Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Dimpatra

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από Dimpatra »

kataramenos5 έγραψε:ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Οτι και να κανουμε ,ειτε καθαρισουμε την Επο ειτε γινουμε παρθεναγωγειο ,ειτε φτιαξουμε ομαδα που κερδιζει και διαιτητες ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.Θα βρουνε τροπο.Σταματηστε να ζειτε με ψευδαισθησεις και να ριχνετε το φτιξιμο στο κοσμο.
+++++++++++++
Maniaq@Deepwood

Δημοσίευση από Maniaq@Deepwood »

σιχαμάρα και αηδία για μια ακόμα φορά ,τα παιχνίδια με αυτή την σκατοομάδα είναι καρκίνος...πάρε την ομάδα και κατέβα στο κυπριακό ,βουλγαρικό νοτιοαφρικανικό πρωτάθλημα .
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

simba έγραψε:παντως παιδες, βλεποντας το νεο βιδεο, δυστυχως, φαινεται οτι το ρολο δεν ηταν στα τελειωματα του οπως φανηκε απ'το αρχικο βιδεο αλλα στη μεση, καθως μετα την προσκρουση, κατα την πτωση ξετυλιχθηκε αρκετο ακομα...
και δυστυχως, βλεποντας πιο προσεκτικα το αρχικο βιδεο, το χαρτι πεταχτηκε απο κοντινη αποσταση (απ'τα καγκελα) που κακα τα ψεματα, ηταν μλκια, γιατι ηταν πολυ πιθανο να γινει η στραβη..

Αυτο βεβαια δεν αναιρει καθολου το θεατρο και τις αντικανονικες ενεργειες των γκει...Στοιχεια που μαζι με τη γνωματευση του γιατρου, ελπιζω οτι θα προσμετρηθουν και θα επαναληφθει κανονικα ο αγωνας..
Το θεμα ειναι οτι ενω τα χαρτακια και τα ρολλα εχει καμποσα λεπτα που πεταχθηκαν

ενα ρολλο "εμεινε" στα χερια καποιου και πεταχθηκε την στιγμη που πηγαιναν τα χαψία στον παγκο τους.

Μαλακια?
Προβοκατσια?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΠΑΟΚ24

Ο Άνχελ Κρέσπο δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο αγώνας διακόπηκε από ένα χαρτί και έτσι απάντησε για την επικινδυνότητα του εν λόγω οπλοστασίου.

Που να το πεις και να σε πιστέψουν ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό διακόπηκε για το χαρτί που πετάχτηκε προς την πλευρά του προπονητή.

Έτσι ο Άνχελ Κρέσπο που έχει αγωνιστεί σε πρωταθλήματα μακριά από τα Βαλκάνια, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία μέσα από το λογαριασμό του στο ίνσταγκραμ τόνισε ότι ο Ντόλαντ Τραμπ θα απαγορεύσει το χαρτί τουαλέτας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς είναι πιο επικίνδυνο από τους πυρσούς.

Στη συνέχεια τόνισε παρακάτω ότι ο φόβος είναι πιο επικίνδυνος και φυσικά αναφέρεται στον τρόπο που αποχώρησε ο Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Dimpatra έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ Οτι και να κανουμε ,ειτε καθαρισουμε την Επο ειτε γινουμε παρθεναγωγειο ,ειτε φτιαξουμε ομαδα που κερδιζει και διαιτητες ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ.Θα βρουνε τροπο.Σταματηστε να ζειτε με ψευδαισθησεις και να ριχνετε το φτιξιμο στο κοσμο.
+++++++++++++
Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος λόγω Ιβάν και νέας ΕΠΟ.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

Και αυτός ο προπονητής μηδέν αξιοπρέπεια... Κάνει τον νεκρό... Ρε π@@στρα επαίξες Μπάρτσα Καταλανός είσαι τι αδερφίστικα κάνεις... ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Γράφει ο Κρεσπο πως μετα απο το αποψινό ο τραμπ απαγορευει το χαρτί υγείας στις ηπα γιατι ειναι πιο επικινδυνα απο τα οπλα.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ντοκουμέντο της Νετ εδειξε τον γκαρσια με ενα χαρτί στο στομα κ ενας υπευθυνος του γαυρου ή τραυματιοφορεας δεν προλαβα να δω, μεσα απο το ασθενοφορο ελεγε "στο διαβαλκανικο τον παμε εκει θελουν". Αυτο ακουσα εγω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aspromaura ioannina την Κυρ 25 Φεβ 2018, 22:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

episimos73 έγραψε:
Mattias_g4 έγραψε:Δηλαδή φταίνε οι ..χέστες και όχι οι ψεύτες, Ωραίος. Όταν, λοιπόν, θα κληθείς να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις στην επαγγελματική σου πορεία που ενδέχεται να κοστίσουν ζωές, καλό θα είναι να το παίξεις κι εσύ χέστης για να μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου. Τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, με τα καλά τους και τα κακά τους, τα ξέρεις επιδερμικά και από έξω, όσο και εμείς οι υπόλοιποι για τα έργα και τους μηχανικούς. Πολύ φιλικά στο λέω.

Σόρρυ μοντς για το οφ τόπικ, δεν θα ξαναγίνει.
Αδερφέ αν ο Γιατρός είναι κάποιας ηλικίας και έχει κάποια εμπειρία σου λέει μια χαρά είσαι φύγε μου έχει συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους... Μη το παίζεις έξυπνος... όπως και στους Μηχανικούς ένα νέο παιδί δεν έχει την ίδια εμπειρία να πάρει αποφάσεις με έναν έμπειρο μηχανικό... Δεν κατηγορώ τα νέα παιδιά και εγώ νεος είμαι...
Εγινε μηχανικέ μου. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, έξυπνοι και μη.

Τώρα, στο συγκεκριμένο συμβάν, προφανώς πήγαν στο ιδιωτικό γιατί στο δημόσιο κανένας γιατρός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έδινε μαγνητική χωρίς αναφερόμενη ισχυρή εξωτερική κάκωση στο κρανίο και αντικειμενικά ευρήματα από την κλινική εξέταση. Στο ιδιωτικό μπορεί να του κάνουν και κολονοσκόπηση, ιδίως αν πέσει τηλέφωνο από ψηλά. Οσο πιο πολλές εξετάσεις τόσο καλύτερα για την υπερασπιστική γραμμή του γαύρου. Στο δημόσιο πιθανότατα να τον έδιωχναν άμεσα.

Τέλος πάντων, νομίζω πως το παιχνίδι θα είναι μια άσκηση δύναμης και εξουσίας του Ιβάν με το χοντρό στην ΕΠΟ και τα παρακλάδια της. Δεν αποκλείω ορισμό του ματς για άλλη ημερομηνία χωρίς τιμωρία, δεν ξέρω βέβαια αν προβλέπεται από κάποιο κανονισμό/[/quote]
Ο νομος λεει παντως πως η γνωματευση πρεπει να γινει απο δημοσιο νοσοκομειο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

[youtube]pMOnGKT96bM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η δημοσίευση του Crespo στο instagram αρέσει μεταξύ άλλων 1.073 και σε amr warda και σε moulin
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Τώρα, στο συγκεκριμένο συμβάν, προφανώς πήγαν στο ιδιωτικό γιατί στο δημόσιο κανένας γιατρός που σέβεται τον εαυτό του δεν θα έδινε μαγνητική χωρίς αναφερόμενη ισχυρή εξωτερική κάκωση στο κρανίο και αντικειμενικά ευρήματα από την κλινική εξέταση. Στο ιδιωτικό μπορεί να του κάνουν και κολονοσκόπηση, ιδίως αν πέσει τηλέφωνο από ψηλά. Οσο πιο πολλές εξετάσεις τόσο καλύτερα για την υπερασπιστική γραμμή του γαύρου. Στο δημόσιο πιθανότατα να τον έδιωχναν άμεσα.

Τέλος πάντων, νομίζω πως το παιχνίδι θα είναι μια άσκηση δύναμης και εξουσίας του Ιβάν με το χοντρό στην ΕΠΟ και τα παρακλάδια της. Δεν αποκλείω ορισμό του ματς για άλλη ημερομηνία χωρίς τιμωρία, δεν ξέρω βέβαια αν προβλέπεται από κάποιο κανονισμό/[/quote]
Ο νομος λεει παντως πως η γνωματευση πρεπει να γινει απο δημοσιο νοσοκομειο[/quote]

Δεν τον βλέπω καλά το γαύρο.... :D Να τους ταράξουμε στη νομιμότητα που είπαν και τα παλικάρια πιο πριν.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

zizu10 έγραψε:
episimos73 έγραψε:
Mattias_g4 έγραψε:Δηλαδή φταίνε οι ..χέστες και όχι οι ψεύτες, Ωραίος. Όταν, λοιπόν, θα κληθείς να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις στην επαγγελματική σου πορεία που ενδέχεται να κοστίσουν ζωές, καλό θα είναι να το παίξεις κι εσύ χέστης για να μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου. Τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, με τα καλά τους και τα κακά τους, τα ξέρεις επιδερμικά και από έξω, όσο και εμείς οι υπόλοιποι για τα έργα και τους μηχανικούς. Πολύ φιλικά στο λέω.

Σόρρυ μοντς για το οφ τόπικ, δεν θα ξαναγίνει.
Αδερφέ αν ο Γιατρός είναι κάποιας ηλικίας και έχει κάποια εμπειρία σου λέει μια χαρά είσαι φύγε μου έχει συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους... Μη το παίζεις έξυπνος... όπως και στους Μηχανικούς ένα νέο παιδί δεν έχει την ίδια εμπειρία να πάρει αποφάσεις με έναν έμπειρο μηχανικό... Δεν κατηγορώ τα νέα παιδιά και εγώ νεος είμαι...
Εγινε μηχανικέ μου. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, έξυπνοι και μη.

Τέλος πάντων, νομίζω πως το παιχνίδι θα είναι μια άσκηση δύναμης και εξουσίας του Ιβάν με το χοντρό στην ΕΠΟ και τα παρακλάδια της. Δεν αποκλείω ορισμό του ματς για άλλη ημερομηνία χωρίς τιμωρία, δεν ξέρω βέβαια αν προβλέπεται από κάποιο κανονισμό/
Ο νομος λεει παντως πως η γνωματευση πρεπει να γινει απο δημοσιο νοσοκομειο[/quote]

Εντάξει αδερφέ μου! Κερναω καφεδάκι ποτάκι όποτε θές! ΠΑΟΚ είμαστε όλοι
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

kos έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε: 6. Ο πουστογαυρος προπονητης επισκεπτεται δημοσιο νοσοκομειο, οπου συμφνωα με τις πληροφοριες, η γνωματευση βγαινει καθαρη.
αυτο απο που προκυπτει? γιατι αν πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο οτι και να πει το διαβαλκανικο δεν μετραει.
η γνωματευση ειναι γνωματευση σου αρεσει δεν σου αρεσει...

επισης σε αυτο το μαμημενο διαβαλκανικο ο ΠΑΟΚ δινει λεφτα για εξετασεις κτλ? γιατι οσο ψυχραιμα και να το δεις η κλινικη ειναι μεχρι και συνενοχη στο στησιμο που φαγαμε...
Σε σαιτ το διαβασα. 90% στο Ινπαοκ
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ ΗΤΑΝ 50-50 .
ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 100 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ .
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”