anekfrastos έγραψε:Από τις λέξεις "εκθειασμος", "μένος", "λατρεία" προκύπτει εύκολα ότι έχεις πρόβλημα κατανόησης απλού κειμένου.
Από το ότι ζητάς απαγόρευση αλλά και απο τη χρήση του 2ου πληθυντικού στο τέλος ("σας", ποιοί είμαστε"εμείς";) προκύπτουν κι άλλα, αλλά δεν είναι της παρούσης.
Εαν εχω προβλημα κατανοησης απλου κειμενου, ρωτα καλυτερα τον εποπτη της ΔΔ μου( if you know what i mean). Απο κει και υστερα δεν θα απαντησω στους εμμεσους χαρακτηρισμους σου, διοτι μη ξεχνας υπαρχουν και ατομα με επιπεδο εδω μεσα.
τι εγραψες;
anekfrastos Έχουν νικήσει 3 φορές το γαύρο (τις 2 με ανατροπή), 1 φορά εμάς, κάνουν πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και είναι συνέχεια πρωτοδευτεροι, παρόλο που τραυματίστηκαν και βασικοί τους παίκτες. Γιατί λοιπόν να μην το πιστεύουν;
Εδω δικαιολογεις την πιστη τιτλου απο την πλευρα των χανουμιων, λογω των επιτυχων τους, δηλαδη, να κερδισουν 3 φορες τον γαυρο, μια εμας, να ειναι συνεχεια πρωτοδευτεροι κλπ κλπ.
Για μένα το περίεργο είναι ότι πολλοί από εμάς συνεχίζουμε να τους υποτιμούμε. Εμείς τι παραπάνω έχουμε κάνει και θεωρούμε δεδομένο ότι το αξίζουμε περισσότερο; Ας τους κερδίσουμε πρώτα (και αυτους και το γαύρο) και μετά τα λέμε.
Εδω τι ρωτας; Τι παραπανω εχουμε κανει ΕΜΕΙΣ απο ΑΥΤΟΥΣ, ωστε να θεωρουμε δεδομενο οτι θα κερδισουμε. Σωστα;
Aspromaura IoanninaΤι παραπανω εχουμε κανει?
1. Βλεπουν την πλατη μας.
2. Εχουμε μια απο τις 2,3 καλυτερες αμυνες σε ολη την Ευρωπη
3.Εχουμε 6 περισσοτερα γκολ ενεργητικο απο αυτους.
4. Εχουμε το απολυτο στην εδρα μας(στην οποια δυστυχως θα κληθουν να παρουν διπλο)
5. Εχουμε την δυνατοτητα να παιζουμε (αναγκαστικα βεβαια)με Βιερινια μπακ, ο οποιος αν αγωνιζοταν σε αυτους θα ειχε φανελα βασικου εξτρεμ ακομη κι αν η επομενη καλυτερη εναλλακτικη τους λυση για την καλυψη του δεξιου ακρου της αμυνας, θα ηταν ο ..Τσιτωντας!
Εδω τι κανω; Απανταω στην ερωτηση σου με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Με αλλα λογια αναφερω τα κατορθωματα της ομαδας ΜΑΣ. Πρωτο και καλυτερο επιχειρημα, οτι βλεπουν την πλατη μας. Σου λεω για 2,3η καλυτερη αμυνα σε ολη την ΕΥΡΩΠΗ. Στη συνεχεια αναφερω την τοποθετηση του παιχταρα Βιερινια στα μπακ(ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΒΑΘΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΚ), ως ενα απλο δειγμα του βαθους που διακρινει το ροστερ μας και προσθετω οτι αυτος ο παιχταρας στο χανουμι δεν θα το κουνουσε με τιποτα απο τα εξτρεμ, ετσι απλα για να τονισω , εν μεσω υπερβολης τη διαφορα μεταξυ των δυο ροστερ
Ε
anekfrastos
Τίποτα από όσα έγραψες δεν έχει σημασία.
Το μόνο που στέκει ...κάπως είναι το "βλέπουν την πλάτη μας" αλλα μιλάμε για 2 βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα 30 βαθμών που απομένει.
Τι μου απαντας; Ενταξει λες, συμφωνεις ...''καπως'' για την πρωτη θεση ΑΛΛΑ και παλι.. μπλα μπλα μπλα. Για τη 2,3 καλυτερη αμυνα στην Ευρωπη; Την ποιοτητα του ροστερ μας; Τι μου απαντας; Όλα τ' αλλά είναι να' χαμέ να λέγαμε. Αυτο μου απαντας.
anekfrastosΠάρε εσύ το βραβείο της καλύτερης άμυνας στην Ευρώπη, καμαρωσε το Βιερινια αριστερό μπακ και άσε την κούλα να πάρει το πρωτάθλημα με τον μπακασετα και τον οικοδόμο.
Τελος, για αποκορυφωμα, ως πανεξυπνος ανθρωπος που εισαι, εν αντιθεσει με εμενα, καταληγεις το σχολιο σου χρησιμοποιωντας μια εντελως αυθαιρετη και ακυρη με την παραπανω συζητηση προταση, πραγματοποιωντας ενα αλμα λογικης που ως ατομο με αυξημενη ικανοτητα αντιληψης και κατανοησης κειμενων θα πρεπει να εισαι τωρα σε θεση να το αντιληφθεις και να το παραδεχτεις.
Με αλλα λογια, αποδεχεσαι και αναφερεις μια μια τις επιτυχιες του χανουμιου, ως αποδειξεις του ποσο καλη ομαδα ειναι, ενω στον αντιποδα οι επιτυχιες του ΠΑΟΚ, πλην μιας και αυτη ετσι κι ετσι, σου φαινονται εντελως αδιαφορες. Ολα αυτα σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ. Ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.