29.Róbert Mak
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: 29.Róbert Mak
Ελπίζω να τον έχεις ακονισμένο και μυτερό.
Η τρυπα του γαυρου είναι σαπια και χρειαζεται καλό εργαλείο για να την ανοιξει.
Η τρυπα του γαυρου είναι σαπια και χρειαζεται καλό εργαλείο για να την ανοιξει.
- Petros1988
Από σένα ελπίζω να δω το ματς της καριέρας σου την Κυριακή από τότε που γύρισες στην ομάδα! Είσαι συνέχεια σε ανοδική πορεία σκίστους παικταρα Μακ!
για κάποιο λόγο και εγώ και πάρα πολλοί πιστεύουμε ότι ο μακ θα σεληνιαστεί στο επερχόμενο ματς
ελπίζω να μας δικαιώσει
ελπίζω να μας δικαιώσει
Η μαύρη τρύπα της σημερινής 11άδας...Πιο νουμεράκιας δεν γίνεται...Κρίμα, αν και ποτέ δεν σε πίστεψα... 
Σε πάω φίλε αλλά δεν... Μέγα λάθος αν σε κρατήσουμε το καλοκαίρι αντί να δώσουμε την ευκαιρία σε Λάμπρου-Λημνιό.
Δεν είναι μόνο ότι δεν βλέπεται, αλλά έχει έναν τεράστιο εγωισμό και αντί να πασάρει σε αμαρκάριστους συμπαίκτες μέσα στην περιοχή κάνει εντελώς αψυχολόγητα και κακά τελειώματα
Η μοναδική παραφωνια της ομάδας.... Αν πάει τελικά ο Βιερίνια κάποια στιγμή μπροστά δύσκολα θα ξαναπάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής
Η μοναδική παραφωνια της ομάδας.... Αν πάει τελικά ο Βιερίνια κάποια στιγμή μπροστά δύσκολα θα ξαναπάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ioanmits την Τετ 28 Φεβ 2018, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μόνο στα δεξια κ μέχρι το καλοκαίρι.
Το πρόβλημα τ συγκεκριμένου ειναι στο μυαλό, που βάζει προτεραιότητα το εγω απο το εμείς.
Ο αντελινο στα ντουζενια τ ως εξτρέμ τόσες ατομιστιες δεν έκανε ποτε.
Τον πέθανες τον αζεβεδο...
Το πρόβλημα τ συγκεκριμένου ειναι στο μυαλό, που βάζει προτεραιότητα το εγω απο το εμείς.
Ο αντελινο στα ντουζενια τ ως εξτρέμ τόσες ατομιστιες δεν έκανε ποτε.
Τον πέθανες τον αζεβεδο...
Αυτά δεν είναι κακά τελειώματα. Αυτά δεν είναι καν τελειώματα.
Άξιο επιστημονικής ανάλυσης το πώς στο καλό στέλνει τη μπάλα τόσο πλάγια και ψηλά!
Άξιο επιστημονικής ανάλυσης το πώς στο καλό στέλνει τη μπάλα τόσο πλάγια και ψηλά!
- PAOK_Antarctica
Τον Μακ τον πουλήσαμε την καλύτερη δυνατή στιγμή, όταν έκανε την καλύτερη χρονιά που θα μπορούσε να κάνει.
Εξ'αρχής δεν μπορούσα να καταλάβω με ποιο σκεπτικό τον φέραμε πίσω, λες και δεν υπάρχουν καλύτερα εξτρέμ στα ίδια λεφτά που δεν θα ήταν και δανεικοί.
Εξ'αρχής δεν μπορούσα να καταλάβω με ποιο σκεπτικό τον φέραμε πίσω, λες και δεν υπάρχουν καλύτερα εξτρέμ στα ίδια λεφτά που δεν θα ήταν και δανεικοί.
Εμένα ο Μακ μου φαίνεται πολύ ανεβασμένος στα physical τελευταία. πλάκα τους κάνει με κάποιες κούρσες του τους αντιπάλους. 1 θέμα έχει μόνο που είναι ότι δεν δείνει ποτέ πάσες. Έχει τεράστιο άγχος να κάνει στατς και κυρίως γκολ. Νομίζω ότι πρέπει να του μάθουν ότι η ασίστ είναι όσο πολύτιμη και το γκολ. Οι οπαδοί την εκτιμούν πιο πολύ.