Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
"Περιμένει κλήση στην Εθνική ο Τσιντώτας"
.....Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ένωσης αναμένεται να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στα μελλοντικά ματς της Εθνικής Ελλάδας προκειμένου να πλαισιώσει τον Ορέστη Καρνέζη και έναν εκ των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Αντρέα Γιαννιώτη......
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -tsintotas
Τσιντωντας και καρνέζης δηλαδη σίγουροι(!!) και παιζεται αν θα παει ο Πασχαλάκης!! ο τσιτωντας ρε φίλε!!
Με το στανιό εθνική και αυτός όπως μπακασετας,μπακάκης,λαμπρόπουλος..και να δεις που θα γυρίσει και ο κονε.
.....Ο νεαρός τερματοφύλακας της Ένωσης αναμένεται να κληθεί από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε στα μελλοντικά ματς της Εθνικής Ελλάδας προκειμένου να πλαισιώσει τον Ορέστη Καρνέζη και έναν εκ των Αλέξανδρου Πασχαλάκη και Αντρέα Γιαννιώτη......
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -tsintotas
Τσιντωντας και καρνέζης δηλαδη σίγουροι(!!) και παιζεται αν θα παει ο Πασχαλάκης!! ο τσιτωντας ρε φίλε!!
Με το στανιό εθνική και αυτός όπως μπακασετας,μπακάκης,λαμπρόπουλος..και να δεις που θα γυρίσει και ο κονε.
- ΑποστόληςΑ
Να υποθέσω μη χεσω πως κι ο Πέλκας θέλει ακομα παρακολούθηση για να μπει στους 22.
Ρε δε @@@
Ρε δε @@@
- ΑποστόληςΑ
Εγώ πάντως εξακολουθώ να θέλω τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Αλλά θα πάει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους δύο καλύτερους stoppers του: Botia και Engels.
Η ψυχρή λογική λέει ότι μας συμφέρει κούλα για να έρθει νεκρός ο γκει στη Τούμπα και να συνεχίζει η ξαδέρφη να σπαταλά δυνάμεις σε πολλά διαφορετικά μέτωπα και να φτάσει η μύτη τους μέχρι τον ουρανό.
Από την άλλη , για λόγους ισορροπίας ίσως είναι καλύτερα ο γκεις.. να έχει και κάτι να ασχολείται.
Δε ξέρω , μάλλον θέλω κούλα .
Από την άλλη , για λόγους ισορροπίας ίσως είναι καλύτερα ο γκεις.. να έχει και κάτι να ασχολείται.
Δε ξέρω , μάλλον θέλω κούλα .
- ΑποστόληςΑ
Η κούλα χωρίς να είναι τίποτε το σπουδαίο είναι πιο δύσκολο να χάσει απ' ό,τι ο γαύρος. Στην Τούμπα πάντως περισσότερο υπολογίζω την κούλα, γι' αυτό θέλω να περάσει ο γαύρος, αν και δεν το βλέπω.
Ποντάρω στο ότι η κούλα στην έδρα της δεν είναι καλύτερη απ' ό,τι εκτός.
Ποντάρω στο ότι η κούλα στην έδρα της δεν είναι καλύτερη απ' ό,τι εκτός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 07 Φεβ 2018, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ προτιμώ γαύρο. Εύκολος δρόμος ως τον τελικό.
Και για σήμερα βλέπω και φαβορί γαύρο.
Και για σήμερα βλέπω και φαβορί γαύρο.
O βάζελος τελικά πήρε από την Ίντερ το αστρονομικό ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ, για τον Moledo.
- Sick Bastard
NIKOS_PAOK04 έγραψε:Η Συνωμοσία λέει πως ο Μουσάτος από την αρχή αυτού του πρωταθλήματος ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΕΙ τους λόγους τους ξέρει ο «χόντρος» και μόνο αυτός αλλά πάρτε τα πράγματα με την σειρά.
1. Παίρνει τον ΧΑΣΙ που ξέρει ότι τον διώχνουν με τις κλωτσιές από παντού.
2. Σχεδόν όλες του οι μεταγραφές δεν εμφανίζονται καν στο χορτάρι σε πόσα ματς είδαμε Βουκοτιτς - Μιλιτς
3. Στους υπόλοιπους που έπαιξαν είχαμε 2 ληστείες στον καθένα Καρσελά και Οφόε (Το νταμάρι ο Σισε δεν λογίζετε ως ποδοσφαιριστής και δεν ισχύει τίποτα)
4. Εφερε τον σερ Τάκης πιστευωντας ότι βρείκε που θα τα ρίξει και αυτός ο Μ@@@@@ς τον πήγε στο +1 (λόγο προγράμματος και μερικών ζαχαριάδηδων)
5. Στο +1 αλλάζει προπονητή πέρνει (Ιγκορ ???? Χατζησαφί ?? Μιραλάς που έχει 2 χρόνια παραγκωνισμένος στην Εβερτον)
6. Και όταν όλα αυτά ακόμα δεν φτάνουν γιατί αυτοί που δεν ξέρουν τον σπρώχνουν ακόμα αυτός ρίχνει τα «σκυλιά του πελέμου» στο γήπεδο για να τους αναγκάσει να του δώσουν μειων βαθμούς αν και αυτό αποκλείετε εδώ για την φάση στην τρίπολη ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ
7. Δεν είναι τυχαία τα τελευταια σφυρίγματα υπερ ΠΑΟΚ κάποιος «προσπαθεί» να εξασφαλίσει από την μια πόντους στον ΠΑΟΚ και απο την άλλη να έχει να λέει για αβάντες και τον κακό Ιβαν τον «τάχα εξυγειαντή»
8. Το αποκορύφωμα θα είναι αν δεν τιμωρηθούν με -3 τώρα να το κάνουν πιο έντονο στον επόμενο αγώνα στο τηγάνι και να αναγκάσουν τους δικαστές για το -3 και όταν αυτό γίνει ως ένδειξη διαμαρτυρίας ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (άλλωστε το έκανε και ο Ιβαν)
Δεν γνωρίζει κανείς το γιατί αλλά μάλλον θεωρεί πως με έναν γαυρό σε μια θέση κάτω από το 3 (γιαυτό πασχίζει και θα χάσει και στον ατρόμητο) δεν θα ασχολείτε κανείς και θα φύγουν τα φώτα από τις δίκες που εκκρεμούν.
Δεν νομίζω να φοβάτε τις δίκες (για φυλακές και τέτοια) απλά δεν θέλει να υπάρχει δημοσιοτητα ώστε όλα να μπουν κάτω από το χαλί χωρίς τυμπανοκρουσίες ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ την Νότιγχαμ Φορεστ
Ο γνωστος Ελληνας συνωμοσιολογος,τα φτιαχνετε ομορφα και ωραια στο μυαλο σας και μετα τα πιστευετε κιολας
- Παλαιολόγος
μπορουμε να το σηκωσουμε με 5 σερι νικες απο δω και περα
και τα τελευταια 5 ματς να ειναι διαδικαστικα
και τα τελευταια 5 ματς να ειναι διαδικαστικα
Κάποιος δεν ξέρει να υπολογίζει καλά, ειδικά δε όταν έχει να κάνει με τους βρυκολακοχαβουζοβοθρολιμανίσιους...
3 Χ 5 = 15...
3 Χ 9 = 27...
Διαδικαστικά και χαζά λοιπόν δεν υπάρχουν, ειδικά (ξανα)τονίζω μ αυτούς όλους απέναντι μας...
Το 3 Χ 10 = 30 δίνει Πρωτάθλημα...Άντε και το 3 Χ 9 = 27 σε μία μόνο εκ των αρκετών περιπτώσεων...
Αυτός είναι ο στόχος μας σαν Π.Α.Ο.Κ. κι ας το σηκώσουμε και με 10 βαθμούς διαφορά απ τα μούτρα τους!!!!

3 Χ 5 = 15...
3 Χ 9 = 27...
Διαδικαστικά και χαζά λοιπόν δεν υπάρχουν, ειδικά (ξανα)τονίζω μ αυτούς όλους απέναντι μας...
Το 3 Χ 10 = 30 δίνει Πρωτάθλημα...Άντε και το 3 Χ 9 = 27 σε μία μόνο εκ των αρκετών περιπτώσεων...
Αυτός είναι ο στόχος μας σαν Π.Α.Ο.Κ. κι ας το σηκώσουμε και με 10 βαθμούς διαφορά απ τα μούτρα τους!!!!

- ΑποστόληςΑ
+1.Sick Bastard έγραψε:Καλό αφανισμό.
(για τον Αλαφούζο το γράφω και όχι για την ομάδα)
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ.obanebane έγραψε:Εγω συμφωνω με τον Παλαιολόγο.