Răzvan Lucescu
- abc_o_ karpouzas
Re: Răzvan Lucescu
ραζβανε ετσι οπως το πας βλεπω το καλοκαιρι εαν γινει κανα λαθος ......και μας χαιρετισεις
τον ντιμ με καραμπινα καραουλι εξω απο τα γραφεια και να ειναι ετοιμος να τα κανει ολα ...καλοκαιρινα...
τον ντιμ με καραμπινα καραουλι εξω απο τα γραφεια και να ειναι ετοιμος να τα κανει ολα ...καλοκαιρινα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 13 Φεβ 2018, 01:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω να σου αναγνωρισω οτι ευθυνεσαι για το οτι μειωσα το καπνισμα σε αγωνες του ΠΑΟΚ. Δεν παλευοταν τοσα χρονια τα 2 σχεδον πακετα σε καθε ματς.
- kataramenos5
abg12d34 έγραψε:ραζβανε ετσι οπως το πας βλεπω το καλοκαιρι εαν γινει κανα λαθος ......και μας χαιρετισεις
τον ντιμ με καραμπινα καραουλι εξω απο τα γραφεις και να ειναι ετοιμος να τα κανει ολα ...καλοκαιρινα...

δεν τον χωνεψα απο τοτε που ηταν στην Ξανθη και επαιζε αντιποδοσφαιρο και μας εκλεβε βαθμους...
ποτε δεν πιστεψα οτι ηταν ικανος για μεγαλη ομαδα...
οφειλω να ομολογησω οτι εχει καταφερει να κανει την ομαδα να παιζει ωραια μπαλα και συντομα θα ειμαι απ αυτους που θα φωναξω και το ονομα του στην τουμπα....
μπραβο ρε Λουτσε τα καταφερνεις θαυμασια
οφειλω να ομολογησω οτι εχει καταφερει να κανει την ομαδα να παιζει ωραια μπαλα και συντομα θα ειμαι απ αυτους που θα φωναξω και το ονομα του στην τουμπα....
- abc_o_ karpouzas
Athens έγραψε:δεν τον χωνεψα απο τοτε που ηταν στην Ξανθη και επαιζε αντιποδοσφαιρο και μας εκλεβε βαθμους...
αδερφε...
το παρακατω διχνει οτι αυτος ο προπονητης εχει ...καποιες....ικανοτητες
Την περίοδο 2005-06, η Ραπίντ πραγματοποίησε την καλύτερη ευρωπαϊκή της πορεία ,στο θεσμό του Κύπελλο ΟΥΕΦΑ καθώς ξεκινώντας από την προκριματική φάση , πέρασε τους ομίλους και αποκλείοντας ομάδες όπως η Φέγενορντ , Χέρτα Βερολίνου και Αμβούργο ΣΦ έφτασε έως τους «8» της διοργάνωσης , μένοντας εκτός συνέχειας από την συμπολίτισσα Στεάουα Βουκουρεστίου με 2 ισοπαλίες (1-1, 0-0).
- john4serres
+4Odi έγραψε:Παίζει να μην έχω ξεφτιλιστεί στην ζωή μου περισσότερο από όσο με έχει ξεφτιλίσει ο Λουτσέσκου.
Μπράβο ρε μάστορα. Μου έβαλες τα γυαλιά.
Παιζουμε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο .....Μπραβο, χιλια μπραβο. Δε σε φοβαμαι πουθενα πλεον, εχεις κανει ΟΜΑΔΑ με κανονες και στρατιωτες που τους τηρουν απαρεγκλιτα. Μπαλα ειναι και μπορει για μια δυο στραβοκλωτσιες να κανουμε 1 γκελα μεχρι τελους, θα σε στηριξω και τοτε....απλα ευχομαι η γκελα να μη γινει στο ματς με την κουλα
- Metagrafakias
Η Ριάνα που κολλαει;MANIAKOS έγραψε:Όλοι κάτω από Ριάνα φτερούγες του κουτσου
Όλοι