πρωτον μπορει να ειναι αδιαφορες, δευτερον και ενδιαφερομενες να ειναι δεν μπορουν να κοψουν βαθμους γιατι ειναι ομαδουλεςpanpangr77 έγραψε:Εχει πονηρα παιχνιδια με ομαδες που θα παλευουν για την σωτηρια τους και θα χασει και αλλους βαθμουςRorschach έγραψε:οπως αναμενοταν η αεκ εκτος απο Τουμπα και Περιστερι δεν υπαρχει περιπτωση να χασει βαθμο πουθενα αλλου
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Ξαφνικα νιωθω σαν να ειναι ιουλιος. Α ρε πανοπουλε εφερες το καλοκαιρι.
- PAOK_Antarctica
Ακομα υπαρχει κόσμος που περιμένει την ΑΕΚ "να ξεφουσκωσει"
Αποδεχτειτε την πραγματικότητα επιτέλους.
Αποδεχτειτε την πραγματικότητα επιτέλους.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πιστεύω ότι η αεκ θα ξεφουσκώσει... δε θ' αντέξει συνεχόμενα παιχνίδια... 

τι ασχολειστε ρε μαγκες πραγματικα...ας παρω εγω τα δυο 6ποντα στην τουμπα και τελειωνει η ιστορια...απο πανω τους ειμαι, ζοριζονται, ειναι και κομπλεξικοι απο τη φυση τους, λογικο ειναι να προσπαθουν να παρηγορηθουν με ιστοριες για οφσαιντ, φιλικα, χαλιφηδες και αρκουδες...πιο πολυ για να παρουν κουραγιο οι ιδιοι το κανουν γιατι βλεπουν οτι δεν σταματιομαστε...
ας τους ριξω μια καλη σφαλιαρα στην τουμπα και να δειτε πως σωπαινουν μετα...μεχρι τοτε ας κελαηδουν οσο θελουν...να πουμε την αληθεια, τους εχουμε δωσει αλλωστε και εμεις το δικαιωμα με τις εμφανισεις μας στο οακα...το φετινο μας ιδιως ηταν τραγελαφικο...
ας τους ριξω μια καλη σφαλιαρα στην τουμπα και να δειτε πως σωπαινουν μετα...μεχρι τοτε ας κελαηδουν οσο θελουν...να πουμε την αληθεια, τους εχουμε δωσει αλλωστε και εμεις το δικαιωμα με τις εμφανισεις μας στο οακα...το φετινο μας ιδιως ηταν τραγελαφικο...
Πραγματικά εύχομαι αυτή η κωλοομάδα που με μας μεταμορφώνεται πάντα προς το καλύτερο να έχει την τύχη της γριάς
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να ξεφουσκωσει ρε παιδια.Δηλαδη για να σου παρει χ η Σμυρνη στην εδρα σου και η Λαρισα ευκολα τι ειναι..ανεβασμα?
Ομαδα που δεν μπορει να βαλει 1 γκολ εβαλε 4 σε ενα ημιχρονο.Η γη ειναι τετραγωνη.
Το τριτο γκολ ειναι μηπως οφσαιντ και αυτο, κατι τετοιο ακουσα.
Κερδιζεις τα χανουμια εδω περα και στλενεις στα σκυλια την αηδια που εχουν στο παγκο που νομιζει οτι εχει 10 κιλα μεσα στο παντελονι του και σε καθε φαση βριζει διαιτητες και εκμαιευει συνεχως τα σφυριγματα
Ομαδα που δεν μπορει να βαλει 1 γκολ εβαλε 4 σε ενα ημιχρονο.Η γη ειναι τετραγωνη.
Το τριτο γκολ ειναι μηπως οφσαιντ και αυτο, κατι τετοιο ακουσα.
Κερδιζεις τα χανουμια εδω περα και στλενεις στα σκυλια την αηδια που εχουν στο παγκο που νομιζει οτι εχει 10 κιλα μεσα στο παντελονι του και σε καθε φαση βριζει διαιτητες και εκμαιευει συνεχως τα σφυριγματα
Η ξάνθη ειναι κάκιστη ομάδα αλλα το πρώτο ημίχρονο είναι παρωδία, οι αλλοι τα βάζουν τελείως μονοι τους..Τεσπα τους έχω μέσα 11/3 , εκεί θα τελειώσει το παραμύθι
Για να μη λεει κι ο σιχαμενος οτι πανε για να τους κοψουν βαθμους. Ουτε τα προσχηματα κρατανε οι ξεφτιλες.
σορι ρε φιλε αλλα αυτα τα χουμε ακουσει απο τον δεκεμβριο, η αεκ δεν ξεφουσκωνει και με την βοηθεια της διαιτησιας μας κυνηγαει...potamda έγραψε:Πιστεύω ότι η αεκ θα ξεφουσκώσει... δε θ' αντέξει συνεχόμενα παιχνίδια...
ολα θα κριθουν στα μεταξυ μας παιχνιδια
- navigator11
nothu έγραψε:Για να μη λεει κι ο σιχαμενος οτι πανε για να τους κοψουν βαθμους. Ουτε τα προσχηματα κρατανε οι ξεφτιλες.

Σωστά! Την ακούσαμε κι αυτήν την ηλιθιότητα!!
Έβγαλες αυτο το συμπέρασμα από το ματς με πανοπουλο;Rorschach έγραψε:1-0 και ηταν και πεναλτυ που το εδωσε φαουλ εκτος περιοχης
για πολλα γκολ η ξανθουλα
πολυ καλη ομαδα η αεκ δυστυχως
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αψυχολόγητη επίδειξη δύναμης από τον Μελισσανίδη από άλλες εποχές. Και ναι, η ΑΕΚ θα σκάσει, παίζει στα κόκκινα από τον Ιούλιο, έστω τον Απρίλη θα σκάσει.
Έλα ευνοημένε παοκτση μην μιλάςgpaok έγραψε:Είναι ΚΑΙ χέρι ΚΑΙ οφσάιντ. Το φάουλ από το οποίο προήλθε βέβαια ήταν πέναλτι.
Θα βγάλει ανακοίνωση στα πακιστανικαkotsidas9 έγραψε:Τι εγινε,ο πανο-πουλος δεν θα βγαλει καμια ανακοινωση για την διαιτησια?
Ακομα?
Α ρε χαλιφη Ιβαν...