Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ολο κι όλο 3 ώρες κοιμήθηκα... Πωωωω τέτοια αγωνία.... Θα την βγάλω μέχρι το απόγευμα?
Να το δω,να μην το δω,να το δω,να μην το δω,να το δω,να μην το δω...Υπάρχει ευκαιρος απινιδωτης;
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι προς το να έχω ανοιχτό το βίντεο χωρίς φωνή και να βάζω να βλέπω το γκολ που θα σποϊλάρουν τα παιδιά στο discord.
Είμαι και σε δύσκολη ηλικία.

Είμαι και σε δύσκολη ηλικία.

Σπυράκο, πληροφοριακά, δεν θα έχει σήμερα αναμετάδοση του αγώνα απ τον Ζαντό στο Caster... 
Υ.Γ. Προς όλους: Όποιος φοβάται, πάει και κοιμάται...

Υ.Γ. Προς όλους: Όποιος φοβάται, πάει και κοιμάται...

Το ξέρω. Στο discord, όμως, το συζητάμε και μαθαίνω ό,τι γίνεται πριν το δω.
Εγώ παθαίνω το εξής: όταν είμαι με φιλαράκια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν είμαι μόνος μου ιδρώνω, βράζω στο ζουμί μου ρε παιδί μου.
Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην το παρακολουθήσω. Έλα, όμως, που ο φίλος περιμένει ενημέρωση στο νοσοκομείο που έχει την κόρη του...
Εγώ παθαίνω το εξής: όταν είμαι με φιλαράκια δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν είμαι μόνος μου ιδρώνω, βράζω στο ζουμί μου ρε παιδί μου.
Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην το παρακολουθήσω. Έλα, όμως, που ο φίλος περιμένει ενημέρωση στο νοσοκομείο που έχει την κόρη του...
- navigator11
Άγχος έχουτε, ε; Ούτε για πλάκα! Ούτε καν ανυπομονησία, τολμώ να πω. Θα έρθει η ώρα, θα ξεκινήσει το ματσάκι, θα περάσει η ώρα, θα φτάσουμε στις 21:25 και η διαφορά από τον τριτοτεταρτο θα έχει αυξηθεί. Το σκορ δεν μπορώ να το ξέρω αλλά ο ΠΑΟΚ θα είναι καταιγίδα. Ήρθε η ώρα!!
Σε νιώθω Σπυράκο μου...Για να σπάσεις όμως αυτά τα δεσμά, κοίτα να χεις πάντα στον νου σου το γνωστό...
Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα...
Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ στα δύσκολα...
Υ.Γ. Περαστικά, ξανά, για το αγγελούδι του φίλου σου και συνΠΑΟΚτσή μας αδερφέ...
Υ.Γ. 2...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ!!!!
Π.Α.Ο.Κ. στα εύκολα...

Υ.Γ. Περαστικά, ξανά, για το αγγελούδι του φίλου σου και συνΠΑΟΚτσή μας αδερφέ...

Υ.Γ. 2...ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ!!!!

Εγω εχω κανονίσει να το δω παρεα με 4 γαύρους και 2 βαζελια.
Κ θα το διασκεδάσω πολυ με την π**τς* που θα φάνε.
Γιατι ειμαι σίγουρος για την ομάδα μ.
Κ θα το διασκεδάσω πολυ με την π**τς* που θα φάνε.
Γιατι ειμαι σίγουρος για την ομάδα μ.
- PAOKevolution
Ας βρεξει οσο θελει!
Αν δε γινει βουρκος το γηπεδο ωστε κατι ρομαο σισε να το μετατρεψουν σε ρινγκ δεν τον γλιτωνουν το διασυρμο!
ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ ολυμπιακοι!!

Αν δε γινει βουρκος το γηπεδο ωστε κατι ρομαο σισε να το μετατρεψουν σε ρινγκ δεν τον γλιτωνουν το διασυρμο!
ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ ολυμπιακοι!!

Δεν θέλει άγχος παιδιά και ειδικά απο τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο. Υπάρχει διαφορά κλάσης που θα βγει στο χορτάρι είναι ντέρμπι βέβαια και θέλει προσοχή! Αυτοί σίγουρα δεν έχουν να χάσουν κάτι. Στα μπαλιστικά, θα έβαζα προσωπικά πολλούς παίχτες ψηλά να πιέζουν τις πρώτες μπάλες μιας και η άνυνα τους δεν εμπνέει σιγουριά, μετά το πρώτο γκολ μπορούμε να τους δώσουμε λίγα μέτρα και τους τελειώνεις στην κόντρα. Ότι και να γίνει έχει ακόμα παιχνίδια και ας είμαστε ήρεμοι!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τις μανάδες σαααααας τις γ@μουσανεεεεε κάτι νάυτικοι,αμερίκανοι για λιγοο ψωμιιιιιι
-
Για να καταλαβουμε πόσο έχουμε μεγαλώσει έρχεται ο μόνιμος πρωταθλητής και μόνο στην πόλωση στοχεύει... Ακόμα και στην πρωινή σύσκεψη το κλίμα ήταν πολεμικό... ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ 300 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.... ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ.... ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ....
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΥΤΕΕΡΟΟ ΜΠΟΥΡΔΕΕΕΕΛΟΟΟΟ
ΕΙΝΑΙ Ο Ο Ο Ο ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟΣ
ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΟΕΕ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ!!!!
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ!!!!
ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ ΟΕΕ ΟΟΟΟΟΕΕΕΕΕΕΕΕ....

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΓΑΥΡΟ!!!!
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΘΡΗΝΟ!!!!