Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

σωστός!
για το επίπεδό μας είναι και πολλές οι 2 μεταγραφές του χειμώνα
και τότε που φέρναμε μέσα στα ζόρια μας Άλαν και Μπαιάνο ήταν καλύτερα?
θα βγούμε Ευρώπη και θα ενισχυθούμε το καλοκαίρι
οι κινήσεις είναι ώριμες και σωστές
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Συμφωνω.Ας αρχισει να ψαχνεται απο τωρα ο Ζησης να βγαλει κανα λαβρακι το καλοκαιρι,και ας μην χρεωνεται η ομαδα με βιαστικες κινησεις.

:!:
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Μικρά από την Τούμπα

* Στο γήπεδο της Τούμπας βρέθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης Βεριντιάνο Μαρτσέλο. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν μάνατζερ παικτών εξέφρασε τα παράπονά του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ γιατί δεν «ψωνίζουν» από το γραφείο του. Ο Βραζιλιάνος στη συνέχεια πρότεινε κάποιους ποδοσφαιριστές με την προσμονή ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεργαστεί μαζί του.

http://www.gazzetta.gr/content/view/22337/2/
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

για αυτο δεν κοιμηθηκε χθες το βραδυ ο βρυζας..
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

πολυ ηρεμια!!!!!!! 8) 8) 8)
οπου νανε σκαει η ΒΟΜΒΑ
:? [/url]
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

παιχταρας για ελλαδα.
οσο τον παρακολουθουσα στον αγιαξ.

οσοι παντως τον θυμουνται απο τον ηρακλη, δεν εχει καμια σχεση η τοτε κατασταση του με τωρα...

ταιριαζει πολυ στο 4-3-3..δεξι εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
Steenage

Απο Ολλανδικο σαιτ ...

De toekomst van Bakircioglu is nog onzeker. De aanvaller mag vertrekken uit Amsterdam en er zouden ook verschillende clubs geïnteresseerd zijn. ELF Voetbal kreeg te verstaan dat onder meer PAOK Saloniki een zeer serieuze optie is voor de Zweed, maar Blind weet hier niets vanaf. "Ze hebben zich in ieder geval niet bij mij gemeld."

http://www.voetbal24.nl/index.php?actio ... BBamF4JyI7
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

νταξ εγω εχω ξενερωσει με ΑΜΚ και δεν ασχολουμαι με μεταγραφες..
απο τη στιγμη που δεν ειναι και ελευθερος ο παικτης... καληνυχτα.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Φήμες για Μπακιρτζίογλου στον ΠΑΟΚ

Εικόνα

Δεν έδωσαν συνέχεια στη φημολογία που θέλει τον Κένεντι Μπακιρτζίογλου να ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Οι υπεύθυνοι του δικεφάλου δεν έχουν αποφασίσει οριστικά για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι εφόσον προχωρήσουν σε μια ακόμη μεταγραφή, θα είναι μέσος.

Τα χαρακτηριστικά του Σουηδού που παραγκωνίστηκε στον Αγιαξ παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα μέχρι το περασμένο καλοκαίρι, ταιριάζουν με όσα χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να γεμίσει το ρόστερ του. Ο Μπακιρτζίογλου που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του στον Ηρακλή, μένει ελεύθερος από την ολλανδική ομάδα.

http://www.novasports.gr/default.asp?aid=169088

Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

AMK
delmuslimovic

Δημοσίευση από delmuslimovic »

Δεν ξέρω αν θα έρθει ο Μπακιρτσίογλου αυτό που έχω να πω είναι ότι βλέπω ότι ο ζήσης και ο φερνάντο θέλουν να δώσουν ταχύτητα στην ομάδα!Καθώς αν έρθει φαντάζομαι ότι θα παίζει αντί του Ιβιτς και έτσι η τριπλέτα πίσω από τον Μούσλι θα ναι Λίνο,Μπάκιρτσιογλου,Βιερίνια!Σαφώς πιο γρήγοροι από Κων/δη,Ίβιτς και Κονσεισάο!

Γνώμη μου να έρθει αν και εφόσον έχουμε τα απαραίτητα φράγκα!
Άβαταρ μέλους
Steenage

Παχάιγιαν για ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σουηδικής Sport Bladet ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται έντονα να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του Αρμένιο Λεβόν Παχάιγιαν. Ο 25χρονος μέσος αγωνίζεται στην Γκέτεμποργκ είναι γεννημένος στο Ερεβάν. Επίσης είναι διεθνής από το 2004.

Μάλιστα στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχουν δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, που χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και παράλληλα τονίζει πως αν του δινόταν η ευκαιρία να παίξει στην ελληνική ομάδα θα το ήθελε πολύ. Από τον ΠΑΟΚ πάντως διαψεύδουν όλα τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

http://www.gazzetta.gr/content/view/22646/2/

Εικόνα
Να και το σαιτ ...

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/f ... 4232018.ab
Άβαταρ μέλους
janellsis

Φτανει πια!

Δημοσίευση από janellsis »

Ρε παιδια,δεν ξερω για σας αλλα προσωπικα κουραστηκα να ακουω ονοματα.Εχω την εντυπωση οτι ο καθε πικραμενος μανατζερ θελει να διαφημησει την πραματεια του μεσω του ΠΑΟΚ.Δεν βλεπω να γινεται 3 μεταγραφη,αν κ θα ηταν πολυ χρησιμος ενας ακομα μεσος.Προσωπικα αν δεν ακουσω "Ο ΠΑΟΚ πηρε τον...ταδε" δεν ξανασχολουμαι...
Άβαταρ μέλους
gneo4

Δημοσίευση από gneo4 »

Για τον φετινό ΠΑΟΚ και με το σύστημα που παίζουμε είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Eγώ πάλι νομίζω ότι τέτοιου τύπου μεταγραφή είναι πολύ πιθανό να κάνει ο ΠΑΟΚ.
Και αν την κάνει, πολύ καλά θα την κάνει γιατί έχουμε ανάγκη από πλάγιους γιατί μην ξεχνιόμαστε ότι του χρόνου μπορεί Σέρτζιο Παντέλος και Βιειρίνια να μας αποχαιρετήσουν.
Προφανώς είναι και 2 περιπτώσεις φθηνές και ακόμα και δανεικοί φαντάζομαι η ρήτρα να είναι χαμηλή ενώ τους δοκιμάζεις και για ένα εξάμηνο.
Τουλάχιστο για την κατάσταση-την οικονομική-που είμαστε εμένα μ΄αρέσουν τέτοιου είδους κινήσεις-φθηνές και ψαγμένες.
Ο Αρμένης επιπλέον είναι και μικρός-ο Μπακιρτζίογλου δεν θυμάμαι πόσο είναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”