Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

tad έγραψε: 4. Μέχρι τουλάχιστον τώρα έχουν λείψει όλοι οι παλιοί παράγοντες ή πλούσιοι παοκτσήδες. Η απουσία τους καταγράφηκε επίσης και επίσης με χαροποιεί πολύ.

Ομάδα του λαού ο ΠΑΟΚ και τώρα πλέον και με υπογραφή και σφραγίδα
+100000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Τα ονόματα των μετόχων ανακοινώνονται υποχρεωτικά μόνο αν η εταιρεία είναι στο χρηματιστήριο και μόνο για τους μετόχους που έχουν ένα σημαντικό ποσοστό. Διορθώστε με αν κάποιος άλλος ξέρει καλύτερα και με σιγουργιά.
M.X.

Δημοσίευση από M.X. »

Καλησπέρα αδέρφια ,

πρώτο μου ποστ και θέλοντας να μην σας κουράσω θα αποφύγω τις καθιερωμένες χαιρετούρες και δεδομένες εκφράσεις θαυμασμού προς το σάιτ και την προσφορά του στον Π.Α.Ο.Κ. μας και θα μπω στο ψητό:

Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινοπολιτών ή

παγκοσμίως γνωστός ως Π.Α.Ο.Κ. !

Ο ιερότερος ήχος που άκουσαν ποτέ τα αυτιά μου μαζί το κλάμα χαράς της μάνας μου όταν ο γιατρός με ακουμπούσε στην αγκαλιά της μετά την πρώτη μου ανάσα...

Η ωραιότερη εικόνα που έχω δει ποτέ μου παρέα με την όψη του ήλιου που ξεπροβάλει από τα γαλαζοπρασινα νερά των ελληνικών νησιών...

Η πιο γλυκιά μυρωδιά μαζί με τα φρεσκοψημένα μήλα με κανέλα της γιαγιάς μου....

Η μεγαλύτερη ηδονή μαζί με την πρώτη μου φορά με την πρώτη μου αγάπη...

Πολλά , πάρα πολλά είναι ο ΠΑΟΚ για μένα και ειμαι σίγουρος ότι είναι πάρα πολλά και για τον καθένα από εσάς...

Όμως τι είναι ο ΠΑΟΚ για όλους μας ,μαζί ; Ti είναι αυτό που κάνει εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες ξεχωριστούς , ανεξήγητο φαινόμενο ,αιτία θαυμασμού ,μοναδικούς και πάνω από όλα επαναστάτες και "μαχητές";

Η απάντηση ,όσο απλοΐκό και να ακούγεται είναι εμείς οι ίδιοι !

ΕΜΕΙΣ με την επιλογή μας να ενώνουμε τις ψυχές και τις φώνες και να συγκρουόμαστε με κάθε μορφής αδικία και κατεστημένο.

ΕΜΕΙΣ με την αδιανόητα(για τους άλλους) πανίσχυρη αγάπη και προσήλωση σε αυτήν την ομάδα και την ΙΔΕΑ της.

ΕΜΕΙΣ που συνθέτουμε τον ακαταμαχητο λαό της.

ΕΜΕΙΣ που αφήνουμε τα πάντα στην άκρη για να βρεθούμε δίπλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας

ΕΜΕΙΣ που στο τέλος τέλος είμαστε το μοναδικό χωρίς σύνορα "Έθνος" στον κόσμο με εκκατομμύρια πολίτες παντού.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ αδέρφια.Το σύνολο των ονείρων ,των επιδιώξεων , των βιωμάτων ,των απογοητεύσεων των χαρών ,των ξεσπασμάτων ,των επιτευγμάτων και των ελπίδων όλων μας μαζί .Είναι το απόσταγμα μίας μοναδικής ανθρώπινης δημιουργείας που δεν μοιάζει με καμία .Είναι το Άλφα και το Ωμέγα ,η αρχή και το τέλος .
Αποκτήστε λοιπόν ένα
γήινο κομμάτι της αστερόσκονης που λέγετε ΠΑΟΚ.Πάρτε μετοχές!!
μετα τιμής
Μ.Χ. ( θα επανέλθω...)
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Aδερφέ Μ.Χ. καλώς ήρθες
Το paokmania και ο ΠΑΟΚ, κατά την ταπεινή μου άποψη, χρειάζονται τέτοιες φωνές !

:x :x
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

kos έγραψε: τελος πιστευω οτι το τι θα κανουν τα μελη της διοικησης ειναι ενα θεμα ασχετο με το τι θα κανουμε εμεις οι οπαδοι. εμεις πρεπει να κανουμε το χρεος μας.
Sorry αλλά θα διαφωνήσω φίλε μου.
Δεν ξέρω αν τα μέλη της διοίκησης και ο Θοδωρής βάλουν χρήματα-και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα βάλουν-αλλά αν δεν,τότε θα απογοητευτώ πολύ και εγώ όπως φαντάζομαι και πολύ κόσμος.
Οταν είσαι μπροστάρης, ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....
Οτι εμείς πρέπει να κάνουμε το χρέος μας,φυσικά καμμιά αντίρρηση...
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

παιδια την δευτερα ειπε ο μηλιωριδης στην εκπομπη των ουλτρας οτι θα βαλει λεφτα στην αυξηση ολο το διοικητικο συμβουλιο της ΠΑΕ.
γιατι να τους κατηγορουμε ή εστω να σκεφτομαστε πονηρα και να μιλαμε ετσι για αυτυος πριν καν τελιωσει η αυξηση?σε τι οφελει αυτο το κλιμα την ομαδα?
γνωμη μου!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εστω και στο τέλος, φαίνεται ότι πλέον ο κόσμος ξύπνησε..
Πάμε στην τελική ευθεία..

Το εκατομμύριο θα το πιάσουμε, αλλά πόσος θα είναι ο αριθμός των μετόχων???
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Φαίνεται ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχουν όλο και περισσότερες γυναίκες.
Η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μοντέλο και σύντροφος του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κου Δρόσου, τόνισε: "...με την ανάμειξή μου στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, γιατί οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, όμως ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του..."

Πηγή: www.paokfc.gr
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

500 μετοχοι την ημερα,ειναι καλα.Μπορουμε και καλυτερα.
Στοχος οι 10.000.Ντου στης Μαρφιν ολοι.

Αυτους που εχουμε στην διοικηση,τους περιμεναμε χρονια.Τωρα πρεπει να τους στηριξουμε.
Το καναμε με τα διαρκειας.Πρεπει να το κανουμε και με της μετοχες.

:x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Kos χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω ότι κάνεις κάποια λάθη στη σκέψη σου ως προς τα πλεονεκτήματα της δευτερης φάσης.
1. Δε νομίζω ότι έγινε κάποιο σοβαρό επικοινωνιακό λάθος αυτή τη φορά. Ούτε θα ήταν σωστό να μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι για να διαφημίσουμε την αύξηση. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που να μην ήξερε ότι γίνεται η αύξηση και ποιά η σημασία της, εκτός αν ζει σε άλλο πλανήτη. Κι αν έγιναν κάποια λάθη ήταν άνευ ουσιαστικής σημασίας.
2. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα θα βάλει λεφτά ΤΩΡΑ που η ομάδα είναι δεύτερη και διεκδικεί κάτι καλό και έχει και το χρόνο να αλλάξει κάποια πράγματα. Αν η επώμενη ΑΜΚ γίνει προς το τέλος του πρωταθλήματος τί μπορεί να αλλάξει???
Η χρονική περίοδος ήταν άριστη γιατί πέφτει επάνω στις μεταγραφές και ο καθένας που συμμετέχει έχει την αίσθηση ότι έχει βοηθήσει γία την απόκτηση του Λίνο ή του κάθε Λίνο. Δε βοήθησε ο κόσμος δεν πείραμε αυτό το παιχτάκι από τη Βραζιλία και θα τρώμε στη μάπα τον Ιβιτς, απλά είναι τα πράγματα.
3. Η αύξηση γίνεται και λόγω των χρεών, σωστά? Αν τακτοποιηθούν τα χρέη τότε είναι που κανένας δεν θα ενδιαφερθεί. Εδώ δεν ενδιαφερόμαστε τώρα που παίζει χοντρά η ομάδα να μην μπορέσει να βγεί ευρώπη και θα ενδιαφερθούμε όταν δεν θα υπάρχει θέμα επιβίωσης?
4. Μη σας γίνεται ψύχωση το θέμα των χρεών στο κράτος, το μεγαλύτερο κομματι είναι προς την τράπεζα και όχι προς το κράτος. Είναι εύκολο να βρίζουμε και να ζητάμε από το κράτος (λες και είναι αλλουνού) αλλά δεν είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερό μας πρόβλημα.

Τουλάχιστον εγώ έτσι τα βλέπω τα πράγματα, για μένα τα υπόλοιπα είναι πρόφαση για αμμαρτία.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

παιδια ειναι παγιδα να ριχνουμε την ευθυνη στον κοσμο.
τα δεδομενα ειναι τα εξης:1)τα χρεη ειναι περιπου 20 μυρια οχι 5,5 που ηταν ο στοχος της πρωτης αυξησης.
2)ακομα και 5,5 να μαζευε ο κοσμος στις επομενες αυξησεις δεν θα μπορουσε να συμμετεχει.
3)το ολο εγχειρημα βασιστηκε στις υποσχεσεις τον βρυκολακων.στην εξαπατηση της διοθκησης δηλαδη.
4)(εικασια)και 40000 μετοχοι να μαζευομασταν οι λεφταδες παλι αδιαφορα θα σφυρισαν.
5)η ολη ψυχραιμια της διοικησης δεν βασιζεται στην πιστη οτι ο κοσμος θα καλυψει την αυξηση.αυτο ειναι απιθανο.ειναι παααρα πολλα τα λεφτα.αλλα στην πιστη(παλι κοροιδια μυριζομαι)οτι η κυβερνηση θα προβει σε νεα ρυθμιση.κατι που δηθεν καθυστερει λογω του ανασχηματισμου.
6)επισης η πιστη μπορει να πηγαζει και απο το γεγονος οτι κανεις δεν θα τολμησει χαντακωσει τον ΠΑΟΚ γιατι θα καταδικασει το κομματακι του σε διαλυση.επισης καλυτερα να κανεις μια ρυθμιση που θα παρεις 5 μυρια αντι για 20-30 απο το να διαλυσεις μια ομαδα και να μην παρεις τιποτα.ειναι απλο οι διοικητικη ποινη του υποβιβασμου ειναι μεσαιωνικη.και δεν λυνει κανενα προβλημα.δημιουργει ενα καινουριο και δεν συμφερει γιατι χανονται λεφτα.
7)με το να ριχνουμε την ευθυνη στον κοσμο ξεχναμε και βγαζουμε στον αφρο ολους εκεινους που απλα μοιρασαν υποσχεσεις για πολλα λεφτα.
8)οταν ολοι εκεινοι που υποσχεθηκαν κανουν το καθηκον τους και ο κοσμος σφυριξει αδιαφορα τοτε ισως και να υπαρχει καποια ευθυνη(που και παλι αμφιβαλλω.
9)επιχειρηματα του στυλ ειμαστε 1000000000 παοκια και απο ενα ευρω να βαλουμε ολα ειναι οκ τα ακουω βερεσε.απο ολους αυτους(και αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες του κοσμου)ενα ποσοστο μονο ειναι ενεργο.αυτοι που πανε στο γηπεδο και αυτοι που δεν μπορουν να πανε με τιποτα επειδη ειναι πολυ μακρυα.εκατομμυρια ειναι αυτοι που δηλωνουν κατι ετσι για να δηλωνουν.δειτε απλα τις οικογενειες σας.ολοι στο σοι μου ΠΑΟΚ ειμαστε και μονο εγω και κανα δυο ξαδελφια μου τρεχουμε.και αυτο ειναι λογικο.γυναικες παιδια παππουδες γιαγιαδες δεν θα παρουν μετοχες.αλλιως τα γηπεδα δεν θα ηταν 30 κ 40 χιλαδων αλλα 300 και 400.
10)επιχειρηματα του στυλ και μονο η συμμετοχη μετραει επισης δεν στεκουν.αυτα τα λεμε μονο και μονο απο μικροαστικο φοβο μην τυχον και μας την πουν τα ουτως η αλλως ανυπαρκτα σκουλικια.σπουδαια δουλεια.λες και γι αυτους υπαρχουμε.αν μετρουσε μονο η συμμετοχη δεν θα μαζευε η διοικηση λεφτα αλλα υπογραφες.λεφτα χρειαζονται και μονο αυτα μπορουν να βοηθησουν.και κανενας λαος στη γη δεν μπορει να μαζεψει 20 μυρια σε 3-4-5- μηνες.ουτε στο dubai.
αυτα.μπινελικια δεκτα.
Άβαταρ μέλους
sergio ramos

Δημοσίευση από sergio ramos »

+1000 SHREK
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Του Γιωργαρου.......

Τρεις μέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο κόσμος της ομάδας δείχνει την αγάπη του με την αγορά μετοχών. Το θέμα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η πράξη αφού μ’ αυτή την ενέργεια του κάθε απλού φιλάθλου, να πάρει μετοχές, στέλνει το μήνυμα ότι βασικός χορηγός τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα είναι ο κόσμος και όχι αυτοί που γυρίζουν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο για να πετύχουν την διαφήμισή τους και τίποτα άλλο.
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα λόγια αλλά οι πράξεις, του αρέσει να μιλάει κάποιος εφόσον επιθυμεί μόνο αν έχει κάτι σημαντικό να πει και όχι να γίνεται μαϊντανός. Η οικονομική εξυγίανση θα προχωρήσει γιατί είναι στοίχημα για τους διοικούντες αφού μόνο μ’ αυτό τον τρόπο η ομάδα θα ‘χει την δυνατότητα στα επόμενα χρόνια να μπορεί να βλέπει κατάματα τους αντιπάλους που επιδιώκουν να πάρουν τον τίτλο και να διακριθούν στην Ευρώπη. Η διοίκηση της ΠΑΕ θέλει και βαδίζει σε γερά θεμέλια. Θέλει να κάνει αυτό που ο κόσμος νιώθει και ονειρεύεται εδώ και χρόνια, ομάδα μοντέλο με όλη την σημασία τα λέξης όποιο και αν είναι το τίμημα αλλά και οι ρήξη που μπορεί να επέλθει. Εδώ σ’ αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν συμφέροντα πέρα από αυτά της ομάδας και για τα οποία οι διοικούντες της ΠΑΕ προασπίζουν με τον καλύτερο τρόπο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει μετά από τρεις μέρες που απομένουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου όλα τα ονόματα των νέων μετόχων που έκαναν πράξη την καμπάνια “πάρε τον ΠΑΟΚ στα χέρια” σου. Μέσα σ’ αυτές τις αράδες που θα αναφέρει η διοίκηση της ΠΑΕ, καλό είναι να δει ο κόσμος ποιοι είναι αυτοί που έμειναν στα λόγια και ποιοι υλοποίησαν την πρόσκληση πρόκληση της ΠΑΕ για έναν ΠΑΟΚ αντάξιο της ιστορίας του και της δυναμικής του.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Μ. Αναγνωστάκη : Η απόφαση

Εἶστε ὑπὲρ ἢ κατά;
Ἔστω ἀπαντεῖστε μ᾿ ἕνα ναὶ ἢ μ᾿ ἕνα ὄχι.
Τὸ ἔχετε τὸ πρόβλημα σκεφτεῖ
Πιστεύω ἀσφαλῶς πὼς σᾶς βασάνισε
Τὰ πάντα βασανίζουν στὴ ζωὴ
Παιδιὰ γυναῖκες ἔντομα
Βλαβερὰ φυτὰ χαμένες ὦρες
Δύσκολα πάθη χαλασμένα δόντια
Μέτρια φίλμς. Κι αὐτὸ σᾶς βασάνισε ἀσφαλῶς.
Μιλᾶτε ὑπεύθυνα λοιπόν. Ἔστω μὲ ναὶ ἢ ὄχι.
Σὲ σᾶς ἀνήκει ἡ ἀπόφαση.
Δὲ σᾶς ζητοῦμε πιὰ νὰ πάψετε
Τὶς ἀσχολίες σας νὰ διακόψετε τὴ ζωή σας
Τὶς προσφιλεῖς ἐφημερίδες σας· τὶς συζητήσεις
Στὸ κουρεῖο· τὶς Κυριακές σας στὰ γήπεδα.
Μιὰ λέξη μόνο. Ἐμπρὸς λοιπόν:
Εἶστε ὑπὲρ ἢ κατά;
Σκεφθεῖτε το καλά. Θὰ περιμένω.

------------------------------------------------------------
Θα μπορούσε να απευθύνεται στις χιλιάδες των οπαδών του ΠΑΟΚ που ακόμα δεν κατέθεσαν τον οβολό τους. Άλλωστε παοκτσάκι ήταν ο ποιητής..
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Εικόνα
Όλο και περισσότερα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ στηρίζουν και συμμετέχουν ενεργά στην αγορά μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μάλιστα αυτή τη φορά και από το εξωτερικό. Τα μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 Βρυξελλών φόρεσαν τα t-shirt της προωθητικής καμπάνιας και φωτογραφήθηκαν με το σύνθημα «ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ».

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 Βρυξελλών ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2001, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας, για να οργανωθούν αλλά και να ακουστεί πιο δυναμικά η φωνή των ΠΑΟΚτσήδων του Βελγίου. Η προσπάθεια ξεκίνησε από έναν μικρό πυρήνα ατόμων, τόσο Ελλήνων όσο και Βέλγων, οι οποίοι δείχνουν την αγάπη τους για τον Σύλλογο, ακολουθώντας τον σε κάθε του παιχνίδι στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη (τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ), στα φιλικά προετοιμασίας, αλλά και ταξιδεύοντας συχνά στην Ελλάδα τόσο για ευρωπαϊκά όσο και για παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Βρυξελλών στεγάζεται στην οδό Boulevard de la Revison 45, 1070 Anderlecht Region.

Email επικοινωνίας: paokgate4brussels@hotmail.com

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsess ... 2150907375
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”