Φανέλα ΠΑΟΚ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
"Ρε εμείς κόψαμε την μουστάρδα από το σάντουϊτς και εσείς βάζετε κίτρινο στην φανέλα ρε; Ρε πάτε καλά ρε;"
Όσιος Τουρσουνίδιος ο σκουληκοφάγος
Όσιος Τουρσουνίδιος ο σκουληκοφάγος
Φανελα βγαλμενη απο τον εορτασμο των...94 χρονων της αεκ θεσσαλονικης. Χωρις σχολια....τι αλλο να πω!
Πολυ ωραια η συλλεκτικη. Σε οποιους δεν αρεσει μπορουν καλλιστα να μην την αγορασουν - εφοσων ειναι μερος της πλειοψηφιας τοτε οι πωλησεις θα ειναι χαμηλες και η ΠΑΕ θα δημιουργησει κατι διαφορετικο την επομενη φορα.
- Vet_eranos
προσωπικα δεν μου αρεσει, μου θυμιζει κουλα και ρουλη
φυσικα σε αλλους αρεσει, και σε οσους αρεσει να μην το σκεφτονται και πολυ, ας την αγορασουν
φυσικα σε αλλους αρεσει, και σε οσους αρεσει να μην το σκεφτονται και πολυ, ας την αγορασουν
Τραγική επιλογή φανέλας, εξακολουθούν κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ να μην παίρνουν χαμπάρι από ΠΑΟΚ
Δεν πάει έτσι φίλε. Εννοείται ότι αγοράζεις ότι θέλεις αλλά το θέμα ότι θα τη βλέπεις.pxp920 έγραψε:Πολυ ωραια η συλλεκτικη. Σε οποιους δεν αρεσει μπορουν καλλιστα να μην την αγορασουν - εφοσων ειναι μερος της πλειοψηφιας τοτε οι πωλησεις θα ειναι χαμηλες και η ΠΑΕ θα δημιουργησει κατι διαφορετικο την επομενη φορα.
Δες και τις υπόλοιπες φωτογραφίες από πίσω στο λαιμό έχει το λευκό πύργο κίτρινο!!!
Όπως και όλες οι λεπτομέρειες και ο κίτρινος γιακάς (ας είναι και χρυσός δεν έχει σημασία).
Όχι πρωτότυπηnikolasf έγραψε:Πολύ πρωτότυπη.... αλλά αυτό το γ@μημένο κίτρινο ... τί το θέλανε;;;

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εντελώς ΠΑΟΚτσηδικα, ή φανέλα με τα χρώματα και τα σχέδια είναι, όσο πιο ευγενικά μπορώ, για τον π.....ο καβάλα! Εκτός και αν θέλουν να κάνουν τον τσ@λτιδη και τους ομοίους του ΠΑΟΚτσηδες, οπότε πάσο