Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
Βλαχομαγκιές του δεκάρικου απέναντι στα χανούμια , σε έναν τόπο όπου οι ίδιοι μάγκες υποθήκευσαν το μέλλον μιας ομάδας κόσμημα του Ερασιτέχνη.
Στα ντέρμπυ είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι χωρίς κόσμο. Καλύτερα έτσι.
Έχεις και το σεκερη να γράφει αφηγήματα.
Στα ντέρμπυ είμαι πλέον σχεδόν σίγουρος ότι η ομάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι χωρίς κόσμο. Καλύτερα έτσι.
Έχεις και το σεκερη να γράφει αφηγήματα.
σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.
"ο ΠΑΟΚ ήταν σαν να έπαιζε στην έδρα του"
άλλο να παίξεις στη λαμία χωρίς κόσμο, και άλλο να κάνεις Τούμπα τη λαμία
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη το θελουν καποιοι αλλοι...Sekeris4 έγραψε:Πειτε μου ολοι εσεις που βγαζετε χολη προς συνοπαδους-συνδεσμιτες Π'ΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΠΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣ?????ΠΕΙΤΕ.
Σε καλυψα???
Απλα τα πραγματα...
Δε λεω οτι ειναι σωστο απλα σου λεω πως λειτουργει το συστημα στο Ελλαντα...
Ολοι θελουμε να παμε παντου,δεν ειναι μονο οι συνδεσμιτες...
Και ο απλος κοσμος θελει να παει
Βγηκε η παε και ζητησε κατι.
Σωστο λαθος ζητησε κατι.
Το σεβονται ολοι;;;
Αφηγηματα πετρακη.Ποιος λαος και πιπεςdanirifle έγραψε:σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να παμε οταν σου λεει ξεκαθαρα η ομαδα να μην το κανουμε.2 εκδοχες υπαρχουν...η δεν μας κοβει καθολου η παιζουν παρασκηνιακα αλλα πραγματα.
- sourmenetes
- Moderator
Ολοι αγαπαμε τον ΠΑΟΚ και οι συνδεσμιτες και ολοι.δε τους διαχωριζω.
Αλλα με το ετσι θελω μπορεις να τιμωρηθεις...για ποιο λογο;;;για να πουλησεις μαγκια;;;
Αν βαζουν καποιοι το να πουλησουν μαγκια απο το πρωταθλημα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
Ξαναλεω δε συμφωνω με τη μη μετακινηση,αλλα θελω και το πρωταθλημα.
Αλλα με το ετσι θελω μπορεις να τιμωρηθεις...για ποιο λογο;;;για να πουλησεις μαγκια;;;
Αν βαζουν καποιοι το να πουλησουν μαγκια απο το πρωταθλημα καταλαβαινεις οτι κατι δεν παει καλα.
Ξαναλεω δε συμφωνω με τη μη μετακινηση,αλλα θελω και το πρωταθλημα.
Για όσους επικαλούνται ότι η πιθανότητα προβοκάτσιας είναι λόγος για να μην ταξιδέψουν συνοπαδοί στην Λαμία...
Αν πηγαίνουν με σκοπό να προστατέψουν την ομάδα τους ρώτησε κανείς τους οργανωμένους της Θ4?
Μπορούν να απαντήσουν στα τονισμένα και υπογραμμισμένα για να καταλάβω κι εγώ ποια (θα) είναι η διαφορά?Με βάζει σε πολλές σκέψεις η αναφορά της επίσημης ΠΑΕ για "πληροφορίες και έντονες ενδείξεις επικείμενης προβοκάτσιας", δίχως να αναφέρει με ποιον τρόπο έχει αποφασίσει να προστατεύσει την ομάδα από τυχόν τέτοια...Hermann έγραψε:Δεν υπάρχει ένας αρκετά ικανός στη διοίκηση μας να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τους συνδεσμίτες και να το διευθετήσει;Ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει στους φιλάθλους, πως με απόφαση της ΓΓΑ απαγορεύεται η μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αγώνα της Λαμίας, ενώ με απόφαση της γηπεδούχου ομάδα δεν θα διατεθούν απλά εισιτήρια και δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της Λαμίας.
Παρακαλούμε οι παραπάνω αποφάσεις να γίνουν απολύτως σεβαστές, χωρίς καμία παρέκκλιση. Ο ΠΑΟΚ μας είναι συνυφασμένος με τον κόσμο του και όραμά μας είναι επιτέλους να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια και την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο.Μέχρι όμως να φτάσουμε στο σημείο που θα μπορεί αυτό να διασφαλιστεί από όλους τους εμπλεκόμενους, οφείλουμε όλοι μαζί να διαφυλάξουμε τον Σύλλογο, τον στόχο του Πρωταθλήματος και να μην δώσουμε την ευκαιρία σε όσους επιβουλεύονται τη θέση μας, να επιδιώξουν μια αβάσταχτη τιμωρία.Παρακαλούμε μην θεωρείτε την προτροπή μας μια τυπική αναφορά. Οι πληροφορίες και οι ενδείξεις για προβοκάτσια είναι έντονες και κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα περισσότερο από εσάς τους ίδιους!Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 25 Φεβρουαρίου στην Τούμπα και σας θέλουμε όλους εκεί για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όλοι μαζί το όνειρό μας!
Φανταστείτε τι θα γίνει, αν δεν ταξιδέψει ούτε ένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκι στην Λαμία και βρεθούν όμως "απ το πουθενά" καμιά 50-100 άτομα "με διακριτικά της ομάδας μας", που θα κάνουν κάνα ντου δίχως εισιτήριο...
Τι γίνεται τότε, αν η έκθεση της αστυνομίας αναφέρει ως "οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ." αυτούς τους τύπους?![]()
Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν οδηγηθούμε σιδηροδέσμιοι στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα?![]()
Αν πηγαίνουν με σκοπό να προστατέψουν την ομάδα τους ρώτησε κανείς τους οργανωμένους της Θ4?
Γκοραν αυτα που ρωτας ειναι ψιλα γραμματα.Η καίλα μας ειναι να βγαλουμε τον οχετο μας για τους συνδεσμους.
Εγώ πλέον πιστεύω ότι απλά θα πάνε στο ξενοδοχείο.
Αποκλείεται να είναι τόσο κορόιδα ώστε να κάνουν το χατίρι στον Μελισσανίδη.Βγάζει η Λαμία ανακοινώσει και λέει ότι δεν θα βγούνε καθόλου εισιτήρια ούτε καν για τους δικούς της "οπαδούς" και καλεί την αστυνομία να την προστατεύσει. Πρέπει να μην στροφαρουν καθόλου για να μην βλέπουν τι θα γίνει στη Λαμία αν πανε στο γηπεδο.
Αποκλείεται να είναι τόσο κορόιδα ώστε να κάνουν το χατίρι στον Μελισσανίδη.Βγάζει η Λαμία ανακοινώσει και λέει ότι δεν θα βγούνε καθόλου εισιτήρια ούτε καν για τους δικούς της "οπαδούς" και καλεί την αστυνομία να την προστατεύσει. Πρέπει να μην στροφαρουν καθόλου για να μην βλέπουν τι θα γίνει στη Λαμία αν πανε στο γηπεδο.
Δυστυχως το να εισαι οπαδος σημαινει οτι δεν χαρακτηριζεσαι απο καθαρη σκεψη πολλες φορες. Και γω αν αναλογιστω πως σκεφτομουν στα 18-19 μου μελαγχολω. Αν βγαινει η Διοικηση και λεει μην ταξιδεψεις - ΔΕΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ! Τοσο απλα...Σεβεσαι τον κοπο καποιων ανθρωπων που χωνουν τα λεφτα τους και ξερουν κατι παραπανω απο εσενα ποη κοιτας μονο το προσκηνιο και οχι το παρασκηνιο...
Νομίζω ότι όλος ο φόβος είναι για επεισόδια έξω απ το γήπεδο κι όχι μέσα.Άλλωστε στο γήπεδο δε θα παίζουν εισητήρια για να μπούμε.Νομίζω ότι οποίος το αποφασίσει να πάει θα πρέπει να το έχει στο νου του αυτό.Όποιος γνωρίζει την πόλη, ξέρει πόσο εύκολο είναι να γίνει στήσιμο για μανούρα στην πόλη και έξω απ το γήπεδο.Ιδιαίτερα εκει που οι συνδεσμίτες της αεκ και του γαύρου είναι, κυριολεκτικά, ξαδέλφια.
- aspromaura ioannina
ερωτηση:Εσεις ολοι που θελετε να πατε στην Λαμια ή που τασσεστε υπερ της μετακινησης τελος παντων, δεν μου λετε, ποιο κινητρο σας προτρεπει να επιμεινετε παρα την ανακοινωση της ΠΑΕ?
Το Να αποδειξετε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μαγκας και δεν μασαει?
Να δειτε απο κοντα το μεγαθηριο Λαμια?
Ή οτι η ομαδα μας θελει οπωσδηποτε τον κοσμο της για να κερδισει την Λαμια?
Λοιπον ξεκολληστε απο τα μυαλα σας διοτι αν τυχον γινει μαλακια μεθαυριο θα ειστε 1000% υπευθυνοι ακομη και για την απωλεια του πρωταθληματος.
Δεν το συνηθιζω αλλα μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση.
Το Να αποδειξετε οτι ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι μαγκας και δεν μασαει?
Να δειτε απο κοντα το μεγαθηριο Λαμια?
Ή οτι η ομαδα μας θελει οπωσδηποτε τον κοσμο της για να κερδισει την Λαμια?
Λοιπον ξεκολληστε απο τα μυαλα σας διοτι αν τυχον γινει μαλακια μεθαυριο θα ειστε 1000% υπευθυνοι ακομη και για την απωλεια του πρωταθληματος.
Δεν το συνηθιζω αλλα μπραβο στην ΠΑΕ για την ανακοινωση.
Δυστυχως η εννοια συνδεσμου στην Ελλαδα ειναι ακομα μια πονεμενη περιπτωση .
Δηλαδη ποσα εκατομμυρια μειον πρεπει να μπει η ομαδα μεσα, ποσες ζημιες να υποστει ηθικα, νομικα και ποσους τιτλους να ρισκαρουμε, για να καταλαβουμε οτι καποιοι δεν πρεπει να βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα.
Υ.Γ Οταν καποιος θεωρει οτι του ανηκει κατι να ειναι μαγκας να πληρωνει και τις υποχρεωσεις του.Αν κανω ζημια στο σπιτι μου, εγω θα το πληρωσω.
Οι ρομαντισμοι τελειωσαν εδω και χρομνια, καιρος να το συνηδειτοποιησουν ολοι, οι ομαδες ανηκουν σε καποιον η γινονται συλλογοι που κανουν εκπαιδευτικες εκδρομες στα χωρια της Ελλαδος.
Ο ΠΑΟΚ σαν ιδεα ανηκει στο κοσμο του, σαν υλικη μορφη το ποδοσφαιρκο τμημα ανηκει μονο στο Σαββιδη..
Για αυτο θα σεβαστουμε την επιθυμια του οτι αποψη εχει ο καθενας.
Αν δεν σεβεσαι εσυ την ομαδα σου πως απαιτεις σεβασμο απο τους αντιπαλους.
Δηλαδη ποσα εκατομμυρια μειον πρεπει να μπει η ομαδα μεσα, ποσες ζημιες να υποστει ηθικα, νομικα και ποσους τιτλους να ρισκαρουμε, για να καταλαβουμε οτι καποιοι δεν πρεπει να βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα.
Υ.Γ Οταν καποιος θεωρει οτι του ανηκει κατι να ειναι μαγκας να πληρωνει και τις υποχρεωσεις του.Αν κανω ζημια στο σπιτι μου, εγω θα το πληρωσω.
Οι ρομαντισμοι τελειωσαν εδω και χρομνια, καιρος να το συνηδειτοποιησουν ολοι, οι ομαδες ανηκουν σε καποιον η γινονται συλλογοι που κανουν εκπαιδευτικες εκδρομες στα χωρια της Ελλαδος.
Ο ΠΑΟΚ σαν ιδεα ανηκει στο κοσμο του, σαν υλικη μορφη το ποδοσφαιρκο τμημα ανηκει μονο στο Σαββιδη..
Για αυτο θα σεβαστουμε την επιθυμια του οτι αποψη εχει ο καθενας.
Αν δεν σεβεσαι εσυ την ομαδα σου πως απαιτεις σεβασμο απο τους αντιπαλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Πέμ 15 Φεβ 2018, 14:51, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Και να κάνεις την Τούμπα άδεια όπως ήταν για 7 αγωνιστικές;!!!danirifle έγραψε:σας παραπέμπτω στις δηλώσεις των παιχτών μας αλλά και του πετράκη μετά το ματς με τα γιάννενα.
Και αν φάμε και -3 και χάσουμε το πρωτάθλημα μετά οι σύνδεσμοι θα πληρώσουν την χασούρα;;
Θα κάνουμε έτσι ευτυχισμένους γάβρους κουλες γριές σκουλήκια, αλλά το υπερτροφικο εγώ μας θα είναι ικανοποιημενο.
Εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο και ήμουν Σαββίδης θα την έκανα με ελαφρά, γιατί θα το εκλαμβανα σαν προσβολή στον κόπο και τα χρήματα που έχω ξοδέψει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μετά την ανακοίνωση της παε οποίος πάει λαμία με διακριτικά ΠΑΟΚ είναι χαζός και δε θέλει το πρωτάθλημα
ας φέρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς και ας το δούμε απ το καφενείο
ετοιμαστείτε για σφαγή με όσα γίνονται
το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό
ας φέρει η ομάδα τους τρεις βαθμούς και ας το δούμε απ το καφενείο
ετοιμαστείτε για σφαγή με όσα γίνονται
το πιο σημαντικό ματς είναι αυτό