Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Θα διαφωνήσω αδερφέ Gabriel Laki-goal, αλλιώς ακούγεται πιστεύω ο ΠΑΟΚ με 20.000 μέλη και αλλιώς ακούγεται ο ΠΑΟΚ με 20.000 μετόχους. Στην ουσία βέβαια είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, αλλά μιλώ για το πως χτυπάει στο αυτί του καθενός.
sunrise

ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση από sunrise »

Καλημέρα σας.
Μένω στην Ηγουμενίτσα η οποία δεν έχει δυστυχώς Marfin Bank.
Αναγκαστικά έπρεπε να φύγω να κάνω 110km να πάω και αλλά τόσα να γυρίσω για να φτάσω στα Γιάννενα. Με πολύ κόπο κατάφερα και δεν δούλευα εκείνη την μέρα για να προλάβω να πάω. Πληροφοριακά στο κατάστημα στα Γιάννενα μου είπαν ότι μέχρι την Δευτέρα είχαν πάρει μετοχές 30 άτομα συνολικά από εκεί.

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν φίλαθλοι του Παοκ που περνάνε μπροστά από μια Marfin κάθε μέρα για να πάνε στην δουλεία τους η για να πιούνε τον καφέ τους δεν κάνουν τον κόπο να μπούνε και να βάλουν 20 ευρώ. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε το εγχείρημα της διοίκησης, γιατί είμαστε κολλημένοι μες το μυαλό μας και περιμένουμε τον μεγαλομέτοχο που θα έρθει να βάλει τα όμορφα ευρουλάκια του και θα πάρει τον Παοκ. Το θέμα είναι παιδία ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Εύκολα ξεχάσαμε ότι πριν 2 χρόνια φωνάζαμε για τις διορισμένες από το κράτος διοικήσεις που χρέωσαν την ομάδα μας. Και τώρα που έφτασε η στιγμή να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε ………. σφυρίζουμε αδιάφορα. Εγώ θα σώσω τον Πάοκ? Τα 20 ευρώ τα δικά μου θα κάνουν την διάφορα? Ας πάρουν οι επιχειρηματίες 100,000 ευρώ και μια χαρά όλα.

Εγώ όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη το πρωί λέω στον εαυτό μου ότι έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι στην εξυγίανση της ομάδας. Έκανα το χρέος μου απέναντι στην ομάδα. Μπορεί να μην έβαλα πολλά (200 ευρω), αλλά αυτά μπορούσα και αυτά έβαλα. Εσείς οι υπόλοιποι όταν τελειώσει η αύξηση και η ομάδα μείνει εκτός ουεφα και κοιταχτείτε το πρωί στον καθρέφτη τι θα πείτε στον εαυτό σας??????????

Και για να μην αφήσω απ’ έξω και τους βουλευτές – επιχειρηματίες – επαγγελματίες παοκτσήδες – δημοσιογράφους - ……….. Ωραία η λεζάντα χωρίς χρήματα. Που είστε τώρα????? Δεν μπαίνετε ΚΑΝ στην λογική ότι ας πληρώσω και κάποια ευρώ για την διαφήμιση που έκανα τόσα χρόνια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι ένας από τους λόγους που έρχομαι στο μαγαζί σου ( οποίας μορφής και αν είναι αυτό από περίπτερο μέχρι βουλευτική έδρα) και δεν πάω στον άλλο είναι ότι είσαι παοκτσης ( η τουλάχιστον δηλώνεις ότι είσαι).

Όταν υπάρχουν Παοκτσηδες του εξωτερικού που ψάχνουν να βρουν πρεσβείες μπλέκουν με γραφειοκρατία για να βοηθήσουν την ομάδα δεν υπάρχει
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

αυτό λέω φιλαράκι. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ. Οπότε τζάμπα περιμένουμε τα μεγάλα κεφάλια. Πριν λίγο καιρό κάποιοι λέγανε πως περιμένουν τον Σαχπαζίδη και μετά θα πάνε και αυτοί. Εγώ αυτό που έγραψα τότε και το ξαναλέω είναι οτι εμείς πρέπει να οδηγήσουμε τον κάθε Σαχπαζίδη στην ΑΜΚ και όχι το αντίθετο
Άβαταρ μέλους
Mitsos_north

Δημοσίευση από Mitsos_north »

Σημαντική είναι η συμμετοχή.Να μην κάνει ο κάθε μπάτμαν κουμάντο στην ομαδα αλλά να κάνουμε εμείς.Γι αυτό ένας μεγάλος αριθμός μελών σημαίνει μεγαλύτερη επιρροή του λαού στην ομάδα και σταθερότητα.Τα λεφτά είναι το τελευταίο.

Μπράβο στον φίλο από Ηγουμενίτσα και σε αυτούς από το εξωτερικό.Πραγματικοί ΠΑΟΚτσήδες.Όσοι από εσάς ακόμα επιδίδεστε σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και αρνητικές απόψεις είστε άξιοι της μοίρας σας και δε θα πρέπει καν να απαιτείτε από τον ΠΑΟΚ μετά από αυτήν την ΑΜΚ.Για εμένα δε έχετε αυτό το δικαίωμα σε αντίθεση με όποιον έγινε μέτοχος.

υ.γ.Αύριο θα πάω να ξαναπάρω μετοχές να στρογγυλοποιήσω το ποσό.10 ευρώ θα βάλω,τι θα φοβηθώ?εδώ είναι που ταιριάζει το "ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ".Για εμένα δουλέυουν και θα ξαναπάω την Παρασκευή και θα βάλω και άλλα 3 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Re: ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση από Petm »

sunrise έγραψε:
Όταν υπάρχουν Παοκτσηδες του εξωτερικού που ψάχνουν να βρουν πρεσβείες μπλέκουν με γραφειοκρατία για να βοηθήσουν την ομάδα δεν υπάρχει
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

Ευχαριστώ.
αν η πρεσβεία είναι προσβάσιμη από εκεί που μένεις (που στους περισσοτερους θα είναι), δεν υπάρχει καμια γραφειοκρατία φιλε μου. είναι πολύ απλό και παίρνει 1 λεπτό. αυτά
sunrise

Δημοσίευση από sunrise »

Κάποιος φίλος έγραψε ότι έκανε μια ώρα δρόμο για να φτάσει στην πρεσβεία και κάπου αλλού διάβασα ότι για την πιστοποίηση της ταυτότητας σου χρειάζεσαι και 20 ευρω. Αυτό που λέω είναι ότι αυτά τα παλικαριά έκαναν το χρέος τους, γιατί δεν υπολόγισαν χρόνο και επιπλέον χρήματα και μπράβο τους.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Manolis4 έγραψε:Πήγα σήμερα στο κατάστημα της Marfin στην Γρ.Λαμπράκη στον Πειραιά με την κοπέλα μου και μία φίλη μου..Ο υπεύθυνος ήταν πολύ προσκολλημένος με τις ακριβείς οδηγίες και δεν δέχτηκε τον λογαριασμό της Forthnet και της Tellas που είχα εγώ και η φίλη μου που βεβαίωνε το ΑΦΜ και την διεύθυνση μας..Μάλιστα μας είπε ότι και βεβαίωση του ΑΦΜ να του φέρουμε δεν θα την δεχθεί γιατί η εγκύκλειος αναφέρει μόνο εκκαθαριστικό ή λογαριασμό της ΔΕΗ..Εγώ δεν διαθέτω ούτε το ένα ούτε το άλλο γιατί δεν έχω κάνει εκκαθαριστικό και ο λογαριασμός δεν έρχεται στο όνομα μου..Η κοπέλα μου με το εκκαθαριστικό της εφορίας εξυπηρετήθηκε κανονικά..Θα ψαχτώ και σε άλλα καταστήματα που ίσως να είναι πιο χαλαρά αλλιώς θα πείσω όποιον έχει εκκαθαριστικό να βάλει και για μένα..Δυστυχώς δεν με κόβω να γίνομαι μέτοχος προσωπικά..Θα έχουν όλοι οι αλλόθρησκοι φίλοι μου και η οικογένεια μου και εγώ όχι..Η MARFIN ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ.....
δεν έβαζες μια φωνή ρε Μανώλη, πειραια ημουν σημερα για δουλεια, να τα λεγαμε ενα χερακι με το τραπεζικο λαμογιο που εμπλεξες......
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Δεν το είπα για σένα αδερφάκι. Εσύ είχες ξηγηθεί και τότε! Γενικότερα το λένε πολλοί, οχι μόνο εδω στο φόρουμ, αλλά και έξω.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Από την περασμένη Παρασκευή τα ΠΑΟΚια του εξωτερικού δεν μπορούν να αγοράζουν μετοχές καθώς έληξε η ημερομηνία.
Τώρα μείναμε μόνοι μας..

Αντε να σας δω.. 4 μερούλες, πρέπει να γίνει sold οut στις τράπεζες κι αυτές να κλείνουν τα βράδια από τον κόσμο..
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

agave έγραψε:αυτό λέω φιλαράκι. ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΚΙΝΗΤΡΑ. Οπότε τζάμπα περιμένουμε τα μεγάλα κεφάλια. Πριν λίγο καιρό κάποιοι λέγανε πως περιμένουν τον Σαχπαζίδη και μετά θα πάνε και αυτοί. Εγώ αυτό που έγραψα τότε και το ξαναλέω είναι οτι εμείς πρέπει να οδηγήσουμε τον κάθε Σαχπαζίδη στην ΑΜΚ και όχι το αντίθετο
ΣΩΣΤΑ - ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΣΩΣΤΑ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

free4 έγραψε:Από την περασμένη Παρασκευή τα ΠΑΟΚια του εξωτερικού δεν μπορούν να αγοράζουν μετοχές καθώς έληξε η ημερομηνία.
Τώρα μείναμε μόνοι μας..

Αντε να σας δω.. 4 μερούλες, πρέπει να γίνει sold οut στις τράπεζες κι αυτές να κλείνουν τα βράδια από τον κόσμο..
Οποιος απο το εξωτερικο θελει, μπορει ακομα να αγοραζει μετοχες μεσο συγγενων στην Ελλαδα.Εγω εστειλα 100 ευρο στον πατερα μου,(ειναι 74 χρονων) και μου πηρε σημερα αλλες 300 μετοχες.
Οποιος θελει μπορει.
Κατω απο 10.000 μετοχοι θα ειναι μεγαλη αποτυχια.
Θα γελανε οι αλλοθρησκοι μαζι μας.
Ντου στης τραπεζες ολοι.Τα καλυτερα ερχονται

:x :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Τελικα κι ενω εχουμε λιγες μερες ακομη για το κλεισιμο της ΑΜΚ, βλεποντας τα νουμερα που εδωσε πιο πανω ο αδερφος sakisPAOK1926sweden σκεφτομαι οτι για να μην εβαλε, τουλαχιστον ο Σαχπατζιδης ουτε ενα Ευρω, κατι αλλο συμβαινει... Κατι το οποιο εχει να κανει με το αμεσο μελλον. Δυστυχως δε μπορω να προσδιορισω το τι ειναι αυτο...

Αλλα δε μπορει να μην εβαλε κανενας "μεγαλος" εστω και 1000 Ευρω για την αυξηση...κατι συμβαινει, ειμαι σχεδον σιγουρος...
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Eγω πιστευω,οτι θα βαλουν στο τελος.Αλλιως θα λεγανε ολοι,ασε αφου βαζουν οι λεφταδες εμεις δεν χρειαζομαστε.
Για τον Σαχπατζιδη ειμαι σιγουρος,γιατι το ειπε και ο Ζαγορακης.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μακαρι να ειναι αυτος ο λογος Αδαμ...θα δουμε τη Δευτερα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”