Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giapas

Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Δημοσίευση από giapas »

Βλαχομαγκιές του δεκάρικου απέναντι στα χανούμια , σε έναν τόπο όπου οι ίδιοι μάγκες υποθήκευσαν το μέλλον μιας ομάδας κόσμημα του Ερασιτέχνη.

Στα ντέρμπυ είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι χωρίς κόσμο. Καλύτερα έτσι.

Έχεις και το σεκερη να γράφει αφηγήματα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.

"ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να έπαιζε στην έδρα του"

άλλο να παίξεις στη λαμία χωρίς κόσμο, και άλλο να κάνεις Τούμπα τη λαμία
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sekeris4 έγραψε:Πειτε μου ολοι εσεις που βγαζετε χολη προς συνοπαδους-συνδεσμιτες Π'ΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΠΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣ?????ΠΕΙΤΕ.
Επειδη το θελουν καποιοι αλλοι...
Σε καλυψα???
Απλα τα πραγματα...
Δε λεω οτι ειναι σωστο απλα σου λεω πως λειτουργει το συστημα στο Ελλαντα...

Ολοι θελουμε να παμε παντου,δεν ειναι μονο οι συνδεσμιτες...
Και ο απλος κοσμος θελει να παει

Βγηκε η παε και ζητησε κατι.
Σωστο λαθος ζητησε κατι.

Το σεβονται ολοι;;;
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

danirifle έγραψε:σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.

Αφηγηματα πετρακη.Ποιος λαος και πιπες
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να παμε οταν σου λεει ξεκαθαρα η ομαδα να μην το κανουμε.2 εκδοχες υπαρχουν...η δεν μας κοβει καθολου η παιζουν παρασκηνιακα αλλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ολοι αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και οι συνδεσμιτες και ολοι.δε τους διαχωριζω.

Αλλα με το ετσι θελω μπορεις να τιμωρηθεις...για ποιο λογο;;;για να πουλησεις μαγκια;;;

Αν βαζουν καποιοι το να πουλησουν μαγκια απο το πρωταθλημα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.

Ξαναλεω δε συμφωνω με τη μη μετακινηση,αλλα θελω και το πρωταθλημα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για όσους επικαλούνται ότι η πιθανότητα προβοκάτσιας είναι λόγος για να μην ταξιδέψουν συνοπαδοί στην Λαμία...
Hermann έγραψε:
Ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει στους φιλάθλους, πως με απόφαση της ΓΓΑ απαγορεύεται η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα της Λαμίας, ενώ με απόφαση της γηπεδούχου ομάδα δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Λαμίας.

Παρακαλούμε οι παραπάνω αποφάσεις να γίνουν απολύτως σεβαστές, χωρίς καμία παρέκκλιση. Ο ΠΑΟΚ μας είναι συνυφασμένος με τον κόσμο του και όραμά μας είναι επιτέλους να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια και την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο.Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο που θα μπορεί αυτό να διασφαλιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον Σύλλογο, τον στόχο του Πρωταθλήματος και να μην δώσουμε την ευκαιρία σε όσους επιβουλεύονται τη θέση μας, να επιδιώξουν μια αβάσταχτη τιμωρία.Παρακαλούμε μην θεωρείτε την προτροπή μας μια τυπική αναφορά. Οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για προβοκάτσια είναι έντονες και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα περισσότερο από εσάς τους ίδιους!Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 25 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και σας θέλουμε όλους εκεί για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλοι μαζί το όνειρό μας!
Δεν υπάρχει ένας αρκετά ικανός στη διοίκηση μας να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους συνδεσμίτες και να το διευθετήσει;
Με βάζει σε πολλές σκέψεις η αναφορά της επίσημης ΠΑΕ για "πληροφορίες και έντονες ενδείξεις επικείμενης προβοκάτσιας", δίχως να αναφέρει με ποιον τρόπο έχει αποφασίσει να προστατεύσει την ομάδα από τυχόν τέτοια...

Φανταστείτε τι θα γίνει, αν δεν ταξιδέψει ούτε ένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι στην Λαμία και βρεθούν όμως "απ το πουθενά" καμιά 50-100 άτομα "με διακριτικά της ομάδας μας", που θα κάνουν κάνα ντου δίχως εισιτήριο...

Τι γίνεται τότε, αν η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ως "οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ." αυτούς τους τύπους? :?
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν οδηγηθούμε σιδηροδέσμιοι στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα? :roll:
Μπορούν να απαντήσουν στα τονισμένα και υπογραμμισμένα για να καταλάβω κι εγώ ποια (θα) είναι η διαφορά?

Αν πηγαίνουν με σκοπό να προστατέψουν την ομάδα τους ρώτησε κανείς τους οργανωμένους της Θ4?
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Γκοραν αυτα που ρωτας ειναι ψιλα γραμματα.Η καίλα μας ειναι να βγαλουμε τον οχετο μας για τους συνδεσμους.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ πλέον πιστεύω ότι απλά θα πάνε στο ξενοδοχείο.

Αποκλείεται να είναι τόσο κορόιδα ώστε να κάνουν το χατίρι στον Μελισσανίδη.Βγάζει η Λαμία ανακοινώσει και λέει ότι δεν θα βγούνε καθόλου εισιτήρια ούτε καν για τους δικούς της "οπαδούς" και καλεί την αστυνομία να την προστατεύσει. Πρέπει να μην στροφαρουν καθόλου για να μην βλέπουν τι θα γίνει στη Λαμία αν πανε στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
crow1581

Δημοσίευση από crow1581 »

Δυστυχως το να εισαι οπαδος σημαινει οτι δεν χαρακτηριζεσαι απο καθαρη σκεψη πολλες φορες. Και γω αν αναλογιστω πως σκεφτομουν στα 18-19 μου μελαγχολω. Αν βγαινει η Διοικηση και λεει μην ταξιδεψεις - ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ! Τοσο απλα...Σεβεσαι τον κοπο καποιων ανθρωπων που χωνουν τα λεφτα τους και ξερουν κατι παραπανω απο εσενα ποη κοιτας μονο το προσκηνιο και οχι το παρασκηνιο...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Νομίζω ότι όλος ο φόβος είναι για επεισόδια έξω απ το γήπεδο κι όχι μέσα.Άλλωστε στο γήπεδο δε θα παίζουν εισητήρια για να μπούμε.Νομίζω ότι οποίος το αποφασίσει να πάει θα πρέπει να το έχει στο νου του αυτό.Όποιος γνωρίζει την πόλη, ξέρει πόσο εύκολο είναι να γίνει στήσιμο για μανούρα στην πόλη και έξω απ το γήπεδο.Ιδιαίτερα εκει που οι συνδεσμίτες της αεκ και του γαύρου είναι, κυριολεκτικά, ξαδέλφια.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

ερωτηση:Εσεις ολοι που θελετε να πατε στην Λαμια ή που τασσεστε υπερ της μετακινησης τελος παντων, δεν μου λετε, ποιο κινητρο σας προτρεπει να επιμεινετε παρα την ανακοινωση της ΠΑΕ?

Το Να αποδειξετε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μαγκας και δεν μασαει?
Να δειτε απο κοντα το μεγαθηριο Λαμια?
Ή οτι η ομαδα μας θελει οπωσδηποτε τον κοσμο της για να κερδισει την Λαμια?

Λοιπον ξεκολληστε απο τα μυαλα σας διοτι αν τυχον γινει μαλακια μεθαυριο θα ειστε 1000% υπευθυνοι ακομη και για την απωλεια του πρωταθληματος.

Δεν το συνηθιζω αλλα μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Δυστυχως η εννοια συνδεσμου στην Ελλαδα ειναι ακομα μια πονεμενη περιπτωση .
Δηλαδη ποσα εκατομμυρια μειον πρεπει να μπει η ομαδα μεσα, ποσες ζημιες να υποστει ηθικα, νομικα και ποσους τιτλους να ρισκαρουμε, για να καταλαβουμε οτι καποιοι δεν πρεπει να βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα.

Υ.Γ Οταν καποιος θεωρει οτι του ανηκει κατι να ειναι μαγκας να πληρωνει και τις υποχρεωσεις του.Αν κανω ζημια στο σπιτι μου, εγω θα το πληρωσω.
Οι ρομαντισμοι τελειωσαν εδω και χρομνια, καιρος να το συνηδειτοποιησουν ολοι, οι ομαδες ανηκουν σε καποιον η γινονται συλλογοι που κανουν εκπαιδευτικες εκδρομες στα χωρια της Ελλαδος.
Ο ΠΑΟΚ σαν ιδεα ανηκει στο κοσμο του, σαν υλικη μορφη το ποδοσφαιρκο τμημα ανηκει μονο στο Σαββιδη..
Για αυτο θα σεβαστουμε την επιθυμια του οτι αποψη εχει ο καθενας.
Αν δεν σεβεσαι εσυ την ομαδα σου πως απαιτεις σεβασμο απο τους αντιπαλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 15 Φεβ 2018, 14:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

danirifle έγραψε:σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.

Και να κάνεις την Τούμπα άδεια όπως ήταν για 7 αγωνιστικές;!!!
Και αν φάμε και -3 και χάσουμε το πρωτάθλημα μετά οι σύνδεσμοι θα πληρώσουν την χασούρα;;
Θα κάνουμε έτσι ευτυχισμένους γάβρους κουλες γριές σκουλήκια, αλλά το υπερτροφικο εγώ μας θα είναι ικανοποιημενο.
Εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο και ήμουν Σαββίδης θα την έκανα με ελαφρά, γιατί θα το εκλαμβανα σαν προσβολή στον κόπο και τα χρήματα που έχω ξοδέψει.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μετά την ανακοίνωση της παε οποίος πάει λαμία με διακριτικά ΠΑΟΚ είναι χαζός και δε θέλει το πρωτάθλημα

ας φέρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς και ας το δούμε απ το καφενείο

ετοιμαστείτε για σφαγή με όσα γίνονται

το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”