Răzvan Lucescu
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Răzvan Lucescu
Κάπου νομίζω έπεσε το ερώτημα (νομίζω ο Γρηγόρης) και το απαντώ εδώ. Δε με νοιάζει αν χαθούν οι στόχοι. Θέλω να συνεχίσει και του χρόνου. Μόνο καλό μπορεί να κάνει μια συνέχεια στην τεχνική ηγεσία με αυτό το υλικό. Όπως ήθελα να συνεχίσει και ο Ίβιτς άλλωστε. Όπως θέλω να συνεχίσει και ο Βιέρι αριστερό μπακ, αλλά εδώ παίζει να είμαι και biased γιατί όταν είχα δηλώσει με το που τον πήραμε, πως εκεί πρέπει να παίξει γιατί μαζί με Μάτος θα έχουμε τα καλύτερα άκρα στο πρωτάθλημα, είχα φάει ξύλο.

Ο Βιερινια εκει θα συνεχισει να παιζει (τουλαχιστον στα κρισιμα ματς) γιατι ο προπονητης παντα ξερει καλυτερα απο τους οπαδους που δεν εχουν προπονησει ουτε ομαδα καφενειου
οσο για αυτα που διαβαζω κι εχουν σηκωθει και οι τριχες απο τα πουλοβερ μου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ απο το αν παρουμε τιτλο η οχι αν δεν κρατησουμε ουτε τον προπονητη που εχει παρουσιασει την πιο σοβαρη ομαδα των τελευταιων 40 χρονων (ναι ουτε το 85 δεν ειχαμε τοσο σοβαρη ομαδα) τοτε απλα ειμαστε αξιοι της τυχης μας ...
οσο για αυτα που διαβαζω κι εχουν σηκωθει και οι τριχες απο τα πουλοβερ μου, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ απο το αν παρουμε τιτλο η οχι αν δεν κρατησουμε ουτε τον προπονητη που εχει παρουσιασει την πιο σοβαρη ομαδα των τελευταιων 40 χρονων (ναι ουτε το 85 δεν ειχαμε τοσο σοβαρη ομαδα) τοτε απλα ειμαστε αξιοι της τυχης μας ...
Συμφωνώ με Γρηγορη στο ότι ένας μέτριος προπονητής είναι πολύ καλύτερος από συχνές αλλαγές καλύτερων προπονητών.
Αν δεν μείνει ο Λουτσεσκου θα ήθελα τον Καναντι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν μείνει ο Λουτσεσκου θα ήθελα τον Καναντι.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Ισχύει. Και επειδή είμαι υπέρ της οικογένειας χαίρομαι, γιατί έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει πολλές επιτυχίες.Dimg4 έγραψε:Μου φαινεται ο βαρελα μας μετεδωσε πολυ οικογενειακο κλιμα
Ειτε παρουμε το πρωταθλημα ειτε οχι δεν προκειται να φυγει. Οι παικτες πινουν νερο στο ονομα του και ο Σαββιδης το ιδιο. Το μεγαλυτερο κατορθωμα του οπως προειπε και ενας φιλος δεν ειναι ουτε το σερι ουτε οτι η ομαδα παει τραινο. Αυτα ειναι αποτελεσματα του γεγονοτος οτι κανει καταπληκτικη διαχειριση παικτων και τους εχει ετοιμοπολεμους. Παικτες σαν τον Σακχοφ και τον Μπισεσβαρ που τους θεωρουσαν ολοι παρελθον εχουν γινει γραναζια της μηχανης που βοηθανε σε κρισιμες στιγμες. Δεν ειναι ευκολο να εχεις εναν παικτη στον παγο και μετα να μπαινει μεσα και να παιζει λες και εχει κανει 10 90λεπτα. Η συνεντευξη τυπου χτες μετα το ματς ηταν αριστουργημα. Μεθοδικος, εξηγησε τι και πως σκεφτεται. Μπραβο και παλι μπραβο.
- Sick Bastard
(κι αυτός) μπήκε στο πάνθεον των ρεκόρ του ΠΑΟΚ και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο.
Κέρδισε τον σεβασμό μου, ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος αυτή τη σεζόν.
Κέρδισε τον σεβασμό μου, ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος αυτή τη σεζόν.
- ΑποστόληςΑ
Εύχομαι να κατεβάσεις στη Λαμία την ίδια σύνθεση, με μόνη - αναγκαστική - αλλαγή αυτήν του τιμωρημένου Shakhov. Τώρα αν θα επιλέξεις τον Canas ή τον Moulin είναι δικό σου θέμα. Πάμε για νέα τριάρα.
- Μπαρκαρούτσος
]
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωραίος!!
Τα ίδια με slidar!
Αρκεί να είναι Έλληνες. Αν είναι ξένοι, δεν υπάρχει πρόβλημα.
slidar έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σωραίος!!
Dimg4 έγραψε:Για την μεταλλαξη οχι δεν τρολλαρω, το εννοω. Για το δευτερο σκελος ναι.. τον εχω περασε γενεες 14 (ωχ)
Τα ίδια με slidar!
sourmenetes έγραψε:Δεν αποτελεις κριτηριο εσυ...ολους αχρηστους τους βγαζεις...Odi έγραψε:Παίζει να μην έχω ξεφτιλιστεί στην ζωή μου περισσότερο από όσο με έχει ξεφτιλίσει ο Λουτσέσκου.
Μπράβο ρε μάστορα. Μου έβαλες τα γυαλιά.
Ακομα και τον μπισεσβαρ..:P:P
Αρκεί να είναι Έλληνες. Αν είναι ξένοι, δεν υπάρχει πρόβλημα.
- kataramenos5
Κι επειδη μου τη βιδωσε που τωρα καποιοι λενε μη μιλατε ,μη τα σκαλιζετε θα το ξαναγραψω
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΡΕ .ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ
κι οπως σας ακουγαμε τοσο καιρο ας μας ακουσετε κι εσεις μια μερα.
τουλαχιστο 6-7 ειρωνειες μαζεψα για αυτο το ποστ ακομα και απο γνωστες "μπαλαδοφατσες" του φορουμ, το ιδιο κι οσοι τολμησαν να γραψουν το προφανες :ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ειτε θετικα ειτε αρνητικα.kataramenos5 έγραψε: Δευτ Οκτ 23, 2017 8:50 am
-Τι μαπα κρασι ειναι αυτο που εφτιαξες ρε οινοποιε?
-Μα δεν ειναι ετοιμο ακομα,δε περασε ουτε βδομαδα που το βαλαμε στο βαρελι.
-Ε και ?Αφου σου πηραμε τα καλυτερα σταφυλια φετος.
![]()
![]()
![]()
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΡΕ .ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ
κι οπως σας ακουγαμε τοσο καιρο ας μας ακουσετε κι εσεις μια μερα.
- Sick Bastard
Δεν ακούγεστε, πάρτε το μεδέν

kataramenos5 έγραψε:Σεναριο συνομοσιολογικο.....Πως φέρνεις Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ χωρις σοβαρές αντιδράσεις μετά απ όσα προηγήθηκαν με τον εν λόγω προπονητη?Απλά φέρνεις πρώτα ένα Στανογιεβις και όταν όλοι θα τρέχουν στις παραλίες παραμονη της Παναγιας....Καληνύχτα ΠΑΟΚ.
Τότε κλαίγαμε όλοι μαζί του από λύπη, νεύρα, σχεδόν απόγνωση για το τι μας περιμένει την επόμενη χρονιά...

..............................................................................................
Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο
Δημοσίευση 4/6/2015 | 00:00
Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, τονίζοντας με βουρκωμένα μάτια ότι αν ήταν στη θέση του προέδρου, θα είχε διώξει όλη την ομάδα, με την εικόνα που αυτή παρουσίασε στα πλέι-οφ.
Ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, μίλησε στην κάμερα της NOVA, λέγοντας ότι κανείς από τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα και πως η ομάδα είναι άρρωστη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Προσωπικά, ντρέπομαι που είμαι εδώ. Όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δύο-τρία πράγματα θέλω να πω στον κόσμο. Λίγο υπομονή. Μετά την Τρίπολη θα πω δύο-τρία πράγματα για όσα έγιναν όλη τη χρονιά και ο πρόεδρος ας αποφασίσει.
Αν ήμουν Πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους. Δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ και να φοράμε αυτήν τη φανέλα!
Δεν υπάρχει ομάδα. Είναι άρρωστη.
Δεν μπορούμε να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα. Αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς.
Γι' αυτό βλέπετε αυτήν την εικόνα στο γήπεδο και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Ό,τι και να πω είναι λίγο.
Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Με τις εμφανίσεις που κάναμε δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα στα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτή είναι η αλήθεια και η εικόνα βγαίνει και στο γήπεδο.
Εσείς που βλέπετε αυτή την εικόνα νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Τρίπολη; Τίποτα δεν αλλάζει.
Η ομάδα είναι άρρωστη, το βλέπετε. Εύχομαι ο Πρόεδρος να κάνει κάτι και να αλλάξει κάποια πράγματα. Προσωπικά, ντρέπομαι να βλέπω έτσι την ομάδα στην οποία μεγάλωσα και αγάπησα».
Περισσότερα: Έβαλε τα κλάματα ο Κλάους: Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι άρρωστος! (video) | E-Radio.gr Ειδήσεις
...................................................................................
Τώρα...

...κλαίμε όλοι μαζί του από χαρά, υπερηφάνεια, σιγουριά ότι τα καλύτερα έρχονται...
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με καθυστέρηση, λάθη ή παραλείψεις, τελικά έγινε αυτό που έλεγε ο Κλάους...
Ο Πρόεδρος έβαλε μπρος, με μπροστάρη τον Φρανκ Άρνεσεν τότε, την εκκαθάριση...Την σκυτάλη απ τον αδύναμο Τούντορ πήρε ο Βλάνταν και ξεσκαρτάρισε πολύ πράμα...Μετά την αστεία-ακαταλαβίστικη παρένθεση του περσινού καλοκαιριού, ήρθε ο εν λόγω "χαλιαμούτρας" και κόντρα σε Θεούς και δαίμονες έδωσε στην ομάδα μας αρμονική συνέχεια του πέρσι, έδωσε μια κανονικότητα που πήγε να χαθεί ένα καλοκαιρινό απόγευμα σε ένα Σουηδικό χωριό!
Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών μας πια είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όμως είναι όλοι...
Δυο πολύ σημαντικά γεγονότα, τα οποία ρεαλιστικά πιστώνονται πρωταρχικά στα μούτρα που δεν γουστάραμε μία...
Ό,τι έλεγα πέρσι τέτοιον καιρό για τον Βλάνταν, το λέω πλέον και γι αυτόν...
BRAVO RAZVAN και μείνε για χρόνια εδώ, μαζί μας!!!!

Υ.Γ. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον...

..............................................................................................
Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο
Δημοσίευση 4/6/2015 | 00:00
Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν έκανε ο Στέφανος Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, τονίζοντας με βουρκωμένα μάτια ότι αν ήταν στη θέση του προέδρου, θα είχε διώξει όλη την ομάδα, με την εικόνα που αυτή παρουσίασε στα πλέι-οφ.
Ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση, μίλησε στην κάμερα της NOVA, λέγοντας ότι κανείς από τους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα και πως η ομάδα είναι άρρωστη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Προσωπικά, ντρέπομαι που είμαι εδώ. Όλοι θα έπρεπε να ντρέπονται. Δύο-τρία πράγματα θέλω να πω στον κόσμο. Λίγο υπομονή. Μετά την Τρίπολη θα πω δύο-τρία πράγματα για όσα έγιναν όλη τη χρονιά και ο πρόεδρος ας αποφασίσει.
Αν ήμουν Πρόεδρος, θα μας έδιωχνα όλους. Δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ και να φοράμε αυτήν τη φανέλα!
Δεν υπάρχει ομάδα. Είναι άρρωστη.
Δεν μπορούμε να βάζουμε τους εαυτούς μας πάνω από την ομάδα. Αυτό γίνεται από την αρχή της χρονιάς.
Γι' αυτό βλέπετε αυτήν την εικόνα στο γήπεδο και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Ό,τι και να πω είναι λίγο.
Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη. Με τις εμφανίσεις που κάναμε δεν αξίζαμε να πάρουμε τίποτα στα πλέι-οφ. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Αυτή είναι η αλήθεια και η εικόνα βγαίνει και στο γήπεδο.
Εσείς που βλέπετε αυτή την εικόνα νομίζετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Τρίπολη; Τίποτα δεν αλλάζει.
Η ομάδα είναι άρρωστη, το βλέπετε. Εύχομαι ο Πρόεδρος να κάνει κάτι και να αλλάξει κάποια πράγματα. Προσωπικά, ντρέπομαι να βλέπω έτσι την ομάδα στην οποία μεγάλωσα και αγάπησα».
Περισσότερα: Έβαλε τα κλάματα ο Κλάους: Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι άρρωστος! (video) | E-Radio.gr Ειδήσεις
...................................................................................
Τώρα...

...κλαίμε όλοι μαζί του από χαρά, υπερηφάνεια, σιγουριά ότι τα καλύτερα έρχονται...
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, με καθυστέρηση, λάθη ή παραλείψεις, τελικά έγινε αυτό που έλεγε ο Κλάους...
Ο Πρόεδρος έβαλε μπρος, με μπροστάρη τον Φρανκ Άρνεσεν τότε, την εκκαθάριση...Την σκυτάλη απ τον αδύναμο Τούντορ πήρε ο Βλάνταν και ξεσκαρτάρισε πολύ πράμα...Μετά την αστεία-ακαταλαβίστικη παρένθεση του περσινού καλοκαιριού, ήρθε ο εν λόγω "χαλιαμούτρας" και κόντρα σε Θεούς και δαίμονες έδωσε στην ομάδα μας αρμονική συνέχεια του πέρσι, έδωσε μια κανονικότητα που πήγε να χαθεί ένα καλοκαιρινό απόγευμα σε ένα Σουηδικό χωριό!

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών μας πια είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ όμως είναι όλοι...
Δυο πολύ σημαντικά γεγονότα, τα οποία ρεαλιστικά πιστώνονται πρωταρχικά στα μούτρα που δεν γουστάραμε μία...
Ό,τι έλεγα πέρσι τέτοιον καιρό για τον Βλάνταν, το λέω πλέον και γι αυτόν...
BRAVO RAZVAN και μείνε για χρόνια εδώ, μαζί μας!!!!

Υ.Γ. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον...