Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Λίγες ώρες ακόμη...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 25 Φεβ 2018, 00:02, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Κυκλοφορεί μια φωτο από την άφιξη του γαύρου στο αεροδρόμιο. Νταξει όλοι έχουν μούτρα ήρθαμε να τον αρπάξουμε
Βρόχα λένε οι προγνώσεις για αύριο, όλη μέρα. Θα μας φύγουν κολυμπώντας οι σκατόγαβροι
Να είσαι καλά αδερφέ.sabri έγραψε:Τσου εισαι πολυ ωραιος!!!Με φτιαξες το βραδυ και την αυριανη μερα ακομη περισσοτερο!Με την νικη αυριο
Ενημερώστε κ άλλους να μπούνε στο σάιτ, είναι κρίμα να μείνουν έξω παιδιά που ψάχνονται τόσες μέρες.
Και η ΠΑΕ κοιμάται, μια ανακοίνωση δεν έχει βγάλει ότι υπάρχουν ακόμα ηλεκτρονικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες.
Το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο,όλη η πίεση θα είναι επάνω μας,αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα και θα παίξουν ελεύθερα.
Παίχτες για να μας κάνουν ζημιά έχουν πολλούς,αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ όλα θα πάνε καλα.
Προτιμούσα να παίζαμε με την ΑΕΚ αύριο.
Είναι και αυτό το 15/15 που κάπου θα σπάσει (μακάρι πουθενά) με ζωσανε τα φίδια.
Συνήθως όταν είμαι υπεραισιοδοξος τον πίνουμε,Τώρα δεν είμαι.
Μακάρι να ήμουν μέσα αύριο,φεύγει το άγχος φεύγουν οι κακές σκέψεις φεύγουν τα πάντα,η τηλεόραση σκοτώνει.
Μάλλον θα προτιμήσω ραδιόφωνο.
Πολύ άγχος παλικάρια.
Παίχτες για να μας κάνουν ζημιά έχουν πολλούς,αν βάλουμε ένα γρήγορο γκολ όλα θα πάνε καλα.
Προτιμούσα να παίζαμε με την ΑΕΚ αύριο.
Είναι και αυτό το 15/15 που κάπου θα σπάσει (μακάρι πουθενά) με ζωσανε τα φίδια.
Συνήθως όταν είμαι υπεραισιοδοξος τον πίνουμε,Τώρα δεν είμαι.
Μακάρι να ήμουν μέσα αύριο,φεύγει το άγχος φεύγουν οι κακές σκέψεις φεύγουν τα πάντα,η τηλεόραση σκοτώνει.
Μάλλον θα προτιμήσω ραδιόφωνο.
Πολύ άγχος παλικάρια.
Μα Τι βραδυνό δωράκι ήταν αυτο.Βρήκα εισιτήριο στην 8 έχει άλλα 3-4 εκεί απο ότι είδα.Θέλει ψάξιμο κοματι κοματι για να βρεις.Τσου Ευχαριστώ για την πληροφορία.πείτε κ σε άλλους εγώ ξύπνησα 2 φίλους να βγαλουνtsou έγραψε:Να είσαι καλά αδερφέ.sabri έγραψε:Τσου εισαι πολυ ωραιος!!!Με φτιαξες το βραδυ και την αυριανη μερα ακομη περισσοτερο!Με την νικη αυριο
Ενημερώστε κ άλλους να μπούνε στο σάιτ, είναι κρίμα να μείνουν έξω παιδιά που ψάχνονται τόσες μέρες.
Και η ΠΑΕ κοιμάται, μια ανακοίνωση δεν έχει βγάλει ότι υπάρχουν ακόμα ηλεκτρονικά εισιτήρια σε όλες τις θύρες.
-
Αύριο ξεκινάω...ελπίζω να κάνει και η κερκίδα πρωταθλητισμο, όχι μόνο η ομάδα.
Όποιος από μας δεν είναι αύριο βραχνιασμενος, είναι σαν να μην πήγε.
Όποιος από μας δεν είναι αύριο βραχνιασμενος, είναι σαν να μην πήγε.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχω μια υπερένταση. Τώρα να με λέγανε πηγαινε στο γήπεδο θα πήγαινα 

- PAOK_Antarctica
Αδερφε μας έσωσες!! Βρήκαμε 2 στην 8!!! Εμείς έχουμε διαρκείας βέβαια αν και από Αθήνα αλλά πάντα πάμε με τα καρντασια μας στην 4.
ΩΩΩ ΩΩΩ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΩΩΩ ΩΩΩ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ!!
Εχει κάποιες ελεύθερες ακόμα, οποίος προλάβει!
Το πιο δύσκολο ματς μέχρι τέλους. Άμα το πάρουμε δε φοβάμαι άλλο. Θα το πάρουμε.
- navigator11