Έλα ρε ρειν! Αμφισβητείς ότι ο εν λόγω αρδ δε θα μπορούσε να στήσει ένα εξίσου επικερδές ... πορνσορτσιουμrainmaker έγραψε:Επίσης υπάρχουν αυτοί που ζούνε ΑΠΟ το κλαμπ και αυτοί απ την τσέπη των οποίων ΚΡΕΜΕΤΑΙ το κλαμπ
Γιώργος Σαββίδης
- navigator11
Re: Γιώργος Σαββίδης
rainmaker έγραψε:Επίσης υπάρχουν αυτοί που ζούνε ΑΠΟ το κλαμπ και αυτοί απ την τσέπη των οποίων ΚΡΕΜΕΤΑΙ το κλαμπ
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έγραψα ρειν σε σχόλιο στον χοντρό αλλά (τι έκπληξη) δεν πέρασε
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ το πέρασα στο sdna δεν έγραψα ότι είναι τρίτου του Rain γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα το βάλει το έβαλε όμως αν διαφωνείς Rain γιατί δεν αναφέρα ότι είναι δικό σου να το διαγράψω..... Πολύ εύστοχο πάντως σχόλιο.....
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τι να πεις απίστευτος θέλει να τρουπωσει όπως έλεγε ένας κωμικός στα αποδυτήρια και να ελέγχει καταστάσεις..... Και ο μιχελ του το χαλάει
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έχεις δίκιο. Το πέρασαν με καθυστέρησηdimbar έγραψε:Πέρασε, το είδα.

Το σημερινό του post το βρίσκω αντικειμενικότατο, ρεαλιστικότατο, just to the point και φυσικά το επαινώ...
Φαντάζομαι ότι όλοι γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε σε ποιους απευθύνεται και για ποιον "εχθρό" μιλάει...
αυτό το:''αγάπη μου'' που έχει υιοθετήσει ο Γιώργης όταν απευθύνεται στον καρ@π@π@ρα , μου αρέσει πολύ!!!
Πάλι έγραψε σήμερα
Πάλι έγραψε σήμερα
- thanos-xanthi
Παντως η γνωμη μου ειναι πως ο γιος του ιδιοκτητη και μελος της διοικησης απανταει σε αντιστοιχο του γαυρου κ οχι σε υπαλληλο. Αυτη ειναι δουλεια του κυριακου.
Συμφωνω πετυχημενη η καζουρα και οι απαντησεις αλλα αν απαντουσε στον κλαρινακη θα ηταν πιο σωστο.
Συμφωνω πετυχημενη η καζουρα και οι απαντησεις αλλα αν απαντουσε στον κλαρινακη θα ηταν πιο σωστο.
- sourmenetes
- Moderator
Ο γιωργος οσα του εχουν σουρθει,εχει αλλαξει πολυ και τον τροπο που σκεφτεται και το τι λεει και κανει.
Αν σταματησει και τις πολλες σαλτσες στα ποστ θα ειναι τελειος.
Αν σταματησει και τις πολλες σαλτσες στα ποστ θα ειναι τελειος.