Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω θα το πω τωρα και ας φαω κραξιμο...μακαριβτα παιχνιδια με γκει και κουλα να γινουν χωρις κοσμο...ειδικα με γκει...ο φοβος διακοπης ειναι εκδηλος...δεν μας εχω εμπιστοσυνη καθολου...την ομαδα δεν τη φοβαμαι...φοβαμαι τα κοκκινα πουστρακια που θα προκαλεσουν και εμας που ειμαστς πολυ ευκολοι στο να τσιμπησουμε...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

απο περσι το λεω,
διχτυα και καμερες
αλλα ανεβαινει η πιεση καποιων συνοπαδων

εγω ομως τα γραφω για το καλο του συλλογου,απο αγαπη για την ομαδα

οχι δηλαδη με δεδομενο πως καποιοι δικοι μας θα κανουν επεισοδια(που ασφαλως και δεν αποκλειεται ως ενδεχομενο ποτε)
μπορει να μπει καποιος μπαχαλακιας,καποιος που απλα παει για το νταβαντουρι για να προκαλεσει χαος,μπορει μπορει
χιλια δυο μπορει

προστατευεις την ομαδα
διοτι δεν ειναι λογικο με νουθεσιες και λογακια να επιβληθεις σε 30 χιλ
πιθανοτητες ειναι
υπαρχουν ακομα και ψυχοπαθολογικα φαινομενα ,ανθρωποι με καποιο προβλημα και σε στατιστικες πολυ ισχυροτερες
τι κανεις δηλ εκει; αρχιζεις τα λογακια και τις νουθεσιες;

αστεια πραγματα

οχι ομως χωρις κοσμο!οχι ποναει ποδι κοψει ποδι!
αλλωστε μεχρι στιγμης στεκεται η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου στο υψος της,παρα τις ασυναρτησιες των υπευθυνων(δεν εννοω υπευθυνων του ΠΑΟΚ).
απλα παιρνεις καποια προληπτικα μετρα,που ειμαι βεβαιος πως και ο μεσος οπαδος θα συμφωνουσε με αυτα για το καλο της ομαδας του
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Από το τέλος του ματς της Κυριακής μεταξύ γαύρου και Κούλας ... Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Βγαίνει ο κάθε πικραμένος και χρήζει φαβορί για τον τίτλο την ξαδέρφη . Μια ομάδα που σε όλο το ματς δεν μπορούσε να αλλάξει 3 σωστές πάσες που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό την ισοπαλία. Μια ομάδα της οποίας η ισοφάριση είναι γκολ που μπαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια .. αυτή λοιπόν η ομάδα είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Μιλάμε για κλαυσιγελο. Τελειώστε τους.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αύριο θέλω νίκη γαύρου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

οχι οχι
ΑΕΚ

να εχει και αλλη διοργανωση πανω της
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχω μεινει με το στομα ανοιχτο με τις δηλωσεις Μπεου,ουτε εγω δεν θα τα ελεγα ετσι. :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:Αύριο θέλω νίκη γαύρου.

Και εγω το ιδιο,μονο και μονο για να τους πηδηξω οπου τους βρω ημιτελικους η τελικο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Είμαστε πολλοί τελικά που θέλουμε τον gayρο για να τον ξεφτιλίσουμε, είτε σε διπλούς αγώνες είτε στον Τελικό...

:nairepaok:

Όσο για κείνη την αιώνια ντροπή της Πόλης, εκείνα τα ύπουλα λιμά που έχουν ξεφτιλίσει κάθε ίχνος αρχών-αξιών...
slidar έγραψε:Από το τέλος του ματς της Κυριακής μεταξύ γαύρου και Κούλας ... Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Βγαίνει ο κάθε πικραμένος και χρήζει φαβορί για τον τίτλο την ξαδέρφη . Μια ομάδα που σε όλο το ματς δεν μπορούσε να αλλάξει 3 σωστές πάσες που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό την ισοπαλία. Μια ομάδα της οποίας η ισοφάριση είναι γκολ που μπαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια .. αυτή λοιπόν η ομάδα είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Βρε ποιος την γ@μάει κι αυτήν την βρωμοκουλίτσα?
Άμα δεν "του περάσουν" τα (γνωστά εδώ και 2,5 δεκαετίες) γκαγκστερικά του αυτουνού του αλήτη του νιάου...
Δεν την βλέπω καν μπροστά μου αυτήν την τατιάνα!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κι εγώ θέλω όσο τίποτα να ξεφτιλίσουμε την κουλάρα! Τολμώ να πω περισσότερο κι από το αδερφάτο του μπειραιώς ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

slidar έγραψε:Από το τέλος του ματς της Κυριακής μεταξύ γαύρου και Κούλας ... Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Βγαίνει ο κάθε πικραμένος και χρήζει φαβορί για τον τίτλο την ξαδέρφη . Μια ομάδα που σε όλο το ματς δεν μπορούσε να αλλάξει 3 σωστές πάσες που μπήκε στο γήπεδο με σκοπό την ισοπαλία. Μια ομάδα της οποίας η ισοφάριση είναι γκολ που μπαίνει μια φορά στα χίλια χρόνια .. αυτή λοιπόν η ομάδα είναι πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Και πολυ καλα κανουν...
Μας συμφερει αυτο..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

giapas έγραψε:Αύριο θέλω νίκη γαύρου.
Και το 1-1 καλό είναι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

sourmenetes έγραψε:

Και πολυ καλα κανουν...
Μας συμφερει αυτο..
+1
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το 0-3 θα είναι καλο....όχι το 1-1!...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ειναι σιγουρο πως τη κουλα θα την βολευε να δωσει το παιχνιδι κυπελλου στον γαυρο, μειον δυο ντερμπι μεσα στον Μαρτιο. Ελα ομως που παει για sold out το παιχνιδι, δεν θα επιτρεπεται να χασουν μπροστα σε τοσο κοσμο, θα πρεπει να τρεξουν στο παιχνιδι και να παρουν την προκριση. Εγω λεω μακαρι να παει 0-0 και παραταση, και μετα πεναλτι, ε εκει ισως το δωσουν στον γαυρο και δεν θα μπορει να πει και κανενας τιποτα, ατυχη η κουλα θα πουν. Το προγραμμα τους, με αυτο το ροστερ που εχουν απλα δεν βγανει χωρις απωλειες, γιατι πρεπει να κερδισουν παιχνιδια, οχι απλα να κλεψουν αποτελεσματα. Ολοι εχουμε δει οτι απεναντι σε κλειστες αμυνες εχουν μεγαλο προβλημα, αν δεν βοηθησει το κορακι δεν βαζουν γκολ. Ισως πεταξουν λευκη πετσετα στην ευρωπη, θα δουμε, το προγραμμα τους παντως μεχρι την Τουμπα ειναι

07/02 κυπελο κουλα-γαυρος
11/02 πρωταθλημα κουλα-τριπολη
15/02 ευρωπη κουλα-ντιναμο κιεβου
18/02 πρωταθλημα κουλα-ξανθη
22/02 ευρωπη ντιναμο κιεβου-κουλα
26/02 πρωταθλημα ατρομητος-κουλα
04/03 πρωταθλημα κουλα-πανιωνιος
11/03 πρωταθλημα ΠΑΟΚ-κουλα

μετρωντας και το παιχνιδι στο τηγανι που περασε, ειναι 7 δυσκολα παιχνιδια μεσα σε 23 ημερες. Βλεπουμε οτι μετα απο παιχνιδια σε κυπελο και ευρωπη (που ειναι παιχνιδια υψηλης εντασης) παιζει με ξεκουραστες ομαδες που θα παιξουν αμυντικα να κλεψουν αποτελεσμα, και καπακι στην εδρα του ατρομητου, που θα ειναι ξεκουραστος. Η κουλα ειναι μια ομαδα που φορμαριστηκε νωρις στην σεζον, για να μπορεσει να μπει στους ομιλους του europa, με οτι αυτο συνεπαγεται

δεν ξερουμε ποτε θα γινουν οι ημιτελικοι του κυπελου, για να εχουμε πληρη εικονα, γιατι αν περασουμε και εμεις και η κουλα, μπορει με το ντερμπι στην Τουμπα για το πρωταθλημα να εχουμε και παιχνιδια κυπελου, περιμενουμε να δουμε. Προσωπικα θελω να περασουν στο κυπελλο, για να εχουν και αλλα παιχνιδια, αλλα τους βλεπω συντομα να κανουν επιλογη στοχου, ή κυπελλο ή πρωταθλημα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sourmenetes έγραψε:

Και πολυ καλα κανουν...
Μας συμφερει αυτο..
Ο Ντέμης πάντως είπε ότι θα το πάρουμε.... :) :)

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”