Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Ωραία είναι αλλά εμένα δεν μ' αρέσει η gourmet κουζίνα. Προτιμώ τα ψητά και δη τη σούβλα.
που τα βρήκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Παλαιολόγος έγραψε:βλεπω στιγμιοτυπα απο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος 6-1
just saying
Αίτσυ οίνε ακρυβός ώπος τα λαίοι ω σηνωννώματως!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάμε για άνετη νίκη λαίμαι!
Πονάει το μάτι μου!

- john4serres
Πέρυσι είχαμε σταθεί τυχεροί κάποιες φορές στο 0-0 .
Ήλπιζα φέτος να κάναμε πιο καλή εμφάνιση !!
Ήλπιζα φέτος να κάναμε πιο καλή εμφάνιση !!
- john4serres
- Petros1988
Δεν θέλω να προτρέχω γιατί έμειναν άλλοι 8 τελικοί αλλά αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει τον γαυρο μεθαύριο και η Κουλά κάνει ένα Χ η χάσει στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ αποκτάει καθαρό προβάδισμα για τον τίτλο του Πρωταθλήματος! Δηλαδή στο +4 +5 από την δεύτερη αεκ ο ΠΑΟΚ στα 7 ματς μετά πρεπει να αυτοκτονήσει για να χάσει αυτό το προβάδισμα και τον Τίτλο! 

καμια σχεση με ΠΑΟΚ αλλα ας παμε στο ματσακι.Ale έγραψε:Προσβολή είναι...
εχω δει λιγο γαβρο τωρα τελευταια και πιστευω στην αντωτεροτητα μας αλλα θελει προσοχη...
πιστευω οτι θα βαλει μεσα σισε, μποτια και ταχτσιδη για να μας χτυπησε στον αερα και στα στημενα. δεν πρεπεινα τους δωσουμε εκτελεσεις γυρω απο την περιοχη μας, και θεωρω δεδομενες τις βουτιες του φουρτουνη.
αν βαλει κουτρη απο δεξια θα εχουμε παρτυ. το καλο ειναι οτι δεν βαζει τον γερμανο. ο οφοε επειδη δεν μπορει να τρεξει ειναι εριστικος και αν παιξει δυσκολα να τελειωσει το ματς χωρις κοκκινη. ο ματος πρεπει να προσεξει την θεατρινα απο το βελγιο που θα προσπαθησει να τον εκνευρισει.
προτιμω να ξεκινησει μακ απο τζαλμα και επειδη θελουμε υψος θεωρω απαραιτητη την παρουσια σακχοφ στο κεντρο (απο κανιας).
- john4serres
Όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας στους γιους του, λέμε και μεις σε παίκτες και προπονητή μας: Τον νου σας, ρεμάλια!
Τέλειο το σερί μέχρι τώρα, κατά το οποίο αντιμετωπίσαμε τις ομάδες από 6η και κάτω. Τέρμα τα αστεία, τώρα κρίνονται όλα. Σε 4 αγωνιστικές έχουμε τον 3ο και 2ο στο σπίτι μας και τον επικίνδυνο Αστέρα και τον 4ο έξω. Το θέλω και το πιστεύω το απόλυτο 4x3=12. Το καθήκον μας εμείς το κάναμε, το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και σήμερα και στις 11/3. Τσάκισμα των αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, με κάθε τρόπο.
Στις 24 Αυγούστου το βράδυ, χρειάστηκαν 3 χάπια βαλεριάνας για να κάνω έναν υποτυπώδη ύπνο. Μετά τα μέσα Μαρτίου θέλω, όπως και όλοι μας, να πέσω χαλαρά κάνοντας όνειρα για το Ch.L!
Καλή Επιτυχία ΠΑΟΚ απέναντι σε όλους και όλα.
Τέλειο το σερί μέχρι τώρα, κατά το οποίο αντιμετωπίσαμε τις ομάδες από 6η και κάτω. Τέρμα τα αστεία, τώρα κρίνονται όλα. Σε 4 αγωνιστικές έχουμε τον 3ο και 2ο στο σπίτι μας και τον επικίνδυνο Αστέρα και τον 4ο έξω. Το θέλω και το πιστεύω το απόλυτο 4x3=12. Το καθήκον μας εμείς το κάναμε, το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο και σήμερα και στις 11/3. Τσάκισμα των αντιπάλων στον αγωνιστικό χώρο, με κάθε τρόπο.
Στις 24 Αυγούστου το βράδυ, χρειάστηκαν 3 χάπια βαλεριάνας για να κάνω έναν υποτυπώδη ύπνο. Μετά τα μέσα Μαρτίου θέλω, όπως και όλοι μας, να πέσω χαλαρά κάνοντας όνειρα για το Ch.L!
Καλή Επιτυχία ΠΑΟΚ απέναντι σε όλους και όλα.
[youtube]bSbwQ5-ZFaw[/youtube]Χωρικός έγραψε:που τα βρήκες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Παλαιολόγος έγραψε:βλεπω στιγμιοτυπα απο το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος 6-1
just saying
- Petros1988
Που τι σημαίνει αυτό? Ότι το παίζουν πολλοί?john4serres έγραψε:Έπεσε ο άσος στο 1,65