Συμφωνώ και με τον συνταγματάρχη αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι εξ ίσου και αυτό που υποπτεύεται ο Σεραφείμ...Sera4 έγραψε:αψογος αουρελιανε...αν και τα 2 σφυριγματα που πηραμε προσφατως (σε κυπελλο και πρωταθλημα) ηταν τοσο ευκολα να δωθουν, που προσωπικα δε μου βγαινει απο το μυαλο οτι προετοιμαζεται σφαγη σε 1 απο τα 2 επερχομενα ντερμπυ της τουμπας (αναλογα με το ποιος απο τους 2 βρυκολακες κρυβεται πισω απο αυτα θα το μαθουμε συντομα φανταζομαι)...ειναι και η καταντια του ελληνικου ποδοσφαιρου τετοια, που δε σε αφηνει πλεον να αποδεχτεις παραγοντες οπως η ανικανοτητα του χ ψ διαιτητη ή εποπτη ως πηγη των λαθων...Aureliano Buendia έγραψε:Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να εξετάζουμε το ζήτημα του σημερινού οφσάιντ, αλλά και της κάθε πιθανής λανθασμένης διαιτητικής απόφασης υπέρ ημών, υπό ένα πρίσμα αυτοκαθορισμού, όχι ετεροπροσδιορισμού.
Εξηγώ τι εννοώ:
Το τι λέει ο βόθρος κυρ-Σάββας, που ενσαρκώνει το λήμμα "ξεφτίλας", το γράφω στους όρχεις μου.
Εκεί όπου γράφω και τα ποστ του σιχαμένου Καραπαππά, εκεί όπου γράφω και τα πρωτοσέλιδα του "Γαύρου".
Το οφσάιντ στο περσινό κύπελλο με πλήγωσε επειδή εγώ δεν μπόρεσα να το χαρώ όπως ήθελα κι αυτό δεν συνέβη ούτε επειδή έπεσα θύμα πλύσης εγκεφάλου ούτε επειδή είμαι φυτό. Δεν μου αρέσει να κερδίζω με εύνοια. Ποτέ. Κανέναν. Ό,τι κι αν έχει γίνει πιο παλιά. Άλλο ζήτημα το ότι όταν βρέθηκα να μαλώνω με χανούμια και βάζελους για το περσινό κύπελλο, μας υπερασπίστηκα με λύσσα, το πιστεύω 101% ότι δεν έχω να αποδείξω τπτ σε κανέναν από αυτούς, ότι τις φωνές τους τις αντιμετωπίζω με όρους "εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι".
Κάποια ζητήματα, όμως, είναι εσωτερικής τάξης. Είναι τα εν δήμω. Είναι πράγματα που ενδέχεται να προβληματίσουν εμένα και την παρέα μου, που για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι ζήτημα ιερό, είναι θέματα που θα θίξω μόνο εδώ, στο φόρουμ με τους συνοπαδούς μου. Καμία υποχώρηση και λαβή για μαλακίες σε ποκίτες, έτερον εκάτερον. Αλλά μεταξύ μας θέλει κιμπαριά.
Τι συνέβη σήμερα λοιπόν; Σήμερα ο ΠΑΟΚ ήταν μια απόλαυση, έπρεπε να ρίξει 6 γκολ, δυστυχώς, πολύ δυστυχώς, το γκολ που άνοιξε το σκορ ήταν αντικανονικό. Ευτυχώς, πολύ ευτυχώς, η στεναχώρια μου αμβλύνθηκε από τη μαγική εμφάνιση και την απόλυτη κυριαρχία. Αν δεν είμασταν απόλυτοι κυρίαρχοι, και είχαμε κερδίσει μόνο χάρη σε αυτό το γκολ, εγώ θα ήμουν χάλια τώρα.
Ακόμη και τώρα, είμαι ένα κλικ λιγότερο χαρούμενος απ' όσο θα ήμουν κανονικά. Edit: Εδώ διαφωνώ!
Η νίκη μας θεωρώ ότι είναι δίκαιη, η εμφάνιση σαρωτική.
Και στα αρχίδια μου τι θα πούνε ή δεν θα πούνε οι αλλόθρησκοι.
Έχω μυαλό και μάτια για να κρίνω ο ίδιος πότε θα νιώσω αμήχανα και σε ποιο βαθμό θα βιώσω αυτή την αμηχανία.
Τι δεν μπορώ να ακούω από εμας τους ίδιους; Ότι "ναι αλλά δεν λέτε για το χέρι μετά και για το οφσάιντ του Λημνιού" (πέραν του ότι το οφσάιντ δεν έβγαζε τετ-α-τετ τον Λημνιό, αλλά αυτό είναι αδιάφορο). Δεν μπορώ μεταξύ μας να παριστάνουμε ότι μια φάση στο 0-0 είναι ίδια με κάποια φάση μετά από το 0-1 που δεν έπρεπε να μετρήσει. Δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε αυτά.
Αρκεί το "είμασταν ανώτεροι, κερδίσαμε δίκαια, έγινε και μια μαλακία, τι να κάνουμε, πάμε παρακάτω, στα αρχίδια μας ο μ@λ@κ@ς ο Σάββας".
Κατά τα λοιπά, η ομάδα ήταν όνειρο σήμερα. Όνειρο.
Και αυτό μου προκαλεί τη μεγαλύτερη αισιοδοξία.
παρολα αυτα ως ΠΑΟΚτσηδες παντα αισθανομαστε και θα συνεχισουμε να αισθανομαστε ασχημα απεναντι σε τετοια περιστατικα...δεν ειναι στη φυση μας ουτε να στρουθοκαμηλιζουμε ουτε να το παιζουμε τρελιτσα...

Τον γκάγκστερ τον "φοβάμαι" δε περισσότερο απ το κήτος, γιατί είναι πολύ πιο ύπουλος, δεκαετίες τώρα...

Υ.Γ. Επίσης δεν "πληγώθηκα" καθόλου με το off side στο Κύπελλο, επειδή ήταν φάση οριακή-πόντων και αποκλείω να το είδε και να μην το σφύριξε ένας τόσο εύθικτος διαιτητής, που την άλλη μέρα άλλαξε δουλειά, παραιτούμενος...