Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από vs40 »

Η ομάδα θέλει ενότητα από δω και πέρα και μυαλό. Οι γαύροι επιτρέψανε το γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει 20 λεπτά μετά το περιστατικό. Εγώ ξέρω ότι όταν πονάς λες φέρτε το γιατρό ναμε κάνει καλά. Αυτοί τον διώχνανε το γιατρό. Τι πιο ξεκάθαρο. Διάβασα από συμφορουμίτη που γράφανε στο facebook ότι πρέπει να διακόψουν τον αγώνα και να πάει στο -3. Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτόν τον στόχο κατέβηκαν σήμερα. Όλο το σκηνικό στημένο και η Νόβα τους έκανε πλάτες γιατί δεν υπάρχει ριπλέι με ζουμ να φανεί ξεκάρα η ξεφτίλα τους.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Το είχα βάλει στο τόπικ και το ξαναβάζω που ουσιαστικά είναι ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΚΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΝ:
tzelas έγραψε:Ουπς τι αμόλησε ο προπονητής του γκει στην νόβα ότι ετοιμάζουν κάποιοι ; :twisted:

Για την γεμάτη Τούμπα: "Χρειαζόμαστε θαρραλέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ασχοληθούν μόνο με τον αγωνιστικό χώρο και όχι με όσα γίνονται έξω από αυτόν, γιατί δεν μπορούν να τα ελέγξουν οι παίκτες, θα υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γι' αυτό. Εμείς θα επιλέξουμε αυτούς που θα ασχοληθούν μόνο με ό,τι συμβαίνει στο πράσινο του αγωνιστικού χώρου και όχι έξω από αυτόν".

Λέτε να ετοιμάζονται να προκαλέσουν για να πέσει τιμωρία επιδιώκοντας αφαιρέσεις βαθμών; Το νου μας.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0#p1424986
trouman

Δημοσίευση από trouman »

sourmenetes έγραψε:
Aye4 έγραψε:Έχει καταγραφεί κάποια αντίδραση απο πλευράς Σαββίδη ?

Ναι!!!Θα γαμουμ ατς!!!!
:lol: :lol: :lol:
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ... ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ...ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ... ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ο κανονισμος δεν μιλαει για σοβαρο τραυματισμο? αν ειναι δυνατον η αμυχη στο χειλος που παθαινω και εγω οταν ορμαω με φορα στο πιτογυρο να ειναι αιτια για διακοπη αγωνα..
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Κι εγώ όταν έφυγα από την καφετέρια με μας τα είχα αλλά πλέον αρχίζει και βρομαει πολύ η υπόθεση . Ας περιμένουμε λίγο πριν αρχίσουμε τους αφορισμούς και τα μπινελικια.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

Παλαιολόγος έγραψε:τελικα διαβαζω τον εξετασε ο γιατρος ,που δεν του το επετρεπαν επι μακρον και βρηκε μια αμυχη στο χειλος(εσωτερικα)
η αμυχη ειναι παλια απο τα τσιμπουκια ...δεν εχει σχεση με τον κροταφο που επιανε στην αρχη
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

vs40 έγραψε:Η ομάδα θέλει ενότητα από δω και πέρα και μυαλό. Οι γαύροι επιτρέψανε το γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει 20 λεπτά μετά το περιστατικό. Εγώ ξέρω ότι όταν πονάς λες φέρτε το γιατρό ναμε κάνει καλά. Αυτοί τον διώχνανε το γιατρό. Τι πιο ξεκάθαρο. Διάβασα από συμφορουμίτη που γράφανε στο facebook ότι πρέπει να διακόψουν τον αγώνα και να πάει στο -3. Είναι ξεκάθαρο ότι με αυτόν τον στόχο κατέβηκαν σήμερα. Όλο το σκηνικό στημένο και η Νόβα τους έκανε πλάτες γιατί δεν υπάρχει ριπλέι με ζουμ να φανεί ξεκάρα η ξεφτίλα τους.
Ακριβώς, Κι η ΝΟΒΑ περίεμνε μισή ώρα τι θα της πούνε βίντεο να ανεβάσει.
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Δηλαδή φταίνε οι ..χέστες και όχι οι ψεύτες, Ωραίος. Όταν, λοιπόν, θα κληθείς να λάβεις κρίσιμες αποφάσεις στην επαγγελματική σου πορεία που ενδέχεται να κοστίσουν ζωές, καλό θα είναι να το παίξεις κι εσύ χέστης για να μην πάρεις κανέναν στο λαιμό σου. Τα νοσοκομεία και τους γιατρούς, με τα καλά τους και τα κακά τους, τα ξέρεις επιδερμικά και από έξω, όσο και εμείς οι υπόλοιποι για τα έργα και τους μηχανικούς. Πολύ φιλικά στο λέω.

Σόρρυ μοντς για το οφ τόπικ, δεν θα ξαναγίνει.[/quote]

Αδερφέ αν ο Γιατρός είναι κάποιας ηλικίας και έχει κάποια εμπειρία σου λέει μια χαρά είσαι φύγε μου έχει συμβεί και σε μένα και σε πολλούς άλλους... Μη το παίζεις έξυπνος... όπως και στους Μηχανικούς ένα νέο παιδί δεν έχει την ίδια εμπειρία να πάρει αποφάσεις με έναν έμπειρο μηχανικό... Δεν κατηγορώ τα νέα παιδιά και εγώ νεος είμαι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ksenitemenos4 έγραψε:ο κανονισμος δεν μιλαει για σοβαρο τραυματισμο? αν ειναι δυνατον η αμυχη στο χειλος που παθαινω και εγω οταν ορμαω με φορα στο πιτογυρο να ειναι αιτια για διακοπη αγωνα..
Η αμυχή θα έπρεπε να είναι εξωτερική, εφόσον η αιτία είναι εξωτερική. Δεν υπάρχει περίπτωση η εσωτερική αμυχή να οφείλεται σε εξωτερικό αίτιο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Οι γαυροι θα την πατησουν ,και την πατησαν ηταν σιγουρο οτι αν ξεκιναγε ο αγωνας θα επεφταν και απο τον αερα κατω, αυτα που θα γινοντουσαν στον αγωνα δεν θα ειχαν προηγουμενο , αν ο προπονητης του γαυρου εχει φυγει αυτοβουλος απο τον αγωνα και ο γιατρος του αγωνα γραψει οτι δεν υπαρχει σοβαρος τραυματισμος ο ΠΑΟΚ κ κινδυνευει μονο με προστιμο.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Κυρ είπε : Κάποιοι χαίρονται που κερδίζουν τις πρώτες εντυπώσεις...κάπως έτσι
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Από τα επίσημα κάτω από τα VIP υποτίθεται έφυγε το χαρτάκι;;
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

takis4 έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:τελικα διαβαζω τον εξετασε ο γιατρος ,που δεν του το επετρεπαν επι μακρον και βρηκε μια αμυχη στο χειλος(εσωτερικα)
η αμυχη ειναι παλια απο τα τσιμπουκια ...δεν εχει σχεση με τον κροταφο που επιανε στην αρχη
Δύσκολο να δαγκώσει κάποιος το χείλος του δηλαδή ε?
nkalis

Δημοσίευση από nkalis »

Ρε παιδιά μάθαμε τι έγραψε τελικά ο Αρετόπουλος ? Περιμένει κάτι ακόμα ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”