Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
1
1%
Ματος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βαρελα
8
6%
Κρεσπο
1
1%
Βιερινια
42
33%
Μαουριτσιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σακχοβ
3
2%
Καμπος
1
1%
Πελκας
17
13%
Μακ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Πριγιοβιτς
52
40%
Αζεβεδο
4
3%
Λημνιος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπισεσβαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 129

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Πας Γιάννενα-ΠΑΟΚ 1-3 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από goran 64 »

Sera4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε το ζήτημα του σημερινού οφσάιντ, αλλά και της κάθε πιθανής λανθασμένης διαιτητικής απόφασης υπέρ ημών, υπό ένα πρίσμα αυτοκαθορισμού, όχι ετεροπροσδιορισμού.
Εξηγώ τι εννοώ:

Το τι λέει ο βόθρος κυρ-Σάββας, που ενσαρκώνει το λήμμα "ξεφτίλας", το γράφω στους όρχεις μου.
Εκεί όπου γράφω και τα ποστ του σιχαμένου Καραπαππά, εκεί όπου γράφω και τα πρωτοσέλιδα του "Γαύρου".
Το οφσάιντ στο περσινό κύπελλο με πλήγωσε επειδή εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως ήθελα κι αυτό δεν συνέβη ούτε επειδή έπεσα θύμα πλύσης εγκεφάλου ούτε επειδή είμαι φυτό. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με εύνοια. Ποτέ. Κανέναν. Ό,τι κι αν έχει γίνει πιο παλιά. Άλλο ζήτημα το ότι όταν βρέθηκα να μαλώνω με χανούμια και βάζελους για το περσινό κύπελλο, μας υπερασπίστηκα με λύσσα, το πιστεύω 101% ότι δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν από αυτούς, ότι τις φωνές τους τις αντιμετωπίζω με όρους "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".
Κάποια ζητήματα, όμως, είναι εσωτερικής τάξης. Είναι τα εν δήμω. Είναι πράγματα που ενδέχεται να προβληματίσουν εμένα και την παρέα μου, που για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι ζήτημα ιερό, είναι θέματα που θα θίξω μόνο εδώ, στο φόρουμ με τους συνοπαδούς μου. Καμία υποχώρηση και λαβή για μαλακίες σε ποκίτες, έτερον εκάτερον. Αλλά μεταξύ μας θέλει κιμπαριά.

Τι συνέβη σήμερα λοιπόν; Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν μια απόλαυση, έπρεπε να ρίξει 6 γκολ, δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, το γκολ που άνοιξε το σκορ ήταν αντικανονικό. Ευτυχώς, πολύ ευτυχώς, η στεναχώρια μου αμβλύνθηκε από τη μαγική εμφάνιση και την απόλυτη κυριαρχία. Αν δεν είμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι, και είχαμε κερδίσει μόνο χάρη σε αυτό το γκολ, εγώ θα ήμουν χάλια τώρα.

Ακόμη και τώρα, είμαι ένα κλικ λιγότερο χαρούμενος απ' όσο θα ήμουν κανονικά. Edit: Εδώ διαφωνώ!

Η νίκη μας θεωρώ ότι είναι δίκαιη, η εμφάνιση σαρωτική.
Και στα αρχίδια μου τι θα πούνε ή δεν θα πούνε οι αλλόθρησκοι.
Έχω μυαλό και μάτια για να κρίνω ο ίδιος πότε θα νιώσω αμήχανα και σε ποιο βαθμό θα βιώσω αυτή την αμηχανία.

Τι δεν μπορώ να ακούω από εμας τους ίδιους; Ότι "ναι αλλά δεν λέτε για το χέρι μετά και για το οφσάιντ του Λημνιού" (πέραν του ότι το οφσάιντ δεν έβγαζε τετ-α-τετ τον Λημνιό, αλλά αυτό είναι αδιάφορο). Δεν μπορώ μεταξύ μας να παριστάνουμε ότι μια φάση στο 0-0 είναι ίδια με κάποια φάση μετά από το 0-1 που δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε αυτά.
Αρκεί το "είμασταν ανώτεροι, κερδίσαμε δίκαια, έγινε και μια μαλακία, τι να κάνουμε, πάμε παρακάτω, στα αρχίδια μας ο μ@λ@κ@ς ο Σάββας".

Κατά τα λοιπά, η ομάδα ήταν όνειρο σήμερα. Όνειρο.
Και αυτό μου προκαλεί τη μεγαλύτερη αισιοδοξία.
αψογος αουρελιανε...αν και τα 2 σφυριγματα που πηραμε προσφατως (σε κυπελλο και πρωταθλημα) ηταν τοσο ευκολα να δωθουν, που προσωπικα δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι προετοιμαζεται σφαγη σε 1 απο τα 2 επερχομενα ντερμπυ της τουμπας (αναλογα με το ποιος απο τους 2 βρυκολακες κρυβεται πισω απο αυτα θα το μαθουμε συντομα φανταζομαι)...ειναι και η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου τετοια, που δε σε αφηνει πλεον να αποδεχτεις παραγοντες οπως η ανικανοτητα του χ ψ διαιτητη ή εποπτη ως πηγη των λαθων...

παρολα αυτα ως ΠΑΟΚτσηδες παντα αισθανομαστε και θα συνεχισουμε να αισθανομαστε ασχημα απεναντι σε τετοια περιστατικα...δεν ειναι στη φυση μας ουτε να στρουθοκαμηλιζουμε ουτε να το παιζουμε τρελιτσα...
Συμφωνώ και με τον συνταγματάρχη αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι εξ ίσου και αυτό που υποπτεύεται ο Σεραφείμ... :evil:
Τον γκάγκστερ τον "φοβάμαι" δε περισσότερο απ το κήτος, γιατί είναι πολύ πιο ύπουλος, δεκαετίες τώρα... :x :redcard:

Υ.Γ. Επίσης δεν "πληγώθηκα" καθόλου με το off side στο Κύπελλο, επειδή ήταν φάση οριακή-πόντων και αποκλείω να το είδε και να μην το σφύριξε ένας τόσο εύθικτος διαιτητής, που την άλλη μέρα άλλαξε δουλειά, παραιτούμενος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να μη φοβάστε τίποτα,ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα,ότι και να κάνουν δε μπορεί να μας σταματήσει κανένας.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχει μπει μεσα μας, σε ολους μας, μαυρους, κιτρινινους, πρασινους, κτλ κτλ, ακομα και κοκκινους, αυτη η σαπιλα και καχυποψια για καθε ματς, για καθε διαιτησια, για καθε ομαδα-"παραρτημα".
Οταν λεω και κοκκινους για να μην παρεξηγηθω, προφανως οι ανθρωποι σκεφτονται "οτι ΚΑΝΑΜΕ εμεις τοσα χρονια κανουν τωρα αυτοι"

Φυσικα αυτο ειναι "δουλεια" κυριως της κοκκινης παραγκας που στηθηκε ποδοσφαιρικα και πολιτικα ολα αυτα τα χρονια.

Το εχω ξαναγραψει, η εξυγιανση θα ολοκληρωθει οταν κι αν φυγει αυτο το πραγμα μεσα απο καθε φιλαθλο.
Ομως αυτο θα ειναι και το πιο δυσκολο κομματι της.

Παιδια γινονται λαθη παντου. Μα παντου. Μικρα, μεγαλα, κραυγαλεα.

Σημερα για παραδειγμα η Λιβερπουλ εχασε τους τρεις ποντους στην τελευταια φαση του παιχνιδιου με την Τονεναμ, επειτα απο καταλογισμο ανυπαρκτου πεναλτι, κι ενω πριν η Τοτεναμ ειχε χασει ακομα ενα πεναλτι το οποιο ομως ειχε ξεκινησει απο θεση οφσαιντ.

Στα μεγαλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης δυσκολα θα βρεις αγωνιστικη χωρις λαθη.
Δεν ειναι δικαιολογια αυτο αλλα η πραγματικοτητα.

Απο εκει και περα ΠΡΟΦΑΝΩς δεν θελω να βαζω γκολ απο θεση οφσαιντ, απο ανυπαρκτο πεναλτι.
Για αυτο και οσοι κανουν λαθη να τιμωρηθουν.
Πρεπει να γινει σαφες αυτο, απο τον ΠΑΟΚ.

Εκει που θελω να καταληξω.

Πιστευετε οτι σημερα οι φιλοι της Τοτεναμ,ασχολουνται τοσο πολυ για τα λαθη που εγιναν υπερ της ομαδας τους;
Η απαντηση ειναι οχι. Και αυτο γιατι εχουν καθαρη την συνειδηση τους.
Ξερουν οτι αυτα τα λαθη, μια αλλη φορα θα γινουν και κατα τους, οπως εχουν γινει.

Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

ακριβώς το ίδιο και εγώ λέω DimitrisS.

και δυστυχώς " η εξυγιανση θα ολοκληρωθει οταν κι αν φυγει αυτο το πραγμα μεσα απο καθε φιλαθλο.
Ομως αυτο θα ειναι και το πιο δυσκολο κομματι της.
"
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ρε παιδιά ας ξεχωρίσουμε το ταγμένο σφύριγμα από το λάθος σφύριγμα και αν το κάνουμε αυτό απλώς θα νιώσουμε καλύτερα ! Γιατί ? Μα γιατί είμαστε ηλίθιοι και νομίζουμε ότι μας ευνόησαν.Ευτηχώς η Θεία ΤΥΧΗ φέρνει τις φάσεις έτσι ώστε να υπάρχουν και οι αποδειξεις ότι ταγμένους και εύνοια ακόμα ΔΕΝ ΕΙΔΑ.
Δηλαδή στο 9΄το κάθε λάθος του κάθε μ@@@@@ θα με κάνει να χάνω την ουσία ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
Βλέπαμε διαιτησίες καροτσάκι. Βλεπαμε εξόφθαλμες αβάντες ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙΚΑΜΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ για μια από αυτές και χάσαμε ένα πρωτάθλημα ξεκινώντας από το -3
Ξεκινήσαμε με έναν γύρω χωρίς τον Κόσμο μας σε χρονιά πρωταθλητισμού ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΩ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ ?
Όσο για το εάν η φάση του χεριού είναι μετα το 0-1 δεν λέει τίποτα γιατί από το 0-1 εώς την φάση υπάρχουν 2 λεπτα με την μπάλα να παίζετε στα 20μέτρα από την περιοχή του Βελίδη ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ούτε το 0-1 το προκάλεσε
εμείς απλά δεν δικαιούμαστε πέναλτι από χέρι αντιπάλου. Μετρηστε τα τελευταία 2 χρόνια και θα τα βγάλετε πάνω από 5
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Αντί για 1-7 μόνο 1-3, δεν πειράζει.
Το οφσάιντ ήταν το μόνο και ΜΟΝΑΔΙΟ λάθος του επόπτη υπέρ ημών.
Εγώ είδα όλα τα άλλα εναντίον μας και ήταν πολλάαααααα.
Λίγο ποιό προσεκτικοί και απλοί και τυχεροί να ήμασταν, θα έπαιρνε το σκορ μεγάλες διαστάσεις.
Ρε Βιερίνια ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ, αμάν βρε.
Όσο μου άρεζες, τώρα τόσο ποιο πολύ με τρελαίνεις ρεεεεεεεεεεε. :lol: :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Συμφωνώ με τα ποστ περί του γκολ μας. Τέτοια γκολ δεν τα θέλω. Ξεκάθαρα και σταράτα.

Από εκεί και πέρα μαθήματα ηθικής δεν πρόκειται να δεχθώ από κανέναν. Μια ιστορική αναδρομή αρκεί.

Όπως έγραψα και στο τόπικ του Ιβάν, όταν ο ΠΑΟΚ πλήρωνε από την τσέπη του το VAR, δεν τους βόλευε. Τώρα κλαίγονται.

Από εκεί και πέρα: Ο ΠΑΟΚ παίδες δεν φέρει καμιά ευθύνη πέραν των οπαδών για τους οποίους η ομάδα επίσημα προμηθεύτηκε εισιτήρια. Ούτε υπεύθυνοι είμαστε για την ασφάλεια στους Ζωσιμάδες, ούτε τον ρόλο της αστυνομίας θα παίξει η ΠΑΕ,ούτε φταίμε εμείς αν τα διαρκείας του Χριστοβασίλη δεν βρήκαν να κάτσουν. Γήπεδο τους είναι. Ας το περιφρουρήσουν. Απλά τα πράγματα.

Στα αγωνιστικά τώρα: Μαγευτικός ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Τρία γκολ, ευκαιρίες για άλλα τόσα, απόλυτη κυριαρχία γενικότερα, κανένα περιθώριο αντίδρασης στον ΠΑΣ που δεν πού πατάει και πού βρίσκεται. Στο δεύτερο ημίχρονο λογική συντήρηση δυνάμεων αν και πάλι μπορούσαμε να σκοράρουμε αφού δημιουργήσαμε 3 κλασικές ευκαιρίες με Πρίγιο, Μπίσεσβαρ και Πέλκα.

Ατομικά μαγικός Βιερίνια, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ Βαρέλα, μπλαζέ ο Πρίγιο αν και έβαλε δυο γκολ και εκεί τελειώνει μάλλον η κουβέντα, ωραίος ο Μακ με τα δύο πάρε βάλε στο πρώτο λεπτό και στο τρίτο γκολ, ενώ αυτός κάνει την σέντρα και για το πρώτο γκολ. Καλός ο μαουρίσιο, πολύ καλός Πέλκας, πολύ καλός Μπίσεσβαρ για όσο λίγο έπαιξε.

10 τελικοί ακόμη ρε ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Τελείωσαμε απο Γιάννενα φτάνει!Ανοίξτε το ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΟ!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Τεράστια νίκη με εμφατικό τρόπο από δύσκολη έδρα.
Απο εκεί και πέρα, όπως λένε και οι Γιαννιώτες, δε φταίει ο οπαδός του ΠΑΟΚ για την είσοδο στην σκεπαστή,
γιατί ο καθένας αν είχε εισητήριο και δε μπορούσε να μπει θα απαιτούσε να μπει. Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν εισητήρια για τη σκεπαστή. Το τονίζω γιατί χθες στην ΕΡΑ το βράδυ σκίζαν τα ρούχα τους για τιμωρία και απαγόρευση μετακινήσεων. Έλεγαν είτε υπάρχει είτε όχι, πως πήγαν στα γιάννενα οι οπαδοί.
Το γκολ οφσάιντ. Ξεκάθαρα. Όπως και με τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ωστόσο όχι τόσο πως νοιώθω εγώ, ο σέρα, ο γιάπας, ο δημήτρης, ο αουρελιάνο, αλλά το θεμα είναι τι ώθησε τον επόπτη να έχει κατεβασμένο το σημαιάκι.
Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και να αναλύουμε. Δλδ είναι αποτέλεσμα εκβιαστικής τακτικής της ΠΑΕ, είναι ανθρώπινο λάθος, είναι "συμπτωματικό" με τα ντέρμπυ μπροστά μας; Και αν χάσουμε βαθμό από οφσαίντ γκολ με μοναδικό λάθος σε αγώνα;
Το αυτομαστίγωμα δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί πολλές φορές προηγήθηκε ο αντίπαλος με αντικανονική πράξη και χαναμε βαθμους και θυμάμαι λέγαμε οτι πρεπει να ειμασταν καλυτεροι, ο τάδε παίκτης δε κανει κτλ κτλ. Τότε δεν λέγαμε τόσο ότι άλλαξε η ροή του αγώνα εμείς. Μιλάω για μεμονωμένα λάθη.
Η διαιτησία κρινόταν και κρίνεται από τη συνολική παρουσία της σε αγώνα. Διότι η πρακτική επί χοντρού είναι να μην μπορείς ούτε φάση να σου κάνει ο άλλος. είτε με επόπτη είτε με φαουλ κοβόταν η προσπάθεια των άλλων.

Οι αντίπαλοι δεν αισθάνθηκαν σφαγή. ΟΚ μπήκε το γκολ, δε μπορέσαμε όμως μετά να δείξουμε κάτι είπανε, όχι όμως λόγω διαιτητη αλλά από την ποιότητα του αντιπάλου. Έχει σημασία αν αισθάνεται ο αντίπαλος ότι δεν τον άφησαν ή τον άφησαν.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Odi έγραψε: Όπως έγραψα και στο τόπικ του Ιβάν, όταν ο ΠΑΟΚ πλήρωνε από την τσέπη του το VAR, δεν τους βόλευε. Τώρα κλαίγονται.
................
10 τελικοί ακόμη ρε ΠΑΟΚ.
Τίποτε άλλο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:Τεράστια νίκη με εμφατικό τρόπο από δύσκολη έδρα.
Απο εκεί και πέρα, όπως λένε και οι Γιαννιώτες, δε φταίει ο οπαδός του ΠΑΟΚ για την είσοδο στην σκεπαστή,
γιατί ο καθένας αν είχε εισητήριο και δε μπορούσε να μπει θα απαιτούσε να μπει. Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν εισητήρια για τη σκεπαστή. Το τονίζω γιατί χθες στην ΕΡΑ το βράδυ σκίζαν τα ρούχα τους για τιμωρία και απαγόρευση μετακινήσεων. Έλεγαν είτε υπάρχει είτε όχι, πως πήγαν στα γιάννενα οι οπαδοί.
Το γκολ οφσάιντ. Ξεκάθαρα. Όπως και με τον Ατρόμητο. Το θέμα είναι ωστόσο όχι τόσο πως νοιώθω εγώ, ο σέρα, ο γιάπας, ο δημήτρης, ο αουρελιάνο, αλλά το θεμα είναι τι ώθησε τον επόπτη να έχει κατεβασμένο το σημαιάκι.
Αυτό πρέπει να μας απασχολεί και να αναλύουμε. Δλδ είναι αποτέλεσμα εκβιαστικής τακτικής της ΠΑΕ, είναι ανθρώπινο λάθος, είναι "συμπτωματικό" με τα ντέρμπυ μπροστά μας; Και αν χάσουμε βαθμό από οφσαίντ γκολ με μοναδικό λάθος σε αγώνα;
Το αυτομαστίγωμα δεν οδηγεί πουθενά. Γιατί πολλές φορές προηγήθηκε ο αντίπαλος με αντικανονική πράξη και χαναμε βαθμους και θυμάμαι λέγαμε οτι πρεπει να ειμασταν καλυτεροι, ο τάδε παίκτης δε κανει κτλ κτλ. Τότε δεν λέγαμε τόσο ότι άλλαξε η ροή του αγώνα εμείς. Μιλάω για μεμονωμένα λάθη.
Η διαιτησία κρινόταν και κρίνεται από τη συνολική παρουσία της σε αγώνα. Διότι η πρακτική επί χοντρού είναι να μην μπορείς ούτε φάση να σου κάνει ο άλλος. είτε με επόπτη είτε με φαουλ κοβόταν η προσπάθεια των άλλων.

Οι αντίπαλοι δεν αισθάνθηκαν σφαγή. ΟΚ μπήκε το γκολ, δε μπορέσαμε όμως μετά να δείξουμε κάτι είπανε, όχι όμως λόγω διαιτητη αλλά από την ποιότητα του αντιπάλου. Έχει σημασία αν αισθάνεται ο αντίπαλος ότι δεν τον άφησαν ή τον άφησαν.
Επειδη δεν ξερω που ακριβως ειχαμε εισητηρια.ειχαμε στο πεταλο και καποια στη σκεπαστη;;;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

O επίσημος ΠΑΟΚ είχε στο πέταλο.
Στη σκεπαστή είχε ο κόσμος που πήρε από ιντερνετ και μπουτίκ ΠΑΣ
Ε είχαν και ΠΑΟΚτσήδες αφού ήταν ελέυθερα. Το λένε οι ίδιοι οι ΠΑΣίτες
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

10 ακόμη,όλοι Τούμπα με Λάρισα!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:O επίσημος ΠΑΟΚ είχε στο πέταλο.
Στη σκεπαστή είχε ο κόσμος που πήρε από ιντερνετ και μπουτίκ ΠΑΣ
Ε είχαν και ΠΑΟΚτσήδες αφού ήταν ελέυθερα. Το λένε οι ίδιοι οι ΠΑΣίτες
Οκ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”