Ο Πέλκας δεν νομίζω να κρύβει τη μπάλα. Ο Μπις, ναι.xrisitsapa έγραψε:Δεν πήραμε κλασικό αμυντικό χαφ, αλλά μας βλέπω να κρύβουμε τη μπάλα στο κέντρο με Πελκα- Μαουριτσιο- Μουλεν. Τικι τακα και τα μυαλά στα κάγκελα!
Με δυο διαφορες. Ο Τσιμι ηρθε ως η ακριβοτερη μεταγραφη παιχτη απο το βοσνιακο πρωταθλημα εβερ. Και επειτα, ειχε αποκτηθει το καλοκαιρι με οτι αυτο συνεπαγεται. Ενω τωρα η μπαλα καιει οσο ποτε αλλοτε για τον ΠΑΟΚ. Αυτα σαν γεγονοτα. Απο κει και περα κατι μου λεει οτι θα παρει παιχνιδια απο φετος και μαλιστα θα αφησει καλες εντυπωσεις.DimitrisS έγραψε:Θα το ξαναπω.Παλαιολόγος έγραψε:
για βοσνιο δνε ειμαι αισιοδος πως μπορει να ενσωματωθει γρηγορα,ηρθε απο χειροτερο πρωταθλημα ειναι και πιτσιρικας(Εχει ξαναβγει απο την χωρα του;)
Ο Τσιμιροτ ηρθε στην ακριβως ιδια ηλικια με τον Μιχογεβιτς, οντας αρχηγος της Σαραγιεβο.
Τοτε ημασταν σιγουροι οτι ο Τσιμιροτ ηταν ετοιμος να μπει κατευθειαν στην ενδεκαδα και να κανει και την διαφορα.
Μαλλον επειδη υπηρχε και το ονομα του Φρανκ Αρνενσεν ως "εγγυηση" για τη μεταγραφη.
Εγω περιμενω δυνατο τον μικρο.
Ο Μιχόγιεβιτς θα είναι το νέο μου πουλέν. Μ' αρέσει πολύ σαν παίκτης και πιστεύω ότι θα παίξει 6ρι.Παλαιολόγος έγραψε:ο βελιτς ανεφερε και ενα ενδιαφερον στοιχειο
αυτος ο υψηλοσωμος σερβοβοσνιος που πηραμε παιζει και αμυντικο χαφ(!)
επομενως δεν βλεπω να κινουμαστε για καποιον,μουλεν κανια,βοσνιος
λεει πως ειναι μαλιστα και καλος χειριστης μπαλας,αλλα και ταχυς για το υψος του(!)
βρε μπας;
Μην γελάς.joshua έγραψε:Εχω την εντυπωση πως η δηλωση Λουτσεσκου περι 8 και 6 εχει παρερμηνευθει,θα ηθελα καποια στιγμη να την ακουσω κανα.Αν δεν θελαμε αμυντικο χαφ αληθεια γιατι κινηθηκαμε και διεκδικησαμε μεχρι τελευταια στιγμη τον Κουρμπελη? Θελαμε να βοηθησουμε τον βαζελο? (γελαω)... Θελαμε απλα να κανουμε επιδειξη δυναμης? Τι?
DimitrisS έγραψε:Ο Λημνιος ειναι 19 και ηρθε απο τον Ατρομητο. Πως εχει βρει τοσο πολυ χρονο;
Δεν λεω οτι λογικα δεν θα χρειαστει βελτιωση, εξελιξη, και συνεχης δουλεια. Προφανως και θα χρειαστει.
Και στις στυλιστικες του επιλογες.
Ήρθε ένα χρόνο μεγαλύτερος ο Cimirot. Τον Αύγουστο του 2015, αν θυμάμαι καλά και είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1992.DimitrisS έγραψε: Ο Τσιμιροτ ηρθε στην ακριβως ιδια ηλικια με τον Μιχογεβιτς, οντας αρχηγος της Σαραγιεβο.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Εγώ θα ήθελα σιμοες γαλανοπουλο μοραν αλλιώς το χάσαμε το πρωτάθλημα
DimitrisS έγραψε:06/02 Αυστρία
09/02 Αζερμπαϊτζάν
10/02 Βοσνία
11/02 Σερβία
15/02 Κροατία, Ελβετία, Σλοβενία
16/02 Μαυροβούνιο
19/02 Ρουμανία
22/02 Τσεχία, Ουγγαρία
24/02 Ρωσία
28/02 Βουλγαρία, Πολωνία, Σλοβακία
02/03 Ουκρανία
Εδω μπορουμε να στειλουμε παικτες κανονικοτατα μεχρι τις ημερομηνιες που γραφει διπλα.
Ελπιζω Μπρικιτς, Λεοβατς να μας χαιρετησουν.