ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD
Φαβορι για βασικος εναντι του Κανιας θεωρειται ο Σαχοφ.Λογικα στο 6 ο Μαουρισιο.
Ηρθε η στιγμη ο Σαχοφ να δωσει το καλυτερο του εαυτο.
Ηρθε η στιγμη ο Σαχοφ να δωσει το καλυτερο του εαυτο.
- paoki_sweden
Golara o Shakov avrio. Pame PAOKARA PAME ARROSTIA megali. Aintaaaaa PAOKaaaara
- ΑποστόληςΑ
Η βροχή στα Γιάννινα θα σταματήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής. Από τις 11 και μετά δεν θα υπάρχει βροχή.
- Petros1988
Νίκη έστω και 0-1 άπω δω και πέρα στα λίγα ματς που μείνανε κοιτάμε μόνο τους βαθμούς τίποτα άλλο δε θέλω ούτε μπάλαρα ούτε εμφανίσεις κ.τ.λ μόνο νίκες! Όποιος χάσει τους λιγότερους βαθμούς θα πάρει το Πρωτάθλημα τώρα θα νιώσουνε οι παίκτες πραγματικά την πίεση εμείς πρέπει να τους στηρίξουμε και σε όλα ματς η Τούμπα να είναι κατάμεστη!
- Παλαιολόγος
αυτοί οι πυρσοί ελπίζω να πήγαν μόνο για την υποδοχή,μην δούμε τπτ στο γηπεδο που θα χαροποιησει τους αντιπαλους μας και θα καταδικασει την ομαδα.
Θα κερδίσουμε και η προβοκάτσια δε θα περάσει, το άλλο θα έρθει x,

- Παλαιολόγος
πρεπει να μπουν δυνατα απο το πρωτο δευτερολεπτο,ο ΠΑΣ δεν ειναι παιξε γελασε.το δε ματς ειναι τελικος,γιατι θα υπαρχουν απωλειες στο αλλο ντερμπι
Η βροχή πάντως θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα...
http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_for ... tParameter
Σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες δυνάμεις εφ όσον το τερέν είναι βαρύ...
Ελπίζω να είμαστε αυτοί που θα τις έχουμε και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη...

http://www.poseidon.hcmr.gr/weather_for ... tParameter
Σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερες δυνάμεις εφ όσον το τερέν είναι βαρύ...
Ελπίζω να είμαστε αυτοί που θα τις έχουμε και να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη...

Βροχη βλεπω εδω μονο νωρις το πρωι. Ποση ωρα λετε να θελει για να απορροφηθει και να μην ειναι σα λιμνη;
ο Αρκαδοποντιος στο κειμενο του αναφερει: "...προηγείται ένα παιχνίδι στα Ιωάννινα όπου καλούνται οι φίλοι του ΠΑΟΚ να μεταβούν έστω και αν δεν έχουν εισιτήριο, σε αγώνα που αν ανάψει ένας πυρσός κινδυνεύει η ΤΟΥΜΠΑ για τον συγκεκριμένο αγώνα..."
Αν καταλαβαινω καλα, λεει πως υπαρχουν "περιεργα" καλεσματα που αποσκοπουν σε ντραβαλα και τιμωρια μας.
Θα επαναλαβω λοιπον το σχολιο μου για καποιον λιγες σελιδες πριν στο παρων τοπικ, ο οποιος εχει εγγραφει το 2009, εχει μολις 2 δημοσιευσεις και η 2η δημοσιευση του ηταν για να μας πει οτι οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ για το παιχνιδι ειναι "να χαμε να λεγαμε" "και καλα μοιραστηκαν τα εισητηρια" "καλυπτει τον κωλο της η ΠΑΕ" και θα ειαμστε πολλοι μεμονωμενοι και με λιγα λογια αυτο που λεει ο Αρκαδοποντιος: "ελατε Γιαννινα και ας μην εχετε εισητηριο, αγνοηστε τις ανακοινωσεις της ΠΑΕ" (που μεχρι και ο ιδιος ο Σαββιδης εκανε παρακληση). Απορω πως εγκριθηκε τετοιας φυσης 2ο ποστ απο τους mods και απορω που το βλεπετε νορμαλ. Αρχικα ελεγα πως ισως και να ειμαι υπερβολικος, διαβαζοντας ομως και τη φραση του Αρκαδοποντιου μου ηρθε "φωτογραφια" το εν λογω ποστ.
Αν καταλαβαινω καλα, λεει πως υπαρχουν "περιεργα" καλεσματα που αποσκοπουν σε ντραβαλα και τιμωρια μας.
Θα επαναλαβω λοιπον το σχολιο μου για καποιον λιγες σελιδες πριν στο παρων τοπικ, ο οποιος εχει εγγραφει το 2009, εχει μολις 2 δημοσιευσεις και η 2η δημοσιευση του ηταν για να μας πει οτι οι ανακοινωσεις της ΠΑΕ για το παιχνιδι ειναι "να χαμε να λεγαμε" "και καλα μοιραστηκαν τα εισητηρια" "καλυπτει τον κωλο της η ΠΑΕ" και θα ειαμστε πολλοι μεμονωμενοι και με λιγα λογια αυτο που λεει ο Αρκαδοποντιος: "ελατε Γιαννινα και ας μην εχετε εισητηριο, αγνοηστε τις ανακοινωσεις της ΠΑΕ" (που μεχρι και ο ιδιος ο Σαββιδης εκανε παρακληση). Απορω πως εγκριθηκε τετοιας φυσης 2ο ποστ απο τους mods και απορω που το βλεπετε νορμαλ. Αρχικα ελεγα πως ισως και να ειμαι υπερβολικος, διαβαζοντας ομως και τη φραση του Αρκαδοποντιου μου ηρθε "φωτογραφια" το εν λογω ποστ.
- Petros1988
Πολύ δύσκολο μάτς θέλει προσοχή και δύναμη!Νίκη έστω και με 0-1!
Αιντε ρε μαγκες, να ξυπνησουμε και αυριο στην κορυφη!!
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα γμτ μου!
Παμε ρε ΠΑΟΚαρα γμτ μου!
-
Αιντε ομαδαρα μου πάρε το διπλό... Κόμπος το στομάχι μου το φοβαμαι το ματς πάρα πολυ δεν ξερω γιατί... Το παίρνουμε και ανεβάζουμε ακόμα 10% τις πιθανότητες μας...
Έχουμε λυσσάξει με το σημερινό ματς. Βρεθήκαμε στην κορυφή και χάσαμε την ψυχραιμία μας. ΔΕΝ παίζεται ούτε το μισό, ούτε το ολόκληρο πρωτάθλημα σήμερα. Υπάρχουν 33 "διαθέσιμοι" βαθμοί μέχρι το τέλος.