Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - ΑΕΛ 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν ξερω τι λετε εσεις που μαλλον διαφωνειτε αλλα εμενα μου λειπει και πιστευω πως στην συνεχεια ο Ελ Καντουρι θα ειναι υπερχρησιμος.Δεν μου λειπει στο 10 αλλα θα χρειαστει στο 8 καθως ειναι ο πιο aggressive απο τα αλλα χαφ μας στοιχειο που ειδικα στα ντερμπι θα το χρειαστουμε ειδικα με την εικονα που εχει ο Μαουριτσιο.
- Παλαιολόγος
παρεμπιπτοντως ακριβως αυτο εγραφα στο νημα του,συμφωνουμε!
κατι αλλο πρεπει να βαζουμε μικρους στοχους ως ομαδα κατα την γνωμη μου
τωρα ο στοχος μας πρεπει να ειναι να παμε για δυο αποτελεσματα στο ματς με την ΑΕΚ,δηλ η ΑΕΚ να κατεβει παση θυσια για το διπλο
επομενως οσο περναει ο χρονος θα ανοιγεται και περισσοτερο
δηλ τωρα θελουμε τρεις νικες σερι
μετα αν νικησουμε την ΑΕΚ ολα τελειωσανε,δηλαδη δεν πιστευω πως οι 5 τελευταιες αγωνιστικες θα αλλαξουν κατι αν κανουμε 4 σερι νικες
το 90% του τιτλου περνα απο αυτα τα 4 ματς.
κατι αλλο πρεπει να βαζουμε μικρους στοχους ως ομαδα κατα την γνωμη μου
τωρα ο στοχος μας πρεπει να ειναι να παμε για δυο αποτελεσματα στο ματς με την ΑΕΚ,δηλ η ΑΕΚ να κατεβει παση θυσια για το διπλο
επομενως οσο περναει ο χρονος θα ανοιγεται και περισσοτερο
δηλ τωρα θελουμε τρεις νικες σερι
μετα αν νικησουμε την ΑΕΚ ολα τελειωσανε,δηλαδη δεν πιστευω πως οι 5 τελευταιες αγωνιστικες θα αλλαξουν κατι αν κανουμε 4 σερι νικες
το 90% του τιτλου περνα απο αυτα τα 4 ματς.
Όλα τα ματς τους ίδιους βαθμούς δίνουν μην πέφτετε στην παγίδα.
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ
ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

Πρωτα Λαμια και μετα τα υπολοιπα! Αγωνα αγωνα μην προτρεχουμε!
Ισχύει ότι ο Τεννές έχει ταλέντο στο στήσιμο λεωφορείων;
Η νικη με την Λαμια ειναι απαραιτητη εκτος ολων των αλλων για να μεινει στο παιχνιδι της παραμονης τοσο η κερκυρα οσο και ο απολλωνας ομαδες που αντιμετωπιζει εκτος η κουλα.Εκτος των αλλων η ξαδερφη ειναι τυχερη που αυτα τα 2 εκτος ειναι στις 2 τελευταιες αγωνιστικες αλλιως θα ειχε μεγαλο θεμα.Πρεπει η μαχη της παραμονης να παει μεχρι τελους.
Hermann έγραψε:I hope so...
Σχετικά με αυτό που ρώτησες, θα ανέβει τις επόμενες μέρες εδώ https://m.vk.com/paok_fc
Ευχαριστω1
Και σε αυτό το παιχνίδι, με αυτή την εμφάνιση, ο κοντούλης βρήκε ότι έφταιγαν οι διαιτητές.
Έλεος ρε πούστη μου.
Έλεος ρε πούστη μου.
- sakis_the_fraud
Σε ποσα ματς εχουμε δει μεχρι τωρα καντουρι στο 8;joshua έγραψε:Δεν ξερω τι λετε εσεις που μαλλον διαφωνειτε αλλα εμενα μου λειπει και πιστευω πως στην συνεχεια ο Ελ Καντουρι θα ειναι υπερχρησιμος.Δεν μου λειπει στο 10 αλλα θα χρειαστει στο 8 καθως ειναι ο πιο aggressive απο τα αλλα χαφ μας στοιχειο που ειδικα στα ντερμπι θα το χρειαστουμε ειδικα με την εικονα που εχει ο Μαουριτσιο.
Το ρωταω γιατι ισως ο κοουτς εχει διαφορετικη αποψη, οπως εχει με τον μακ, που δεν τον εχει βαλει ΠΟΤΕ να παιξει κορυφη.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Μάλιστα... Πού τον είδες joshua agressive τον Καντουρί που παίζει σαν 65χρονος μπάρμπας με υπέρταση;
Γιατί εγώ τον έχω δει να περπατάει με μέσο όρο πίεσης στον αντίπαλο 1 λεπτό/παιχνίδι (συνήθως το λεπτό που ακολουθεί το ένα και μοναδικό σπριντ/ματς που επιχειρεί).
Γιατί εγώ τον έχω δει να περπατάει με μέσο όρο πίεσης στον αντίπαλο 1 λεπτό/παιχνίδι (συνήθως το λεπτό που ακολουθεί το ένα και μοναδικό σπριντ/ματς που επιχειρεί).
Υπερβολες που δε βρισκω κανεναν λογο να γραφονται.
Αληθεια ειναι οτι ο Μαροκινος δεν εχει εκπληρωσει τις προσδοκιες που ειχαμε γιαυτον,ο χλευασμος ομως δε του αξιζει.
Αληθεια ειναι οτι ο Μαροκινος δεν εχει εκπληρωσει τις προσδοκιες που ειχαμε γιαυτον,ο χλευασμος ομως δε του αξιζει.