.
8) Μετά από αρκετή ώρα ο διαιτητής μαθαίνει ότι ο Γκαρσία είναι σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όχι σε δημόσιο όπως ορίζεται από το νόμο.
9) Το εν λόγω ιδιωτικό νοσοκομείο ανήκει σε όμιλο που ειναι χορηγός του Ολυμπιακού.
10) Ο Γκαρσία κάνει αξονική που σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογράφων βγαίνει πεντακάθαρη.
11) Ο προπονητής του ολυμπιακού θα διανυκτερεύσει νοσηλευόμενος για ασημαντη αμυχή στο χείλος.
12) Τέσσερις ώρες μετά και το φύλλο αγώνα ακόμα δεν έχει κλείσει.
Μίνος : ο διαιτητής έγραψε: ενημερώθηκ από ανθρώπους του γαύρου ότι χτυπήθηκε ο προπονητής ο γιατρός που τον είδε είπε ότι έχει εκχυμώσεις κάτι τέτοι και ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Αυτό καλό βράδυ ψυχραιμία και εμπιστοσύνη στην ομάδα και την διοίκηση της.ΑΜΠΑΛΑ έγραψε:Το θεμα θα παει στα δικαστηρια , οποια και να ναι η αποφαση του διαιτητη .Θα τραβηξει πολυ και θα εξαρτηθει και απο την βαθμολογια που υπαρχει οταν θα τελεσιδηκησει.
Πιστευουμε και στηριζουμε την ομαδα αγωνιστικα
Εχουμε πιστη στον Σαββιδη και θα σηκωσουμε ενωμενοι το πρωταθλημα!!!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ !!!
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ !!!
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξερω παντως τι κουραγια θα μεινουν ακομα για να συνεχισω να ασχολουμαι ενεργα αν το φετινο πρωταθλημα χαθει με αυτον τροπο.Αυτη τη στιγμη εχω αδειασει επικυνδινα,οι σφυγμοι πεφτουν και μονο δακρυα αισθανομαι στα ματια...
Πρήξιμο δηλαδή...trouman έγραψε:Μίνος : ο διαιτητής έγραψε: ενημερώθηκ από ανθρώπους του γαύρου ότι χτυπήθηκε ο προπονητής ο γιατρός που τον είδε είπε ότι έχει εκχυμώσεις κάτι τέτοι και ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
- Παλαιολόγος
παντως καλο ειναι να μην διαρρευσει απο την διοικηση(αν τον βρηκε) το ονομα αυτου που πεταξε την σερμπαντινα ρολο
για να μην βρει τον μπελα του ο ανθρωπος απο κανεναν θερμοκεφαλο σε περιπτωση που στοιχισει τιτλο.
για να μην βρει τον μπελα του ο ανθρωπος απο κανεναν θερμοκεφαλο σε περιπτωση που στοιχισει τιτλο.
joshua
απο τοτε που γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ, αυτο νιωθουμε , αλλα ειμαστε και θα ειμαστε ΕΔΩ
απο τοτε που γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ, αυτο νιωθουμε , αλλα ειμαστε και θα ειμαστε ΕΔΩ
- navigator11
Εγώ πάλι θεωρώ ότι θα το πάρουμε. Εμπιστοσύνη στην ομάδα και τη διοίκηση.joshua έγραψε:Δεν ξερω παντως τι κουραγια θα μεινουν ακομα για να συνεχισω να ασχολουμαι ενεργα αν το φετινο πρωταθλημα χαθει με αυτον τροπο.Αυτη τη στιγμη εχω αδειασει επικυνδινα,οι σφυγμοι πεφτουν και μονο δακρυα αισθανομαι στα ματια...
Ας το συνεχίσουμε λοιπόν λίγο ακόμα τότε, ειπώθηκε (Μίνος) ότι αναφέρει ότι ο γιατρός είπε ότι δεν έχει κάτι σοβαρός, εκχυμώσεις κλπ και ότι η ομάδα του θέλησε να τον παέι νοσοκομείο. Τι καταλαβαίνουμε λοιπόν;proedros έγραψε:Είναι αυτονόητο όμως φίλε πως λόγω αυτού του τραυματισμού , ο αγώνας δεν άρχισε...Αυτό θα εννοείται στο φύλλο αγώνος..trouman έγραψε:Δεν ειπώθηκε αυτό το "λόγω τραυματισμού", απλά είπε ο δημοσιογράφος ότι αναφέρεται ο τραυματισμός.joshua έγραψε:Αν το εκλεισε με αναφορα για διακοπη λογω τραυματισμου τοτε αστα να παν στο διαολο...
Μιλαμε για αθλητικους δικαστες τσιρακια του εσκομπαρ,πολιτικους τσιρακια του εσκομπαρ,και εμεις πιστευουμε οτι θα τους παρουμε δικαστικα?
ΟΚ...
Χωρις να σημαινει αυτο τιποτα.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ γαυροχανουμα
ΟΚ...
Χωρις να σημαινει αυτο τιποτα.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ γαυροχανουμα

Εγω θα περιμενω μεχρι τελους το βιντεο και εχει τεραστια σημασια για μενα αν περαν του δεδομενου θεατρινισμου του ισπανου καραγκιοζη φανει πως οπαδος του ΠΑΟΚ κατεβηκε στα καγκελα και στοχευσε εστω και με σερμπατινα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 25 Φεβ 2018, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε νομιζω να τη γλιτώσουμε παντως. Ρίψη υπηρξε κ διακοπή αγωνα υπηρξε. Το μονο που μπορει να μας σώσει ειναι η άρνηση εξέτασης απο το γιατρό αγωνα αλλα και παλι τους -3 θα τους φαμε ισως ομως γλιτώσουμε την ήττα στα χαρτιά που μπορει να γινει και νικη. Κανονικα θα πρεπει να κινηθούμε κ εναντιον αρετοπουλου που αφήνει το γαυρο και κανει οτι θελει και δεν ακολουθεί τις νόμιμες διαδικασίες.
-
Εγω εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη δεν εχω ,εμπιστοσυνη ουτε σε μερικους απο εμας δεν εχω , εμπιστοσυνη εχω στην ομαδα και -3 να φαω ,το πρωταθλημα δεν το χανω