Μεταγραφές Χειμώνα II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Χειμώνα II

Δημοσίευση από mbison »

Kαι τι σε πειράζει να ψωνισει τον Φεβρουαριο ελεύθερο ? Ντε και καλά θες να πληρωνει και τις ομαδες? Δεν είναι στο dna μας να το παιζουμε απλες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

καλώς τον αρισκ

περιμένω πως και πως αζεβέδο και μελέν
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

arisk έγραψε:Εδω είστε ακόμα εσείς ρε παλιοσειρές, sera4 & teod1980; Δεν βγήκατε ακόμα στη σύνταξη; Μονο εμενα βγάλατε; :D
Και εγω χαίρομαι που σας ξαναβλέπω παίδες ;)
Η γειτονισσα η αριανη τι κανει βρε;;;:P:P:P

Χαχαχαχα...

Καλως τον και ελπιζουμε να σε βλεπουμε συνεχεια στην παρεα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν η λιστα παντως του transfermarkt ειναι ενημερωμενη δεν μπορω να βρω κατι ενδιαφερον για επιθεση,ισως αυτος ο
Κρισταλδο μονο.Μεσοαμυντικα υπαρχει αρκετο πραγμα.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δεν πήραμε κλασικό αμυντικό χαφ, αλλά μας βλέπω να κρύβουμε τη μπάλα στο κέντρο με Πελκα- Μαουριτσιο- Μουλεν. Τικι τακα και τα μυαλά στα κάγκελα!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

berry έγραψε:Σεβασμο αξιζει ο κοσμος του ΠΑΟΚ που περιμενει τοσα χρονια πρωταθλημα κ αντι να βλεπει παιχταραδες το γεναρη , συμφωνα με τα λογια κ τα φραγκα του μεγαλομετοχου, βλεπει τελευταια μερα εναν...γαλλο που δεν κανει γκελ καν! Μπορει να ειναι και ΜΑΚΑΡΙ να ειναι παιχταρας!!! Αλλα μη βγαινει ο γιωργηςς αλαζονικα να λεει...ιστοριες για το δεκαημερο εκπτωσεων των τζαμπε παιχτων.
Οτι να ναι....οταν λες παιχταραδες τι ακριβως εννοεις???

Γιατι ουτε πριγιοβιτς ηξερες, ουτε ενρικε που ηρθαν γεναρη μηνα...

Τον σεβασμο πρωτα πρεπει να τον κερδισεις και μετα να τον απαιτησεις....Γιατι με τα λεφτα που εβαλε ο σαββιδης ολα αυτα τα χρονια θα επρεπε η ΤΟΥΜΠΑ να ειχε πανω απο 20.000 κοσμο μεσο ορο τα τελευταια 3 χρονια....ΑΛΛΑ εμεις ξεχασα τον ΠΑΟΚ τον θυμομαστε μονο στα ντερμπυ....selfie, πυρσους και μετα γηπεδο ξανα σε 3 μηνες...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εγω με μαλεν ειμαι αισιοδοξος

καταρχην ειναι γαλλακι,υπαρχει γαλλακι χωρις τακτικη παιδεια σε αυτον τον κοσμο;κατα δευτερον επαιζε σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο(καλυτερη π.χ απο ΑΕΚ),βλεπω παιρνει καρτες συνεπως και αμυντικα δεν δειχνει να ειναι τιτικα,ειναι γνωστος για την προωθηση του παιχνιδιoυ,για τις καλες πασες,ειναι γρηγορος,πραγματα που λειπουν στον αξονα μας και μας κανουν ομαδα 80ς,εχει και καποια γκολακια ασσιστ
το κυριοτερο δειχνει δουλεμενο σωμα,γομαρακι που το θελει η θεση
ΔΕΝ τον εχω δει,θεωριες ειναι τα παραπανω βασισμενες σε λογια που ακουσαμε και στατιστικα
αν ομως ισχυουν τοτε ειμαι αισιοδοξος

για αζεβεδο ειμαι λιγοτερο αισιοδοξος,δεν βλεπω συμμετοχες,δεν βλεπω ασιστ στις συμμετοχες,βλεπω μαλλον κιλα :D βλεπω ομως και μια πολυ καλη ομαδα οπως ειναι η ουκρανικη
και το κυριοτερο ειναι εισηγηση του διδυμου λουτσε οπως φαινεται
ακομα πιο κρισιμο ηρθε 11 ιανουαριου,συνεπως λογικα τωρα θα ναι ετοιμος
εχω και εδω ελπιδες αλλα λιγοτερες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Πέμ 01 Φεβ 2018, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Μπορεί κάποιος να ποστάρει που έπαιζε ο Moulin στο ματς με την Ρεαλ το 3 3;
Σε ποια θέση ήταν;
γιατί αν μπορεί να σταθεί σε αγώνα με Ρεάλ ως κεντρικός μέσος, ε νομίζω δε τίθεται ζητημα
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Στο 3-3 τον ειχε CM, ενω στο 5-1 που εχασαν DM..(πηγη transfermarkt)

edit: τωρα που κοιταξα λιγο 11αδες νομιζω στην ιδια θεση επαιξε,αλλα με διαφορετικο παρτενερ στα χαφ και μπροστα τους τον ΟΦοε και τις 2 φορες σε σχηματισμο 4-2-3-1..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kotsidas9 την Πέμ 01 Φεβ 2018, 13:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Καλά αν κρίνουμε αν μπορεί να σταθεί στο Μπερναμπέου στο κέντρο, άστο....

Πάντως για το 3 3 μιλούσα κυρίως
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

teod1980 έγραψε:Καλά αν κρίνουμε αν μπορεί να σταθεί στο Μπερναμπέου στο κέντρο, άστο....

Παλτό δεν σταμάτησε τον Μόντριτς και τον Κρόος
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Ξερουμε ποιοι παιχτες ειναι ελευθεροι? Υπαρχει καποια αξιολογη περιπτωση?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Oτι αξιολογο υπαρχει ειναι 2,3 περιπτωσεις αμυντικων μεσων.

Δεν νομιζω να γινει καμια αλλη κινηση.

Ας ασχοληθει η ομαδα και εμεις, αποκλειστικα με το πρωταθλημα που πρεπει να παρουμε.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

theo G4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Καλά αν κρίνουμε αν μπορεί να σταθεί στο Μπερναμπέου στο κέντρο, άστο....

Παλτό δεν σταμάτησε τον Μόντριτς και τον Κρόος
Δεν χρειαζεται σε καθε ποστ να απαντατε ειρωνικα(η περιπτωση ειναι αφορμη να το θιξω και δεν το λεω προσωπικα σε σενα),αυτος ειναι και ενας λογος που πολλα ατομα δεν γραφουν τακτικα για να μην μπαινουν συνεχως σε διαδικασια αντιπαραθεσεων και εκατερωθεν ειρωνιας..
Αν παλι δεν ειναι ειρωνια και το εξελαβα εγω λαθος,ζητω συγγνωμη..
Οσον αφορα τωρα την κουβεντα,ειναι καθαρα θεωρητικη κι εννοειται δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα της ποιοτητας του παικτη και δη απεναντι στη Ρεαλ,ολα στο χορταρι θα φανουν..
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Παρότι έχω την εντύπωση πως ο Τσίμιροτ στον ΠΑΟΚ δεν αναδείχτηκε ποτέ παρότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής με ειδικό βάρος και ρυθμιστής των πραγμάτων. Δεν ήταν βαρόμετρο του ΠΑΟΚ, δεν ήταν από αυτούς που ήταν στα πρώτα βιολιά. Έπαιξε βασικός, αλλά μιλάω για μία επιρροή που θα ήταν δυσαναπλήρωτη. Αυτό τον ρόλο νομίζω ο Τσίμιροτ δεν τον είχε. Έπαιξε ως βασικός, αλλά υπήρξαν και περίοδοι που δεν είχε την απόλυτη εμπιστοσύνη των παικτών. Παρ’ όλα αυτά στο σύνολο πιστεύω ότι ήταν καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ

Τάδε έφη Βέλιτς... Ακριβώς αυτά ίσχυαν για τον Τσίμιροτ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”