Ιβάν Σαββίδης ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Υπάρχει λόγος που δανείζουμε παίκτες και στον ΠΑΟ και στον Ατρόμητο και στον Πανιώνιο.
Τι φταιει ο επισημος ατρομητος αν μερικα χαιβανια ανεβασαν πανο και μας εβριζαν? Οι δανεισμοι μας ειναι ιδανικοι, οι παικτες ειναι βασικοτατοι και υπαρχει αλληλοσεβασμος
- ΑποστόληςΑ
Δεν σε ήθελαν στο Mega και έβαλαν τον Escobar να πάρει μετοχές για να μην τις πάρεις εσύ. Ας τα λουστούν τώρα που κλείνει το Mega.
Φοβερό να προτιμούν οι μεγαλομέτοχοι να αφήσουν άνεργες ένα σωρό οικογένειες προκειμένου να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους μικρο-σχέδια.
Φοβερό να προτιμούν οι μεγαλομέτοχοι να αφήσουν άνεργες ένα σωρό οικογένειες προκειμένου να ικανοποιήσουν τα πολιτικά τους μικρο-σχέδια.
Ηττα την κυριακη,βγαινει ο Μπουχεσας και κανει δηλωσεις εναντιον σου,αριστη η φιλοξενεια μας απο την ΑΕΚ δηλωσαν οι επιτελεις του γαυρου μετα την ηττα στο κυπελο,κερδισαμε μια μεγαλη ομαδα δηλωσε ο γατουλης,το νου σου Ιβαν.
Ο ψιλικατζης τωρα που βγηκε απο τη μεση ο γαυρος και βλεποντας οτι δεν μπορει να σε ανταγωνιστει στα ισα δε το εχει σε τιποτα να γινει νεος αλ αφου.
Δε θελουν με τιποτα να ερθει ο τιτλος στο βορρα,εχουν σκυλιασει.
Παρε τα μετρα σου.
Ο ψιλικατζης τωρα που βγηκε απο τη μεση ο γαυρος και βλεποντας οτι δεν μπορει να σε ανταγωνιστει στα ισα δε το εχει σε τιποτα να γινει νεος αλ αφου.
Δε θελουν με τιποτα να ερθει ο τιτλος στο βορρα,εχουν σκυλιασει.
Παρε τα μετρα σου.
Μεχρι στιγμης δεν ειδα καμια καταγγελια για το βρωμιαρη το Μιραλας απο αυτους που θελουν ενα καλυτερο ποδοσφαιρο.,Μου πηγε ο Μιαου και στη κεδ για ισοτητα.
Συμφωνώ, έχοντας παράλληλα μια πίστη ότι πήρε ήδη τα μέτρα του, "νιώθοντας" πια απ τις αλλ@ξοκωλιές του ΠΟΚ!obanebane έγραψε:Ηττα την κυριακη,βγαινει ο Μπουχεσας και κανει δηλωσεις εναντιον σου,αριστη η φιλοξενεια μας απο την ΑΕΚ δηλωσαν οι επιτελεις του γαυρου μετα την ηττα στο κυπελο,κερδισαμε μια μεγαλη ομαδα δηλωσε ο γατουλης, τον νου σου Ιβαν.
Δε θελουν με τιποτα να ερθει ο τιτλος στο βορρα, εχουν σκυλιασει.
Παρε τα μετρα σου.
Μόνο με τις επί δεκαετίες γνωστές βρωμιές, ληστείες και πουστιές τους μπορούν να μας κλέψουν φέτος το ΝΤΑΜΠΛ!

Έτσι , αν δούμε και τον γατούλη με εφημερίδες γαύρο ή φίλαθλο παραμάσχαλα σε κανένα ΚΑΣ ,Odi έγραψε:Πόσο πόνο έχεις μοιράσει ρε Ιβάν..
θα τα έχουμε δει όλα !
Το ΠΟΚ δεν θέλει με τίποτε να πάει ο τίτλος στον βορρά..... Όλη η Αθήνα ενωμένη.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Δεν χρειάζεται όμως να υπερβάλλουμε. Δεν είναι αήττητοι ως επιχειρηματίες. Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι καν έξυπνοι.
σήμερα ήμουν για δουλειές στον πειραιά μετά από πολύ καιρό.
ιβάν, σε έχω κριτικάρει άπειρες φορές και έχουμε μαλώσει και άλλες τόσες με άλλους τόσους στο φόρουμ για λάθη σου.
το συναίσθημα να βλέπεις πειραιώτες να κλαίνε και να θέλουν να μας κόψουν βαθμούς για να μην πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ίσως η μεγαλύτερη οπαδική εκσπερμάτωση που θα μπορούσα να έχω.
δεν θέλω να γράψω πολλές αναλύσεις.
ένα πράγμα μόνο.
σε ευχαριστώ για όλα, για ότι έχεις κάνει, για ότι κάνεις και για ότι θα κάνεις.
ιβάν, σε έχω κριτικάρει άπειρες φορές και έχουμε μαλώσει και άλλες τόσες με άλλους τόσους στο φόρουμ για λάθη σου.
το συναίσθημα να βλέπεις πειραιώτες να κλαίνε και να θέλουν να μας κόψουν βαθμούς για να μην πάρουμε το πρωτάθλημα είναι ίσως η μεγαλύτερη οπαδική εκσπερμάτωση που θα μπορούσα να έχω.
ένα πράγμα μόνο.
σε ευχαριστώ για όλα, για ότι έχεις κάνει, για ότι κάνεις και για ότι θα κάνεις.
- painkiller4
Αυτό συν το ότι να παρακαλάνε οι περισσότεροι γαύροι να μας κόψουν βαθμούς για να το πάρει η κούλα είναι η μεγαλύτερη οπαδικη κα@λα που νιώθω εδώ μέσα στην χαβούζα.tsou έγραψε:σήμερα ήμουν για δουλειές στον πειραιά μετά από πολύ καιρό.
ένα πράγμα μόνο.
Πραγματικά σου βγάζω το καπέλο και σευχαριστω για όλα έχεις κάνει.
Μην σταματας να τους γλεντας.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόεδρε, προφύλαξε την ομάδα, ακόμα και απ τους δικούς μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί...Όχι με ανακοινώσεις...
Στείλτε άτομα ιδιωτικής security από δω στην Λαμία, μην ολιγωρείτε...
" Η δουλειά ήταν στημένη, καρφωτή και λαδωμένη "...όπως λέει και το άσμα... :ugeek:
"Τα κάστρα πέφτουν από μέσα"...

Στείλτε άτομα ιδιωτικής security από δω στην Λαμία, μην ολιγωρείτε...

" Η δουλειά ήταν στημένη, καρφωτή και λαδωμένη "...όπως λέει και το άσμα... :ugeek:
"Τα κάστρα πέφτουν από μέσα"...