29.Róbert Mak
- ΑποστόληςΑ
Re: 29.Róbert Mak
Όταν είσαι στον πάγκο και βλέπεις τους βασικούς να κάνουν παπάδες, μπαίνεις μέσα και προσπαθείς να είσαι εντυπωσιακός κ εσυ. Αυτά είναι τα καλά του εσωτερικού υγειούς ανταγωνισμού.
- Petros1988
Επιτέλους παίζεις! Μπήκες και εσύ στο μηχανισμό του τρένου! Τώρα έρχεται ο Γαυρος Ρόμπερτ!
- back in black
Πολύ καλός σήμερα, αν και σε κάποιες φάσεις τον έσκασε τον Πρίγιο. Μακάρι να συνέρχεται στην πιο κρίσημη καμπή του πρωταθλήματος, χρειαζόμαστε τον κλαό Μακ.
Ξερω πως περιμενεις το ματς που ερχεται από την πρωτη μερα που επέστρεψες!!!
Από σενα πρεπει να ξεκινησει η ενδεκαδα την Κυριακη!
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΕΙΣ,ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Από σενα πρεπει να ξεκινησει η ενδεκαδα την Κυριακη!
ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚ@ΛΙΑΣΕΙΣ,ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!!
- Παλαιολόγος
- aspromaura ioannina
Κατι μου λεει οτι θα παιξει καθοριστικο ρολο στη συνεχεια του πρωταθληματος..αν γλιτωσει βεβαια απο τον θυμο του Στιβεν Σιγκαλ.. 

O καλυτερος σε ολο τον αγωνα.Ειχα γραψει οτι περιμενω να τον δω ανεβασμενο σ αυτη την κρισιμη καμπη του πρωταθληματος.Την σημερινη εμφανιση την εκλαμβανω ως τα προεορτια!!Συνεχιζουμε! 

Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σήμερα. Έκανε πολλά λάθη και άσχημες ενέργειες.
Έχασε πολλές φορές το κοντρόλ, βασάνιζε τη μπάλα και πήρε αρκετές φορές λάθος αποφάσεις.
Ειδικά μέχρι το 30', ήταν απαράδεκτος - αργός, αναποτελεσματικός και εκνευριστικός.
Στη συνέχεια ανέβηκε και άρχισε να δημιουργεί.
Από εκεί και πέρα, 3 φορές σε όλο τον αγώνα έπαιξε γρήγορα και σωστά και στις 2 από αυτές καταφέραμε και σκοράραμε.
Εκεί φάνηκε το πόσο κομβικός και αναγκαίος ήταν για την ομάδα, αφού ούτε από αριστερά τράβηξε κανένας ιδιαίτερα.
Ελπίζω να πάρει πάνω του και να βελτιωθεί στη συνέχεια.
Έχασε πολλές φορές το κοντρόλ, βασάνιζε τη μπάλα και πήρε αρκετές φορές λάθος αποφάσεις.
Ειδικά μέχρι το 30', ήταν απαράδεκτος - αργός, αναποτελεσματικός και εκνευριστικός.
Στη συνέχεια ανέβηκε και άρχισε να δημιουργεί.
Από εκεί και πέρα, 3 φορές σε όλο τον αγώνα έπαιξε γρήγορα και σωστά και στις 2 από αυτές καταφέραμε και σκοράραμε.
Εκεί φάνηκε το πόσο κομβικός και αναγκαίος ήταν για την ομάδα, αφού ούτε από αριστερά τράβηξε κανένας ιδιαίτερα.
Ελπίζω να πάρει πάνω του και να βελτιωθεί στη συνέχεια.
- Παλαιολόγος
βεβαια αμα καναν οτι καναν και πολλες φορες
δεν θα παιζαν στον ΠΑΟΚ
να τα λεμε και αυτα
δεν θα παιζαν στον ΠΑΟΚ
να τα λεμε και αυτα

Από την στιγμή που δεν βοηθάει αμυντικά, όλα τα λεφτά είναι το τί θα κάνει μπροστά...Άρα απαιτείς από αυτόν να έχει ουσία και καλή απόδοση μπροστά..Πολλές φορές είναι εκνευριστικός όταν όμως αποφασίζει να παίξει ομαδικά, η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο...Κάποιος πρέπει να του περάσει πως είναι πιο χρήσιμος όταν βοηθάει στην δημιουργία παρά σε μια τραβηγμένη προσπάθεια για γκολ...Πιστεύω πως όταν το κατανοήσει αυτό, τότε θα έρθουν και τα γκολ....
-