Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Καλησπέρα από τον Άγιο Δημήτριο! Από το απόγευμα της Τετάρτης έχουμε ήλιο και καλές θερμοκρασίες (15-16 βαθμούς).
Έτσι πάει το γούστο με τα χρόνια.kataramenos5 έγραψε:Γιατρε μου μιας και σε βλεπω να σουλατσαρεις στα παλια λημερια να σε πω ενα προβληματακι που χω?Εχω στοκαρει κατι ξυνομαυρα(χαρουλα ,κυρ νικος ) κατι γεματα Αγιωργητικα και καμπερνε απο περσι και περιμενα χειμωνα να τ ανοιξω αλλα δ ε με τραβαει με τιποτα.Ανοιξα δυο ελιες και πηγε ακλαυτο,μπουκωνω με το πρωτο ποτηρι.Προτιμαω βυσιναδες(φρεσκαδουρα) μεχρι και του παππου το φρεσκο απ το χωριο.Ειμαι καλα γιατρε μου?Σου χει συμβει?
Ελαφραίνει (και... ακριβαίνει...).
Ψάξου για γεμάτα λευκά (ασσύρτικα γκαραντί) και για βουργουνδοειδή κόκκινα.
Και τα Crus Beaujolais είναι πολύ καλά τα τελευταία χρόνια.
Επίσης το ξινόμαυρο από νεαρά κλήματα του Θυμιόπουλου να δοκιμάσεις. Μπόμπα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χελοου! Σήμερα αποκαλύφθηκε μπρος τα μάτια μου ο ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ λιθουανικής προέλευσης κ@λος που έχω δει στην μικρής διάρκειας ζωής μου! Ο επονομαζόμενος ανζελινα ζολι κ@λαρακι. Εδώ και μερικές ώρες είμαι με ένα χαμόγελο στο στόμα!
Εύχομαι μεγαλώνοντας η μικρής διάρκειας ζωή σου, να σου αποκαλυφθεί και κάνας Θείος κώλος...Κολομβιάνικος...

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αλε Αυτό που μπορώ να πω ειναι ότι φορούσε χιπστερ κυλοτα χρώματος μπλε με κόκκινο λάστιχο. Γκοραν από το στόμα σου και στου θεού των κωλων το αφτι
- White Ranger

Καλό σ/κ ΠΑΟΚια.

Με την νίκη με τον Δαφν0π0υτς/μενο να χαρούμε ομαδικός εδώ με την Ο-Μ-Α-Δ-Α-Ρ-Α μας.
- Kostomanolis
Καλημερα αδερφια, Στα πατρια εδαφη και παλι για να δουμε τα κρισιμα ματσακια στελνοντας θετικη ενεργεια απο πιο κοντα. Μεχρι το γαβρο εχει κανα ορεκτικο για σημερα; Μπασκετακι, βολευ εστω χαντμπολ;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Καλημέρα πρωτοπόρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλό Σαββατοκύριακο να χουμε, με νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας παντού...
Χρόνια σου πολλά theo G4...

- V-olakiotis
Καλησπέρα και με την κούπα σήμερα τα κορίτσια μας!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
[quote="goran 64"]Καλημέρα πρωτοπόρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλό Σαββατοκύριακο να χουμε, με νίκες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μας παντού...
[/quote
Ευχαριστώ πολύ goran , χρόνια πολλά και σε όλους τους άλλους εύχομαι να πάρουμε το δώρο μας αύριο !

Ευχαριστώ πολύ goran , χρόνια πολλά και σε όλους τους άλλους εύχομαι να πάρουμε το δώρο μας αύριο !
- ΑποστόληςΑ