Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Πλέον παίρνουμε παίκτες οι οποίοι το καλοκαίρι θα έχουν μπει απόλυτα στο κλίμα της ομάδας κι έτσι ο Σάντος δε θα πρέπει να περιμένει ως τα τέλη Αυγούστου για να κλείσει το ρόστερ και να τρέχει να βρει φυσική κατάσταση σε παίκτες όπως ο Γκαρσία που στην αρχή ήταν για ένα ημίχρονο μόνο!
Ας πάρει τώρα παίκτες να τους έχει έτοιμους για την καλοκαιρινή προετοιμασία!
Ας πάρει τώρα παίκτες να τους έχει έτοιμους για την καλοκαιρινή προετοιμασία!
-
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αποκλείεται να ρθει τώρα ο Ολιβέρα!Πρώτα από όλα είναι ήδη δανεικός από τη Γιούβε στη Τζένοα και είναι κάπως αντιεπαγγελματικό να τους τον πάρει για να τον δ'ωσει κάπου αλλού δανεικό!Ακόμη φαίνεται ότι στη Τζένοα τον υπολογίζουν αν κρίνω από το χρόνο συμμετοχής του στα τελευταία ματς!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... blick.html
Ίσως όμως γίνονται συζητήσεις για το καλοκαίρι!Δεν αποκλείεται!
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... blick.html
Ίσως όμως γίνονται συζητήσεις για το καλοκαίρι!Δεν αποκλείεται!
-
Καλησπέρα φίλοι μου σε ένα από τα τελευταία κείμενα του TransferManiac για αυτήν την περίοδο. Αποφάσισα αυτό να μην είναι στην κετνρική σελίδα αλλά εδώ στο forum όπου έχουμε πιο… ζεστό κλίμα
Ήρθα στην ζωή σας μέσα στα κρύα και περισσότερο… αυτό το έκανα για ζέσταμα. ΠΗ καλοκαιρινή προετοιμασία για εμένα ήταν μέσα στο χειμώνα καθώς σε αντίθεση με τις ποδοσφαιρικές ομάδες πρέπει να είμαι σε ιδιαίτερη φόρμα το καλοκαίρι! 100% έτοιμος λοιπόν θα είμαι από τον Ιούνιο…
Υπόσχομαι σε όλους τους ομοιοδεάτες μου άρρωστους μεταγραφολόγους να τους διακαιώσω μέσα στο καλοκαίρι…
Όμως όπως αποκάλυψα εδώ και εβδομάδες και στην καφενειακή συζήτηση μου στο forum του paokmania όχι μόνο εγώ αλλά και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται από τώρα για το καλοκαίρι!
Καθόλου τυχαίο άλλωστε και το πρωτοσέλιδο της sportday που γράφει ότι γράφαμε εδώ και ημέρες από αυτήν εδώ την γωνιά. Τι; Ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις από τώρα για το καλοκαίρι!!
Και επειδή ο Ζήσης κουράστηκε με τα… υπεραντλατικά ταξίδια αποφάσισε να κοιτάξει προς Τουρκία μεριά!!
Αυτά!
Iσως τα πούμε και πριν το καλοκαίρι ίσως και όχι!
Ήρθα στην ζωή σας μέσα στα κρύα και περισσότερο… αυτό το έκανα για ζέσταμα. ΠΗ καλοκαιρινή προετοιμασία για εμένα ήταν μέσα στο χειμώνα καθώς σε αντίθεση με τις ποδοσφαιρικές ομάδες πρέπει να είμαι σε ιδιαίτερη φόρμα το καλοκαίρι! 100% έτοιμος λοιπόν θα είμαι από τον Ιούνιο…
Υπόσχομαι σε όλους τους ομοιοδεάτες μου άρρωστους μεταγραφολόγους να τους διακαιώσω μέσα στο καλοκαίρι…
Όμως όπως αποκάλυψα εδώ και εβδομάδες και στην καφενειακή συζήτηση μου στο forum του paokmania όχι μόνο εγώ αλλά και ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται από τώρα για το καλοκαίρι!
Καθόλου τυχαίο άλλωστε και το πρωτοσέλιδο της sportday που γράφει ότι γράφαμε εδώ και ημέρες από αυτήν εδώ την γωνιά. Τι; Ότι ο ΠΑΟΚ κινείται για ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις από τώρα για το καλοκαίρι!!
Και επειδή ο Ζήσης κουράστηκε με τα… υπεραντλατικά ταξίδια αποφάσισε να κοιτάξει προς Τουρκία μεριά!!
Αυτά!
Iσως τα πούμε και πριν το καλοκαίρι ίσως και όχι!
έχω την εντύπωση οτι ο μανιακός μιλάει για λατινοαμερικάνο που αγωνίζεται στην τουρκία.. Οι λατινοαμερικάνοι κάνουν προετοιμασία τώρα, γιατί το πρωτάθλημα ξεκινάει το καλοκαίρι... Υποθέτω οτι αυτό είναι το κουίζ.
Steen, αμόλα τα λαγωνικά να βρούμε τι λέει ο μανιακός!!!
Λατινοαμερικάνος, Τουρκία, ΜΠΑΜ που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι

Steen, αμόλα τα λαγωνικά να βρούμε τι λέει ο μανιακός!!!

Μπορεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης να είχε δηλώσει πως δύσκολα θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Σουηδοί κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Λέβον Παχαγιάν της Γκέτεμποργκ, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη δανεικός ως το καλοκαίρι. Ο 25χρονος Αρμένιος αγωνίζεται ως δεξιός χαφ και είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του.
Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σουηδία, ο Παχαγιάν θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι. «Δεν θέλω να πω πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιθανό να πάω δανεικός στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρο ακόμη. Θέλω να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να τεστάρω τις δυνατότητές μου. Αυτή η λύση θα είναι καλή για μένα και για την Γκέτεμποργκ», τόνισε ο 25χρονος άσος.
Ο Παχαγιάν επιθυμεί να φύγει από τον σουηδικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός και είχε 27 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ, ενώ δένεται με συμβόλαιο ως το 2011. Στην Γκέτεμποργκ αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από την αρμενική Πιούνικ Γερεβάν. Το 2007 είχε αναδειχτεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αρμενία.
http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 7&catid=24
Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σουηδία, ο Παχαγιάν θα έρθει στην Ελλάδα για χάρη του ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι. «Δεν θέλω να πω πολλά αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πιθανό να πάω δανεικός στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι σίγουρο ακόμη. Θέλω να αγωνιστώ σε ένα άλλο πρωτάθλημα, να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να τεστάρω τις δυνατότητές μου. Αυτή η λύση θα είναι καλή για μένα και για την Γκέτεμποργκ», τόνισε ο 25χρονος άσος.
Ο Παχαγιάν επιθυμεί να φύγει από τον σουηδικό σύλλογο, παρά το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός και είχε 27 συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα και δύο γκολ, ενώ δένεται με συμβόλαιο ως το 2011. Στην Γκέτεμποργκ αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο προερχόμενος από την αρμενική Πιούνικ Γερεβάν. Το 2007 είχε αναδειχτεί καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Αρμενία.
-
Επειδή τυχαίνει να το παρακολουθώ στενά το σουηδικό πρωτάθλημα, δεν παίζει στην Γκέτεμποργκ, αλλά στην ΓΚΑΪΣ. Είναι δεξί εξτρέμ, γρήγορος με καλή ντρίμπλα, όμως δε νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε μας. Η ΓΚΑΪΣ είναι μικρομεσαία ομάδα στη Σουηδία και ο Παχαγιάν ήταν βασικός, αλλά μη φανταστείτε ότι ήταν και το αστέρι της ομάδας. Στην Αρμενία πάντως τον θεωρούν φοβερό παίχτη.sikabala έγραψε:Μπορεί ο Θόδωρος Ζαγοράκης να είχε δηλώσει πως δύσκολα θα γίνουν άλλες μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Σουηδοί κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Λέβον Παχαγιάν της Γκέτεμποργκ, προκειμένου να έρθει στη Θεσσαλονίκη δανεικός ως το καλοκαίρι. Ο 25χρονος Αρμένιος αγωνίζεται ως δεξιός χαφ και είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του.
-
Παιδιαα είστε οφ τόπικ... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TransferManiac την Σάβ 24 Ιαν 2009, 09:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
-
- Akis o skoulikofagos
-
καλα πως τον χαρακτηριζεις ετσι?και ο μπακαγιοκο ο λινο ο μαρκαντονιο ιδου χρωματος ειναι τους λες ετσι?και στα τετοια μου αν θα ρθει η οχι ο λουα λουαgeoavr έγραψε:Τσουρέκια μας τα'χεις κάνει αδερφέ μ'αυτόν τον πίθηκο.Θα πρέπει να έχεις γράψει γι'αυτόν καμμιά σαρανταριά φορές.Ούτε μάνατζερ του να ήσουνα.Έλεος.....
![]()
![]()