Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Γράφουν ότι πηρε ο Περέιρα τον αεροτοπουλο και τον ρώτησε αν ο πεθερός του βρέθηκε με παράγοντες του ΠΑΟΚ και πήρε λευτα έχουν ξεφύγει ειλικρινά ούτε ένα πρωτάθλημα δεν αντέχουν να χάσουν αρρώστια όλο το σάπιο σύστημα εναντίων μας δεν απορώ που τόσα χρόνια δεν πήραμε ότι μας άξιζε αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης όντως όπως τα έλεγε ο χοντρός είχε στήσει σύστημα για 20 χρόνια συνεχόμενα πρωτάθλημα
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Η πιο βασανιστική εβδομάδα μέχρι την επόμενη... Δεν περνάνε οι ώρες λέμε...

- Josey Wales
Βρήκα αυτό το βιντεάκι χτες. Δείτε αντίδραση ο αμερικάνος στο 2:57
[youtube]KACcpR_u1cc[/youtube]
Που να 'βλεπε αυτό
[youtube]OaQB1dHvIsI[/youtube]
[youtube]KACcpR_u1cc[/youtube]

Που να 'βλεπε αυτό
[youtube]OaQB1dHvIsI[/youtube]
-
Ετοιμάστε αδιάβροχα, πονσο, σακούλες με τρύπες στο κεφάλι και τα χέρια...ότι έχετε τέλος πάντων
...με βροχή θα πορευτουμε πάλι αύριο όπως φαίνεται..αλλά δεν μασάμε 

- Josey Wales
Πάντως ένα καλό ξέσκισμα των βρωμιάρηδων των ζητάνε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης
[youtube]rXRahKdTAfQ[/youtube]
[youtube]rXRahKdTAfQ[/youtube]
- navigator11

Φυσιογνωμία ο Αμερικάνος! Χααχαχα
Στα καπάκια μετά την Τούμπα έχει κάτι κιτρινιάρηδες αμερικάνους να κάνουν κερκίδα! Και, ακόμα επηρεασμένος όντας από το σοκ, λέει ότι έτσι πρέπει να υποστηρίζεις την ομάδα, κουνώντας αυτά τα πατσαβούρια στα χέρια, όχι με φωτιές!

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Και μόνο που αυτή η ομάδα μας έχει κανει να μετράμε τα λεπτά μέχρι να την δούμε να αγωνίζεται στα δικά μου μάτια είναι επιτυχημένη. Έχει καταφέρει να είμαστε άνετοι χωρίς άγχος, να αισθανόμαστε ανώτεροι από τους αντιπάλους μας χωρίς αλαζονεία. Βγάζει σοβαρότητα. Και το πιο σημαντικό μας έχει κανει να πιστέψουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έφτασε η στιγμή μας. Ότι και να γίνει αύριο,ακόμη και να στραβώσει το παιχνίδι είναι δικό μας..
Ελπίζω και εύχομαι για ένα ρεαλιστικό καθαρό 5-0, όμως μόνο ένα 7-0 (ρεκόρ) θα με χαροποιήσει υπερπραγματικά.
Αυτό ακριβώς και τίποτε άλλο
Αυτό ακριβώς και τίποτε άλλο
- Petros1988
Έχουν χαζέψει οι γαυροι ότι κάνανε αυτοί τόσα χρόνια πιστεύουν ότι τα κάνει ο ΠΑΟΚ τώρα σχετικά με τον δημοσίευμα για τον Αρετοπουλο που το έκανε το site του γαυρου αυτό το 10gr.Ρε πόσο φοβισμένοι έρχεστε αύριο πόσο μπορείτε να μου πείτε? Τι πόλεμο κάνετε τον ΠΑΟΚ για να τον ξεσυντονησετε απτό Ντέρμπυ χίλιες δύο μ@λακιες έχετε εφεύρει γιατι που απλά τρέμετε για αύριο και είμαι σίγουρος ότι και μετά το ματς πάλι θα κλετε για διαιτησίες και άλλα χαζά!Αλλά εύχομαι αύριο να σας πατήσουμε στο κεφάλι 3 γκολ για να το κλείσετε το στοματάκι σας! Είμαι πρώτη φορά που θέλω τόσο πολύ να σας συντριξουμε αύριο! 20 χρόνια κάνατε αισχη! Τώρα έφτασε η ώρα σας αύριο το βράδυ θα μιλήσει η καλύτερη ομάδα που την φοβόσασταν πάντα! Ο ΠΑΟΚ!Θέλω να στείλω ένα μυνημα στους παίκτες μας! Λιώστε τους αύριο μην τους αφήσετε να πάρουνε ούτε ανάσα από το 1 μεχρι το 93 λιώστε τους ο κόσμος θα είναι δίπλα σας!
Μπορούμε να ξεπεράσουμε τις Σερρες;;; Αυτό θα είναι αποτέλεσμα!!Με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο η εφτάρα έρχεται!
Σκεφτείτε τί θα γίνει μετά στον Περαιά!!!

Σκεφτείτε τί θα γίνει μετά στον Περαιά!!!

Σκάρτες 30 ώρες και για να περάσει η ώρα θα πάμε στην Κοζάνη να ξεχαστούμε με γυναικείο
handball...
Όχι, δεν είμαστε και τόσο άρρωστοι... Απλά πάμε για ζέσταμα-προετοιμασία στο σήκωμα της Κούπας!!!!

Υ.Γ. Γαμήστε τον πούστη τον πουστόγ@υρο!!!!

Όχι, δεν είμαστε και τόσο άρρωστοι... Απλά πάμε για ζέσταμα-προετοιμασία στο σήκωμα της Κούπας!!!!

Υ.Γ. Γαμήστε τον πούστη τον πουστόγ@υρο!!!!
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Πάμε για να παρουμε το ματς. Η νίκη μετράει αν έρθει και ο διασυρμός του δαφνοτσιμπουκωμενου έχει καλώς αλλά πάμε βήμα βήμα,ας καθαρίσουμε πρώτα το ματς