Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
εγω δεν καταλαβαινω γιατί καποιος να καθησει να γραψει για τον προπονητη αρνητικα πραγματα την συγκεκριμενη στιγμη. λιγο πονηρα μου φαινονται αυτα
- sourmenetes
- Moderator
Δε λεει κατι κακο, απλα ειναι κακο το timing.Ισως ειναι ετσι τα πραγματα.abg12d34 έγραψε:....οτι κι αν κανει φετος, ΔΕΝ προοριζεται για ανανεωση. Εχουμε ηδη το πλανο για αλλον προπονητη του χρονου.
αυτα γραφει και εσυ λες οτι
.....Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.....
δηλ. τι μου λες
να διαβαζω αλλα να μην γραφω??
ισως αυτο ειναι το σωστο....
πρωταθλημα και κυπελο στον πυργο τον λευκο
![]()
![]()
σε λεω
Κατα τ΄αλλα πρωταθλημα και κυπελλο στον Πυργο το λευκο!!!
- Petros1988
Μη γράφετε χαζά! Στηρίξτε τον όλοι μέχρι τέλους! Είμαστε κοντά στο να κάνουμε Νταμπλ και εσείς ακόμη λέτε για άλλον προπονητή.Αν φέτος Πάρουμε Πρωτάθλημα η Νταμπλ ο Λουτσεσκου ανανεώνει για 3 χρόνια ακόμη!
τί δεν λεει κατι λαθος μωρε Σουρμε. Αν επρόκειτο για αλλον ο.κ . Αλλα εδώ και χρόνια το ίδιο τροπάριο εχουμε . ΑΝοίγεις πρωί πρωί δηλαδή και διαβάζεις ιστορίες. αμαν πια, πρωταθλημα θα παρουμε και δεν θα μπορεσουμε να το ευχαριστηθούμε. Ξερεις καλύτερα απο εμένα για ποιον λόγο τα γράφει και για ποιον λόγο κατα καιρούς κάνει το φορουμ ..μπουρλότο. Αυτό που δεν ξέρω εγώ και πολλοί άλλοι , είναι γιατί χαίρει ασυλίας...
υ.γ και όσο τον εχουμε υπερασπιστεί παλιά με το γνωστό θέμα...με νύχια και με δόντια..
υ.γ και όσο τον εχουμε υπερασπιστεί παλιά με το γνωστό θέμα...με νύχια και με δόντια..
Καλημερα σε ολους.Η αντιπαραθεση αποψεων και γνωμεων ειναι βασικο συστατικο της δημοκρατιας αλλα να υπαρχει και καποιο νοημα και να μην καταληγει ξεκατινιασμα.Εγω παρατηρω μια οργανωμενη θελετε,ενστικτωδη,δεν ειμαι σιγουρος,προσπαθεια των υπολοιπων να μειωσουν καθε νικη της ομαδος μας.Ειμαστε πλεον πρωταγωνιστες και πλεον τεινουμε να καθιερωθουμε ως νικητες και αυτο ξενιζει.Και δυστυχως αυτη η απαξιωση και ο φοβος για τον νικητη ΠΑΟΚ δεν εχει να κανει με ποδοσφαιρικα κριτηρια αλλα πολιτικα/οικονομικα.Ενας νεος παιχτης απο την ''συμπρωτευουσα'' μπαινει στα λημερια τους.Δεν το δεχονται αυτο αμαχητι.Τωρα ειναι η ωρα για συσπειρωση,να προστατευσουμε με καθε τροπο της ομαδας μας.Αυριο γεματος ο ναος,οτιδηποτε λιγοτερο για μενα θα ειναι μεγαλυτερη απογοητευση και απο το ενδεχομενο γκελας.
ΥΓ Καλο θα ηταν οταν λεμε την αποψη μας και ειδικα για να κρινουμε προσωπα και καταστασεις να ειμαστε ολοι πιο σωφρονες οπως και οταν θελουμε να απαντησουμε σε κατι που διαφωνουμε.Κανεις δε βγαινει κερδισμενος απο ανουσια ντιμπειτ σε ενα φορουμ.
ΥΓ Καλο θα ηταν οταν λεμε την αποψη μας και ειδικα για να κρινουμε προσωπα και καταστασεις να ειμαστε ολοι πιο σωφρονες οπως και οταν θελουμε να απαντησουμε σε κατι που διαφωνουμε.Κανεις δε βγαινει κερδισμενος απο ανουσια ντιμπειτ σε ενα φορουμ.
το στυλακι σας τα ελεγα και οτι θα κανετε κωλοτουμπα ρε φουστηδες, ειναι ενοχλητικο και εχει ως συνεπεια αυτο πολυ σωστα γραφεις. δεν ειναι καταλληλη στιγμη να κραζουμε τον προπονητη, οπως δεν ειναι καταλληλη στιγμη να ζηταμε δηλωσεις μετανοιας απο οσους δεν τον πιστευαν ή οσους εξακολουθουμε να μην τον πιστευουμε.Azrael έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω γιατί καποιος να καθησει να γραψει για τον προπονητη αρνητικα πραγματα την συγκεκριμενη στιγμη. λιγο πονηρα μου φαινονται αυτα
- desperando
- Επικοινωνία:
Τι δεν λεει ρε συ σουρμεsourmenetes έγραψε:Δε λεει κατι κακο, απλα ειναι κακο το timing.Ισως ειναι ετσι τα πραγματα.abg12d34 έγραψε:....οτι κι αν κανει φετος, ΔΕΝ προοριζεται για ανανεωση. Εχουμε ηδη το πλανο για αλλον προπονητη του χρονου.
αυτα γραφει και εσυ λες οτι
.....Δημιουργειτε θεμα ανευ σοβαρου λογου.....
δηλ. τι μου λες
να διαβαζω αλλα να μην γραφω??
ισως αυτο ειναι το σωστο....
πρωταθλημα και κυπελο στον πυργο τον λευκο
![]()
![]()
σε λεω
Κατα τ΄αλλα πρωταθλημα και κυπελλο στον Πυργο το λευκο!!!
Δεν είναι κακό που διαδίδει ανυπόστατες φήμες οι οποίες μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα?
Ξέρει τώρα ο ντιμ το πλάνο της ΠΑΕ,ας γελάσω.
Εδώ δεν το ξέρει η ίδια η ΠΑΕ

Ευσεβείς πόθοι που βαφτίζονται πληροφορίες.
Υγ μπορώ σουρμε να σου γράψω ότι είσαι ότι να ναι?
Γιατί αν δεν υπάρχει ποινή θέλω να το γράψω για μερικούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Κυρ 11 Φεβ 2018, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσωπικά καταλαβαίνω οτι δεν μπορουμε να περιμένουμε μεχρι την Δευτερα να δουμε τον ΠΑΟΚ.
Δεν περνανε οι ωρες ΛΑΙΜΑΙ...
Αν και σημερα θα έχουμε απολαυστικη μέρα με τις γκέλες των ποκεμον.

Δεν περνανε οι ωρες ΛΑΙΜΑΙ...
Αν και σημερα θα έχουμε απολαυστικη μέρα με τις γκέλες των ποκεμον.

Επειδη δεν ειναι η καταλληλη στιγμη εσυ δεν σταματας να τον κραζεις,φαντασου και να ηταν δηλαδη.
Το να σου γραψουν για κωλοτουμπες σε πειραζει ομως,που στην τελικη αν δεν εχω χασει κατι σημαντικο δε το εχει κανει καποιος,τουλαχιστον συστηματικα.
Οσο για τον αλλο τον τυπο,απορω που ασχολειστε ακομα μαζι του,οχι τιποτα αλλο αλλα με τις παραθεσεις σας αναγκαζομαι να τον διαβαζω και εγω.
Το να σου γραψουν για κωλοτουμπες σε πειραζει ομως,που στην τελικη αν δεν εχω χασει κατι σημαντικο δε το εχει κανει καποιος,τουλαχιστον συστηματικα.
Οσο για τον αλλο τον τυπο,απορω που ασχολειστε ακομα μαζι του,οχι τιποτα αλλο αλλα με τις παραθεσεις σας αναγκαζομαι να τον διαβαζω και εγω.
Μου αρέσει που κάθεστε και ασχολείστε με τρολ .
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο της ιστορίας του .
Όλοι δίπλα στην ομάδα .
ΡΑΖΒΑΝ ΓΕΡΑ!
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο πιο κομβικό σημείο της ιστορίας του .
Όλοι δίπλα στην ομάδα .
ΡΑΖΒΑΝ ΓΕΡΑ!
- abc_o_ karpouzas
kos έγραψε:το στυλακι σας τα ελεγα και οτι θα κανετε κωλοτουμπα ρε φουστηδες, ειναι ενοχλητικο και εχει ως συνεπεια αυτο πολυ σωστα γραφεις. δεν ειναι καταλληλη στιγμη να κραζουμε τον προπονητη, οπως δεν ειναι καταλληλη στιγμη να ζηταμε δηλωσεις μετανοιας απο οσους δεν τον πιστευαν ή οσους εξακολουθουμε να μην τον πιστευουμε.Azrael έγραψε:εγω δεν καταλαβαινω γιατί καποιος να καθησει να γραψει για τον προπονητη αρνητικα πραγματα την συγκεκριμενη στιγμη. λιγο πονηρα μου φαινονται αυτα
kos
εαν οτι εγραψες το εγραψες σαν απαντηση στα δικα μου τα λογια λεω αυτο...
εγω δεν εχω προβλημα με το εαν πιστευεις η δεν πιστευεις σε καποιον..
αλλα απο την στιγμη που το γραφεις και το διαβαζω εγω ...προφανως ..και το γραφεις για να το διαβασουμε ολοι και μεσα σε αυτους να το διαβασω και εγω
αρα εαν εγω εχω μια διαφορετικη αποψη ...επιβαλετε ..να την απλωσω για να δεις και την δικη μου την αποψη
δηλ. μετανοιας κανεις δεν ζηταει απο κανεναν
εκτος εαν νομιζεις οτι το να επαναλαβω το...
σταματισα την πρωινη πριονοκορδελα και μενει μονο η βραδινη ειναι απαιτηση μου απο καποιον να κανει δηλωση μετανοιας
αλλα ολο αυτο το πακετο τι σχεση εχει να κανει με τα
...προσωπικα μου θεματα και με το εαν αξιζω ή οχι....
εσυ ρε kos εχεις αλλες αποψεις ας πουμε απο εμενα
ποτε ομως ..οσο θυμαμε..δεν εθεσες τετοια ζητηματα
αυτο τον υφακι το εκνευρισμενο να τον εχεις οταν κανεις συζητηση με αλλους.obanebane έγραψε:Επειδη δεν ειναι η καταλληλη στιγμη εσυ δεν σταματας να τον κραζεις,φαντασου και να ηταν δηλαδη.
δεν εχω κανει κωλοτουμπα, δεν μου εχει γραψει κανεις για κωλοτουμπα, αν ειχα κανει δεν θα ειχα προβλημα να το γραψουν. το πολυ πολυ να λουφαζα. γενικοτερα μιλησα.
το κραξιμο το εχω σταματησει εδω και καιρο και ελπισω να μην χρειαστει να τον ξανακραξω. ειμαι βεβαια σιγουρος οτι αν χρειαστει να τον ξανακραξω θα με εχεις προλαβει ηδη εσυ και ορισμενοι αλλοι που ειναι οπου φυσαει ο ανεμος.
- abc_o_ karpouzas
obanebane έγραψε:Επειδη δεν ειναι η καταλληλη στιγμη εσυ δεν σταματας να τον κραζεις,φαντασου και να ηταν δηλαδη.
συγνωμη obanebane αλλα
ισως δεν καταλαβα εαν μιλας για μενα...
...Οσο για τον αλλο τον τυπο,απορω που ασχολειστε ακομα μαζι του....
για εμενα ειναι αυτο??
Στα δύσκολα του πρώτου γύρου, ευρώπη, ντέρμπι, πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια δεν τα πήγε καλά. Αλλά έχει αρκετές δικαιολογίες για να μην είμαστε βέβαιοι ότι έφταιγε αυτός.
Στα πιο εύκολα που ακολούθησαν τα πήγε καλά, και από αποτελέσματα και από διαχείριση και από ψυχολογία ομάδας. Προσωπική μου άποψη ότι δεν είδαμε τη μπάλα που μπορεί να παίξει το ρόστερ, λόγω και της ανυπαρξίας των μικρών ομάδων, αλλά οκ, αυτό φέτος δεν είναι βασικό θέμα.
Από την επόμενη βδομάδα θα ξαναέρθουν δύσκολα παιχνίδια κι εκεί θα κριθεί. Τώρα που η ομάδα είναι απόλυτα δική του, γυμνασμένη απ αυτόν και εφαρμόζει την τακτική του, θα δείξει αν κάνει ή όχι.
Αν πάρει τα ντέρμπι και το πρωτάθλημα θα είναι καλός. Αν όχι θα είναι κακός. Σε όποια ομάδα μπει στόχος το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο, έτσι κρίνονται οι προπονητές.
Στα πιο εύκολα που ακολούθησαν τα πήγε καλά, και από αποτελέσματα και από διαχείριση και από ψυχολογία ομάδας. Προσωπική μου άποψη ότι δεν είδαμε τη μπάλα που μπορεί να παίξει το ρόστερ, λόγω και της ανυπαρξίας των μικρών ομάδων, αλλά οκ, αυτό φέτος δεν είναι βασικό θέμα.
Από την επόμενη βδομάδα θα ξαναέρθουν δύσκολα παιχνίδια κι εκεί θα κριθεί. Τώρα που η ομάδα είναι απόλυτα δική του, γυμνασμένη απ αυτόν και εφαρμόζει την τακτική του, θα δείξει αν κάνει ή όχι.
Αν πάρει τα ντέρμπι και το πρωτάθλημα θα είναι καλός. Αν όχι θα είναι κακός. Σε όποια ομάδα μπει στόχος το πρωτάθλημα και τίποτα λιγότερο, έτσι κρίνονται οι προπονητές.
Οχι καρπουζα,γιαυτον που ασχολεισαι εσυ εγραψα.
kos με συγκινησες ρε,εχω δακρυσει.
kos με συγκινησες ρε,εχω δακρυσει.