Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

παιδια...ο Σαντος δεν ειναι ουτε πολυτελεια,ουτε ταβερνιαρης.Ειναι αυτο ακριβως που θελει ο ΠΑΟΚ τωρα. Ενας δασκαλος τησ μπαλας, μανουλα στο να φτιαχνει σφιχτες ομαδες και να περνει αποτελεσματα....Εγω για φετος, αυτο θελω....
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

darklord έγραψε:εγω ξερω οτι αν ο αγγελος ειχε τους παικτες που εχει τωρα θα ειχαν γινει πουτανα τα αποδυτηρια ....
φανταζεσαι τι θα γινοταν αμα ελεγε στον Γκαρσια να κοψει τα μαλλια του :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Αφού ακούστηκε έστω και από λίγους στην 4 το "Φερνάντο Σάντος οεοεοε" έχω αρχίσει να φοβάμαι!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Φερνάντο Σάντος:
"Ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή έψαξε το γκολ και τη νίκη, όπως και θα έπρεπε να κάνει, απέναντι σε μια οργανωμένη ομάδα που ξέρει που να τοποθετείται μέσα στο γήπεδο και ψάχνει να βγάλει γρήγορες αντεπιθέσεις. Δεν ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι, είδα κάποια νευρικότητα στην ομάδα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει το άγχος. Η ομάδα έχει φτάσει τους 36 βαθμούς, παραπάνω από όσους μαζέψαμε πέρυσι. Αυτό πρέπει να μας δώσει ηρεμία, αλλά ταυτόχρονα να μην χάσουμε το πάθος και την θέληση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σορλέν είναι ένα παίκτης που προέρχεται από τη γαλλική σχολή και παίζει πολύ καλά στο 4-4-2, γνωρίζει τις κινήσεις που πρέπει να κάνει και εννοείται πως δεν ξέρει ακόμη πλήρως το παχνίδι μας, οπότε μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο. Τον Λίνο τον ήξερα, είναι ένας επιθετικογεννής παίκτης και θεωρώ πως μπορεί να βελτιωθεί και να βρει τον ρυθμό του γιατί στην Πόρτο δεν έπαιζε συνέχεια".

http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superlea ... 27765.html
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τη στιγμή που φωνάζαμε το σύνθημα (κυρίως στην 4Α) ήταν η πρώτη φορά που κι εγώ αισθάνθηκα ότι επιτέλους ο Σάντος δικαιώνεται γι αυτό που όλοι δε θέλαμε να καταλάβουμε..

Οτι οι παίκτες κάνουν μάγκα τον προπονητή κι όχι οι άλλες παράμετροι!!

Επιτέλους, σας έκανε το χατίρι να κατέβει επιθετικά με δύο φορ και δυνατά εξτρέμ κι όμως, πάλι, όλοι είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ του πρώτου μέρους ήταν πολύ μέτριος και παθητικός, κυρίως..

Με την είσοδο των Βιειρίνια και Μπακαγιόκο (επιθετικοί παίκτες εκ φύσεως) ανέβηκε η ομάδα και απέδωσε και θέαμα και είχε τις ευκαιρίες της..

Αρα, βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε το σύστημα, ούτε κάτι άλλο.
Τα κύρια ατού του (Βερόν, Κονσεισάο) να "τραβήξουν" κι ο ΠΑΟΚ πήρε το ματσάκι..
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

Και στην επόμενη ισοπαλία ή ήττα, αυτοί που κράζανε το Σάντος και χτές τον αποθέωναν , φταίει δε φταίει αυτόν θα κράξουν πάλι...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

χαχαχαχα

Σαντος γερα..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

sakisPAOK1926sweden έγραψε:
PAOK LARISSA έγραψε:Με ότι παίχτες έχεις μ' αυτούς πορεύεσαι. Ο Παντελής και ο Λάκης του είχαν μείνει στα άκρα μ' αυτούς έπαιζε. Πάντως είναι προσωπικότητα και τον σέβονται ακόμη και τα πολύ μεγάλα ονόματα που έχει φέτος η ομάδα...

ne μονο αυτούς έχουμε extrem
Είχαμε, γιατί πλέον επέστρεψε ο Βιειρίνια κι έχεις και Σορλέν και Λίνο (υπό συνθήκες)..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Oσο αλήθεια είναι ότι παίζαμε με 2 επιθετικούς,άλλο τόσο αλήθεια είναι ότι Μούσλι και Αναστασάκος δεν ταιριάζουν μαζί γιατί είναι παίκτες του ίδιου στύλ άσχετα απ' την διαφορά κλάσεως.
Και επίσης όσο αλήθεια είναι ότι ο Σάντος είναι συντηρητικός άλλο τόσο αλήθεια είναι ότι και οι πιθανότητες ρίσκου,ανακατέματος της τράπουλας και επιθετικού και όμορφου ποδοσφαίρου εντέλει ήταν λίγες μέχρι τώρα λόγω έλλειψης γρήγορων και ποιοτικών παικτών κυρίως στις πτέρυγες.
Τώρα που τα πράγματα βελτιώνονται με την επιστροφή Βιειρίνια και τις προσθήκες Λίνο και Σορλέν θα δούμε ποιά αλήθεια είναι πιό ισχυρή.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

free4 έγραψε:
ne μονο αυτούς έχουμε extrem
Είχαμε, γιατί πλέον επέστρεψε ο Βιειρίνια κι έχεις και Σορλέν και Λίνο (υπό συνθήκες)..
δηλαδή ο γεώργιο και ο αραμπατζής απαγορεύεται να παίξουν
Ο πρώτος δεν υπάρχει πλέον μέχρι το τέλος της χρονιάς και ο δεύτερος δεν είναι εξτρέμ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Να μην ανοίξουμε πάλι τη συζήτηση για τον Σάντος ρε..
Ελεος!

Είπαμε, πίστωση χρόνου για να αφήσουμε τον ίδιο και την ομάδα να δουλέψουν.
Ας μη δημιουργούμε και πάλι κλίμα εις βάρος του Σάντος για μα απόφαση, που στην τελική θα βοηθήσει, όπως και να χει, τον Γεωργίου!
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

free4 έγραψε:Να μην ανοίξουμε πάλι τη συζήτηση για τον Σάντος ρε..
Ελεος!
Άσε ρε φιλε free, τα μυαλά μας πονάνε!!
:o :o :o :o :lol:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το κατάλαβα και να ξέρεις ότι κι εγώ συμφωνώ, ως προς τη βάση, πρωτίστως σε όσα με λες..

Αυτοί που κάθε μέρα βγαίνουν σε μέσα της πόλης ή οπουδήποτε αλλού δεν αντιπροσωπεύουν τον ΠΑΟΚτσή που πάει στο γήπεδο για το καλό της ομάδας. (και δε λέω για όλους, ξέρουν ποιοι δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις και προβλήματα..).

Από την άλλη, νομίζω ότι με όσα δεδομένα κι ελαφρυντικά έχει ο Σάντος στην πλάτη του, είμαστε πολύ καλά (αν και υπήρχε το περιθώριο να είμαστε λίγο καλύτερα).

Από κει κι έπειτα, αν δε σταματήσει αυτή η φαγωμάρα, ένθεν κι εκείθεν, δε νομίζω ότι θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να ξεφύγει από αυτή τη μιζέρια που μερικοί θέλουν να τον έχουν μονίμως, όποιοι κι αν είναι αυτοί!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Εγώ πάντως ειλικρινά χαίρομαι που τελευταία στον κόσμο του ΠΑΟΚ και όπως βλέπω και σ΄αυτό το site, υπάρχουν πολλοί που κάνουν υπομονή,που δεν αποδοκιμάζουν,που έχουν εμπιστοσύνη στη διοίκηση και στον προπονητή και γενικώς έχουν τα μυαλά στο κεφάλι τους.
Εστω και αν εγώ διαφωνώ σε κάποια πράγματα....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Εγω χαιρομαι που τπάρχουν πολλοι σαν και εμένα που ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατι όλα ήδη είναι μια χαρά. Και φυσικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΩ κανεναν στην ομάδα. Η προσπάθεια που γίνεται μου ξεκαθαρίστηκε ως προς το πλάνο της και ΗΔΗ πηγαίνουμε ακόμα καλύτερα και απο τα προβλεπόμενα.
Φυσικά και θέλω τον ΠΑΟΚ πρωτο αλλα αυτό του χρόνου, ήσουν και περσι ή προπερσι 2ος για να κανεις και υπομονη που δεν εισαι πρωτος φέτος δηλαδη?

Στηριζω γιατι βλέπω προσπάθεια ΚΑΙ αποτέλεσμα, διοίκηση και προπονητή.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”