Εμένα, πάλι, δεν με αφήνει να συνδεθώ γιατί υπάρχει άλλο session ανοιχτό!!!sal έγραψε:Το PAOKTV λέει θα κάνει σύνδεση σε 19 λεπτά... πάλι καλά που δεν ξεκινάει αφού αρχίσει ο αγώνας!
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 12/02, 19:30, Novasports1,PAOKTV
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΛ 12/02, 19:30, Novasports1,PAOKTV
- back in black
Λινκ έχουμε; κοντευω να φάω τα νύχια μου μέχρι το μετατάρσιο
Ρε παιδιά έχει συνδεθεί κανείς με το PAOKTV ή μόνο με εμένα μαμιέται;
- Παλαιολόγος
ας το βαζαν και αυτοι 5
χειμωνας μοναδικο ματς της ημερας
καλυτερα θα ηταν
βεβαια δεν θα ειχαν τοση τηλεθεαση
χειμωνας μοναδικο ματς της ημερας
καλυτερα θα ηταν
βεβαια δεν θα ειχαν τοση τηλεθεαση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 12 Φεβ 2018, 19:22, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μόλις συνδέθηκε, κλείσε όλους τους browsers, κάνε log in στο account σου στο PAOKTV και ξανά προσπάθησεSpiros_S έγραψε:Εμένα, πάλι, δεν με αφήνει να συνδεθώ γιατί υπάρχει άλλο session ανοιχτό!!!sal έγραψε:Το PAOKTV λέει θα κάνει σύνδεση σε 19 λεπτά... πάλι καλά που δεν ξεκινάει αφού αρχίσει ο αγώνας!
Paoktv συνδέθηκε.... Μεχρι 20.000 θα φθάσει ο κόσμος οπως το κόβω. Προσδοκώ ανετη νικη με 2-0 από ημίχρονο ώστε να ξεκουράσει παίκτες. Έχουμε νεο τελικο το Σάββατο
Το έχω δοκιμάσει 3 φορές.sal έγραψε:Μόλις συνδέθηκε, κλείσε όλους τους browsers, κάνε log in στο account σου στο PAOKTV και ξανά προσπάθησεSpiros_S έγραψε:Εμένα, πάλι, δεν με αφήνει να συνδεθώ γιατί υπάρχει άλλο session ανοιχτό!!!sal έγραψε:Το PAOKTV λέει θα κάνει σύνδεση σε 19 λεπτά... πάλι καλά που δεν ξεκινάει αφού αρχίσει ο αγώνας!
Chrome...(ή όποιο browser χρησιμοποιεις)Spiros_S έγραψε:Ρε παιδιά έχει συνδεθεί κανείς με το PAOKTV ή μόνο με εμένα μαμιέται;
Ρύθμισεις...
Σβήσε cache και ιστορικό και cookies....
Ξαναανοιξε το και ξανα log in (με vpn εννοείται) Αν έχεις ηδη πληρώσει με paypal λογικα θα παιξει αμεσως
Πρόσεχε μην εχεις κανει log in απο κανενα αλλο υπολογιστή ή κινητο!!
ναι το μπουρδελο και εμενα ετσι μου ειχε κανει ....όταν σου κάνει έτσι και βιάζεσαι να μπεις, θα ζητάς να σου στείλει στο mail τον κωδικό που ξέχασες , εκεί θα βάλεις νέο κωδικό και θα σε συνδέσει με την μια ....Spiros_S έγραψε:Εμένα, πάλι, δεν με αφήνει να συνδεθώ γιατί υπάρχει άλλο session ανοιχτό!!!sal έγραψε:Το PAOKTV λέει θα κάνει σύνδεση σε 19 λεπτά... πάλι καλά που δεν ξεκινάει αφού αρχίσει ο αγώνας!
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Προσπαθώ τόση ώρα να συνδεθώ στο PAOK tv και δεν μπορώ. Υπάρχει κανα λινκ;
- desperando
- Επικοινωνία:
Αδερφέ φαίνεται ότι είναι συνδεδεμένο από κάποια άλλη συσκευή πχ τάμπλετ, κινητό κτλ
Κάνε λογκ άουτ, αν κλείσεις απλά το παράθυρο δεν θα μπορείς να μπεις από άλλη συσκευή
Κάνε λογκ άουτ, αν κλείσεις απλά το παράθυρο δεν θα μπορείς να μπεις από άλλη συσκευή