Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι οι "φραγκάτοι" περίμεναν να δουν πως θα πάει η κίνηση για να δράσουν?

Μέχρι τη Δευτέρα, ο κόσμος σίγουρα θα έχει φτάσει τους 6οοο και τα χρήματα θα είναι κοντά στο εκατομμύριο, άρα, άποψη μου είναι ότι με δεδομένη αυτή την εικόνα, τα χοντρά θα πέσουν Παρασκευή και Δευτέρα..

Είμαι αισιόδοξος γιατί, έστω και την ύστατη στιγμή, βλέπω ότι κάποιοι ευαισθητοποιήθηκαν!

Οσο για τους φίλους του εξωτερικού πρέπει να πούμε ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά εκεί που ακόμα και τώρα αποδεικνύουν πόσο ΠΑΟΚτσήδες και μεγαλόψυχοι είναι!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Εγω παλι γιατι ειμαι απογοητευμενος???????? :( :(
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Καλημερα αδελφια ΠΑΟΚτσηδες.Τι εγινε;Ειπατε σημερα καλημερα στους ταμιες της Μαρφιν;
Για σας το λεω,που περασατε σημερα μπροστα απο μια Μαρφιν και γυρισατε το κεφαλι αλλου :o
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Δύο μεγάλες καταθέσεις

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ φτάνουν καθημερινά στοιχεία από την κίνηση του λογαριασμού όπου καταθέτονται χρήματα για τις μετοχές. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να συγκροτηθεί το νέο μετοχολόγιο στο οποίο θα εγγραφούν οι νέοι μέτοχοι, οι άνθρωποι της διοίκησης μπορούν να παρακολουθούν τα ποσά που μπαίνουν στην αύξηση. Μέχρι την τελευταία ενημέρωση η μεγαλύτερη κατάθεση έφτασε τις 100.000 ευρώ (πιθανότατα αυτή ήταν η κατάθεση της διαφημιστικής εταιρείας που συνεργάζεται με την ΠΑΕ) και η αμέσως μικρότερη ήταν 10.000 ευρώ (ποσό που κατέθεσε ο Γιώργος Κούδας εκ μέρους των βετεράνων). Ολες οι υπόλοιπες αφορούν ποσά που δεν ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

πηγη : http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1675418

και ρωταω εγω οι παλαιμαχοι εβαλαν 10.000€???? μονο??????εσεις που φτιαχτηκατε οικονομικα απο τον ΠΑΟΚ οοοοοοοολοι μαζι βαλατε 10.000???δλδ τι να πω εγω απο αυτους περιμενα 10.000 απο τον καθενα.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Platon έγραψε:Τελικα κι ενω εχουμε λιγες μερες ακομη για το κλεισιμο της ΑΜΚ, βλεποντας τα νουμερα που εδωσε πιο πανω ο αδερφος sakisPAOK1926sweden σκεφτομαι οτι για να μην εβαλε, τουλαχιστον ο Σαχπατζιδης ουτε ενα Ευρω, κατι αλλο συμβαινει... Κατι το οποιο εχει να κανει με το αμεσο μελλον. Δυστυχως δε μπορω να προσδιορισω το τι ειναι αυτο...

Αλλα δε μπορει να μην εβαλε κανενας "μεγαλος" εστω και 1000 Ευρω για την αυξηση...κατι συμβαινει, ειμαι σχεδον σιγουρος...

Δεν το ξέρεις αυτό. 1000 ευρώ μπορεί να έχουν βάλει αρκετοί, το θέμα είναι ποιοί είναι αυτοί. Τα μέλη του ΔΣ για παράδειγμα αν έχουν βάλει μέχρι 1000 ο καθένας είναι ξεφτίλα. Τόσα βάζεις αν εδώ και 6 μήνες που ξέρεις ότι θα γίνει αύξηση βάσεις από 150 ευρώ το μήνα στην άκρη. Για αρκετούς αυτό είναι πολυτέλεια αλλά για άλλους γίνεται, εξαρτάται πόσο αγαπάει ο καθένας την ομάδα.

Ελπίζω στο τέλος να έχουμε θετικές εκπλήξεις και να πέσουν μερικά μεγάλα πακέτα.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Άλλα περίμενε…

Απογοητευμένος είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι απογοητευμένος κυρίως επειδή διάφοροι επώνυμοι που είχαν υποσχεθεί ότι θα βοηθήσουν την ομάδα, έμειναν μόνο στα λόγια. Μάλιστα, είχε προβλέψει πως το ποσό θα φτάσει στα 4,5 εκατ. ευρώ, αλλά μέχρι στιγμής έχει μείνει στις 700.000 ευρώ.

Πολλοί θεωρούν πως ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου του Βορρά» προσπάθησε να ανεβάσει τον πήχη για να ενδιαφερθεί ο κόσμος, όμως και οι προβλέψεις αρκετών διοικούντων, που έλεγαν πως θα μαζευτούν περίπου 2 εκατ. ευρώ έπεσαν και αυτές εντελώς έξω. Ο Ζαγοράκης δέχεται πιέσεις για να αναφέρει ποιοι δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Ο σύλλογος χρειάζεται τα χρήματα διότι πρέπει να πάρει και την αδειοδότηση, ώστε να συμμετάσχει στο Κύπελλο UEFA.
wrangler33

Δημοσίευση από wrangler33 »

Εγω ρε παιδια πηγα σημερα το πρωι στο καταστημα της πτολεμαιδος και πηρα 300 ηταν 5098 ρωτησα ποσα ατομα πηραν απο πτολεμαιδα και μου ιπαν Μ Ο Ν Ο 75 !!!!! Μου φανηκαν λιγα αν σκεφτη κανης οτη στην πτολεμαιδα λητουργουν 2 συνδεσμοι του ΠΑΟΚ και 1 στον περδικα 4 km εξω απο πτολεμαιδα.Εγω φυσικα δεν ανηκω σε κανεναν απο τους συνδεσμους αυτους .... Ο διευθηντης εκη μου ιπε το μπαμ θα γινη την δευτερα και μετα το ματς αρη ΠΑΟΚ!!!!! Δηλαδη περιμενεται ρε πεδια να κερδιση ο ΠΑΟΚ τον αρη για να παρεται μετοχες; Και αν χαση δεν περνουμαι; Παντος πιστευω και μακαρη να βγω πσευτης οτη τους 8000 μετοχους δεν θα του περασουμε....Εγω παντος θα παρω αλες 300 στο ονομα της συζηγου ....ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Μαλακία δηλαδή που πήραμε μετοχές;
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Συμπληρώνεται ο φάκελος
Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ακολουθούν προσεκτικά τα βήματα για τη συμπλήρωση του φακέλου που ζητά να έχει στα χέρια της η UEFA, προκειμένου βάσει αυτού να δώσει στο «δικέφαλο» την άδεια να συμμετάσχει σε όποια ευρωπαϊκή διοργάνωση κερδίσει θέση. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δίνει το περιθώριο στις ομάδες να αποστείλουν στοιχεία που απαιτούνται στο φάκελο τμηματικά, με τις ΠΑΕ να είναι υποχρεωμένες να τον συμπληρώσουν μέχρι το Μάρτιο, ενώ το Μάιο ο φάκελος θα εξεταστεί. Τα χρέη του ΠΑΟΚ μειώθηκαν ελάχιστα μέσω της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, όμως οι ιθύνοντες θεωρούν πως δεν θα έχουν πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι του φακέλου, καθώς θα παρουσιάσουν την κερδοφορία που κατέγραψε ο ισολογισμός της 7ης Οκτωβρίου χωρίς να υπολογίζονται τα χρέη. Αυτό πιστεύουν ότι θα τους δώσει το πράσινο φως και η φετινή αγωνιστική προσπάθεια, που, βάσει θέσης φτάνει ακόμα και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν θα πάει χαμένη.
xristos_4

Δημοσίευση από xristos_4 »

Ολα τα λευτα ειναι αυτο που εγραψε ο αυτιας...

Όταν, φιλαράκι μου, ανάβεις ένα κερί στην εκκλησία, ο Θεός δεν κοιτάζει τι έριξες στο παγκάρι...

ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 5 ΕΥΡΩ Η 10 ΕΥΡΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΜΕ 10 ΕΥΡΟ
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Ο Θεός μπορεί να μην κοιτάει, θα κοιτάξει όμως η ΟΥΕΦΑ.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

gash042 έγραψε:
aparadektos έγραψε:Μπορείς και παραμπορείς να τους ρίξεις ευθύνη!!

Μην είσαι σίγουρος.

Ο καθένας φυσικά έχει την άποψή του για το θέμα και είναι σεβαστή, για μένα πάντος όποιος δεν δήλωσε συμμετοχή στο προσκητήριο δεν είναι πραγματικά ΠΑΟΚ, όπως και όποιος μπαίνει μεθυσμένος και τζάμπα στο γήπεδο και μετά πετάει και το μπουκάλι μέσα για να γίνει τζέρτζελο.
Υπάρχουν προφανώς δύο ΠΑΟΚ (όπως και δύο ελλάδες) ο μεγάλος, δυνατός που μπορεί να σταθεί μόνος του στα πόδια του και να μην έχει ανάγκη κανένα λαμόγιο τύπου Βουλινός κλπ και αυτός που θα είναι μόνιμα άρρωστος και θα χτυπιέται κυρίως από μέσά.
Εγώ διαλέγω το πρώτο και συμμετέχω όπως και όσο μπορώ, άλλοι διάλεγουν συνηδητά τον δεύτερο και την επώμενη μέρα από την ΑΜΚ θα βγούν να κάνουν και κριτική στην διοίκηση γαιτί δεν πήρε τον κακα και γιατί δεν διώχνει τον Σαντος και γιατί ......
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια της διοικησης θα βαλουν.
Οι φραγκατοι ειναι το ερωτηματικο.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Το καταλαβαίνω που η διοίκηση δεν θέλει να δώσει ονόματα όσων έταξαν αλλά δεν....

Εμείς όμως δεν έχουμε κανένα κόλλημα να τους ξεβρακώσουμε.

Κυρίως όσοι μένουν Θεσσαλονίκη και ακούνε ραδιόφωνο αρχίστε να γράφετε εδώ όσους βεβαιωμένα έχουν κατά καιρούς δηλώσει δημόσια ότι θα βοηθήσουν και τώρα λακίζουν. Άντε γιατί χωρτάσαμε από τζάμπα μάγκες. Τέλος η διαφήμηση στην πλάτη του ΠΑΟΚ στην πλάτη τη δική μας.

Αν συμφωνήτε αρχίστε να ρίχνετε ονόματα, ξεβράκωμα σε όλους.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Υπομονη μεχρι της 26/1.Μετα θα μιλησουμε για ονοματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”