Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από obanebane »

kos έγραψε:1,5 εκ πολη ο τελευταιος που καταλαβε οτι ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι για πρωταθλημα ειναι ο προπονητης του.... ο ρανζβανρος που οταν του ειπαν για πρωταθλημα τους κοιτουσε σαν εξωγηινους... τοσο μυρωδιας.
ξαφνικα βεβαια απο μυρωδιας εγινε αλεπου που αλλαξε θεση στον πελκα και τον εκανε το καλυτερο χαφ στην ελλαδα...καμια σχεση ο τραυματισμος του καντουρι στην ξανθη. λεπτομεριες.
κανε το θαυμα σου ρε κροτονε να το σηκωσω με γ.χ και με παντελη να τρελαθω :lol:

Αφιερωμενο σε εσενα που σταματησες να κραζεις για μερικες ωρες,μπαγλαμα που θα με ειρωνευτεις κιολας.
Αντε γιατι πολυ σας ανεχθηκα,ειπα να μη χοντρυνω τη κουβεντα,αλλα εσεις εχετε την προκληση στο αιμα σας.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

πάντως γράφονται μερικά πράματα που είναι τουλαχιστον παράξενα για να μην πω κατι αλλο... πχ ο ο κος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν του κάνει ο προπονητής , και σε άλλο θέμα δηλώνει ότι θέλει και μια εξάδα παίχτες, δηλαδή δεν του κάνει τίποτα στην ομάδα ούτε ο προπονητής ούτε οι παίχτες και όλα αυτά την στιγμή που η ομάδα έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία της ... :lol:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ενώ είμαι βαθύτατα δημοκρατικών πεποιθήσεων απο μικρός, με ότι αυτό συνεπάγεται στις επιλογές μου ως πολίτης και ως μέλος της κοινωνίας, σε ορισμένες περιπτώσεις, ''πιάνω'' τον εαυτό μου να σκέφτεται ως..δικτατορίσκος. Αν ήμουν π.χ μοντ, είμαι σίγουρος οτι ορισμένοι , δυο - τρεις, θα μας είχαν αφήσει για μπάνια. Ενδεχομένως λοιπόν, καλύτερα που δεν είμαι...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:
kos έγραψε:1,5 εκ πολη ο τελευταιος που καταλαβε οτι ο φετινος ΠΑΟΚ ειναι για πρωταθλημα ειναι ο προπονητης του.... ο ρανζβανρος που οταν του ειπαν για πρωταθλημα τους κοιτουσε σαν εξωγηινους... τοσο μυρωδιας.
ξαφνικα βεβαια απο μυρωδιας εγινε αλεπου που αλλαξε θεση στον πελκα και τον εκανε το καλυτερο χαφ στην ελλαδα...καμια σχεση ο τραυματισμος του καντουρι στην ξανθη. λεπτομεριες.
κανε το θαυμα σου ρε κροτονε να το σηκωσω με γ.χ και με παντελη να τρελαθω :lol:

Αφιερωμενο σε εσενα που σταματησες να κραζεις για μερικες ωρες,μπαγλαμα που θα με ειρωνευτεις κιολας.
Αντε γιατι πολυ σας ανεχθηκα,ειπα να μη χοντρυνω τη κουβεντα,αλλα εσεις εχετε την προκληση στο αιμα σας.
Δεν ήξερα αν το συγκεκριμένο σχόλιο απευθυνόταν κάπου προσωπικά και για αυτό, διαβάζοντάς το, είπα να αποφύγω να σχολιάσω. Μάλλον από το ΟΑΚΑ κι έπειτα άρχισε και συνεχίζει να διαβάζει το φορουμ ο Λουτσέσκου κι έτσι μπόρεσε να συμμαζέψει κάπως το όλο πράγμα και να ... απεξωγηινοποιηθεί! Τι σου φαίνεται περίεργο ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Για μενα δεν υπαρχουν ουτε στιγμες ακαταλληλες ουτε τιποτα. Αν δεν γουσταρετε τον χι ψι ραζαβανο, κραξτε τον ελευθερα. Γιουχαρετε τον και στο γηπεδο. Κανενα προβλημα. Ολοι κρινονται απο τις πραξεις τους.

Στο ποδοσφαιρο οπως και σε οποια industries εμπεριεχεται ο ανθρωπινος παραγοντας και το ανθρωπινο μανατζμεντ, τα χρηματα δεν εξασφαλιζουν τιποτε παρα μονον μια καλη βαση για να δουλεψεις. Αν λοιπον ριξεις εναν line manager σε ενα αρρωστο κλιμα, με πιεση αποτελεσματος εδω και τωρα, με παρεμβολες απο τον ιδιοκτητη, με πιεση απο τους οπαδους, με κριτικη απο τους δημοσιογραφους, οσο καλος και αν ειναι και αυτος αλλα και οι υφισταμενοι του, αν δεν τον αφησεις να κανει implement την δουλεια του, θα αποτυχει. Εμενα μου φαινεται αδιανοητο να ζητας απο καποιον αποτελεσματα μεσα στην πρωτη εβδομαδα-μηνα. Σε καποιους φαινεται λογικο.

Ραζβανε κανε το θαυμα σου (γιατι περι ποδοσφαιρικου θαυματος θα προκειται η κατακτηση του νταμπλ με τις συνθηκες που επικρατουσαν το καλοκαιρι) και γινε ο μεγαλυτερος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σωστός ο Garmin...αφήστε και τιποτα να πέσει κάτω.
Oχι πως δεν απολαμβάνω τις εκάστοτε αντιπαραθέσεις, αλλα έτσι για να το παίξω "συνετός" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
abg12d34 έγραψε:....οτι κι αν κανει φετος, ΔΕΝ προοριζεται για ανανεωση. Εχουμε ηδη το πλανο για αλλον προπονητη του χρονου.

αυτα γραφει και εσυ λες οτι

.....Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.....

δηλ. τι μου λες

να διαβαζω αλλα να μην γραφω??

ισως αυτο ειναι το σωστο....

πρωταθλημα και κυπελο στον πυργο τον λευκο

:lol: :lol: :pano: σε λεω
Δε λεει κατι κακο, απλα ειναι κακο το timing.Ισως ειναι ετσι τα πραγματα.
Κατα τ΄αλλα πρωταθλημα και κυπελλο στον Πυργο το λευκο!!!
Τι δεν λεει ρε συ σουρμε
Δεν είναι κακό που διαδίδει ανυπόστατες φήμες οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα?
Ξέρει τώρα ο ντιμ το πλάνο της ΠΑΕ,ας γελάσω.
Εδώ δεν το ξέρει η ίδια η ΠΑΕ :lol:
Ευσεβείς πόθοι που βαφτίζονται πληροφορίες.

Υγ μπορώ σουρμε να σου γράψω ότι είσαι ότι να ναι?
Γιατί αν δεν υπάρχει ποινή θέλω να το γράψω για μερικούς.
Λοιπον για να το κλεισουμε εδω και να μην τα ριχνετε σε κανεναν.

Ειναι λαθος το χρονικο σημειο που κανει αυτην την κουβεντα ο ντιμ.δεν εχει νοημα και δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε για τον λουτσεσκου,μιας και παει αρκετα καλα το εργο.

Δεν ειναι λαθος ομως αυτο που λεει για τη νεα χρονια.
Εχουμε και μεις την ιδια πληροφορια απο το καλοκαιρι,απλα κανεις δεν ξερει τι μπορει να αλλαξει με εναν ή και με δυο τιτλους αν ερθει/ερθουν.

Εγω δεν αποκλειω τπτ!!!!

Μην αρχισουμε τι και ποιος και γιατι.

Το κλεινουμε εδω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θερμοπαρακαλω να μην το συνεχισει κανεις!!!!

ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!!

ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Απ το καλοκαίρι κι όλας?
Τώρα αν πω εγώ ότι αυτά είναι μεγαλύτερες π@π@ριες απ αυτά που γράφουν οι αρδ,εγώ θα φταίω?

Υγ το ότι στον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται τίποτα είναι γνωστό λόγω της φύσης του προέδρου του και τίποτα παραπάνω.
Αλλά το να γράφετε για συγκεκριμένο πρόγραμμα που λέει ότι του χρόνου προπονητής θα είναι κάποιος άλλος αυτό είναι τελείως καφενειακο.

Αν οι μοντ σιγονταρουν την εξάπλωση ανυπόστατων φημων τότε κάπου κάτι έχει χαθεί στην πορεία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 11 Φεβ 2018, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Συμφωνώ με despe τίποτε δεν ξέρει κανείς.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Τζαμπα καθεστε και τρωγεστε Κυριακατικα.
Και ο Dimg4 εχει δικιο απο την μερια του,προφανως επειδη εχε μεγαλες απαιτησεις απο την ομαδα
που περιλαμβανει,παικτες,προπονητη,διοικηση και τον κοσμο της
αλλά και ο καρπουζας που παραβλεπει το "φοβικο" ξεκινημα και τις αποτυχιες της ομαδας
στην αρχη της ελευσης του προπονητη και μενει στην σημερινη εικονα της ομαδας.

Το πως θελει ο οπαδος να βλεπει την ομαδα του στο χορταρι ειναι θεμα προσωπικης αισθητικης.
Αλλος αρκειται στο θετικο αποτελεσμα και καποιος αλλος θελει να προερχεται αυτο μετα απο μια εξαιρετικη εμφανιση
απο ποιοτικο και επιθετικο ποδοσφαιρο.
Το αποτελεσμα ειναι το ιδιο αλλά ο καθενας εχει διαφορετικες απαιτησεις.
Σ΄αυτο το τοπικ μπαινουμε για να κανουμε διαπιστωσεις και κριτικη για την "αποδοση" του προπονητη
και να εκφρασουμε τους ευσεβεις ποθους μας για τον προπονητη.
Το να διαφωνει καποιος για την αποψη καποιου,ειναι θεμιτο και αποδεκτο
το να αναγκαζεται καποιος να "απολογηθει" για την αποψη του ομως
και να γινεται αφορμη συνεχων αντεγκλησεων το θεωρω απαραδεκτο.

Στα του προπονητη μας τωρα.
Πιστευω οτι ο Λουτσεσκου ειναι ενας "νορμαλ" προπονητης που παιζει ορθολογικο ποδοσφαιρο
χωρις να παρουσιαζει τιποτε το εξαιρετικο.
Οταν εχεις το ποιοτικοτερο ροστερ,το μεγαλυτερο βαθος στον παγκο,το καλυτερο για πολλους 10ρι παγκιτη,
ενα σεντερ φορ που στις 5 επαφες γραφει 2 γκολ,χωρια τις ασσιστ που μοιραζει,
ενα Ματος(ουδεν σχολιο),εναν Πελκα που την φετινη του αποδοση δεν την περιμενε
ουτε ο "φανατικοτερος" υποστηρικτης του,εναν Πασχαλακη με τα προσοντα και την ρεντα που εχει
εναν Βιειρινια,εναν......,εναν.......
και η αντιμετωπιση απο τα κορακια(μεχρι στιγμης) μακραν η καλυτερη απο τοτε που με θυμαμαι
παντα σε σχεση με ανειπωτες σφαγες του παρελθοντος

δε νομιζω οτι ειναι και το σπουδαιοτερο επιτευγμα που θα ειχε να επιδειξει ενας προπονητης
το να ειναι δυο βαθμους μπροστα απο τον δευτερο.

Για μενα ο Λουτσεσκου δεν ειναι τιποτε το σπουδαιο και δε θα τα βαψω μαυρα αν φυγει
οπως λεει ο Dimg4,ακομη και αν παρει το νταμπλ η ομαδα.
Θελω πολυ καλυτερο προπονητη απο αυτον.

Στο φιναλε πρωταθλημα πηρε και ο Σκοτσικ που το καλυτερο που ειχε να επιδειξει ηταν......οι κορες του.

Ουτε διοικηση τυπου Καλαφατη θα ηθελα κι ας πηρε πρωταθλημα.

Εγω θελω διοικηση Σαββιδη κι εναν προπονητη του στυλ Παλ Τσερνάυ.

Ειναι ευσεβης ποθος,μπορω να τον εχω?

ΥΓ Δεν προκειται να απολογηθω για την αποψη μου,την κριση και τις επιθυμιες μου.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

[quote="sourmenetes"....
Δεν ειναι λαθος ομως αυτο που λεει για τη νεα χρονια.
Εχουμε και μεις την ιδια πληροφορια απο το καλοκαιρι,απλα κανεις δεν ξερει τι μπορει να αλλαξει με εναν ή και με δυο τιτλους αν ερθει/ερθουν.

Εγω δεν αποκλειω τπτ!!!!

Το κλεινουμε εδω.[/quote]

δηλαδη ρε σουρμε τι ακριβως λες??

η θα βρεξει η θα χιονισει η θα κανει καλο καιρο??

η θα χασουμε η θα νικησουμε η θα ερθουμε ισσοπαλια??

κατι απο ολα αυτα θα γινει το ξερουν οι παντες
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Συγνώμη κιόλας, θεωρεί κάποιος ότι, με τον γνωστό σε όλους Ιβάν στη θέση του οδηγού, μετά από όοολαα όσα έχει περάσει εδώ και 6 χρόνια, θα κατακτηθεί έστω μόνο το πρωτάθλημα και δε θα παραμείνει ο Λουτσέσκου; Για εμένα θα είναι λόγος, αν συμβεί κάτι τέτοιο, να ξαναδακρύσει μέχρι κι ο Μποτία! Εκτός κι αν έχει ήδη λάβει την απόφαση ο Ρουμάνος να συνεχίσει ... στην Κροτονε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

εντωμεταξυ αυτο με την κροτονε ακουστηκε τοτε που ηταν για φουντο. η κροτονε παει να σωθει και δεν νομιζω να εχουν τον αναλογο σαββιδη ιδιοκτητη για να διωξει τον προπονητη που την κρατησε.

εγω θα κρατουσα τον λουτσεσκου ανεξαρτητως κατακτησης νταμπλ γιατι πρεπει καποια στιγμη να μπουμε σε μια κανονικοτητα επι εποχης σαββιδη. ενα καλοκαιρι πρεπει να ξερουμε τι θελουμε να κανουμε.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

prist64 έγραψε: αλλά και ο καρπουζας που παραβλεπει το "φοβικο" ξεκινημα και τις αποτυχιες της ομαδας
στην αρχη της ελευσης του προπονητη και μενει στην σημερινη εικονα της ομαδας.
παπα μου δεν παραβλεπω τιποτα

αλλα καποια πραγματα για να πανε καπου πανε με καποιον συγκεκριμενο τροπο

οποιον αλλον τροπο παρεις το τελος ειναι ο..γκρεμος...

εαν εισαι οντως παπας

για πες μου στην ....δουλεια σου....ποσες φορες δεν σκεφτηκες να την διακοψεις και να απευθυνθεις ..

...στο ποιμνιο σου ...να κανουν ησυχια

κανονικα μετα την 2-3 παρατηρηση σου και για οσο καιρο θα εισαι ποιμενας πρπει το ποιμνιο να ειναι ησυχο

ειναι??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”