Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
GoMaRoS

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Simba ουτε μια ουτε δυο γραφει η εκθεση, 80 μολοτοφ εξω απο την θυρα 1, και ντου μετα το τελος, δηλαδη τι θα πει ο δικαστης; δεν επρεπε με αυτον τον κανονισμο αλλα με αλλον; αθωος ο γαυρος;; θα τον παρουν με τις πετρες
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

alp920 έγραψε:
GoMaRoS έγραψε:
Τη συνέχεια πλέον, μπορεί να την αντιληφθεί και ο πλέον αδαής με τα νομικά...
Γόμαρε θα μου επιτρέψεις,αλλά εγώ που έχω μια σχέση με τα νομικά δεν σου υπογράφω ότι η ποινή θα περιλαμβάνει αφαίρεση βαθμών,έστω και αν αυτή προβλέπεται από τις διατάξεις.
Θα σου το υπέγραφα εαν ήταν υπόλογη άλλη ομάδα πλην γαύρου
Αυτο δεν τo γραφω εγω, αλλα ειναι του Ασβεστα απο το sdna
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

εννοειται ρε,
Εφοσον υπαρχει η εκθεση αυτη, και υποστηριχθει στο δικαστηριο χωρις taksies backsies,
εννοειται πως η καταδικη για ολα προβλεπει η διαταξη, -3 κλπ, γινεται πολυ πολυ πιο πιθανη.
τι να λεμε τωρα, εγιναν τερατα, οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 06 Φεβ 2018, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Καλό θα του κάνει του χοντρού η τιμωρία έδρας παιδιά. Μια τιμωρία μπορεί να τους συσπειρώσει ότι όντως όλοι τα βάζουν άδικα μαζί τους. Εγώ θέλω να έχουν κόσμο ώστε να βρίζουν στον τέλος του Μαρινάκη τη μάνα. Μακάρι να φάνε μινιμουμ κεκλεισμένων, να κάνουν επισόδεια σε ένα από τα τελευταία ματς και να πάει η ποινή για τουχρόνου, όπως κάνανε με μας. Εκεί να δουν τη γλυκα...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Ο χοντρος εχει διπλα του μονο τα προβατα, τον φιλαθλο κοσμο του ολυμπιακου τον εχει χασει, διαβαζα σημερα στο ζουγκλα τα σχολια που εσβησε η παε απο το φβ τους, και οπως λεει απο τα 400+ εμειναν μονο 49!! Οποιος θελει μπαινει και διαβαζει μερικα

http://www.zougla.gr/sports/article/vag ... olimpiakou
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το θέμα είναι να αναδειχθεί ότι πέρα από τη δεδομένη σαπιλα και σκατιλα τους, αυτό το πράγμα είναι η ιδέα που πρεσβεύουν οι άνθρωποι αυτοί σε αθλητικό και ΠΟΛΙΤΙΚΟ επίπεδο .

Η εποχή της λοβοτομης. Της έλλειψης οποιαδήποτε άποψης, αντίλογου, συμμετοχής.

Μόνο πληρωμένοι λογοκριτές και διαμορφωτές γνώμης.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Θα φάει την προβλεπόμενη ποινή, θα κάνει έφεση και θα μείνει το πρόστιμο και 1-2 αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Μετά την εμφάνιση του Χοντρού σαν κλαμένο νιμού , ακόμη αμφισβητείται ότι άλλαξαν τα πράγματα;
Η ερμηνεία βέβαια είναι πάντα στο χέρι του δικαστή αλλά φέτος είναι και άλλη ΕΠΟ.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

simba έγραψε:εννοειται ρε,
Εφοσον υπαρχει η εκθεση αυτη, και υποστηριχθει στο δικαστηριο χωρις taksies backsies,
εννοειται πως η καταδικη για ολα προβλεπει η διαταξη, -3 κλπ, γινεται πολυ πολυ πιο πιθανη.
τι να λεμε τωρα, εγιναν τερατα, οι ανθρωποι ειναι εγκληματιες..
Κι επειδή είναι τόσο ξεδιάντροπα εγκληματίες πιστεύω ότι ο Ιβάν το έχει βάλει στόχο να τους πηδήξει ασάλιωτα! Φυσικά, αυτό από τη δική τους οπτική σημαίνει ότι δεν σπρώχνονται σε τουλάχιστον 8 στα 10 παιχνίδια κι έτσι χάνουν κάποιους βαθμούς. Για την ώρα. Αν φάνε και τιμωρία, όπως πρέπει δηλαδή, θα έχουμε τσουνάμι σκατίλας εναντίον του "χαλίφη".
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ηδη εχουμε τσουναμι
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

logios έγραψε:Μετά την εμφάνιση του Χοντρού σαν κλαμένο νιμού , ακόμη αμφισβητείται ότι άλλαξαν τα πράγματα;
Η ερμηνεία βέβαια είναι πάντα στο χέρι του δικαστή αλλά φέτος είναι και άλλη ΕΠΟ.

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν εγινε καθαιρεση των προηγουμενων καθαρματων που βγαλαν καθαρο τον γαυρο για ξυλοδαρμο και καμερες,τοτε ναι εχουν αλλαξει τα πραγματα στα δικαστικα. Εγω ερωτω,εχει γινει? Γνωριζει καποιος?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

4 κασες μπυρες ηπιαν ρε τα θηρια... μπραβο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

vs40 έγραψε:Καλό θα του κάνει του χοντρού η τιμωρία έδρας παιδιά. Μια τιμωρία μπορεί να τους συσπειρώσει ότι όντως όλοι τα βάζουν άδικα μαζί τους. Εγώ θέλω να έχουν κόσμο ώστε να βρίζουν στον τέλος του Μαρινάκη τη μάνα. Μακάρι να φάνε μινιμουμ κεκλεισμένων, να κάνουν επισόδεια σε ένα από τα τελευταία ματς και να πάει η ποινή για τουχρόνου, όπως κάνανε με μας. Εκεί να δουν τη γλυκα...
έχεις και εσύ το σατανικό δίκιο σου.

Από την άλλη πάλι που τα πάτε τα ξαδέρφια;
έχουν ξεσκιστεί να μιλάνε στα σόσιαλ για τα ¨έκτροπα των Ιωαννίνων¨. Καλές μουχρίτσες.
1-1 αύριο με βουτιά του Πεφτούνη στο 90 να δούνε οι ντροπές της ξενιτιάς.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

τα γαλατα εχουν σφίξει. Μή νομίζετε οτι είναι τυχαίο οτι σκάει το σκάνδαλο της νοβάρτις. Γι αυτό σκούζουν οι βρυκόλακες. Μή γίνει κάτι και δεν βγει ο κουλης, μετά είναι επι ξύλου κρεμμάμενος ο ..αδικημένος
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

GoMaRoS έγραψε:Simba ουτε μια ουτε δυο γραφει η εκθεση, 80 μολοτοφ εξω απο την θυρα 1, και ντου μετα το τελος, δηλαδη τι θα πει ο δικαστης; δεν επρεπε με αυτον τον κανονισμο αλλα με αλλον; αθωος ο γαυρος;; θα τον παρουν με τις πετρες
Σοβαρα τωρα φιλε Gomare? Στο ελλαντα ζουμε ρε φιλε, στο βασιλειο της διαφθορας. Αν τιμωρηθουν με ολες τις ποινες που προβλεπει ο νομος θα ναι γεγονος απροσμενο. Μιλαμε για την χωρα οπου πρεζοκαραβα αρμενιζουν ακυβερνητα. Μιλαμε για τη χωρα στην οποια μας βιαζουν τα ονειρα σε καθημερινη βαση και παρολαυτα δεν τους εχει παρει κανεις με τις πετρες.

Γενικα τωρα, ο βαγγελας μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα δεν ειναι χαζος. Αυτη τη στιγμη με τη συνδρομη των ΜΜΕ εχει βγαλει προς τα εξω το προφιλ του αδικημενου απο τη διαιτησια και τις Αρχες. Πιθανη ..νεα αδικια εις βαρος του(εδω γελαμε)με αφαιρεση βαθμων θα προκαλεσει την οξυνση του κοσμου του και γενικα του κλιματος που επικρατει στο ελλ. ποδοσφαιρο. Στο ιδιο σχεδιο εντασσεται και η προχθεσινη κλαψα του.

(Μια αποψη παραθετω..)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”