Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- aspromaura ioannina
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 0-2, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κι ενα τελευταιο: δωσε βρε Ιβαν δανεικο τον Λουτσο στην Ξανθη να μας φερει αυριο το διπλο 

che4 έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:Μεγάλος ΠΑΟΚ άρρωστη ασίστ Μπισεσβαρ
ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΕΓΩ ΜΗ ΚΟΨΩ ΧΈΡΙΑ
ακόμα δεν το άνοιξες
Αύριο
-
- sourmenetes
- Moderator
aspromaura ioannina έγραψε:Μακαρος mvp, ο μονος που ειχε διαρκεια. Το πουλεν μου ο Αφανας, ο Πελκας, ο Αντρε και ο Πριγιο σε πολυ κακη μερα για τα δεδομενα τους,με μικρες αναλαμπες στο παιχνιδι τους.
Το γκολ του Μαουρισιο ειναι δειγμα υψηλης ποδοσφαιρικης ευφυιας, καθως αν αντι για ψαρακι επιχειρουσε πλασε η μπαλα θα πηγαινε στις μπεκατσες, εξαιτιας της θεσης του παιχτη και του υψους που ειχε η μπαλα.
Απο κει και περα η ομαδα καταφερνει να κανει βαρετα και διχως ενδιαφερον τα παιχνιδια της. Αυτο ειναι χαρακτηριστικο στοιχειο των ομαδων που κανουν πρωταθλητισμο.
Συνεχιζουμε δυναμικα.
Ο πελκας στο δευτερο ηταν παρα πολυ καλος!!!
Πολύ καλό διάβασμα του πρώτου ημιχρόνου και αναπροσαρμογή με το ανέβασμα της ομάδας πιο ψηλά στο δεύτερο.
Μπράβο σε όλους.
Ηρεμα και ψυχρά μέχρι το τέλος (τουλάχιστον για όσους κουβαλάμε ακόμα κάποιες φοβίες απο εκείνο το 3-5).
Μπράβο σε όλους.
Ηρεμα και ψυχρά μέχρι το τέλος (τουλάχιστον για όσους κουβαλάμε ακόμα κάποιες φοβίες απο εκείνο το 3-5).
sn0ufel4 έγραψε:che4 έγραψε:sn0ufel4 έγραψε:Μεγάλος ΠΑΟΚ άρρωστη ασίστ Μπισεσβαρ
ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΕΓΩ ΜΗ ΚΟΨΩ ΧΈΡΙΑ
ακόμα δεν το άνοιξες
Αύριο
Sn0ufel θέλω να έχεις και έτοιμη την ανάλυση του gayρου...

Αυτη παντως που πρεπει να παρει τα τεραστια ευσημα ειναι η αμυντικη μας γραμμη,η αμυντικη μας λειτουργια την στιγμη μαλιστα που παιζουμε με 2 επιθετικογενη ακραια μπακ και οι παικτες μας στο 6-8 κανουν αρκετα λαθη.Η αμυνα μας δινει την δυνατοτητα στην ομαδα ακομα και στις μετριες μερες της να ψαχνει σχετικα ηρεμη να βρει το γκολ που καποια στιγμη η ποιοτητα της θα το δωσει γνωριζοντας οτι δυκολα θα προδωθει πισω και το μεγαλο κρεντιτ για αυτο παει στα 2 εκπληκτικα μας στοπερ και φυσικα τον Λουτσεσκου.
Μετά την φούτσα και στους γιδοβοσκούς της Λαμίας, προτείνω παρέμβαση εισαγγελέα γιατί ο ΠΑΟΚ δεν χάνει πουθενά. Ανεπίτρεπτο.
Υ.Γ. Δεν περνάνε τα δευτερόλεπτα
Υ.Γ. Δεν περνάνε τα δευτερόλεπτα
Μπράβο στην ομαδάρα για το επαγγελματικό διπλό! Respect στα αλάνια που βρέθηκαν στη Λαμία! Το τρένο δε σταματάει...
- Petros1988
Είμαι 29 βλέπω για πρώτη φορά την Ομάδα μου να πηγαίνει για κάτι Ιστορικό! Τυχεροί οι παλιοί που έχουν δει παρόμοιες καταστάσεις! Δεν μπορούμε να διανοηθώ τι έχει να γίνει σε Όλη την Ελλάδα αλλά ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη στις 6 Μαΐου το Βράδυ! Πραγματικά αναρωτιέμαι τι θα γίνει! Πάμε τώρα για τον επόμενο τελικό με σοβαρότητα και πάθος πάμε για νίκη επί του γαυρου! Αν ο ΠΑΟΚ φύγει απτην Δεύτερη Αεκ στους +4 +5 τελειώσανε όλα αυτή είναι η δική μου εκτίμηση!
dimbar έγραψε:Πολύ καλό διάβασμα του πρώτου ημιχρόνου και αναπροσαρμογή με το ανέβασμα της ομάδας πιο ψηλά στο δεύτερο.
Μπράβο σε όλους.
εγώ σκέφτηκα και το άλλο: νικάμε λεει Πλατανιά, περνουμε πρωτάθλημα, μπουκάρουν όλοι στο γήπεδο να πανηγυρίσουν, τρώμε μείον τρεις και το παίρνει η Κουλα..
-
Η ομάδα ψαχνοταν στο πρώτο...στο.δευτερο...επαιξε όπως έπρεπε.....μπράβο παοκαρα....καμιά.πενηνταρια είμασταν.μεσα.....και.αλλοιντοσο.απεξω που φώναζαν.. κάποιες προσαγωγές που γίνανε το απόγευμα λογικά έχουν ξεμπερδεψουν τα παιδιά...σαράντα εις των αριθμο...κάποιοι βλάχοσιντοπιτές μου δυο τρία ατομα φωναξανε Βούλγαροι αλλά τους κραξανε οι υπόλοιποι..όλα καλά λοιπόν...
- PAOK_Antarctica
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΚ
Δεν μπόρεσα να το δω και το άγχος ειχε βαρέσει κοκκινο!
Ξεκινώ τις ρετσίνες απο τωρα, να ειμαι έτοιμος για τις 25.
Γεια μας
Δεν μπόρεσα να το δω και το άγχος ειχε βαρέσει κοκκινο!
Ξεκινώ τις ρετσίνες απο τωρα, να ειμαι έτοιμος για τις 25.
Γεια μας
Τις ρετσίνες να τις αφήσετε.
Ο ΠΑΟΚ θέλει υποστήριξη όχι βραχνιασμενους πότες την Κυριακή.
Ο ΠΑΟΚ θέλει υποστήριξη όχι βραχνιασμενους πότες την Κυριακή.