Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
αν τιμωρηθουμε για κατι τετοιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ξανα.δεν αξιζει τον κοπο να παιζω με την ψυχικη μου υγεια.
- Μπαρκαρούτσος
Ήταν απόλυτα προβλέψιμο το σημερινό. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Και δεν έχει δοθεί και καμία σπουδαία βαρύτητα στο ν αλλάξουν. Που ειδικά μετά τα περσινά θα έπρεπε να είναι η πρώτη προτεραιότητα. Ίσως και η μοναδική. Κρίμα για την προσπάθεια της ομάδας.
Η πουτανα η νοβα κυνηγουσε τον Ιβιτς στα αποδητηρια, εδω τιποτα, ελπιζω να υπηρχε καμερα πανω στον παγκο τους πιυ να μας βοηθησει
το θεμα ειναι πως ο βαζελος την εφαγε σε ακυρο timing. Στα πλευ οφ που παιζοντουσαν οι ευρωπαικες θεσεις,κλαιν μαιν. Εδω μιλαμε για timing πρωταθληματος.Οτι χειροτεροgiapas έγραψε:H αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι στη ζωή ότι δίνεις παίρνεις. Τη φάση του Ίβιτς ήμουν σίγουρος ότι θα τη πληρώναμε. Κάπου , κάπως , κάποτε.
δε νομιζω να ασχοληθει ξανα πολυς κοσμος εκτος απο 2-3 χιλιαδες αρρωστακιαAzrael έγραψε:αν τιμωρηθουμε για κατι τετοιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ξανα.δεν αξιζει τον κοπο να παιζω με την ψυχικη μου υγεια.
- Μπαρκαρούτσος
Ας δώσει εντολή για εκκένωση γηπέδου να γίνει ο αγώνας.
Και η Π.Α.Ε. να επιστρέψει τα € από τα εισιτήρια.
Έτσι είναι αδερφέ. Και παρότι είμαι ο πρώτος που κατηγορεί τους κάφρους, αυτό σήμερα είναι σκέτη τρέλα. Πλήρως σκηνοθετημένο από την ΕΟ που φοβόταν την 6άρα. Αλλά κι εμείς γιατί μονίμως να δίνουμε δικαίωμα;Azrael έγραψε:αν τιμωρηθουμε για κατι τετοιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ξανα.δεν αξιζει τον κοπο να παιζω με την ψυχικη μου υγεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 25 Φεβ 2018, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- episimos73
Κρίμα παίδες. Ο Γκαρσία ανετότατα υποστηρίζει ότι έχει ζαλάδες, τάση για εμετό και άντε μετά να αποδείξεις το αντίθετο. Αυτά είναι υποκειμενικά συμπτώματα, δεν μπορούν να αποδειχτούν από κανένα γιατρό παγκοσμίως και άνθρωποι έχουν πάρει μέχρι και συντάξεις με αυτόν τον τρόπο.
Δεν έχω δύναμη να ακούσω ραδιόφωνο ούτε να διαβάσω σάιτ. Οτι έμαθα είναι από δω μέσα. Με αυτά και μ' αυτά σταμάτησα το γήπεδο από φέτος.
Δεν έχω δύναμη να ακούσω ραδιόφωνο ούτε να διαβάσω σάιτ. Οτι έμαθα είναι από δω μέσα. Με αυτά και μ' αυτά σταμάτησα το γήπεδο από φέτος.
-
Μπουρδες . Δεν επρεπε να πεταχτει τιποτα.Διαγραψτε με ,αυτο το κωλοσωματειο το ξερω απ εξω ,χειροτερα εκαναν σε εφηβικο πρωταθλημα,εκαναν τα παντα για να μας παρουν ενα πρωταθλημα σε εφηβικο του Πειραια. Δεν επρεπε να πεταχτει τιποτα ,σταματηστε να δικαιολογειται ,αυτος ο ενας πρεπει να βρεθει δεν πας στο γηπεδο με ρολο ταμειακης .Δεν παιρνω πρωταθλημα γιατι εχεις χαζους φιλαθλους κριμα για τον Ιβαν κριμα .
ναι σε κανα διωρο που θα γυρισει ο Γκαρθια απο το νοσοκομειο θα γινει το ματςΖαντός έγραψε:Ας δώσει εντολή για εκκένωση γηπέδου να γίνει ο αγώνας.
- sourmenetes
- Moderator
Σκεφτομαι να παω σε ολα τα εκτος εδρας μας.θα πεταω ρολα στο λουτσεσκου!!!
Καταλαβετε τι θα γινει απο δω και περα
Καταλαβετε τι θα γινει απο δω και περα
- episimos73
Δεν ξεκολλάς τόσο εύκολα αδερφέ...Azrael έγραψε:αν τιμωρηθουμε για κατι τετοιο προσωπικα δεν ασχολουμαι ξανα.δεν αξιζει τον κοπο να παιζω με την ψυχικη μου υγεια.