Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
- Παλαιολόγος
Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD
οποιος αγαπαει την ομαδα του πιστευω ξεκαθαρα δεν παει
οποιος αγαπαει τον εαυτο του πηγαινει
οποιος αγαπαει τον εαυτο του πηγαινει
Και σε ποιον ανηκει ρε συμφορουμιτη?Στον Σαββιδη?Αντε κοψε τις μπουρδεςchrisg4 έγραψε:ο ΠΑΟΚ ανοίκει στον λαό του και λοιπές π1πες.
Αυτό και μόνο τα λέει όλαtolis01 έγραψε:Όταν το ¨ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους¨ παρερμηνεύεται ως ¨ΠΑΟΚ είμαστε για να μην έχουμε τίτλους¨.
Ντροπή!
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
obanebane έγραψε:Οι μεγαλοστομιες δε βοηθανε σε τιποτα,ουτε να κουναμε το δαχτυλο σε συνοπαδους μας.
Ας κανει οτι μπορει ο καθενας μας με οση δυναμη εχει για να αποτραπει τυχον τιμωρια της ομαδας.
Κανένα δάχτυλο σε συνοπαδο μου. Πραγματικός οπαδός του ΠΑΟΚ το Σάββατο δεν θα βάλει σε κίνδυνο την προσπάθεια της ομάδας να πάρει πρωτάθλημα μετά από 33 χρονια.
Ούτε μεγαλοστομίες είναι. Υπάρχουν δεδομένα για το Σάββατο και η κατάσταση είναι ξεκάθαρη. Οποτε δικαιολογία δεν υπάρχει καμια. Οποιοδήποτε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ σε βάζει απέναντι του.
Mακαρι να γινει αυτο που λεει ο DimitrisS
Εκπροσωπεις τη 'συνειδηση του κοσμου'?chrisg4 έγραψε:Το Σάββατο θα φανεί ποιοι πραγματικά αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και ποιοι είναι οπαδοί του εαυτού τους απλά τα πράγματα. Όσοι είναι στην θύρα 4 έχουν την ιστορική ευθύνη για το αν θα βάλουν τον σύνδεσμο απέναντι στον ΠΑΟΚ τη χρονια που πάει να αλλάξει την ιστορία του. Επιστροφή από αυτό δεν υπάρχει. Στη συνείδηση του κόσμου τελειώνουν.
Ετσι, πατε σε μια πολη με δυο συνδεσμους της κουλας που σε ματς του χαντμπολ την κατεδαφισατε, να τελειώσετε αυτα που μεινανε περυσι στη μεση.
Ετσι, πατε χωρις εισιτήρια με ολα τα ματια του κοσμου πανω σας.
Πατε με ντου να τραβαμε τα βυζια μας μετα.
Πατε που μας εχουν ολοι ετοιμους.
Για ονομα του Θεου...
Ετσι, πατε χωρις εισιτήρια με ολα τα ματια του κοσμου πανω σας.
Πατε με ντου να τραβαμε τα βυζια μας μετα.
Πατε που μας εχουν ολοι ετοιμους.
Για ονομα του Θεου...
Πειτε μου ολοι εσεις που βγαζετε χολη προς συνοπαδους-συνδεσμιτες Π'ΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΠΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣ?????ΠΕΙΤΕ.
οταν δεν θα υπαρχει εισιτηριο πλην των διαρκειας τι θα γινει φιλε μου;
Όπως και να το δεις, ΝΑΙ ΑΝΗΚΕΙ στο Σαββίδη.Sekeris4 έγραψε:Και σε ποιον ανηκει ρε συμφορουμιτη?Στον Σαββιδη?..chrisg4 έγραψε:ο ΠΑΟΚ ανοίκει στον λαό του και λοιπές π1πες.
Και αν γουστάρει μπορεί να κάνει τα χρώματα φούξια και πορτοκαλί, το σήμα παπαγάλο ή παγώνι και στο γήπεδο να κάνει 500 σουίτες αποκλειστικά members only με βιζιτούδες στο ημίχρονο να παίρνουν πίπες στους κατόχους κάρτας υπότον ήχο διπλοπενιάς. Ό,τι γουστάρει.
Αν δεν αρέσει σε εμένα ή σε εσένα, παμε και φτιαχνουμε τον ΝΕΟ ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis01 την Πέμ 15 Φεβ 2018, 14:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πας καλά; Η ΠΑΕ θα τιμωρηθεί γιατι δεν ελέγχει τους οπαδούς της και λήξις.Sekeris4 έγραψε:Πειτε μου ολοι εσεις που βγαζετε χολη προς συνοπαδους-συνδεσμιτες Π'ΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ?ΠΩΩΩΩΩΩΩΣΣΣ?????ΠΕΙΤΕ.
Τι σοφιστείες του δεκάρικου είναι αυτές;
Εγώ ξαναλέω ότι αν η κουλα ανεβεί και παίξει σε άδεια Τούμπα υπεύθυνοι δε θα είμαστε εγώ και εσύ σεκερη αλλά αυτοί που θα μπουν χωρίς εισιτήρια. Εκτός και αν πάνε μόνο για να ενθαρρύνουν την ομάδα στο ξενοδοχείο
- Παλαιολόγος
δηλαδη να κατεβουν παλι; για να χειροκροτησουν στο ξενοδοχειο!και να περιφερονται εκει με ενα σωρο αλλους οπαδους του ΠΟΚ,που δεν θελει πολυ να γινει το κακο!
καθολου δεν πρεπει να πανε να σεβαστουν την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου
δεν μποριε να αγεται και να φερεται η προσπαθεια της ομαδας απο 100 ατομα
καθολου δεν πρεπει να πανε να σεβαστουν την συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου
δεν μποριε να αγεται και να φερεται η προσπαθεια της ομαδας απο 100 ατομα
Οπως προειπε και ο παλαιολογος οποιος αγαπαει τον εαυτο του παει.Εγωισμοι και μεγαλη αναγκη επιβεβαιωσης.Δηλαδη πρεπει να παμε στη Λαμια για να αποδειξουμε οτι εχουμε λαο κτλ;Με αυτες τι μαγκιες περιμενουμε να παμε μπροστα;Αλλα φταιει και η διοικηση που το ντου στα Γιαννενα δε το καταδικασε και το αφησε ανοιχτο το θεμα να πουλαμε τρελιτσα.Παιδια σορρυ αλλα οταν σε βαζουν στην μπουκα με απαγορευση,ξερεις οτι η προβοκατσια προ των πυλων και συ βγαζεις τετοια ανακοινωση τι να πω.Εχω ξενερωσει.
Ότι ανακοίνωση και να βγάλει η ΠΑΕ, δεν έχει καμία σημασία, οι δικοί μας απ ότι φαίνεται θα πάνε.. Και επειδή το βλέπω το έργο, βλεπω να εχουμε επαναληψη του τελικου του handball.. Μακαρι να βγω λαθος, αλλα ποιος εχασε το μυαλο του για να το βρουν οι δικοι μας..
Επειδη δεν προκειται να βρουμε κανενα σημειο επαφης,γραφω:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ Ν ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Να απαγορευτουν ολες οι εκδρομες των οπαδων του ΠΑΟΚ γιατι 'μας την εχουν στημενη' και 'μας εχουν στην μπουκα'.
Και οι τελικοι κυπελλου στις εδρες των αντιπαλων,μην ξεχνιομαστε.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ Ν ΣΜΥΡΝΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
Να απαγορευτουν ολες οι εκδρομες των οπαδων του ΠΑΟΚ γιατι 'μας την εχουν στημενη' και 'μας εχουν στην μπουκα'.
Και οι τελικοι κυπελλου στις εδρες των αντιπαλων,μην ξεχνιομαστε.