ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02-15:00, NS2HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, 04/02, 15:00, NS2

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Ρέι , Πασχαλάκης , Μάτος , Αζεβέδο , Μαλεζάς , Κρέσπο , Βαρέλα , Κάνιας , Μαουρίσιο , Σάκχοφ , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Βιεϊρίνια , Κάμπος , Μακ , Λημνιός , Κουλούρης , Πρίγιοβιτς .
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε θελει τυμπανοκρουσιες...ηρεμια απο κοσμο,ομαδα για να παρουμε το ματς..

Μη δωσει κανεις δικαιωμα να πιανουν στο στομα τους τον ΠΑΟΚ!!!

Πας παιζεις μπαλα και παιρνεις το ματς.μην απαντησουμε σε προκλησεις.

Υ.γ.το video της ΠΑΕ ειναι ολα τα λεφτα...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

cellophan έγραψε:
sic-4 έγραψε:
fr3netic έγραψε:Εχουμε πάρει τόσοι πολλοί εισητήρια στην μεγάλη κερκίδα που καλό θα είναι να μας βάλουν στο άλλο πέταλο.
Οι ανακοινώσεις να χαμε να λεγαμε και καλα μοιράστηκαν τα εισητήρια καλύπτει τον κώλο της η ΠΑΕ καλά κάνει.
Εμείς θα είμαστε εκεί σαν μεμονομένοι κανένας δεν μπορεί να μας απαγορεύσει την αγόρα εισητηρίου και την είσοδο στο γήπεδο.Απλά θα είμαστε πολλοί μεμονομένοι :D
Μου κανει εντυπωση καποιος που εκανε εγγραφη το 2009 να εχει το 2ου ποστ τωρα. Και μου κανει εντυπωση γιατι στο ποστ αυτο ΙΣΩΣ υποβοσκει και κατι λιγο επικινδυνο. Απαξιωνεται κατα καποιον τροπο η σταση της ΠΑΕ που καλει να ειμαστε προσεκτικοι (να 'χαμε να λεγαμε, καλυπτει τον κωλο της), την στιγμη που μεχρι και ο ιδιος ο Ιβαν απηυθυνε προσωπικη παρακληση. Δεν θα μου εκανε τοση εντυπωση το ποστ αν δεν υπηρχε και το αξιοπεριεργο των 2 δημοσιευσεων σε 9 χρονια. Μπορει και να ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.
Εγώ πάλι αγχώνομαι με τα 258 posts την μέρα. Θα το κοιτάξω όμως και θα βελτιωθώ...... :D
αν δεν ειχες αυτο το αγχος, ισως να διαβαζες οτι αυτο που σχολιασα κυριως δεν ηταν ο αριθμος των posts
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μου κανει εντυπωση καποιος που εκανε εγγραφη το 2009 να εχει το 2ου ποστ τωρα. Και μου κανει εντυπωση γιατι στο ποστ αυτο ΙΣΩΣ υποβοσκει και κατι λιγο επικινδυνο. Απαξιωνεται κατα καποιον τροπο η σταση της ΠΑΕ που καλει να ειμαστε προσεκτικοι (να 'χαμε να λεγαμε, καλυπτει τον κωλο της), την στιγμη που μεχρι και ο ιδιος ο Ιβαν απηυθυνε προσωπικη παρακληση. Δεν θα μου εκανε τοση εντυπωση το ποστ αν δεν υπηρχε και το αξιοπεριεργο των 2 δημοσιευσεων σε 9 χρονια. Μπορει και να ειμαι υπερβολικος αλλα πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι.[/quote]

Εγώ πάλι αγχώνομαι με τα 258 posts την μέρα. Θα το κοιτάξω όμως και θα βελτιωθώ...... :D[/quote]

αν δεν ειχες αυτο το αγχος, ισως να διαβαζες οτι αυτο που σχολιασα κυριως δεν ηταν ο αριθμος των posts[/quote]

Το σχόλιο σου, σχόλιο σου Sic και το σχόλιο μου, σχόλιο μου. Μην αγχώνεσαι, συμβαίνει αυτό στις συζητήσεις. Η μια να πυροδοτεί κάποια άλλη. Φιλικά σου μιλάω, μη με παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ρε συ, το σχολιο μου ελεγε κατι συγκεκριμενο. Ειπα μαλιστα και δυο φορες οτι ΙΣΩΣ και οτι μπορει να ειμαι και υπερβολικος αλλα ας εχουμε το νου μας. Το σχολιο σου ηταν ασχετο με αυτο που σχολιασα.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Ειναι προφανές ότι κατι συνέβη, το οποίο δεν γνωρίζουμε αλλά και δεν θελουν να μας πούνε. Διαφορετικά δεν εξηγείται πως εξαντλήθηκαν 800 εισιτήρια τα οποία ποτέ δεν κυκλοφόρησαν!!! Ολα εγιναν μέσα σε μια - δυο ώρες. Ενώ από την ΠΑΕ ενημέρωναν ότι τα εισιτήρια της θύρας 7 θα διατίθενται από εκδοτήριο έξω απ' τη θύρα την ημέρα του αγώνα, ξαφνικά βγήκε ανακοίνωση ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν. Προφανώς οι δύο ΠΑΕ και η αστυνομία συμφώνησαν, για να αποφευχθούν προβοκάτσιες, να δωθούν τα εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να τα διαθέσει αυτή, στους συνδέσμους. Αυτή βέβαια η διαδικασία είναι παράνομη, αφού όταν προκειται για μετακίνηση μεμονωμένων οπαδών τα εισιτήρια διατίθενται από τη γηπεδούχο ομάδα, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Μακάρι όλα να πανε καλά.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

sic-4 έγραψε:Ρε συ, το σχολιο μου ελεγε κατι συγκεκριμενο. Ειπα μαλιστα και δυο φορες οτι ΙΣΩΣ και οτι μπορει να ειμαι και υπερβολικος αλλα ας εχουμε το νου μας. Το σχολιο σου ηταν ασχετο με αυτο που σχολιασα.
Ακριβώς αυτό σου εξηγώ ρε Sic. Μην τρελλένεσαι. Έκανες ένα σχόλιο, πιάστηκα από ένα τμήμα του και έκανα το δικό μου. Δεν έκρινα το δικό σου σχόλιο..... :D
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Γαμω τα εισιτηρια μου και γαμω την τρελα μου μεσα!!!....Καλυτερα να εβγαζε ανακοινωση ο Βασιλειαδης και να απαγορευε τη μετακινηση!!!...

Παιζουμε τον αγωνα της χρονιας,το εχετε καταλαβει?...Οσοι πηραν...πηραν!!!Να πανε με το καλο....να φερουν το διπλο χωρις προβληματα,πυρσους και οτιδηποτε αλλο μπορει να προκαλεσει προβληματα στην ομαδα και να γυρισουν με το καλο!!

Και 10000 εισιτηρια να ειχαμε καποιοι θα εμεναν απ"εξω!!!

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

Προστατέψτε την ομάδα όσοι είστε μέσα. Και κυρίως αν πάει στραβά το ματς και χάσουμε, ω μη γένοιτο.
έχουμε γαβρούλη και κούλα εδώ.
Φωνή και λαρύγγι εμείς, ο Σαββίδης ξέρει τι να κάνει από κει και πέρα.

άιντε ΠΑΟΚάρα!
xaotikos

Δημοσίευση από xaotikos »

Για να δούμε, ελπίζω να μην φάμε ήττα και το δούμε από καφετέρια...
Αλλά θέλει προσοχή χωρίς πολλά πολλά, παίρνεις το τριποντακι κύριος και φεύγεις.

Υ.Γ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ :)
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δύο πράγματα με αγχωνουν για αύριο :

1. Ο κόσμος μας που θα βρίσκεται στη σκεπαστη( όπως εγώ )
2. Ο καιρός. Από χτες δεν έχει σταματήσει να βρέχει. Για λασπομαχια πάμε...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

xrisitsapa έγραψε:Δύο πράγματα με αγχωνουν για αύριο :

δεν νομιζω ο ΠΑΟΚ α=να φερει ευθυνη για τον κοσμο ,εκτος απο τους 800...δηλαδη αν αναψουν πυρσους οι γιανιωτες θα την πληρωσουμε εμεις?? δεν στεκει...
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

xaotikos έγραψε:Για να δούμε, ελπίζω να μην φάμε ήττα και το δούμε από καφετέρια...
Αλλά θέλει προσοχή χωρίς πολλά πολλά, παίρνεις το τριποντακι κύριος και φεύγεις.

Υ.Γ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΓΗΠΕΔΑ :)
τουλάχιστον να συντονιστούμε να παμε στις ιδιες καφετέριες...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
pappas

Δημοσίευση από pappas »

Αν δεν εχετε ενημερωθεί, μη γράφετε οτι ναναι. Το γηπεδο φετος δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Δεν υπαρχει πλεον καμια λασπομαχια. Το οτι ριχνει καρεκλες δυο μερες τωρα κ θα βρεχει κ αυριο μπορεί να το κανει βαρυ. Αυτό ειναι αλλο θεμα... θα το διαπιστωσετε κ μονοι σας αυριο.

Επεξεργάστηκε.Κοιτάξτε μην πάτε και πολλοί στο γήπεδο μην μας γυρίσει το μάτι και σας αφήσουμε απ έξω.Ο Πόνος σου βαρύς θα είναι αύριο και το αφεντικό σου θα στεναχωρεθεί.Αλλά τουλάχιστον θα δεις τον μεγάλο ΠΑΟΚ από κοντά. Odi.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

pappas έγραψε:

Αν δεν εχετε ενημερωθεί, μη γράφετε οτι ναναι. Το γηπεδο φετος δεν εχει καμια σχεση με τα προηγουμενα χρονια. Δεν υπαρχει πλεον καμια λασπομαχια. Το οτι ριχνει καρεκλες δυο μερες τωρα κ θα βρεχει κ αυριο μπορεί να το κανει βαρυ. Αυτό ειναι αλλο θεμα... θα το διαπιστωσετε κ μονοι σας αυριο.

Επεξεργάστηκε.Κοιτάξτε μην πάτε και πολλοί στο γήπεδο μην μας γυρίσει το μάτι και σας αφήσουμε απ έξω.Ο Πόνος σου βαρύς θα είναι αύριο και το αφεντικό σου θα στεναχωρεθεί.Αλλά τουλάχιστον θα δεις τον μεγάλο ΠΑΟΚ από κοντά. Odi.
Δεν ξέρω για ποιον τα λέτε αυτά, αλλά ας απαντήσω.Λόγω δουλειάς μένω εδώ και ένα χρόνο στα Γιάννενα και προφανώς θα πάω αύριο να δω την Παοκαρα. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πολλοίστην σκεπαστη. Ελπίζω να μην έχουμε καμιά προβοκάτσια γιατί πολλά γίνονται.
Από τους γαυρους όλα να τα περιμένεις.
Όσον αφορά το γήπεδο, οι ίδιοι οι Γιαννιωτες μου είπαν ότι αν συνεχίσει έτσι, αύριο μετά το 30 θα είναι χωράφι. Δεν έχω πάει φέτος για να ξέρω ο ίδιος. Εσύ που τα λες αυτά έχεις πάει;
Τώρα τα άλλα για αφεντικά και τα λοιπά ελπίζω να μην απευθύνονταν σε μένα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”