Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Η ΑΕΚ ήδη έχασε το λόπεζ με τραυματισμό, λέει τίποτα αυτός?
Πάμε καλά για παράταση και πρόκριση της ΑΕΚ
Πάμε καλά για παράταση και πρόκριση της ΑΕΚ
Sick αν αυτό το έκανε ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου............ ΑΣΤΟ!!! Δεν θέλω να φανταστώ τι θα λέγαμε...
- xrictoforoc
Συμφωνώ τραγική μπάλα.Ήταν δεδομένο βέβαια αυτό και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.Παρατασούλα μια χαρά.
Πάντως 2 ντέρμπι που δώσαμε κάτω δεν παίξαμε και καλύτερα...
sal την Κούλα την χόρτασα πέρσι... Φέτος θέλω φρέσκο ΨΑΡΙ!!!
Ουτε και χειροτερα ομως.xrictoforoc έγραψε:Συμφωνώ τραγική μπάλα.Ήταν δεδομένο βέβαια αυτό και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.Παρατασούλα μια χαρά.
Οντως, καλυτερα γαυρο. Ουτε ο μιραλας τους βγηκε, ενα ματσο πτωματα ειναι. Αν ο ΠΑΟΚ παιξει οπως τωρα, 3-0 ημιχρονο θα ειναι
η ομαδα δεν ειχε στρωσει ακομα όμως και τουλάχιστον στον γαβρο επρεπε να το πάρουμεxrictoforoc έγραψε:Συμφωνώ τραγική μπάλα.Ήταν δεδομένο βέβαια αυτό και λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.Παρατασούλα μια χαρά.
- Παλαιολόγος
προβληματιστηκα λιγο
τεχνικα ειναι για τα πανηγυρια,δεν εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο που παιζουν με αυτο που παιζει ο ΠΑΟΚ
ομως βλεπω οταν βγαινει μπροστα παιχτης του ολυμπιακου συχνα βρισκει δυο πανω του!
επισης παιζουν δυνατα οι αμυντικοι (και τα αμυντικα χαφ)της ΑΕΚ
μπροστα ειναι του οτι κατσει,καοκοποιουν το ποδοσφαιρο και περιμενουν στις 3,4 φασεις να κανουν ενα γκολ
συνεχιζουν να εχουν ενεργεια(!),αν και οχι οπως τοτε με μανταλο
εμεις ναι μεν εχουμε καλυτερους παιχτες συγκριτικα,δεν υπαρχει καμια συγκριση σε αυτο,αλλα χρειαζομαστε την αθλητικοτητα,την αριστη φυσικη κατασταση,εκει πρεπει να εστιασει ο λουτσε και να μας προετοιμασει,εκει θα κριθει το πλανο του(μια και δεν ηθελε δυναμικα αμυντικα χαφ),να βγαλει ενεργεια η ομαδα,να ειναι φρεσκια,να πιεζει να μαρκαρει
ωστε να μπορει να φανει και η υπεροχη μας στην τεχνικη
αλλιως αν χασουμε τις διεκδικησεις,δεν θα μπορουμε ουτε την μπαλα να ανεβασουμε ψηλα.
για μενα κακως δεν πηρε δυναμικο αμυντικο χαφ,το εχουμε αναγκη για τα μεγαλα ματς και μαλιστα κανα δυο.αλλα θα περιμενω να δω μηπως ο γαλλος τα κανει ολα και συμφερει
ΥΣ ο λοπεζ οργωνε παρεμπιπτοντως οσο επαιξε,πολυ καλος
τεχνικα ειναι για τα πανηγυρια,δεν εχει καμια σχεση το ποδοσφαιρο που παιζουν με αυτο που παιζει ο ΠΑΟΚ
ομως βλεπω οταν βγαινει μπροστα παιχτης του ολυμπιακου συχνα βρισκει δυο πανω του!
επισης παιζουν δυνατα οι αμυντικοι (και τα αμυντικα χαφ)της ΑΕΚ
μπροστα ειναι του οτι κατσει,καοκοποιουν το ποδοσφαιρο και περιμενουν στις 3,4 φασεις να κανουν ενα γκολ
συνεχιζουν να εχουν ενεργεια(!),αν και οχι οπως τοτε με μανταλο
εμεις ναι μεν εχουμε καλυτερους παιχτες συγκριτικα,δεν υπαρχει καμια συγκριση σε αυτο,αλλα χρειαζομαστε την αθλητικοτητα,την αριστη φυσικη κατασταση,εκει πρεπει να εστιασει ο λουτσε και να μας προετοιμασει,εκει θα κριθει το πλανο του(μια και δεν ηθελε δυναμικα αμυντικα χαφ),να βγαλει ενεργεια η ομαδα,να ειναι φρεσκια,να πιεζει να μαρκαρει
ωστε να μπορει να φανει και η υπεροχη μας στην τεχνικη
αλλιως αν χασουμε τις διεκδικησεις,δεν θα μπορουμε ουτε την μπαλα να ανεβασουμε ψηλα.
για μενα κακως δεν πηρε δυναμικο αμυντικο χαφ,το εχουμε αναγκη για τα μεγαλα ματς και μαλιστα κανα δυο.αλλα θα περιμενω να δω μηπως ο γαλλος τα κανει ολα και συμφερει
ΥΣ ο λοπεζ οργωνε παρεμπιπτοντως οσο επαιξε,πολυ καλος
- Παλαιολόγος
παντως ετσι οπως φαινεται στο πρωτο,αν βαλει καποιος γκολ αυτος θα ειναι η ΑΕΚ,να δουμε ομως και το β
ο ολυμπιακος με εμας παει για ταριφα,παρεμπιπτοντως
ο ολυμπιακος με εμας παει για ταριφα,παρεμπιπτοντως

Πονοματος, θα παει παραταση
Ηδη η κουλα μετραει τραυματισμο, μεχρι το 120 θα βγαλει 2-3 ακομα
Ηδη η κουλα μετραει τραυματισμο, μεχρι το 120 θα βγαλει 2-3 ακομα
Δεν θέλω τραυματισμους, θέλω δυνατους τους ανταγωνιστές μου.
Κύπελο φάγαμε πέρσι... φέτος θέλω πρωτάθλημαHOOL4IGAN έγραψε:sal την Κούλα την χόρτασα πέρσι... Φέτος θέλω φρέσκο ΨΑΡΙ!!!
Θα τα φας και τα δυο να σε δω που να τα βάλεις...

ο βράνιες για να δει κάρτα τι πρέπει να κάνει?
ο γαύρος μυρίζει πτωματίλα
το χανούμι παίζει σκληρά και γι αυτό μένει όρθιο
ο γαύρος μυρίζει πτωματίλα
το χανούμι παίζει σκληρά και γι αυτό μένει όρθιο