Στα χαφ εννοειται οτι θελω τερας τυπου εντοι ρε συ. Εδω τον ντιοπ της κουλας ζηλευαprist64 έγραψε:Και επι τη ευκαιρια,τι DM θα προτιμουσατε στον Π.Α.Ο.Κ.?Aureliano Buendia έγραψε:@prist
Ο απολαυστικός παικταράς Μαρσέλ έπαιξε DM στην πενταετία του στη Μίλαν, αλλά στην Τσέλσι και στην Εθνική Γαλλίας ήταν σταθερά CB.
Ενα θηριο σαν τον Ντεσαγι ¨η ενα κοντοπουτανο σαν τον Ντεσαμπ?
Dimg4 εσυ εξαιρεισαι,ξερω τις.......προτιμησεις σου.
Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
- kataramenos5
Dimg4 έγραψε:Παλαιολογε μια ερωτηση. Γιατι γραφεις ολες τις ομαδες με μικρα "ατρομητος, ολυμπιακος κλπ" αλλα την κουλα ΑΕΚ?

- ΑποστόληςΑ
Οι ομάδες που το όνομά τους προέρχεται από αρχικά γράφονται με κεφαλαία: ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, ΠΑΟ κλπ.
- Παλαιολόγος
και την ΑΕΛ με κεφαλαια την γραφω
βασικα κατα κανονα,δεν το κανω και παντα
επειδη λογικα ειναι αρτικολεξα και γραφουμε ετσι τον ΠΑΟΚ,ε μου βγαινει και το ΑΕΛ και ΑΕΚ κεφαλαια,οπως και το ΠΟΚ
γενικα τπτ εσκεμμενα δεν γινεται
και με ενοχλει να βλεπω κατι ΑΡΗΣ
οπως κατι εσκεμμενα παοκ με μικρα κ.λπ
απο την αλλη καποιος που θα γραψει παοκ με μικρα χωρις να το κανει ομως εσκεμμενα,για να μειωσει δηλ δεν με ενοχλει
μπορει και σε μενα να συμβει καποια φορα,δεν αποκλειεται,αφου γενικα δεν τηρω του κανονες στιξης,ορθογραφιας στο forum,μονο τα βασικα
επειδη λογικα ειναι αρτικολεξα και γραφουμε ετσι τον ΠΑΟΚ,ε μου βγαινει και το ΑΕΛ και ΑΕΚ κεφαλαια,οπως και το ΠΟΚ
και με ενοχλει να βλεπω κατι ΑΡΗΣ

απο την αλλη καποιος που θα γραψει παοκ με μικρα χωρις να το κανει ομως εσκεμμενα,για να μειωσει δηλ δεν με ενοχλει
μπορει και σε μενα να συμβει καποια φορα,δεν αποκλειεται,αφου γενικα δεν τηρω του κανονες στιξης,ορθογραφιας στο forum,μονο τα βασικα
ο ουκρανος που πηραμε περα απο το γεγονος οτι ειναι το 97 και εμεις παιζουμε στην κ20 με φορ το 2000 και το 99 ,πριν 10 μερες απορριφθηκε απο παναιτωλικο... επιπλεον φορ- παικτης απο την ναουσα που δοκιμαστηκε στην ντορτμουυντ κατεληξε στον ατρομητα...
Ενταξει μανατζεροδουλειες ειναι αυτες,δεν νομιζω να πιστευει κανεις πως τον πηραμε με προοπτικη για την πρωτη ομαδα.
Μυριζει μανατζεροδουλοεα εκτος κ αν Θ ανεβει στην Α ο γκαργκα αντί κουκουρη αλλα δεν το βλεπω
Στην ετ3 ειπανε οτι ο Σαχοφ ζητησε να παιζει περισσοτερο.
Απορω με τον Γιωργη γιατι αφησε παραθυρο για μεταγραφη. Αν πχ φερει επιθετικο θα καθεται στον παγκο, αφου ο Πριγιο δεν βγαινει με τπτ, ενω ο Μακ εχει υψηλο ενοικιο.
Απορω με τον Γιωργη γιατι αφησε παραθυρο για μεταγραφη. Αν πχ φερει επιθετικο θα καθεται στον παγκο, αφου ο Πριγιο δεν βγαινει με τπτ, ενω ο Μακ εχει υψηλο ενοικιο.
- nikospaok66
Ρε παιδιά ο Νιγηριανός καλός φαίνεται. Δεν μπορούμε να δούμε από το forum των οπαδών της ομάδας του γιατί έμεινε ελεύτερος. Και ο γάλλος ο αμυντικός μέσος καλός φαίνεται.
Σάχοφ: Δεν ζήτησα να φύγω από τον ΠΑΟΚ, αλλά να παίζω περισσότερο
Για τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Εβγέν Σάχοφ. Ο Ουκρανός μέσος τα διέψευσε και ξεκαθάρισε πως αυτό που ζήτησε, είναι να παίζει περισσότερο.
Ο 27χρονος τοποθετήθηκε ακόμα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή (4/2, 15.00) στους Ζωσιμάδες, ενώ πρόσθεσε: "Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε".
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
Για το αν είναι ο άνθρωπος του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ λόγω των καλών εμφανίσεών του στον θεσμό:
«Ακόμα δεν το πήραμε, αν το ξαναπάρουμε ίσως μου βγει αυτό το όνομα».
Για τη διάθεση που υπάρχει μετά την άνοδο στην κορυφή:
«Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη όταν είσαι στην πρώτη θέση, αλλά και η πίεση είναι ανάλογη. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».
Για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα δεν είναι και τόσο διαφορετική από πέρσι, σε κάθε ομάδα έρχονται και φεύγουν παίκτες. Στόχος μας είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα, το θέλαμε και πέρσι αλλά φέτος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχουν αποτελέσματα στα παιχνίδια».
Για το που θα κριθεί η μάχη του τίτλου:
«Ο τίτλος θα κριθεί στη νοοτροπία της ομάδας. Για παράδειγμα τώρα που παίζουμε με τον ΠΑΣ δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα και το πρωτάθλημα».
Για το γεγονός ότι έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος και αν αληθεύει η πληροφορία ότι ζήτησε να φύγει:
«Είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ, έχει να κάνει με την ψυχολογία και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Προσπαθώ για το καλύτερο, προπονούμαι με την ομάδα και στο γυμναστήριο, προσπαθούμε με τους προπονητές να έχουμε αρμονία και καλό κλίμα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν είχα ζητήσει ακριβώς να φύγω, αλλά ζήτησα παραπάνω χρόνο συμμετοχής, σιγά - σιγά μου τον έδωσαν και νομίζω ότι έδειξα ότι ανταποκρίνομαι σε αυτά που μου ζητούν».
Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Θα είναι δύσκολο, γιατί κάθε φορά που παίζουμε στα Γιάννινα μας δυσκολεύουν λίγο».
Για τον Μάτος:
«Δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί δείχνει από μόνος του τι άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι, αλλά και την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για τον ενθουσιασμό του κόσμου και αν επηρεάζει την ομάδα:
«Σίγουρα μας βοηθάει. Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Τους ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα τους κάνουμε χαρούμενους».
http://www.thestival.gr/sports/item/362 ... erissotero
Για τα σενάρια που τον ήθελαν να είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Εβγέν Σάχοφ. Ο Ουκρανός μέσος τα διέψευσε και ξεκαθάρισε πως αυτό που ζήτησε, είναι να παίζει περισσότερο.
Ο 27χρονος τοποθετήθηκε ακόμα για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει την Κυριακή (4/2, 15.00) στους Ζωσιμάδες, ενώ πρόσθεσε: "Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε".
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:
Για το αν είναι ο άνθρωπος του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ λόγω των καλών εμφανίσεών του στον θεσμό:
«Ακόμα δεν το πήραμε, αν το ξαναπάρουμε ίσως μου βγει αυτό το όνομα».
Για τη διάθεση που υπάρχει μετά την άνοδο στην κορυφή:
«Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη όταν είσαι στην πρώτη θέση, αλλά και η πίεση είναι ανάλογη. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό μέχρι να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα».
Για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ:
«Η ομάδα δεν είναι και τόσο διαφορετική από πέρσι, σε κάθε ομάδα έρχονται και φεύγουν παίκτες. Στόχος μας είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα, το θέλαμε και πέρσι αλλά φέτος πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχουν αποτελέσματα στα παιχνίδια».
Για το που θα κριθεί η μάχη του τίτλου:
«Ο τίτλος θα κριθεί στη νοοτροπία της ομάδας. Για παράδειγμα τώρα που παίζουμε με τον ΠΑΣ δεν πρέπει να κοιτάμε τον αντίπαλο, αλλά να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Εκεί θα κριθεί το αποτέλεσμα και το πρωτάθλημα».
Για το γεγονός ότι έχει λιγότερο χρόνο συμμετοχής φέτος και αν αληθεύει η πληροφορία ότι ζήτησε να φύγει:
«Είναι λίγο δύσκολο να το διαχειριστώ, έχει να κάνει με την ψυχολογία και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Προσπαθώ για το καλύτερο, προπονούμαι με την ομάδα και στο γυμναστήριο, προσπαθούμε με τους προπονητές να έχουμε αρμονία και καλό κλίμα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί ο ένας απέναντι στον άλλον. Δεν είχα ζητήσει ακριβώς να φύγω, αλλά ζήτησα παραπάνω χρόνο συμμετοχής, σιγά - σιγά μου τον έδωσαν και νομίζω ότι έδειξα ότι ανταποκρίνομαι σε αυτά που μου ζητούν».
Για το ματς με τον ΠΑΣ:
«Θα είναι δύσκολο, γιατί κάθε φορά που παίζουμε στα Γιάννινα μας δυσκολεύουν λίγο».
Για τον Μάτος:
«Δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί δείχνει από μόνος του τι άνθρωπος και τι χαρακτήρας είναι, αλλά και την ποιότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».
Για τον ενθουσιασμό του κόσμου και αν επηρεάζει την ομάδα:
«Σίγουρα μας βοηθάει. Ο κόσμος μας δίνει ενέργεια που κάποιες φορές μας λείπει στα δύσκολα, όταν είμαστε πίσω στο σκορ ή όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Τους ευχαριστούμε και πιστεύω ότι θα τους κάνουμε χαρούμενους».
http://www.thestival.gr/sports/item/362 ... erissotero
Απλα ερωτηση ηταν, χωρις να υποννοω κατι. Οκ κομπλεΠαλαιολόγος έγραψε:και την ΑΕΛ με κεφαλαια την γραφω
και με ενοχλει να βλεπω κατι ΑΡΗΣοπως κατι εσκεμμενα παοκ με μικρα κ.λπ
Off topic αλλα την καλυτερη μπαλα που εχω δει να παιζει η αεκ, ειχε ντιοπ μεσα... Απο τοτε απορουσα γιατι δεν εχουμε και εμεις εναν τετοιο σε εκεινη την θεσηDimg4 έγραψε:Στα χαφ εννοειται οτι θελω τερας τυπου εντοι ρε συ. Εδω τον ντιοπ της κουλας ζηλευαprist64 έγραψε:Και επι τη ευκαιρια,τι DM θα προτιμουσατε στον Π.Α.Ο.Κ.?Aureliano Buendia έγραψε:@prist
Ο απολαυστικός παικταράς Μαρσέλ έπαιξε DM στην πενταετία του στη Μίλαν, αλλά στην Τσέλσι και στην Εθνική Γαλλίας ήταν σταθερά CB.
Δεν είστε οι μόνοι. Πραγματικά αυτόν τον παίκτη ζήλευα και εγώ.adamroxas έγραψε:Off topic αλλα την καλυτερη μπαλα που εχω δει να παιζει η αεκ, ειχε ντιοπ μεσα... Απο τοτε απορουσα γιατι δεν εχουμε και εμεις εναν τετοιο σε εκεινη την θεσηDimg4 έγραψε:Στα χαφ εννοειται οτι θελω τερας τυπου εντοι ρε συ. Εδω τον ντιοπ της κουλας ζηλευαprist64 έγραψε: Και επι τη ευκαιρια,τι DM θα προτιμουσατε στον Π.Α.Ο.Κ.?
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
H ακυρη γατα γραφει για Ουκρανο φορ Gladky https://www.transfermarkt.com/oleksandr ... eler/53270