simba έγραψε:Και μου φαινεται εξαιρετικα αμφιβολο να πεταξε ο Λουτς τη σκουφια του,
με εναν παικτη που ειναι πολυ περισσοτερο καθαρο 8αρι
απο 6αρο8αρι ικανο να ανταποκριθει στο 6 (με τον τροπο που ανελυσα παραπανω)..
Με εναν παικτη που σχεδον παντα ειχε διπλα-πισω του ενα δυναμικο 6αρι, ολα αυτα τα χρονια (απ'τη Β' γαλλιας ακομη).
desperando έγραψε:
Αυτά που μου είπαν για Μουλέν δεν είναι και πολύ καλά.
Ο παίκτης είναι πολύ καλός τεχνικά,γρήγορος, πατάει πολλά σημεία του γηπέδου αλλά δεν θα πέσει ποτέ πάνω στον αντίπαλο να του πάρει την μπάλα, δεν ξέρει να μαρκάρει καθόλου και δεν βγάζει καθόλου επιθετικότητα.
Γενικά αποφεύγει τις πολλές επαφές
Και λέω εγώ, όταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ βασίζεται στην γρήγορη ανάκτηση της μπάλας από τον αντίπαλο όταν την χάνουμε,σε τι θα βοηθήσει ένα τέτοιο χαφ?
Η μπάλα είναι στα πόδια μας γιατί την κερδίζουμε γρήγορα. Αν σταματήσεις να κερδίζεις την μπάλα γρήγορα και η κατοχή σου μειώνεται και ο αντίπαλος ξεκουράζεται και εσύ κινδυνεύεις αμυντικα περισσότερο
Και ειδικα διπλα σε ενα οχι τοσο δυναμικο-αθλητικο 8αρι οπως ο Μαου (γτ δν κρινουμε μονο τις μοναδες αλλα και τα διδυμα που σχηματιζονται)
Τωρα, Ντεσπε, για το αν ειναι καλυτερος σε ολα τ'αλλα, δηλ τα δημιουργικα, πιστευω οτι
το'να εχει ενα 6αρο-8αρι καλυτερο vision, πασα, τεχνικη(?) ή να κινειται εξυπνα σαν 8αρο10αρι,
χωρις ιδιαιτερη ροπη στο κομματι της αμυντικης συνεισφορας που ανελυσα παραπανω, το λες και ανωφελο..
Ειδικα, ξαναλεω, διπλα σε ενα Μαου (ιδιως οπως εμφανιζεται τωρα)..
Και επειδη γραφτηκε, δε νομιζω οτι για ενα 6αρο-8αρι (αλλο καπελο αν παρθηκε ως αντιΜαου),
συνολικα (γιατι πλεον, στο κεντρο, αυτο μετραει),
αυτο μπορει να χαρακτηριστει καλυτερο ή χρησιμοτερο απο καποιον που εχει πιο ισορροπημενα atts..
Ασε που αν δεν ξεσκιζεται ως μηχανακι (σιγουρα δν εχουν τα ιδια τρεξιματα btw),
προφανως θα εχει την ενεργεια να ξεδιπλωσει απροβληματιστα το vision του στο γηπεδο.
Εχοντας βεβαια την πολυτελεια γι'αυτο, λογω της παρουσιας ενος δυναμικου 6αρο-8αριου διπλα-πισω του, ολα αυτα τα χρονια.
Καποιοι ευλογοι προβληματισμοι, που μακαρι στο χορταρι, να αρθουν.
Στο μεταξυ, μακαρι να'ναι υγιης ο Κανιας και ν'ανεβει στη συνεχεια..