Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από navigator11 »

Λόγω μασαμπούκας μεταμεσονύκτιας! :lol:
Οι λαλακιες πλερώνονται ...
Είναι πάντως μια σημαντική κατάκτηση της ομάδας το να μας κάνει σε μεγάλο βαθμό να νιώθουμε μια κάποια σιγουριά ότι θα τα καταφέρει. Βέβαια, σε αυτό μπορεί να έχει συμβάλλει και το πιτσι πιτσι της παε με τον αρετοπεθερόπουλο. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εύχομαι ξεκ@λιασμα της ΕΟ, και ελπίζω η ΠΑΕ να έχει πάρει όλα τα μέτρα ώστε να μήν περάσουν τα πουστρλκια τους για να διακοπεί ο αγώνας.Ελπίζω να ξέρουν πού θα χτυπήσει η ΕΟ και να έχουν προνοήσει...
Μεγάλη μέρα σήμερα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ξημερώνει μια από τις μεγαλύτερες κυριακές της ιστορίας μας.
ελπίζω η σημερινή κερκίδα να μείνει στην ιστορία.
ένα ΠΑΟΚ ολέ που τρυπάει αυτιά, αρκεί.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μακάρι να έγινε σοβαρή προετοιμασία για κερκίδα.
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

Καλημερες

Ξημερωσε,επιτελους,η μεγαλη μερα

Γαμηστε τον πουστη τον ολυμπιακο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Καλημέρα σε όλους. Ήγγικεν η ώρα!

Όλως περιέργώς ξύπνησα χωρίς άγχος και ανησυχία αλλά μόνο με ανυπομονησία για το μάτς. Εμπιστεύομαι την ομάδα (το φθινόπωρο δεν θα έλεγα το ίδιο για τους γνωστούς λόγους). Εύκολα ή δύσκολα, 90 λεπτά είναι αυτά, το γκόλ (τα γκόλ) θα έρθει. Θα τους παίξουμε όπως η γάτα με το ποντίκι, οπότε με λίγη συγκέντρωση στις τελικές πάσες και στα τελειώματα η νίκη θα έρθει.

Το επόμενο που θα στείλω θα είναι: "να περάσει ο επόμενος".
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Γράφουνε για 11 'αδα με Μπίσεσβαρ αριστερα Πέλκα και Μακ δεξια πίσω απο τον Πρίγιο!
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Λογικά μπροστά θα παίξουν και κάποιοι που μαρκάρουν και πιέζουν πιο πολύ. Το θεωρώ απίθανο να πάμε έτσι, ειδικά τώρα που δεν υπάρχει Τσίμιροτ στα χαφ. Θα ναι ρίσκο.

Αυτή η βδομάδα μήνας μου έχει φανεί, άντε να νυχτώσει λέμε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος johnys999 την Κυρ 25 Φεβ 2018, 10:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι κάνετε, παλικάρια μου; Τις καλημέρες μου. Γκολ και ξύλο στον πουστ@ρ@ τον (αξιο)θρήν(ητ)ο!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Ακούω αθηναικά ραδια πολύ γέλιο έχουν οι τύποι λένε οτι πιστέυουνε στο διπλό του Γάυρου!Αρε γλέντια που θα γίνουν το βράδυ!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το βράδυ που κοιμόμουνα ήρθαν και μαζεύτηκαν πολλά μαύρα σύννεφα μέσα στο γαμημένο γέρικο μυαλό μου...
Δεν θα τα αναλύσω, απλά γιατί θα πιαναν κάνα δυο τρεις σελίδες, αλλά όλα έχουν να κάνουν με φοβίες παλιές...
Διαβάζω ότι πολλοί έχετε το δικό μου σημερινό άγχος, που δεν μπορώ να παραδεχτώ ότι είναι μια ακόμα φοβία...

Απέναντι στην εγκληματική οργάνωση, με διαιτητή έναν τέως συνδεσμίτη τους κι έναν γκάγκστερ να καραδοκεί...
Ήρθε κι αυτός ο γαμημένος ο τρόπος που χθες χάσαμε μια ακόμα Κούπα μέσα απ τα χέρια μας...Πόσο Π.Α.Ο.Κ.?
Στο κλάσμα του δευτερολέπτου να περνάς απ τον Παράδεισο στην Κόλαση...Ναι γαμώ, τόσο, μα τόσο Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Ξημέρωσε όμως ο Θεός την μέρα του και με πέταξε όρθιο απ το κρεββάτι...Ήχησε τις καμπάνες του Hell Bells...
Στήθηκα στα πόδια μου, ντούρος, δυνατός, Π.Α.Ο.Κ.τσής ανίκητος από κάθε φυσικό ή μεταφυσικό φαινόμενο...
Έγιναν ξαφνικά όλοι οι εφιάλτες ένα όνειρο γλυκό, μοναδικό, έγιναν τα μαύρα σύννεφα λιακάδα λαμπερή...
Ας βρέχει στην Πόλη του Ασπρόμαυρου Δικέφαλου...Ας έχει μια μουντίλα όλη η ατμόσφαιρα...
Ε και?
Άγχος? Ναι...
Φόβος? Ούτε για πλάκα πλέον...
Απέναντι μας έχουμε το, υπό πλήρη κατάρρευση πλέον, γκομενάκι μας, επί 23 συναπτά έτη μάλιστα...
Ουτε ο σχωρεμένος ο Αλέκος Αλεξανδράκης την Νόνικα Γαλιναία τόσα χρόνια στο "τάξιμο"...

:pano:

Ξημέρωσε μάγκες...
Οι φοβίες γίνονται σήμερα κουράγια, γιατί μόνο έτσι θα βοηθήσουμε όλοι στην κατάκτηση της ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ...
Ξέρω...Θα είμαστε πολλοί που θα μαζευτούμε σήμερα στον Ναό, για τελευταία μάλιστα φορά εναντίον του gay...
Ξέρω ότι θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, σφιχτά, όπως ήταν τότε οι Μακεδόνες στην Μακεδονική φάλαγγα!
Θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε ρε...Για πολλούς λόγους αλλά δευτερευόντως γιατί μας το χρωστάει ο Θεός...
Πρωταρχικά όμως επειδή ισχύει πέρα για πέρα αυτό που όλοι αδέρφια φωνάζουμε μεταξύ μας και στους άλλους:

Ο δικός μας, ο μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ. δεν χάνει ποτέ, ΠΟΤΕ!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Αγχολυτικότατη η ιεροτελεστία της συνάντησης πριν τον αγώνα... 8-)
Διαβάστε-πληροφορηθείτε ώρα και μέρος στις "συναντήσεις μελών"... ;)
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Π'ηρα κι εγώ το "εισητήριο" στο ΠΑΟΚTV.
Μπορεί να μην το δω καν, αλλά ας δηλώσουμε παρουσία. Κυρίως από το discord τα παρακολουθώ τα παιχνίδια. Έχει και ωραία spoilers (που προσωπικά προτιμώ).

Γρηγόρη, εγώ δεν έχω αποβάλλει το άγχος ακόμα. Αυτές τις "πεθαμένες" πρώην "μεγάλες" ομάδες, τις φοβάμαι περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Κάθε ολυμπιλ@γος είναι και πουτ@νας γιοοοος, γεννηθηκε στον μπειραια τον παααααλιοπουστ@ραααα...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Τα βράδια που κοιματανεεεεε η μάνα του γ@μιότανεεεεεεε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

...μεσ' στης τρούμπας ταααααα στεναααααά...Γ Α Α Μ Ω ΩΩΩΩΩΩ τον πειραιααααααααααά... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”